3x3cz Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 minute ago, JPM said: Kažnjeni smo 8000 evra zbog vređanja Kevina Pantera. A Panter nista za srednji prst. Kako znaju da smo ga vredjali, neko prijavio ? Kako ne prijave onda njega za to ponašanje ? Meni nije jasno da profesionalac to uradi, kao da ima 18 godina. 4
JPM Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Možda je i prijavljen, nemam pojma. Ovo je za nas kazna, moguće da Evroliga ima svoje krtice na tribini, kao i UEFA. Mada, Kevine Kevine, puši kurac Kevine se čulo do Mladenovca. 4
Smrtokapa Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Maločas gledam scenu u Maksiju gde Moka Slavnić beži između rafova od obezbeđenja koje ga juri sa "legendo, jel' dobijamo sutra?" i "ovi igraju bolje bez Željka nego sa njim". 8
Don Dusko Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Vidi se da imamo strah od Partizana. Cak i kad su ovakvom stanju. Mi cemo taj mec dobiti!
Sinnerman Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ja nemam strah od njih već od nas i naših povreda. Jezivo šta smo mi ove sezone sve doživeli. Neću se oporaviti psihički narednih pet godina. Pojačanja u budućnosti odmah umotavamo na aerodromu u onaj puckavi celofan i nema treniranja nema ništa, samo utakmice. 7 1
Gudura Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Knipex said: Ako ti Žiko ne znaš a ko bi onda znao. Hvala na informaciji. Ser Žile, zmajoubica😆
mister-no Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, berti said: Onomad smo ih vratili u zivot, ne bi valjalo sada da to ponovimo. Bolje je kada su na pristojnijoj udaljenosti, da se na miru posvetimo samo nama. Vratićemo ih u ćivot 😊 1
rodriguez Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 50 minutes ago, Smrtokapa said: Maločas gledam scenu u Maksiju gde Moka Slavnić beži između rafova od obezbeđenja koje ga juri sa "legendo, jel' dobijamo sutra?" i "ovi igraju bolje bez Željka nego sa njim". e imam i ja da prijavim jak džinks, sad sam posle doručka u buregdžinici bre kod kalenića (preporuka) u kursulinoj sreo nešu ilića pa ga pitam brate nebojša jel dobijamo, on lakonski odgovara - trebalo bi, valjda dobijamo imao sam situaciju s njim pre nekih 10+ godina sa derbijem kada nas je na našem terenu brejknuo debeli dule za faktičku prednost u plej ofu oni su trebali da dobiju sledecu kod kuce da bi to potvrdili sedimo u piceriji piazza, sto u uglu neša sa ekipom napišem pitanje na salveti - brate nešo jel da već kukamo ili ćemo se izvući - i pošaljem po kelneru neša napiše odgovor tipa brate ne brini SIGURNO dobijamo i dobili smo, to je ona istorijska tekma u kojoj ih je natrpao mwill tako da hvala ti nešo i nemoj da si ispalio, sad morate - zbog dzinksa 5 2 1
Don Dusko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ako govoris o game 3 te plej of serije onda nije. MWill ih je natrpao u game 4. 3
Sinnerman Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 minutes ago, rodriguez said: pa ga pitam brate nebojša jel dobijamo, on lakonski odgovara - trebalo bi, valjda dobijamo Pa mršavo mi to nešto da bismo bili optimisti 😏 3
JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kako mudro...na pitanje dobijamo li, odgovoriš sa trebalo bi. Genije čovek.
MarioKempes Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 hours ago, rodriguez said: film u kome ćemo igrati 1-2 CMM-batler nećemo gledati, mislim da je CMM stavio jasno do znanja a saša prihvatio da to neće da može. Miler igra prosečno 30min u EL i prilično je realno da će tako biti i sutra. Ceniš da će Batler da odigra samo 10min? Uveren sam da neće biti tako i da će njih dvojica biti i zajedno na parketu bar 10-15min. 2
Borky Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Vidi se da imamo strah od Partizana. Cak i kad su ovakvom stanju. Mi cemo taj mec dobiti! U kakvom stanju? Ljudi igraju dobro i imaju odlicne igrace na svim pozicijama. Niko ih ove godine nije lako pobedio sem Panate a i tu su bili egal do poluvremena dok nije pukla definitivno svlacionica. Da su imali boljeg trenera kladim se da bi imali pozitivan skor. Takodje nelagodu stvara sto mi eventualnim porazom sutra (pu pu pu) vrlo lako vezemo 3 poraza za redom i zato mislim da utakmica protiv Barse je imala vecu vaznost nego sto mi pridajemo. Da se ne lazemo nije ono protiv Barse dobro izgledalo a realno ni protiv Olija gdje smo iscupali. Mislim da su te dve utakmice dobar pokazatelj da mi imamo kvalitet al da radimo dosta gluposti tokom utakmice i iskusne ekipe sa dobrim trenerima to znaju koristiti. Oprez i strah je opravdan kaoni vjera u nas tim. 3
Petkovic Miroslav97 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Borky said: U kakvom stanju? Ljudi igraju dobro i imaju odlicne igrace na svim pozicijama. Niko ih ove godine nije lako pobedio sem Panate a i tu su bili egal do poluvremena dok nije pukla definitivno svlacionica. Da su imali boljeg trenera kladim se da bi imali pozitivan skor. Takodje nelagodu stvara sto mi eventualnim porazom sutra (pu pu pu) vrlo lako vezemo 3 poraza za redom i zato mislim da utakmica protiv Barse je imala vecu vaznost nego sto mi pridajemo. Da se ne lazemo nije ono protiv Barse dobro izgledalo a realno ni protiv Olija gdje smo iscupali. Mislim da su te dve utakmice dobar pokazatelj da mi imamo kvalitet al da radimo dosta gluposti tokom utakmice i iskusne ekipe sa dobrim trenerima to znaju koristiti. Oprez i strah je opravdan kaoni vjera u nas tim. Možda si propustio, ali ih je Dubai (2x) razbio, Fener rutinirao na njihovom terenu, a Pariz ih je razbio oko dvadesetak razlike na njihovom terenu. Rutinirani su prilično lagano od Hapoela, na sve to su pukli od desetkovanog poslednjeplasiranog Asvela..
Summerfunk Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 minute ago, Petkovic Miroslav97 said: Možda si propustio, ali ih je Dubai (2x) razbio, Fener rutinirao na njihovom terenu, a Pariz ih je razbio oko dvadesetak razlike na njihovom terenu. Rutinirani su prilično lagano od Hapoela, na sve to su pukli od desetkovanog poslednjeplasiranog Asvela.. Da, ali tad ih je vodio najveći svih vremena u galaksiji pa i šire. Sad ih vodi Ocokuljić. Sad ipak umeju košarke 😄😭 2
Petkovic Miroslav97 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Just now, Summerfunk said: Da, ali tad ih je vodio najveći svih vremena u galaksiji pa i šire. Sad ih vodi Ocokuljić. Sad ipak umeju košarke 😄😭 Petak posle utakmice: Ipak ne umeju 😂
Borky Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 6 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Možda si propustio, ali ih je Dubai (2x) razbio, Fener rutinirao na njihovom terenu, a Pariz ih je razbio oko dvadesetak razlike na njihovom terenu. Rutinirani su prilično lagano od Hapoela, na sve to su pukli od desetkovanog poslednjeplasiranog Asvela.. Dubaji se ne racuna zbog pustinje i putovanja a nisu imali carter pa cak ni biznis klasu. Paris divljacka ekipa ne moze se racunati. Asvel je bio na jednu loptu u gostima. Aj priznajem Fener. 🤣🤣🤣 3
rodriguez Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 7 minutes ago, MarioKempes said: Miler igra prosečno 30min u EL i prilično je realno da će tako biti i sutra. Ceniš da će Batler da odigra samo 10min? Uveren sam da neće biti tako i da će njih dvojica biti i zajedno na parketu bar 10-15min. ne cenim ništa, samo sam konstantovao gledajući utakmice u kojima su CMM i batler bili u isto vreme na parketu da nisam uveren u ponašanje CMM prema batleru u svetlu timskog poverenja i proigravanja. mislim da su njih dvojica na parketu u isto vreme uvod u iso igru koja ne bi trebalo da nam je forte za ovu utakmicu a i generalno ako se ništa ne promeni u smislu zdravstvenog biltena, linije u timu (ko koga menja) bi trebalo da budu ovako nekako CMM - batler nwora - dobrić kalinić - da igra dok ne crkne izundu - deda domo - semi 9 igrača bi trebalo da je dosta a tu je i dvoglava aždaha miljenović-jago
Todo Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 hour ago, Don Dusko said: Vidi se da imamo strah od Partizana. Cak i kad su ovakvom stanju. Mi cemo taj mec dobiti! Nema straha, jer zašto bi i bio, od kada smo na "steroidima" i jedni i drugi, skor je debelo na našoj strani. Pre toga još više,ali to nije uporedivo. Nama je problem što povredjeni igrači, a ima ih za 2 petorke, bi bili egal da odigraju sa zdravima, a možda i dobili. Jednostavno ići na gostovanje sa 8-9 igrača, ne možemo baš da pucamo od samopouzdanja, ako smo iole realni. Njima fali Karlik, trener im podnese ostavku. Nama fali 10 igrača,ćutimo i igramo kako možemo. Biće jako,jako težak meč. 5
NikadProtivKaline Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) samo zelim da izjavim da kad god smo se nicim izazvani kurcili, svaki put smo dobili po guzici ako je verovati forumu, tako ce biti i ovog puta sa igracke strane, ako nema chime, nismo favorit i morace ebuka bar 10-ak min a i da konacno dobijemo nesto od drugih bekova sem vuka Edited 11 hours ago by NikadProtivKaline 11
sinisat5 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Todo said: Nema straha, jer zašto bi i bio, od kada smo na "steroidima" i jedni i drugi, skor je debelo na našoj strani. Pre toga još više,ali to nije uporedivo. Nama je problem što povredjeni igrači, a ima ih za 2 petorke, bi bili egal da odigraju sa zdravima, a možda i dobili. Jednostavno ići na gostovanje sa 8-9 igrača, ne možemo baš da pucamo od samopouzdanja, ako smo iole realni. Njima fali Karlik, trener im podnese ostavku. Nama fali 10 igrača,ćutimo i igramo kako možemo. Biće jako,jako težak meč. Treba dodati i to da se baš nismo proslavili na gostovanjima a nismo nešto puno ni igrali..a cak i ove pobjede protiv Beča i Bosne nisu nešto bile impresivne. 3
Kooineeperk Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 10 minutes ago, rodriguez said: CMM - batler nwora - dobrić kalinić - da igra dok ne crkne izundu - deda domo - semi Kako mislis Izundu na 4, a Semi na 5?
Recommended Posts