Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, NMX said:

Sami pali, sami se ubili. Jbg.

Sale prvi krivac

CMM drugi krivac

Kalinić je bez konkurencije kod igrača. Kukakvičluk i nezainteresovanost za odbranu kakvi odavno nisu viđeni.

• Like 6
  • Love 1
Posted (edited)

Baš sramotno vođenje utakmice u trenutku u kojoj ju je trebalo samo  rutinski privesti kraju. Ovaj poraz može imati i puno veće posledice po tim, prvenstveno na mentalnom planu pa zatim i rezultatskom. Neshvatljivo smo propustili ovo dobiti.

Edited by bodo
  • Like 9
  • Thanks 1
Posted

Neverovatno da je Sale čekao da se skroz istopi razlika i da vrati Nvoru. Još ovo na kraju ostavlja Batlera na klupi zbog odbrane, a Batler uopšte nije loše igrao odbranu. Tajrik je uništio Kodija, previše je bio strpljiv Sale sa njim, jednostavno se nekad mora prepoznati trenutak i videti u kom pravcu utakmica ide i da u skladu sa tim reaguješ. Težak poraz, pogotovo kad se izgubi na ovakav način.

• Like 5
Posted

Saša je prvo zaboravio Nvoru. Posle toga kad je vidio da brod tone vraća Nvoru ali ostavlja Batlera na klupu. I tek na dva minuta do kraja Baltler ulazi u igru. 

Ovo je sraman poraz. Nedopustivo je da se opuštaš u EL derbiju. Imali smo dobijenu utakmicu, i to rutinski dobijenu. Biče baš teško da se vratimo posle ovoga. A Saša je već uspio ozbiljno da uzdrma svoj status. 

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
1 minute ago, liv7 said:

Ocekivan poraz.Sa masakriranom centarskom linijom,i bez Monekea,i nije moglo bolje.Svaka cast momcima sto su se uopste drzali do pred sam kraj.Ono sto ne valja je nacin na koji smo igrali u poslednjoj cetvrtini..kako god,ovakvi porazi su kao malj u kicmu ekipe,i videcemo kolike i kakve ce posledice ovo imati.Ali,da ce biti ozbiljne,bice.Ocekujem da ce u sledecoj utakmici,zaigrati i Moneke,sa i bili bez Ahilove tetive,on je kljucan igrac,a voda polako dolazi do grla.. o zdravlju igraca ionako niko u klubuni ne zna da brine..

Druze sve bi ovo bilo u redu da nismo vodili 16 razlike u 3. cetvrtini

• Like 1
Posted

Ovo je najgora utakmica Saše kao trenera Zvjezde. Užasan osjećaj i tokom treće četvrtine koju smo imali samo jer smo pogadjali ludačke trojke sa 8 metara. 

Partizan okvirno je mnogoo dobar tim, Partizan večeras je užasan tim, na nivou KLS timova, bukvalno je trebalo se potruditi da izgubimo ovo.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, JPM said:

Boli ovaj poraz baš mnogo.

Što boli?

Neka boli Obradovića.

Mene boli što smo oterali vrhunskog trenera da bi došao ovaj šarlatan.

• Like 1
  • Ha-ha 5
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted

Šta nam je počinio Obradović, ovo je za anale. Kakav perverzni masakr sopstvene ekipe. Najgore vođena utakmica jednog trenera koju pamtim.

Nikad trener, moj ćelavi, ni za dno kace evrolige. Uzmi jadnog Kodija pod ruku, pa da se razilazimo.

Kalinić je tek posebna priča. Poštenije je tražiti ispisnicu nego igrati ovo što on igra.

• Like 6
  • Thanks 1
  • Ha-ha 4
Posted

Zasluženo su dobili. Pokazali su veća muda kada je trebalo. Drago mi je što vidim da su brzo preboleli Željka, ono je bilo stvarno teško za gledati kako se blamiraju. Nama ne znam šta da kažem. Mudašca se skupila, igramo, driblamo i dodajemo se na petoparcu. U gužvi pravimo neke sulude promene iza leđa, kao jebeni Harlem Globtroteri. 

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Teleći sač said:

1. Pravi se narativ da je Partizan slaba ekipa sastavljena od neznalica. Sa tim apsolutno treba da se prestane. I bilo bi lepo da Ocokoljic dobije sansu, ima neke poetske pravde u tome. 

2. Nase igrace i strucni stab treba da bude sramota posle ove utakmice. 

nije partizan slaba ekipa sastavljena od neznalica

ali veceras su ni iz cega dobili, sa 16% za 3

bukvalno se sasa samoubio

skoro nisam video ovako amatersko vodjenje u derbijima

sta god da se dalje desi ovo mu ostaje kao velika mrlja

CMM jeste bio los, ali zato imas upaljenog batlera i ti ga ostavis 10min da se ladi

katastrofa od tekme

• Like 4
  • Thanks 1
Posted

I ovog volseka sto je spremao igrace gde covek ima cele sezone 10+ povredjenih, momak sa sipke sisao i sviga cuvaju, pa sine u istoriji niko nije spremio sramnije igrace…moze da se desi da ti se povrede 2,3 igraca, ali cele sezone tebi 10 igraca povredjeno…Niko ne sme to da izjavi, jer je momak navijac, a ne kondicioni trener

Posted

Тренер Саша би могао научити како се води екипа кад постане фрка, пре него што настави да се разбацује популистичким изјавама о томе где смо се упутили иако нам то никад досад није било достижно.

Једна група егоманијака је већ издувала кад је кренула тамо где треба да заврши. Не морамо и ми.

• Like 1
Posted
1 minute ago, TB Told said:

Kalinić je bez konkurencije kod igrača. Kukakvičluk i nezainteresovanost za odbranu kakvi odavno nisu viđeni.

Mi smo i napravili razliku kad je on bio na klupi zbog faulova

• Like 2
Posted
Just now, liv7 said:

Ocekivan poraz.Sa masakriranom centarskom linijom,i bez Monekea,i nije moglo bolje.Svaka cast momcima sto su se uopste drzali do pred sam kraj.Ono sto ne valja je nacin na koji smo igrali u poslednjoj cetvrtini..kako god,ovakvi porazi su kao malj u kicmu ekipe,i videcemo kolike i kakve ce posledice ovo imati.Ali,da ce biti ozbiljne,bice.Ocekujem da ce u sledecoj utakmici,zaigrati i Moneke,sa i bili bez Ahilove tetive,on je kljucan igrac,a voda polako dolazi do grla.. o zdravlju igraca ionako niko u klubuni ne zna da brine..

Kako možeš da napišeš očekivan poraz kad smo imali +16. I onda kad smo krenuli da tonemo, Saša radi najgluplje izmene ili drži igrače van ritma na terenu (Kodi prvi, Kalina drugi...)

Znali smo da će biti hrkljuš, ali koliko smo se lako odlepili od njih, do toga da Saša celu 4/4 radi isto što i Sferopolus - a to je jedno veliko ništa. Rotacije 0. Igra 0. Bukvalno sve 0. Ova pobeda je morala da se upiše, morala. 

• Like 1
Posted

Sasa Obradovic prvi zuti karton. 

I prvi derbi koji je vodio 2020 je vodio tako cijeki mec i onda brainfart u 4 cetvrtini. 

Samo sto je tad CMM bio na drugoj strani pa smo mi pobijedili.

0/3 za dva u zadnjoj cetvrtini, to nisam u zivotu vidio, sa druge strane oni 11/11.

Prst na celo, mora ovo mnogo bolje...

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted

Bukvalno mogu da osvoje EL, zabole me. Nema ovde više o čemu da se priča, svi su se pokazali večeras. Posle FK i KK ide na listu zabole me. 

• Like 6
Posted

neka pljuje ko god hoće ili bilo šta, ali niko ne može da me ubedi da ovo nije klasična nameštaljka. 

16 razlike smo prosuli od Partizana koji je bio u tom momentu mrtav, a protiv ostalih nismo ispustali ni 2 ili 4 poena. 

Velika sramota Saleta sto drži Batlera skoro celu četvrtinu, a najbolji nas igrac ću tekmu. 

Nemoguce je da vidim ja to iz sobe, a on da to ne vidi…

• Like 4
Posted

Taman sam pomislio da smo dobili ratničku ekipu kad ono isti qrrac kao i ranijih sezona. Kod Duška i kod Sfera smo vezivali po 6-7 pobeda u EL i posle raspad i potop. Ovakve utakmice su lakmus papir: jesi li ili nisi luzer. Mislim da je jasno šta smo. Imamo babu za trenera. 

• Like 2
  • Thanks 1
Posted

Kako je Zvezda spasila KK Partizan, sezona 5. Koja reanimacija mrtvog kluba.

Šta reći posle ovakog meča gde vodiš 40min....nestvarno,jbn nestvarno.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Kalinica boli patka  za kosarku u poslednje vreme.

• Like 2
Posted

Ako das kljuceve ekipe CMM i slobodu da sutne 8 trojki, vodice te do nekog 10-11 mesta, vozio je dok je mogao.

To je prihvatljivo da smo Baskonija, ali obzirom na budzet i sastav je neprihvatljivo, igre bez.

Ne treba zaboraviti da je Obradovicu Oli napravio 25-0 u polufinalu EL, ume covek i te kako da se pogubi.

Za mene su ovim veceras potrli 7 vezanih pobeda i od sada su na nuli, dok ne zasluze podrsku.

• Like 5
  • Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, K.Dot said:

Bukvalno mogu da osvoje EL, zabole me. Nema ovde više o čemu da se priča, svi su se pokazali večeras. Posle FK i KK ide na listu zabole me. 

Ma da ako osvojimo EL to mu neka ali poraz od Grobara e to je za pamcenje.

Kako prepoznati prosecnog cigana 1/1.

• Like 5
Posted

E moj Obradoviću,mislio sam biće drugačije nešto od tvog prvog mandata ili pak od Grka predvodnika ti ,ali nije.

Na žalost nije.Ovo večeras izgubiti od ovog KKP koji je bio u nokautu a ti ih vratiš i još poguraš ka pobedi.

Šta ti je radio Batler na klupi kad nismo znali gde udarao?

Kakvi samoubistvo.Opet smo mi ti koji će iz govana i blata vaditi komšije i gurati ih i dobru energiju.Kakbo samo razočarenje?!

CMM i Kalina nas sahranili zajedno sa Trenerom.

Sad idu gostovanja i otrežnjenje i udarac o zemlju.Plej in ako se izbori da se šutamo nogama u guzivu.

Kakav poraz majko rođena?Pobedi te ovaj mučeni privatnik Duvejn.