Šiljokapi Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago (edited) 31 minutes ago, Čočo said: Aaaaaaaaaaaaaaaaa 😍😍😍😍😍😍 Boki bez promašaja! 😍 Slovce Edited 53 minutes ago by Šiljokapi 4
StiviKivi Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 4 minutes ago, Don Dusko said: Da li treba jos jednom da se sheruje? 😛 Ćao Policajac. Obriši ako je puno. Nisam gledao da li je neko delio već poslao odmah, ushićen sam bio. A sobzirom šta je u pitanju, može još 10 puta što se mene tiče. 5 3 1
Obi-Wan Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Nije vam sumnjivo što su različite patike...ccc...
srlepajce Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 1 hour ago, Čočo said: Inače Milutin Aleksić je u jednom podkastu rekao da je Kodi samoinicijativno ove sezone prekinuo svoj odmor i došao u Beograd individualno da trenira sa našim trenerima, mesec ipo dana ranije u odnosu na ostale. 💪👏 2 5
kolanidja Posted 28 minutes ago Posted 28 minutes ago 25 minutes ago, Šiljokapi said: Boki bez promašaja! 😍 Slovce Zbog toga se i zove highlights, isekli gde masi :D
Dzo23 Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Jedva čekam da vidim na parketu zajedno Šemija i Dzoela. 🥰🥰 Bolomboy diže plafon ovoj ekipi 30-40%. 1
Žilee Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago Koliko god mi pisali lose o medicinskom timu,ne moze se bas reci da su ljudi lose odradili posao,realno gledano ko god nam se vratio iz povrede on je na 100% fiziciki spreman da zaigra,Nwora kao da nije pauzirao mesec dana,Monekeu onih 10 dana vise doslo kao odmor nego kao povreda,covek po 30minuta svaku odigrao posle povrede.Graham pravo niotkuda x faktor protiv Olya sa svojih 15 minuta a ,a utisak je da mogao jos 10 da.odigra lagano.Verujem da ce i naš Boki biti na 100% kad se vrati.Izgleda da se nesto.duze cekanje ipak isplati. 1 1
NikadProtivKaline Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago (edited) 12 minutes ago, Žilee said: Koliko god mi pisali lose o medicinskom timu,ne moze se bas reci da su ljudi lose odradili posao,realno gledano ko god nam se vratio iz povrede on je na 100% fiziciki spreman da zaigra, kako ja razumem za oporavak deo je odgovoran volsek i njegov tim fizioterapeuta, koji zna sta radi jbg i jedan je od cenjenijih strucnjaka na tu temu za inicijalnu dijagnozu i preporucenu terapiju/operaciju je verovatno zaduzen glavni doktor, koji su neki mitrovic u bajec. o njima ne znam nista sto se centara tice, nama samo jebuka da se vrati pa smo jaci 20-30% dobar je small ball i odzelej je bog, ali ne moze to uvek i protiv svakoga da prodje Edited 5 minutes ago by NikadProtivKaline
Recommended Posts