Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Batler je zivotinja i njemu ova sloboda bas prija,upio je sve i uklopio se ovde,bice tu losih utakmica ali je doktor i to se vidi na prvu. Nwora mora da odigra dobro protiv Virtusa jer ne vidim ko bi mogao tamo da ga sacuva
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Kakav ste vi virus od navijača, neverovatno. Kad je slabiji imunitet napadate iz sve snage. Imam osećaj da svi oni koji su nakon dobrog starta Saše pisali kako ih je prijatno iznenadio, kako se promenio, kako je bolji trener, kako nisu ovo očekivali, sada jedva čekali da se ovo desi i krenu napadi. Druga polovina je iskusno ćutala i čekala nekoliko loših (rezultata) utakmica da vaskrsnu i krenu sa pljuvanjem. Saši zameram samo derbi koji je 100% njegov poraz. Sve ostalo nije još ni na 50% da bih mogao da sudim. Hrpu utakmica smo igrali uz mnoštvo povreda. Neke smo dobili pa nismo toliko davali na značaju povredama ali sada je stiglo realnije stanje. Sa ovolikim povredama je teško očekivati bilo šta. Naročito kad ne igraš možda ne sa najboljim igračem ovog tima ali sigurno najznačajnijem u timu. Sve ove utakmice su patile za Monekeom. Zato ne mogu da gledam na njih kroz iste oči. Nedostaje borba, skok, energija a on je taj koji ti to sve donosi. Nismo ni na polovini takmičenja. Pred nama je mnogo bitnih utakmica. Rezultat je trenutno i više nego zadovoljavajući. Igra nije dobra ali i ne očekujem da bude dok konačno ne budemo kompletni jedan period ili bar da su na okupu glavni igrači. Tek tad mogu da sudim. Ovo je prekvalitetna grupa momaka koja će sigurno opet zaređati sa pobedama. Što se tiče utakmice od sinoć ja sam zadovoljan. Igrali smo protiv top tri ekipe po kvalitetu, egal u gostima. I to okrnjeni a oni kompletni. Na kraju je bilo koš za koš gde je njihova neverovatno dobra spoljna linija na čist kvalitet odlučila pobednika. Neki kao da slušaju a ne gledaju prenos utakmica. Davidovac igra ovoliko jer Moneke nije tu. Kada se vrati Moneke Davidovac se vraća na kraj klupe. Batler konačno onaj koji nam je trebao. Vidi se da mu i tim veruje. Sinoć više nije mogao da izdrži. Saši zameram samo status Kodija u ekipi koji mora pod hitno da se menja i ništa više ne mogu da mu zamerim u ovim okolnostima gde nam ne igra najznačajni igrač za košarku koju preferiramo. Sve su ovo porazi na jednu loptu ali bitno je da je želja i borba tu. Okrenuće se na našu stranu u jednom trenutku kad imamo kvalitet. Pre koju godinu se isto tako jednim poznanicima nakon hrpu izgubljenih na jednu loptu otvorilo i znamo koji su im limiti bili. Ovo je ta naša sezona. Edited 1 hour ago by Čočo 7
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako ništa drugo, makar smo juče zatvorili knjigu (koja ne znam ni što je otvarana) da li Jerad Butler dobro pojačanje. Ima tu još srljanja, neprepoznavanja situacija specifičnih za evropsku košarku, manjka kondicije ali da se ne zajeabvamo - bomba. A što se Grahama tiče, juče je neko rekao - samo pucaj brate, pa kad krene ima svi da plaču (možda i nešto oko pušenja k al sad nebitno ). Juče brat sam kao duh na 45 stepeni, to je njemu praktično ko slobodno bacanje, čovek onakav šuter baca cigletinu. Odjednom svi moraju da peglaju fizički odbranu i više ruka nije toliko laka u napadu kao dok su bili preko bare. Sve u svemu, dobra utakmica, mogao je ishod da bude i drugačiji, imali smo svoje prilike ali da se ne zajebavamo - to gostovanje, pa još prvo pred domaćom publikom je moguće i najteže trenutno u EL (plus zaista loše suđenje). Imaćemo mi naše šanse u gostima svakako. Večiti rival i prvi na tabeli svakako nisu gostovanja gde upisuješ W na početku sezone. Imaćemo svoje šanse i iskoristićemo ih. Do tada kuća mora da se čuva pa će tako Šef stanice da bude dočekan ovacijama na početku i na kraju dok budemo slavili 10+ pobedu. 7
Žilee Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago (edited) Poraz ko poraz,nista strasno,idemo dalje ali Saša mora kada su ovakve zavrsnice da klupira CMM ,jednostavno i da da pre toga 30 on nije cluch i to je prosto tako.Ne igramo neku kosarku trenutno a mi opet nekako gubimo neizvesno,kada podignemo nivo bice ovo vrlo vrlo dobro.Segi i Moneke su bas falili,sobzirom da su nam trenutno 2 3 igraca u formi ovo ostalo daleko od toga.Sve pohvale za Semija,ratnik nebeski,srce i dusa ekipe. Sledece 3 utakmice su svakako "lakse" nego ove 3 sto smo sada imali,2/3 je sasvim odlicno ako izvucemo,i to je vec 11-8 . Edited 44 minutes ago by Žilee 1
quentin Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Kad ne igra Čima meni izgleda da nam fale još tri igrača, tolika rupa iza njega ostaje. Naravno, može on da odigra i ovako i onako, ali meni se čini da je ključan igrač za nas. Bar dok se Bolomboj ne vrati. 1
sinisat5 Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Sta bi sa dolaskom Bolomboja ove sedmice?Montejunas igra kako se očekivalo prije dolaska,igru koja ga je dovela na kraj klupe u Monaku.Ona udvajanja u prvom pol su bila jer se njemu stalno pomagalo,e sad da bar u napadu dominira pa da se ta odbrana nekako istrpi a ovako..Kalinić treba preuzeti ulogu zadatka,sto manje lopte u napadu,igrati odbranu,skok,maksimalno petnestak minuta.Nadam se da će se i Dobrić brzo vratiti,potreban nam je taj tip timskog igrača koji zna šta reba raditi.Batler da u potpunosti preuzme ulogu lidera,i naravno spreman Moneke mnogo znači,naročito u skoku,tranziciji..
Dzo23 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Nevjerovatno da nijednom nismo napali preko Odzeleja u završnici, na niskom postu, iako su igrali bez "četvorke". Da li mora svaki put da se potegne s 8,9 metara? Košarka je igra inteligentnih ljudi i poenta je da se gađaju mismečevi. Kodi apsolutno nema šta da traži u neizvjesnim završnicama na parketu. Pored toga što je "kamenko", decision making mu je kritičan do bila. Ograničiti ga na 10-ak minuta plafon, i jasno mu staviti do znanja da za to vrijeme isključivo mora ići na prodor, a ako skupljaju da izbaci pas. Apsolutno ništa više. I ako se ukaže prilika da ode par puta coast to coast. Ovo šta se njemu dopušta i kakvu slobodu ima je baš nerealno... I ono što nikad nije dobro je da plejmejker otvori utakmicu sa 8-10 poena, a da niko drugi skoro ne pipne loptu.
Geronimo Posted 23 minutes ago Posted 23 minutes ago Valensija, Partizan, Hapoel... Falilo je malo, izgubili smo mnogo. Igra nam je upitna, kada nema Chime/Dobrica, a ima vise Batlera/Grejma kao da gubimo identitet. Uzasno mnogo polaganja je iscurilo iz kosa, narocito u 1/4... Dusko mora pasti! Stvarno bi taj deda Mrazov elf morao da nam da poklon za NG. Ili se obesis, ili pada Dusko. 1
nemanjau5 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Meni je utisak da smo mi odigrali, daleko od najboljeg izdanja i bez hrpe igraca, egal u gostima protiv prvog na tabeli. 1
deez nuts. Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 4 minutes ago, nemanjau5 said: Meni je utisak da smo mi odigrali, daleko od najboljeg izdanja i bez hrpe igraca, egal u gostima protiv prvog na tabeli. ...i izgubili.
Taki Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 19 minutes ago, Dzo23 said: Nevjerovatno da nijednom nismo napali preko Odzeleja u završnici, na niskom postu, iako su igrali bez "četvorke". Da li mora svaki put da se potegne s 8,9 metara? Košarka je igra inteligentnih ljudi i poenta je da se gađaju mismečevi. Kodi apsolutno nema šta da traži u neizvjesnim završnicama na parketu. Pored toga što je "kamenko", decision making mu je kritičan do bila. Ograničiti ga na 10-ak minuta plafon, i jasno mu staviti do znanja da za to vrijeme isključivo mora ići na prodor, a ako skupljaju da izbaci pas. Apsolutno ništa više. I ako se ukaže prilika da ode par puta coast to coast. Ovo šta se njemu dopušta i kakvu slobodu ima je baš nerealno... I ono što nikad nije dobro je da plejmejker otvori utakmicu sa 8-10 poena, a da niko drugi skoro ne pipne loptu. Pokusali smo spustiti pa ga Batler promasi.. Nikad u zavrsnicama ne bi spustao na visokog u tim mis mecevima, prvo sudija nece lako svirati faul, drugo uvijek je muka da izbori poziciju i primi loptu a trece mora bas imati dobru lednju tehniku i prednost da to zavrsi.. Mi smo samo trebali nastaviti koristiti sporost Motlija kod preuzimanja, ne znam sto Oturu nije ulazio na kraju, ona sporost Motlija se morala do kraja koristiti. I da, ne znam zasto nemamo akcije za Odzeleja kada je na 5 da se izvuvuce na piken pop sa onako dobrim sutem i i brzim izbacajem za tri, tesko bi ga ovi centri ispratili. 2
Recommended Posts