Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Ne trosi misli, razbicemo ih 🙂 

Taj ložački diskurs današnjeg doba mi je u najmanju ruku tragikomičan. Taj narativ egzaltiranosti i depresije koji se forsira iz nedelje u nedelju. Mislim, dovoljno je pogledati novinske naslove. Kakvi megasinusoidalni brainfartovi od tekstova, klipova i čega ne...

Valjda postoji i neka zlatna sredina.

• Like 2
Posted
Just now, JPM said:

Taj ložački diskurs današnjeg doba mi je u najmanju ruku tragikomičan. Taj narativ egzaltiranosti i depresije koji se forsira iz nedelje u nedelju. Mislim, dovoljno je pogledati novinske naslove. Kakvi megasinusoidalni brainfartovi od tekstova, klipova i čega ne...

Valjda postoji i neka zlatna sredina.

Slazem se. Ipak je video dobro odradjen i zanimljiv. 

• Like 1
Posted
4 minutes ago, Sector said:

Šta mislite ko će nas prizemljiti, Barsa ili KKP?

Ne mislim da bi porazi od obe ekipe bilo prizemljenje, niti mislim da bi pobede bile čudo.

Protiv Barse smo po meni na 60-40 favoriti, protiv Partizana 40-60.

Svako može svakog da dobije. Nikakvo čudo. Ali upravo o tome sam malopre pisao. Ovaj što pravi UNSTOPPABLE klipove će zarad klikova verovatno biti među prvima koji će praviti PRIZEMLJENJE klipove.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Урош19 said:

200e povratni let Bg-Atina-Bg od 21. do 25. maja.

Samo kažem.

Bez zezanja, gledao sam letove i hotele/apartmane. Sve super, ali Daca onda pitala koliko kostaju karte za utakmice......

• Ha-ha 1
Posted
4 minutes ago, JPM said:

Ne mislim da bi porazi od obe ekipe bilo prizemljenje, niti mislim da bi pobede bile čudo.

Protiv Barse smo po meni na 60-40 favoriti, protiv Partizana 40-60.

Svako može svakog da dobije. Nikakvo čudo. Ali upravo o tome sam malopre pisao. Ovaj što pravi UNSTOPPABLE klipove će zarad klikova verovatno biti među prvima koji će praviti PRIZEMLJENJE klipove.

Jeste, doci ce porazi, ali ja licno uopste nemam osecaj da cemo izgubiti bilo koju utakmicu. Tako me je ekipa navikla, i to za kratko vreme.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Jeste, doci ce porazi, ali ja licno uopste nemam osecaj da cemo izgubiti bilo koju utakmicu. Tako me je ekipa navikla, i to za kratko vreme.

Igraju odlično tu nema spora. Ali prosta logika da svi gube, pa su svi gubili i kad su igrali bolje nego mi sada, prethodnih sezona, ti kaže da ne treba previše da padaš kad poraz dođe. Eto, šta se desilo u Valensiji, takav dan, i pored najbolje volje, kreneš da brljaš, pogubiš neke lopte, ovi ubace frižidere i gotovo.

Nije meni cilj da smanjim radost drugara Gancija ovde, već da ukažem na to da mi se taj odnos hajpa i pljuvanja nikako ne dojmi.