Bejn Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Optimizam i nerealna očekivanja rastu kvadratom eksponencijalne brzine. Uopšte ne mora da znači da će večeras biti laka utakmica. Nadam se bilo kakvoj pobeedi. 1
Crni Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago Nekad sam bio nerealan, imao sam 2 velike zelje, od toga jedna dosta nerealna. Zleleo sam da Zvezda osvoji evroligu i vodim sex sa Dzesikom Albom. Apetiti su opali, tako da bih se zadovoljio Dzesikom i sa f4. 5
MarioKempes Posted 45 minutes ago Posted 45 minutes ago 43 minutes ago, Stefi88 said: Dal ce pomerati termin zbog slave? Sigurno. Pa, valjda Duško ili slavi ili ide kod nekoga na slavu, kao svi normalni pravoslavci. Neće valjda da radi na Svetog Nikolu?
Henry Chinaski Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago Večeras ipak preko rezultata se gleda, jer supruga od dva termina za Rundeka izabere petak, slučajnost?- ne bi' rekao 🙂 Mora i ta Barselona pasti, dosta, čak i previše ih je sreća protiv nas služila. 🔴⚪ 1
crni96 Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Rezultati su mi baš stresni za pratit. Zadnja minuta, 1 razlike.. stoji rezultat 5 minuta u fazonu jbt sta rade??
Recommended Posts