Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo su apsolutno najgore utakmice. Ako pobedimo - nikom nista, ocekivalo se. Ako izgubimo - frka.

Tako da, nek dobijemo sutra, makar i pola kosa.

• Like 8
Posted
13 minutes ago, Mile1 said:

Bukvalno niko nije spomenuo to ovde, pa ne vidim poentu da se takve price prenose ovde

Nisam ni napisao da je ovde neko spominjao.. ali sa mnogo strana sam čuo te bljuvotine.. ne verujem da sam jedini do koga dolaze te priče

Posted

Ma svaka pobjeda nad Partizanom je psihološki strašno bitna, odmah se stvori pozitivna klima, i u klubu i među navijačima. Treba ekipa da si kupi malo mira u ovoj frci sa ovolikim povredama.

A i svaka pobjeda u ovoj ovako izjednačenoj EL je važna.

Posted
23 minutes ago, Igor_ said:

Vece su sanse trenutno da Moneke igra sutra. Kazu da sve ide u tom pravcu. 

Izundu?

Bas bi nam znacio za derbi.

Posted
20 minutes ago, Igor_ said:

Da ne bude zabune nije ovo 100%, cudno je jako sto menjaju pricu iz dana u dan, prekjuce je bilo igra , juce su rekli da nece da rizikuju, a danas kako je blizi tome da igra.. Verovatno medicinski tim prati kako napreduje. Verovatno ce se znati do veceras sta i kako definitivno

Ako dođe do odluke da igra nadam se da će to biti jer se u potpunosti oporavio a ne jer je u pitanju derbi.

• Like 2
Posted
6 minutes ago, Žilee said:

Devonte Izundu i Moneke treniraju,Dobric jedini van stroja.

Odakle taj info kada nismo jos odradili trening u Areni danas?

Posted
1 minute ago, LevonKendal said:

Odakle taj info kada nismo jos odradili trening u Areni danas?

presvlače se u svlačionici 😂

Posted

Ако некад треба одризиковати са играчем који излази из повреде, онда је то сутрашња утакмица. Да ми сутра добијемо, па нек после он одмара до краја године ако треба. Дерби је битан и због атмосфере и због навијача и да се уканале зли непријатељи, и ту је много битно имати што више опција. Не мора нико од ових ровитих да игра 30 минута, али значиће да буду у комбинацији. 

Posted

Eto prilike za sve koji su požurili da uplate na grobare na kvotu 1.6 da pojačaju to kad je kvota 2 što je i realno

• Ha-ha 2
Posted (edited)

Top. Znači gotovo kompletni. Sjajno. To je to. Jbg. ako izgubiš možeš da priznaš da su bili bolji. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted

Коди, Батлер

Грејем, Миљен

Нвора, Калинић

Монеке, Оџелеј, Деда

Мотеијунас, Изунду 

Је већ скроз друга прича.

• Like 9
Posted
4 minutes ago, Big Ticket said:

Коди, Грејем

Батлер, Миљен

Нвора, Калинић

Монеке, Оџелеј, Деда

Мотеијунас, Изунду 

Је већ скроз друга прича.

Nije da je mnogo bitno ali ja ovu dvojicu vidim obrnuto. 

• Like 2
Posted
1 hour ago, Žilee said:

Devonte Izundu i Moneke treniraju,Dobric jedini van stroja.

Samo da ovo nije fora da se zbuni protivnik 😄 Kao tu su, trče, šutiraju, taman ovi ne znaju šta ih čeka sutra. Da li su računali na to da su Moneke, Grejem povređeni, pa samim tim i spremali taktiku bez ove dvojice. Samo da ostanu zdravi sutra svi posle utakmice 🤞🏼

Posted
20 minutes ago, Kooineeperk said:

Nije da je mnogo bitno ali ja ovu dvojicu vidim obrnuto. 

Protiv Barse su igrali tako ko sto ih ti vidis, mada meni nije jasno zbog cega kad je Grejam jos na el debiju pokazao da moze da zavrti pik, a i celu karijeru je pg, takodje, i Batler je najbolji u spot apu i kad ne davi previse.

Verovatno se islo logikom da je ovaj duze u igri i da je u ritmu.

Kapiram ipak da i Sale tezi toj igri bez jasnih pozicija i da ce se smenjivati u organizatorskoj ulozi, njih dvojica plus Kodi.