Урош19 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 2 minutes ago, mister-no said: Potrebno je bilo samo da nas ne sapliće sopstveni trener. Nije bitno ime. Evo Ocokoljić da je bio kod nas ista stvar. Znaš kako, protiv Valensije, Barse ono imaš neku sumnju zašto ovo sad, zašto ne ovo.. Ali ono kao zna Sale, zna šta radi, zbog čega itd. Ako je do sad bilo sve deo slučaja, okolnosti, povreda, kvaliteta protivnika(mada Spartak, Cedevita..) Posle ovoga večeras, jasno je da ne zna/nema kontrolu.. Kao što je to meni jasno, jasno je i igračima. I rekao sam već iako je bila jako bitna utakmica, gde pobeda vredi više nego obično... Još bitnije je kada dođe stani pani ta sumnja, taj nedostatak pameti, glave, očigledno i znanja.. E sad pošto si toliki stručnjak da iz udobnosti doma na osnovu 1 utakmice zaključiš da trener ne zna i nema kontrolu nad ekipom imam jedno pitanje. Kako to nisi video i zašto o tome nisi pisao posle neke pobede?
srlepajce Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ma totalna glupost pisati o Sasinom otkazu Nije ovo igrica 8 1
Sinnerman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 24 minutes ago, K.Dot said: Neka batali sport, pecanje je mnogo bolji način za lečenje nervoze. Kaže lik gore jedva čeka utakmicu sutra, ja ne mogu očima da ih vidim, presečem se kad god mi neko iz kluba ispadne na feedu, ne znam koliko će još da me drži, ovaj derbi mi je teže pao nego onih 40 razlike. Jedva čeka how yes no. Lojalnost od dva dinara, nešto slično patriotizmu od dva dinara ovih na vlasti.
TB Told Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: A ljudi ovde kritikuju Saleta?Ja se slazem da treba kritika. Jedno je to a drugo su upisi gde se bukvalno tera iz kluba. Ne vidim zašto je to čudno. Deo navijača je takav i to je to. S obzirom na način na koji smo izgubili derbi čak sam očekivao i jače uvrede. 2
Nini3112 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mene je najvise razocaralo to sto se Sasa uopste nije promenio,i dalje je tvrdoglav i pravi ego manijak,tocse sinoc videlo po drzanju Kodija koji nas je celu utakmicu gurao u kanal,Nworu zaboravio na klupi a Kodi mu igrao po svaku cenu da dokaze sta?? Sam sebi da je u pravu? 1 1
Stefi88 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Pa ko uopste pise o Sasinom otkazu? Msm i da neko pise nek pise, ovo je forum, sta je bitno, svako ima pravo na svoje misljenje, malo ljudi uopste ovde i kapira kosarku na pravi nacin i bilo sta vezanu za nju, pitanje je ko je od njih ikada i sutnuo na kos, ali ni to nije bitno, bitno da se pljucne kad god postoji prilika za tako nesto, ako im posle bude lakse u zibotu ne zameram zaista. 4
Dz0nika Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Presmesno mi je da odredjeni pisu u fazonu od sada se ne nerviram blablabla izgubili smo sinoc. Pa nije kraj sveta ljudi Boga mu, ovo je bukvalno maraton od lige. A vi se ponasate kao da je april mesec i da je bila odlucujuca dal cemo biti iznad ili ispod crte. 5
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 minutes ago, srlepajce said: Ma totalna glupost pisati o Sasinom otkazu Nije ovo igrica
drakon1 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, liv7 said: Sve suprotno mislim.Protiv Spartaka je bitno samo da se niko ne povredi,pobeda moze samo da opusti ekipu pred Hapoel.Zali Boze sto je uopste igramo.Protiv Hapoela nema niceg nepredvidljivog. Imaju bolju ekipu,Itudisa na klupi,ne vrse samoubistvo tokom utakmice,imace najvreliji domaci teren u Evroligi,i neverovatnu motivaciju da pobede. Oni utakmicu sa nama ne igraju u Tel Avivu, nego u Jerusalimu. Da li njihova hala u Tel Avivu ne zadovoljava uslove EL ili se i tamo igra negi vaterpolo, ne znam. Da li ce im ta hala igrati ulogu u kvalitetu igre, ne znam. Videcemo.
Stefi88 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Just now, Nini3112 said: Mene je najvise razocaralo to sto se Sasa uopste nije promenio,i dalje je tvrdoglav i pravi ego manijak,tocse sinoc videlo po drzanju Kodija koji nas je celu utakmicu gurao u kanal,Nworu zaboravio na klupi a Kodi mu igrao po svaku cenu da dokaze sta?? Sam sebi da je u pravu? Jbg, ima poverenja prosto u Kodija i to je to, ovaj je to zasluzio od pocetka sezone, da je jos jedna trojka Kodija usla sada bi pricali o pobedi... Mene vise frustira jebena bacanja svaku tekmu od svakog igraca, Batler nam masi 4 bacanja, uzas. Mnogo fali Karter ovoj ekipi, decko ima ulaz, sut, odbranu, bas steta za njega u smislu da on ulazi u igru a ne Grejm l jbg.
perikle Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Za nworu mogu da razumem (donekle) za sedenje na klupi, jer je u odbrani mnogo los bio. Ali da ti butler presedi 8min na klupi a napad ti ne funkcionise uopste sa cmm je cist mazohizam. 1
mister-no Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Урош19 said: E sad pošto si toliki stručnjak da iz udobnosti doma na osnovu 1 utakmice zaključiš da trener ne zna i nema kontrolu nad ekipom imam jedno pitanje. Kako to nisi video i zašto o tome nisi pisao posle neke pobede? Ne, evo ti si toliki stručnjak.. Pošto si ti branio Sferopulosa. Pa nam objasni ti otkud nam tolike pobede a oterasmo Sferopulosa. Ne bismo ni bili u ovoj situaciji .. I ti bez blama postavljaš neka pitanja ?! Aj troskok
Blade Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 25 minutes ago, The_Big_S said: Neće sigurno… igra se na Svetog Nikolu. I da smo dobili sinoć bilo bi isto To sam prevideo, ali to je skroz drugi razlog sto ce hala biti jos praznija.
TB Told Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 3 minutes ago, Nini3112 said: Mene je najvise razocaralo to sto se Sasa uopste nije promenio,i dalje je tvrdoglav i pravi ego manijak,tocse sinoc videlo po drzanju Kodija koji nas je celu utakmicu gurao u kanal,Nworu zaboravio na klupi a Kodi mu igrao po svaku cenu da dokaze sta?? Sam sebi da je u pravu? Trebalo je Batler da igra više u četvrtoj, ali to nije baš tako za celu utakmicu. Evo kad se pogleda +/- on je na nuli, sa sve -14 u poslednjoj četvrtini koju je celu odigrao, dakle pre toga smo bili u velikom plusu sa njim. Problem je sa kim je on igrao tu četvrtinu, upravo je Nwora mnogo ranije morao nazad, a ne da igra sa Kalinićem i Davidovcem. 2
Gudura Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 20 minutes ago, Gaga said: Znam na sta mislim,samo da se zaboravi svinjarija odlaska i svega ostalog,tužna zemlja i narod Nema neki naslov u vezi toga da li je Ćaciland i dalje na mestu, well and alive🤔Otkazan pohod🤔 Edited 10 hours ago by Gudura
mister-no Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 minutes ago, Dz0nika said: Presmesno mi je da odredjeni pisu u fazonu od sada se ne nerviram blablabla izgubili smo sinoc. Pa nije kraj sveta ljudi Boga mu, ovo je bukvalno maraton od lige. A vi se ponasate kao da je april mesec i da je bila odlucujuca dal cemo biti iznad ili ispod crte. Kratkovidost. Ovo nam je pokazatelj dometa. Bili smo iznad crte prošle godine i... Sam Saša je rekao F4. Predaleko smo nažalost i na terenu i na klupi. 1 1
Blade Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Koja cepanja mozga citam i na ovom i na drugim forumima gde sam clan, a provlaci se ova tema... Forum je caskaliste i svako moze da se uclani i onaj ko se u neke stvari ne razume, nije ovo sastanak strucnih ljudi, ali dajte ljudi...Hajde da se saberemo. Pravili smo greske i to mora da se prihvati i posledice snose. A moramo i da idemo dalje. Pecice ovaj poraz i posle pobeda nad Spartakom i Hapoelom, ako budu pobede, tu nema sta. Ali tek je prosla trecina sezone i i dalje imamo dobar skor, kriza je naisla, svakom timu se desava, mora da se prevazidje. Ekipi smo sada potrebni, vise nego posle bilo koje pobede. Verujte da je i meni tesko. Zvezdini porazi me i ovako matorog pogadjaju kao kada sam imao 10 godina. Ali glava mora da se digne i trazi izlaz iz krize. Idemo dalje! Edited 10 hours ago by Blade 5
Sinnerman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 10 minutes ago, drakon1 said: Oni utakmicu sa nama ne igraju u Tel Avivu, nego u Jerusalimu. Da li njihova hala u Tel Avivu ne zadovoljava uslove EL ili se i tamo igra negi vaterpolo, ne znam. Da li ce im ta hala igrati ulogu u kvalitetu igre, ne znam. Videcemo. Peva Aca Lukas 🤣 1
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Nije problem Kodijeva minutaza sinoc. Problem je kada Kodi udje u mod nekog must have dokazivanja ne znam kome da on moze sve. Tvrdoglavo forsira neke odluke koje izlaze iz game plana. Pokusava da dokaze njegov neupitni alfa status. U prvoj cetvrtini je u kontri izignorisao Nworin bolji polozaj u kontri pa je na drugu stranu poslao loptu i kontra je propala. U drugom poluvremenu je takodje kao plej logicno usmeravanje lopte ka Batleru Anemario i umesto sirenja parketa on je usmerio loptu ka blizem igracu na manjem prostoru gde se odjednom stvorilo nekoliko igraca Partizana. Kodi je odigrao ispodprosecno ali je nas glavni problem bio u tome sto nismo imali unutrasnju igru. Jako je tesko drzati visoku produktivnost kada uvek fale dva do tri odlicna igraca. Negde su mecapovi povoljni pa se dobije negde nisu pa te okolnosti oko povreda i odrede i presude mec. Ipak Ostace zabelezeno da je Partizan u istorijskoj krizi uspeo da nas pobedi. Edited 10 hours ago by suptil 1
NikolaTest Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 39 minutes ago, TB Told said: U odbrani je bio ispod svakog nivoa, gde je najbolja ilustracija situacija na 1.20 pre kraja utakmice kada Džons lagano hvata loptu i zakucava pored njega za plus 2 Partizana. Ako ništa drugo bar faul je tu morao da napravi. Kalinić više nije igrač iz 1.ili 2.mandata, što pre to shvatite biće vam lakše. Što se navedenog skoka tiče, apsolutno je doneo ispravnu odluku da ga ne dira. Kad je Jones uspeo da uzme taj skok pored Nwore, svaki faul nakon toga je ogroman rizik za 2+1 protiv strvine kakva je Tajrik. 1 1
dunaj95 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ovako loše i sjebano zbog sporta osjećao sam se samo nakon Bordoa i Makabia....ono je bilo samouništenje koje će ostaviti ogromne posljedice i na tim i na trenera. Sami sebi smo nabili pritisak i moranje pred sljedeće utakmice, a tu se kao klub traditionalno slabo snalazimo... ozbiljan je ovo udar i na rezultatske ambicije u EL... I ne bi mi bilo krivo da nas je protivnik razbio... Klasični autogol u rangu pomračenja Bajkovića i Pavkova... A nije ovo random utakmica koja se lako zaboravi, nego derbi, i dugo ćemo patiti ... 1
NikadProtivKaline Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 44 minutes ago, TB Told said: Ja ne primećujem neke uvrede prema Kaliniću, on i dalje ima dosta kredita. On u kontinuitetu poslednjih mesec dana igra nervozno i neracionalno, ali ni to ne bi bio sinoć problem da nije tome dodao težak kukavičluk i nezainteresovanost. Za celo drugo poluvreme nije uputio ni jedan šut ka košu, ali je zato propustio bar dva otvorena šuta u završnici. U odbrani je bio ispod svakog nivoa, gde je najbolja ilustracija situacija na 1.20 pre kraja utakmice kada Džons lagano hvata loptu i zakucava pored njega za plus 2 Partizana. Ako ništa drugo bar faul je tu morao da napravi. onda nisi bas citao forum, bukvalno kofa govana na kalinu da, bio je los, ali fizicki je pao, igra na prevelikoj potrosnji za svoje godine i trenutne fizicke sposobnosti to na dzonsu je moglo da bude samo 2+1 i jasno je da imamo problem na skoku, mnogo tu fali moneke, a i koji minut vise izundua i wet dream bolomboy, jbg ista prica za vuka, kad smo pobedjivali, top3 plej EL posle poraza, nece nigde dobaciti sa njim bas smo cigani 6
Shunsuke Nakamura Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ako je Obradoviću glavno zapažanje sa ove utakmice sudijski kriterijum, onda mi imamo ozbiljan problem. Čovjek je izgubio dobijenu utakmicu i ubjedljivo je najveći krivac. Pokriva svoju grešku alibi pričom o suđenju. Treba napraviti ozbiljnu analizu nakon ovoga što se desilo sinoć. I ne može to da se pokriva alibi pričom u suđenju ili ovo što radi jedan dio navijača "idemo dalje" i "svaka utakmica je priča za sebe". Ako se ne suočimo sa greškama čeka nas još jedna bačena sezona. Nade ima, samo treba da se preuzme odgovornost i da se isprave greške. 10 1
Borky Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Nisam mislio nista pisati jer smatram da ovaj trenerski mediokritet je toliko sramotan da ne vredi trositi slova na njega al posto vidim da su se javili razni "cuvari vatre" da objasne neke vise moralne kosmicke zakone o gledanju sire slike vecini koja komentarise ono sto vidi trenutno. Jedino gore od poraza u derbiju je definitivna spoznaja da nam je trener nemac pojma. Za ono sta je on sinoc uradio se treba oduzimati trenerska licenca. Da je onako neko vodio ekipu u mladjim selekcijama verovatno bi mu bilo zabranjeno ne da se bavi trenerskim poslom vec da prilazi kosarkaskim terenima a mozda cak i da gleda kosarku na tv! Cak i ove utakmice sto su dobijene su vise zlasluga sto smo imali kratku rotaciju (koliko god to da cudno zvuci) jer majstor nije imao cime da sjebe ritam igracima. Trener kojem je u ovako kavalitetnoj ekipi prva napadacka opcija Kodi koji se umislio da je sad Kenan (kao sto kazu momci iz 6.75) i koji odigra 30% utakmica dobro po sezoni treba dobro da se zamisli da li je ovo posao za njega i da nije nimalo cudno sto su vlasnici Monaka prije stali na stranu igraca. Nama sta je tu je,moramo svedociti verovatno jos jednoj sezoni prosecnosti,nadanju da neku utakmicu protivnika nece nista ici a nama upadati bojler pa da svedocimo jos kojoj pobedi. Naravno ono sto misli neki digitalni Borki ili neko drugi nije bitno ali je bitno sta misle igraci kojima ti trebas biti autoritet i neko na koga se mogu osloniti kad im ne ide. Zamisli trener ti kaze na +16 "nemam pojma sta sad da radim" i onda ocekujes da ce oni verovati u ono sto ti nacrtas ili kazes ili ce pre biti igram sta ja hocu ovaj i onako nema pojma. Kod danasnjih igraca se jako tesko stece autoritet a vrlo lako se on gubi,dzaba tebi i 9 euroliga kad on izgubi povrenje u tebe. Na zalost moram priznati da su Dusko,Nmx i jos pojedini bili upravu kad su pisali da nama promjena Sfera nece nista promjeniti i ne zato sto je on dobar vec sto mi ne znamo dovesti bolje. Mi smo pored Cavija,Radonje i Ovoga izabrali ovoga jbt. Dzaba ne vredi! 1
Kooineeperk Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Daleko od toga da treba Sasa da se tera (iako nam je ciganima to omiljena zanimacija), ali ne vidim problem da se kaze da je najvise njegovom zaslugom izgubljen dobijen mec. S tim u vezi ne svidja mi se ni njegova izjava na kraju. Ali sve to je OK ako postoji pozitivna reakcija. I njega i CMMa i Kaline... Pozitivan takeaway ove utakmice je to sto se Izundu vratio, i sto se niko nije dodatno povredio. Sto Batler pokazuje da ce biti bitna karika u rezultatima, samo da se posloze uloge u timu. 4
Recommended Posts