Jump to content

Recommended Posts

Posted
14 minutes ago, sinisat5 said:

I po meni je favorit,igraju pred svojom publikom,i ako ne bi ni jednog našeg mijenjao za njihovog gledajući po pozicijama,ali opet nekako mi se cini da još nismo spremni na ovakav tip utakmice,slabo smo testirani na gostujućim terenima a i ovo što smo igrali nije izgledalo najbolje,plus problemi sa povredama a oni neračunajući Karlika kompletni.

fali im i Pokusevski koji je prilično bolje igrao do povrede nego prošle godine, a njegova povreda znaci više minuta za Parkera sto nama ide u prilog (nadam se). Igrac koji ne pipa odbranu i koji je na udaru navijača. Kad bi Moneke igrao ubio bi ga bukvalno

Posted

Moneke u Triple Threat Showu izjavio da je povredio ahilovu tetivu( a ne list kako je vujicin rekao) i da ne zna kad ce se vratiti. 

Povreda je nastala usled preopterecenosti duzi vremenski period

Osetio je bol jos na utakmici sa barsom i zbog toga mu je padala koncentracija.

• Tuzno 2
  • WOW 2
Posted

Kada je Vujčin komentarisao Monekeov list/tetivu?

Svakako užasna vest.

Kakva crna preopterećenost u dužem periodu...Igra isto kao i prethodne dve godine. Pauza preko leta. Zaista nije ni blizu crvenog

• Like 2
Posted
3 minutes ago, NMX said:

Kada je Vujčin komentarisao Monekeov list/tetivu?

Svakako užasna vest.

Kakva crna preopterećenost u dužem periodu...Igra isto kao i prethodne dve godine. Pauza preko leta. Zaista nije ni blizu crvenog

Trener Saša Obradović neće na ovom meču moći da računa na nekoliko igrača, zbog povrede leđa neće biti Ognjena Dobrića, kao ni Čime Monekea zbog bola u listu, njih dvojica preventivno preskočiti ovu utakmicu kako bi se pripremili za naredne mečeve, dok se Jago Dos Santos oporavlja od povrede primicača,

Preopterecenost ahilove, a ne celog tela.

Posted
1 hour ago, durantula35 said:

Ljudi mogu da uzmem od kuma 2 sezonske njihove posto on ne moze ici u petak, sta mislite da li cemo moci uci sa nasim

navijacima koji imaju dnevne karte na taj ulaz ili ne?

Ne 

Posted
47 minutes ago, Disfruto said:

Moneke u Triple Threat Showu izjavio da je povredio ahilovu tetivu( a ne list kako je vujicin rekao) i da ne zna kad ce se vratiti. 

...

Posted
54 minutes ago, Disfruto said:

Ne vredi, moram opet da branim ljude iz kluba...

Preopterećenost lista ili zategnutost u njemu izaziva bol u Ahilovoj tetivi, budući da Ahilova tetiva predstavlja završetak mišića lista. Pretpostavljam da iz tog razloga (list je uzrok bola u tetivi) nisu napisali da je povreda Ahilove, jer bi se verovatno našlo 1000 stručnjaka da pišu da je završio sezonu itd...

Takođe, Čima je rekao i da se znatno bolje oseća u odnosu na to kako je bilo nakon meča sa Barsom, da je upitan za derbi, da ako ne bude mogao da igra biće vrlo razočaravajuće za njega i da radi sve što je u njegovoj moći da se vrati što pre na teren. Ovo pišem pošto ne vidim da je preneto šta je tačno rekao, već samo jedan deo izjave.

• Like 11
  • Thanks 1
Posted

Jasno je da nije u pitanju kidanje ahilove jer sigurno ne bi odšetao sam iz hale već bi ga odmah slali na snimanje i već bi se znalo da završava sezonu pa se nadam da neće biti panike na 45 stranica.

Sad je bitno da se maksimalno oporavi jer bi prerani povratak 99% doveo do kidanja, kao npr u slučaju KD pre 5-6 godina ili Halibana u ovogodišnjem finalu.

• Like 1
Posted

Jeste derbi ali valjda nismo ludi da bilo sta rizikujemo, koliko god on zeleo da igra. Povrede ahilove tetive su bukvalno najteze u sportu, sve su cesce nazalost zbog broja utakmica i najcesce se dogode zbog igranja kroz bol i nedovoljnog vremena za oporavak. Chima je sam na podkastu rekao da igraci igraju kroz bol stalno sada, ali ovo je bas taj jedan koji se ne sme trpeti.

Iz kluba su rekli da je u pitanju povreda lista, sto nije netacno iako je sam izjavio da je bol u ahilovoj. Velika kolicina povreda ili kidanja ahilove tetive su prouzrokovane losim tretiranjem bola ili povrede lista, bukvalno je to samo kao "the next step" ako si neodgovoran. Ako je doslo do upale ahilove tetive, obicno su pauze 2-3 nedelje minimum, ali ko ce ga znati da li je to uopste, ne pokusavam da pogodim nego pisem sta sam naucio pracenjem NBA.

Bilo kako bilo, mi cemo derbi pobediti, a ovom (pozitivnom) ludaku ne dopustiti da se vodi "ma rizikujem pa sta bude" razmisljanjem, obicno ne izadje na dobro.