Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 4 dana za meč protiv ekipe koju si gledao naspram sebe X puta već, znaš im sistem, prednosti&mane i ti spremiš ovaj bućkuriš od meča kao da nam je skor 15-3 pa da malo odmorimo dušu. Trenerski poraz 1/1. Efes, Valensija i Žalgiris će reći sve o našim ambicijama. 2/3 je sad gotovo pa pod moranje. 7 vezanih se brzo krcka. Edited 2 hours ago by Molina23 1
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kad se vec nismo isprsili za pascuala, kad je alimpijevuc nezainteredovan, vreme je da trinkijeriju oprostimo ruznu proslost. 1
chimamoneke Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 22 minutes ago, Wook said: Grejem - desio se najgori scenario. Od brzog povratka u formu nema ništa. Ima preko 30, 2 god. bez košarke. Možda se vrati na neki pristojan nivo, ali to sada deluje jako daleko. Ni viđeno na pripremama pre povrede nije obećavalo. Karter je tad bio avion za njega. Koristiti ga u malim dozama, pa ako se zapali - odlilno, ako krene da ciglari - brza klupa. Pa problem sa njim je sto igra 2-10 minuta po utakmici u kontinuitetu u vrh glave 5 i to nije način da nekoga razigras pogotovo na njegovoj poziciji a Saša Obradović uvodjenjem Jaga pre njega i držanjem Dede koji je antikosarkas i oduzima minute pa makar igrali sa 3 beka u postavi je dokaz da njega ne vidi u svojoj rotaciji sto je takodje vrlo upitno i nadam se da ce taj momak promeniti klub i pokazati svoj potencijal. A što se Saše tiče bzvz bi izraz bio da je prevara ili neznalica ali u bilo kojoj ekipi koja nije Monako sa 4 superzvezde on jednostavno nije trener za visoke ciljeve i doveden je populisticki da bi se smirila situacija sa Janisom i na njegovim vec sramotnim vodjenjem utakmica od "implementiranja" svojih ideja ne treba ni govoriti mnogo jer je to ta kaubojstina iz Monaka gde je to igrom slucaja prolazno zbog gore navedenog. Tomo izvini sto smo brzo presli preko Fenera i neke utakmice koja je u praksi bila najbolje nesto sto smo odigrali 2
texas Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Cekamo jos Rivera i Bolomboja da opet ide preraspodela i sklapanje mozaika… Kako god, da je Janis otisao dve nedelje ranije, Sasa bi mogli da trazimo zamenu, ovako nema nista od tog posla. Kakva jbn steta uz ovakav potencijal…
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Don Dusko said: Znaci novi nivo dna ce biti ako se posle mesec dana krene opet da se masovno i histericno tera trener, Za mesec dana će biti kasno za bilo šta. Do tad će proći serija gostovanja i to najverovatnije katastrofalno, ako se Saša ne uzme u pamet. Što neko napisa kao da neko od srpskih igrača mora da bude u 5 obavezno. Kalina po 30 min, Deda 15-20, a ne sumnjam da bi Dobrić imao toliko da je zdrav. CMM tretman kao da je domaći. Daj da iskoristimo maksimalno igrače koje imamo, pa onda da termo trenera ako ne bude išlo. Nemoj samo više Dedu, Jaga i Kalinu u ulozi full time startera. Miljen koji je imao odlične defanzivne minute i pogađao neke vežne šuteve totalno zaboravljen. Daj makar njega ponovo pre Jaga i Grahama kad je u minus fazi.
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, chimamoneke said: Pa problem sa njim je sto igra 2-10 minuta po utakmici u kontinuitetu u vrh glave 5 i to nije način da nekoga razigras pogotovo na njegovoj poziciji a Saša Obradović uvodjenjem Jaga pre njega i držanjem Dede koji je antikosarkas i oduzima minute pa makar igrali sa 3 beka u postavi je dokaz da njega ne vidi u svojoj rotaciji sto je takodje vrlo upitno i nadam se da ce taj momak promeniti klub i pokazati svoj potencijal. A što se Saše tiče bzvz bi izraz bio da je prevara ili neznalica ali u bilo kojoj ekipi koja nije Monako sa 4 superzvezde on jednostavno nije trener za visoke ciljeve i doveden je populisticki da bi se smirila situacija sa Janisom i na njegovim vec sramotnim vodjenjem utakmica od "implementiranja" svojih ideja ne treba ni govoriti mnogo jer je to ta kaubojstina iz Monaka gde je to igrom slucaja prolazno zbog gore navedenog. Tomo izvini sto smo brzo presli preko Fenera i neke utakmice koja je u praksi bila najbolje nesto sto smo odigrali Ni ja mu ne bih dao više, pre bih stavio Miljena. Neće to sa Grahamom ići brzo, možda u ABA da mu se daju minuti startera, ili nešto približno, a u EL kad zasluži. 1
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pocinjem da mislim da je sok terapija dala rezultate sa janisovim defanzivnim semama, kad je sasa poceo da imolemetnira svoje otislo je dodjavola. Janisu su igraci otkazali poslusnost, ali nisu zabiravili da igraju kosarku, kad je dosao drugi trener to su i polazali ovo sto igramo poslednjih mesec sana jedjubre kao i prvom sasinom mandatu. 3
rodriguez Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Nate said: Pocinjem da mislim da je sok terapija dala rezultate sa janisovim defanzivnim semama Imali smo, nismo znali...
BattleBender Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 55 minutes ago, Mile1 said: Lepo je neko napisao zasto je Ataman trenutno najbolji trener u Evropi, zato sto se prilagodio novim trendovima zato sto mu Nunn igra bez savesti i bukvalno je prva violina ekipa Prethodnih nedelja sam radio na redizajnu neke aplikacije, produkta, danas Skupili smo user needs, use cases, tendencije itd... I ja uzeo da mapiram funkcionanosti, widget-e, layout-ovi na osnovu use case-ova i korisnickih potreba, i bas sam razmisljao koliko u modernoj kosarci je to sve sto treba da uradis. Da uzmes potrebe igraca, njihove tendencije, njihov mental models, njihove navike, njihove use case-ove i da mapiras lepo sve, napravis od svoje igre product, sa svojim playbook-om i funkcionalnostima tako da je igracima najlakse da igraju to, da im je intuitivno da igraju to, i da izvuces najbolje iz njih. U basketu, pogotovo sa ovom dinamikom igranja meceva, nema vise postavljanja nekog svog sistema, neke rigidne i licne ideje, kako zelis da ti igra ekipa itd. Tu si brate da izanaliziras i detektujes mogucnosoti svoijih igraca, i da ih zajedno kao celinu, stavis u taj kontekst da iz svih izvlacis ono najbolje. A ne da ih nateras da igraju ono sto ti mislis da je najbolje jer imas kao neku svoju filozofiju... 1
Krle Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Problem je sto smo izgubili 10 razlike u utakmici gde je Batler dao 31 poen i gde je Moneke imao 17 poena i 10 skokova. Samo su njih dvojica bili pozitivni u +/- kategoriji. Odbrana je bila vrlo losa, to je glavni razlog poraza. Nama napad ne funkcionise lose, dajemo mi dosta poena, ali imamo krize gde primamo mnogo poena za kratak vremenski period i onda se samopouzdanje totalno poljulja. Takodje, iako je mozda greska kada se Batler klupira, ja uopste nisam odusevljen time da zavisimo samo od toga kako je on raspolozen za igru. Moraju i drugi da se ukljuce, Nwora mora mnogo bolje, Odzelej ne sme da promasuje onakve otvorene suteve gde bukvalno nema nikoga 3 metra oko njega. Defanzivno smo bili jako losi, kao i uvek kada igramo u gostima protiv ovakvih divljih ekipa koje igraju brzo, agresivno i koje mnogo sutiraju. Edited 2 hours ago by Krle
chimamoneke Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Wook said: Ni ja mu ne bih dao više, pre bih stavio Miljena. Neće to sa Grahamom ići brzo, možda u ABA da mu se daju minuti startera, ili nešto približno, a u EL kad zasluži. Neće ići brzo sto je ocigledno mada se on nesto nije ni u ABA naigrao a to je lično do Saše i on je jedan (ne svi) razlozi ne otključavanja tog igrača koji definitivno ima potencijal i daleko više moze od Jaga Dede da ponudi a sigurno i da pokupi koji minut CMM-a za kog smatram da se mnogo pljuje
ZvezdaBL Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Necemo ući ni u top 10, najveća mi je žal što Batler nije završio kod lažne braće iz Pireja, makar bi imao priliku da se bori za F4 I da bude legit kanidat za MVP
m0k1 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Monekeov +- je +7 za nesto vise od 32 min koliko je proveo u igri. Ne moze da igra 40 min u ovom ritmu i njegova minutaza je kakva i treba da bude ali je problem u onome ko ga je menjao... I dalje sam optimista i nadam se da povratkom Rivera/Bolomboja nece morati Semi da igra 20+ minuta na petici vec ce uzeti tih 10 min na 4 (+ jos minuta na 3 ili 5 u xavisnosti od povreda, forme ostalih igraca kao i matchupa)...
Stefi88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 8 minutes ago, ZvezdaBL said: Necemo ući ni u top 10, najveća mi je žal što Batler nije završio kod lažne braće iz Pireja, makar bi imao priliku da se bori za F4 I da bude legit kanidat za MVP Koga bi boleo kurac da je zavrsio kod njih a ne kod nas... Jedva cekam tekmu protiv Efesa. Treba nam pobeda protiv jake ekipe u gostima. Ovde se kao uvek ide u krajnost, tragedija, gotovo raspadamo se. Edited 2 hours ago by Stefi88 3
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, rodriguez said: Imali smo, nismo znali... Nije znao ni on, ali ovaj zna jos manje. 1
Wook Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 14 minutes ago, BattleBender said: Prethodnih nedelja sam radio na redizajnu neke aplikacije, produkta, danas Skupili smo user needs, use cases, tendencije itd... I ja uzeo da mapiram funkcionanosti, widget-e, layout-ovi na osnovu use case-ova i korisnickih potreba, i bas sam razmisljao koliko u modernoj kosarci je to sve sto treba da uradis. Da uzmes potrebe igraca, njihove tendencije, njihov mental models, njihove navike, njihove use case-ove i da mapiras lepo sve, napravis od svoje igre product, sa svojim playbook-om i funkcionalnostima tako da je igracima najlakse da igraju to, da im je intuitivno da igraju to, i da izvuces najbolje iz njih. U basketu, pogotovo sa ovom dinamikom igranja meceva, nema vise postavljanja nekog svog sistema, neke rigidne i licne ideje, kako zelis da ti igra ekipa itd. Tu si brate da izanaliziras i detektujes mogucnosoti svoijih igraca, i da ih zajedno kao celinu, stavis u taj kontekst da iz svih izvlacis ono najbolje. A ne da ih nateras da igraju ono sto ti mislis da je najbolje jer imas kao neku svoju filozofiju... Sa Obradovićem i tim tipom trenera nema šanse. Čak je i drugi Obradović, mnogo uspešniji, pokazivao ozbiljne znake tvrdoglavosti na svoju štetu. Garantujem da posle prozivki i pozivanja da otključa Butlera, na sledećem meču mu neće dati ni 20 min. 1
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kako vam ne dosadi da stalno tražite novog trenera. Nek Saša i trenutni igrački kadar izguraju sezonu do kraja, pa ćemo videti dalje. Videli smo na primeru Partizana i Bajerna kakvo je trenersko tržište u Decembru. 2
avakss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Wook said: Garantujem da posle prozivki i pozivanja da otključa Butlera, na sledećem meču mu neće dati ni 20 min. Oce,promenio se. 1
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, Milko Miller said: Kako vam ne dosadi da stalno tražite novog trenera. Nek Saša i trenutni igrački kadar izguraju sezonu do kraja, pa ćemo videti dalje. Videli smo na primeru Partizana i Bajerna kakvo je trenersko tržište u Decembru. Ako krene da radi posao dobro i pobeđuje neka ostane, u suprotnom bolje Tomović da se vidi može li se ozbiljno računati na njega. Meni deluje da može. 4
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago "Jedan igrač, Džered Batler nije dovoljno da bi se pobedilo", poručio je Obradović. Prilično trula i nekorektna izjava prema Monekeu, koji je uostalom bio naš najbolji igrač večeras. Gro Batlerovih poena je došao u garbage time-u. 7
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Nate said: Kad se vec nismo isprsili za pascuala, kad je alimpijevuc nezainteredovan, vreme je da trinkijeriju oprostimo ruznu proslost. Odmh bih menjao ćelavog diletanta za Trinkijerija. 2
mindgame Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Svaki poraz koji smo doživeli od povratka ćelave prevere je njegov poraz, ama svaki poraz u evroligi je njegov poraz. Smejurija od trenera za kog sam mislio da se promenio, a lik je još gori u odnosu na prvi mandat sa 5x boljim timom. Da nije tvrdoglav dobili bi smo i Hapoel i Partizan i ovo danas, siguran sam u to. Ovo sto on radi je već alarmantno. Pravicemo Paskvala od blata. Kontam da tekma protiv Efesa neće biti ovako ,,neozbiljna” ali ćemo svakako izgubiti jer će nam u kljucnim momentima Batler sedeti na klupi dok gledamo Dejana Dedu na nekom od njihovih bekova tipa na Lojdu ili Kordinijeu… E moj Saša…
Recommended Posts