Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Ako se ne varam, Valensiju smo upravo na Badnje veče i dobili pre dve-tri godine, sećam se da se igralo kod njih i da smo bili desetkovani.

Ako me pamćenje dobro služi Nedović posle tog meča rekao da se priča o ranjenim mladića na Kosovu, i da je to važnije od bilo kakve pobede.

Možda sam i omašio, možda nije bilo za Badnji dan, ali neka se istorija ponovi. Nisam previše gledao Valensiju, a ono što sam video protiv Partizana, pa recimo da me nisu impresionirali. Čak i onaj meč u gostima kod njih, imali smo sve u svojim rukama. Uglavnom, očekujem njihov pad u nastavku sezone.

• Like 4
  • Love 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Brajant Danston said:

Ako se ne varam, Valensiju smo upravo na Badnje veče i dobili pre dve-tri godine, sećam se da se igralo kod njih i da smo bili desetkovani.

Ako me pamćenje dobro služi Nedović posle tog meča rekao da se priča o ranjenim mladića na Kosovu, i da je to važnije od bilo kakve pobede.

Možda sam i omašio, možda nije bilo za Badnji dan, ali neka se istorija ponovi. Nisam previše gledao Valensiju, a ono što sam video protiv Partizana, pa recimo da me nisu impresionirali. Čak i onaj meč u gostima kod njih, imali smo sve u svojim rukama. Uglavnom, očekujem njihov pad u nastavku sezone.

Sve si pogodio. Takođe na toj utakmici, to jest na zagrijavanju, igrači su nosili majice #FreeFacu. 

Edited by Dzo23
  • Like 1
Posted
9 minutes ago, Brajant Danston said:

Jeste, to je bilo tad. 
Ranjen je bio srpski dečak (11 godina) i to samo zato što je Srbin. Ranjen je i još jedan momak (21) , verbalni i fizicki napadi su se dešavali i u ostalim selima. 
Inače, ranjeni dečak je izjavio da će ponovo ići po Badnjake, što je i uradio prošle godine. 
Što se te utakmice tiče, brutalan je pored Nedovića bio i Petrušev, a sve nas je iznenadila rola “nežnog” Dalibora koji je bio dobar i ofanzivno, ali i defanzivno pametno koristio svoje telo. 

Posted
10 minutes ago, Mile1 said:

Prvo je sramota sto se igra uopste danas, ako se pravila pauza za katolocki trebalo je i za pravoslavni da se ispostuje praznik

Da pomeraju raspored zbog nas i komsija? 

Pa EL je zapadnjacka, njihova pravila.

Samo dva kluba su na starom pravoslavnom kalendaru. Dva slave Hanuku, i jedan slavi Bajram. 🙂

• Like 2
Posted
12 minutes ago, Mile1 said:

Sva sreca pa ni Grci nisu u ligi, samo do postovanja moglo se naci neki kompromis

Mile Mile… googlaj kad juzna pravoslavna braca slave Bozici na kojem su kalendaru 😉 

• Like 6
Posted

Igralo se i na Svetog Nikolu, pa ce i veceras. 

Ne volim teorije zavere i demagogiju. Ali sto rekose kolege, zna se kome pripada Evroliga. Njihova liga - njihova pravila. 

Vazna je nasa celicna odbrana, pre kojom su mnogi na papiru jaci timovi padali. To ce da bide dzabe ako ne budemo imali ideju i kreativnost u napadu i da nam igra ne bude oslonjena samo na sut i iznudjene solo-akcije. 

Uz svo postovanje prema lideru tabele, koji je zasluzeno tu gde je, mi u ovoj utakmici sebe moramo da smatramo blagim favoritom, ako mislimo da ostanemo na putu ovogodisnjih ciljeva u Evroligi.

• Like 1
Posted
9 hours ago, Molina23 said:

Šipka u trenutku istorijskog minimuma ugleda i poštovanja među širokim masama ponovo i u svom stilu idiotski zadrto pokazuje koliko je odsečena od realnosti, piče oni taj svoj lažni mehur doslednosti i principa

Delom bih razumeo da šipka ostane kod kuće i u toplini porodičnog doma čeka vesti o rođenju bebe Isusa a ne da je u tom trenutku na vratima nekog kluba i leši ljude koji su previše popili ili ide da utera dugove za dop koji lokalni džanki nije platio.

Tako da šipka može da mi se naduva ovog mog pravoslavnog a Valensija večeras pada u amosferi aba linča. 

• Like 28
  • Love 1
  • Thanks 4
  • Ha-ha 1
Posted
9 hours ago, Molina23 said:

Šipka u trenutku istorijskog minimuma ugleda i poštovanja među širokim masama ponovo i u svom stilu idiotski zadrto pokazuje koliko je odsečena od realnosti, piče oni taj svoj lažni mehur doslednosti i principa. Više nije ni smešno koliko tragično. Mada možda je i bolje da preskoče ovu nedelju, samo fali da opevaju palog brata Madura i pitanje Venecuele, manji je ipak ovo cirkus kad se bolje razmisli. 

Lepa prilika da Pionir ponovo izgori u jednoj Aba plejof atmosferi. Možemo mi to. Previše je bitno da se dobije Valensija. 

Tapacirani Nike opremom sa Iphone-om u ruci borci protiv svetakog imperijalizma.Znaci da ponovimo:

Kosovaki ciklus

dunjic

Osvrt na trenutnu geopolitiku i prodje 1 i po cetvrtina.

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
17 hours ago, Leo said:

Konacno i to da napisem

Bravo za Delije!!! Postedeli su nas 40 min Baje i ostale svinjarije.

Vidi, nisam neki preveliki fan navijačke grupe, pa čak ni tog Baje, ali ne vidim ništa loše u puštanju njegove pesme "Božić je" u toku praznika, kao što je to bio slučaj i prošle godine protiv Pariza. Jedno od boljih navijanja za mene.

Kapiram da ako malo sami ne poštujemo sebe, još manje će to drugi da rade.

Posted
11 minutes ago, Brajant Danston said:

Vidi, nisam neki preveliki fan navijačke grupe, pa čak ni tog Baje, ali ne vidim ništa loše u puštanju njegove pesme "Božić je" u toku praznika, kao što je to bio slučaj i prošle godine protiv Pariza. Jedno od boljih navijanja za mene

Mislim da postoje mnogo bolji načini obeležavanja verskog praznika od puštanja muzike jednog ratnog huškača i jeftinog šatorskog pevača makar to bila i pesma posvećena verskom prazniku. Tako da - daleko im lepa kuća i nek ostanu dosledni u svojoj maloumnosti. Gde je, zapravo, ta maloumnost i neka lažna doslednost trenutno najmanji problem organizovane kriminalne grupe sa severa. Posle ovih godina ćacizma, neće ih više oprati nikakvo lažno srbovanje. 

• Like 17
  • Thanks 1
Posted

Siguran sam da je ovaj izostanak organizovane navijacke grupe veceras u dogovoru sa klubom jer se igra u Pioniru. Mislim da se za njih karte u areni cuvaju ili dijele za dz, veceras se moraju ispostovati sezonci. Prezentovano je to na nacin postovanja tradicije i ocuvanja vjere i ponovo nam sever kao nesto dokazuje 

• Like 1
Posted
5 hours ago, Mile1 said:

Prvo je sramota sto se igra uopste danas, ako se pravila pauza za katolocki trebalo je i za pravoslavni da se ispostuje praznik

Pravilno je reci za deo pravoslavnih vernika koji Bozic proslavljaju po julijanskom kalendaru ( posto nema Rusa, to smo trenutno samo mi i grobosi ).