Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Za pratioce Jagovog plus minusa: +8 sa njim na parketu, bez izgubljene lopte, pomogao da se uspostavi unutrašnja igra i da se kažnjava mismatch dobrim post entry pasovima, generalno strpljiva i racionalna košarka, napad je fino funkcionisao sa njim na parketu, bocnuo i važnu trojčicu u tranziciji. 10 3 1 1
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 54 minutes ago, Sinnerman said: Spomeni Cartera i Ukija Plavšića slobodno, nisu gubavi. Karter imao tešku bolest, kažu da se neće rizikovati sa njim do kraja sezone. Kenan valjda februara kreće sa treninzima, tipujem da će do aprila biti spreman da pomogne ekipi. (Taman za završnicu EL)Ne mnogo, ali da radi ovo što pokušava Grejem. Plavšić je naš brat, ali nedovoljno kvalitetan za EL standarde. Naravno, očekujem i nadam se da će biti spreman za Kup , jer će nam tu itekako biti od koristi (pravilo broja stranaca na 4) Nisu gubavi, eto pomenuo sam ih u pozitivnom kontekstu . Kakvi da su, naši su. 💪 1
chimamoneke Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Lose prve 3 cetvrtine, koliko god ga pljuvao moram pohvaliti Saleta za rotacije u 4oj jer je uspeo da pogodi petorku koja je donela pobedu na kraju. Jago solidna partija stvarno ali u kontinuitetu mora da aktivira Grejma kako god jer Jago koliko god ga voleo kao lika nije jednostavno za tim koji treba da konkurise u play-offu i to je činjenica sa kojom ce Saša morati da se pomiri sto je i sam napomenuo mada se tu nešto ne vidi pomaka
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 hours ago, Cavani said: Her Djurovic rece da bi bilo sve drugacije da je igrao Meni on. Fak sreo sam upravo Her Djurovica na terazijama 1
Taki Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Koliko je Djurovic sinoc bio srecan nakon utakmice al bas iskreno srecan i euforican,sta god da prica i lupa ne mogu mu zamjeriti jer bas voli Zvezdu. 7
Problem sa licnim greskama Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Koliko je sve lepse u zivotu kada dobijemo u gostima u Evropi. 1
DijametralnoSuprotan Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago 12 minutes ago, Cavani said: Fak sreo sam upravo Her Djurovica na terazijama Sta kaze za CMM?
Mairosu Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago dogovorio da pišem o zvezdi za petak. realno kao oćemo četvrtak, ali ajde bolje petak, shelf life će biti duži i bićemo možda pametniji. imao sam dve strane teksta posle tri četvrtine. posle četvrte sam zgužvao .doc na kojem sam radio i pisao ispočetka, završio taman oko 02:30 da mogu da odigram koju partiju FMM18 i zaspem snom pravednika. https://velikeprice.com/sport/jedina-valuta-je-znoj/ 3
GameChanger Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 1 hour ago, Guru said: Za pratioce Jagovog plus minusa: +8 sa njim na parketu, bez izgubljene lopte, pomogao da se uspostavi unutrašnja igra i da se kažnjava mismatch dobrim post entry pasovima, generalno strpljiva i racionalna košarka, napad je fino funkcionisao sa njim na parketu, bocnuo i važnu trojčicu u tranziciji. Igra jago vrlo fino vec neko vreme nego aj. Istini za volju, treba pomenuti da je falila disciplina kod manekena, jer ovako po secanju rekao bih da nijednom nisu pokusali da napadaju jaga na postu. Isti taj armani nas je vise puta urnisao postovanjem bekova, pre svih Tea, Nemanje i naravno Dzeja tj Jaga
Bejn Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Sad se vidi koliki su kiksevi bili porazi od Partizana u raspadu, Pariza, Bajerna, Valensije u BG i sl. Ako ovako nastavimo da igramo svaka utakmica do kraja sezone je upitna. Igra i dalje bez glave i repa. Za razliku od većine uopšte nisam optimista. Nešto nade daje 4/4 kada smo , napokon, počeli da igramo odbranu. Znači možemo(kao i na početku) a zašto ne igramo treba pitati ćelafuta. 1
Recommended Posts