Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Don Dusko said:

Da li treba jos jednom da se sheruje? 😛

Ćao Policajac. Obriši ako je puno. Nisam gledao da li je neko delio već poslao odmah, ushićen sam bio. A sobzirom šta je u pitanju, može još 10 puta što se mene tiče. 

• Like 5
  • Love 3
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Čočo said:

Inače Milutin Aleksić je u jednom podkastu rekao da je Kodi samoinicijativno ove sezone prekinuo svoj odmor i došao u Beograd individualno da trenira sa našim trenerima, mesec ipo dana ranije u odnosu na ostale. 💪👏

• Like 2
  • Love 5
Posted

Koliko god mi pisali lose o medicinskom timu,ne moze se bas reci da su ljudi lose odradili posao,realno gledano ko god nam se vratio iz povrede on je na 100% fiziciki spreman da zaigra,Nwora kao da nije pauzirao mesec dana,Monekeu onih 10 dana vise doslo kao odmor nego kao povreda,covek po 30minuta svaku odigrao posle povrede.Graham pravo niotkuda x faktor protiv Olya  sa svojih 15 minuta a ,a utisak je da mogao jos 10 da.odigra lagano.Verujem da ce i naš Boki biti na 100% kad se vrati.Izgleda da se nesto.duze cekanje ipak isplati.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted (edited)
12 minutes ago, Žilee said:

Koliko god mi pisali lose o medicinskom timu,ne moze se bas reci da su ljudi lose odradili posao,realno gledano ko god nam se vratio iz povrede on je na 100% fiziciki spreman da zaigra,

kako ja razumem za oporavak deo je odgovoran volsek i njegov tim fizioterapeuta, koji zna sta radi jbg i jedan je od cenjenijih strucnjaka na tu temu

za inicijalnu dijagnozu i preporucenu terapiju/operaciju je verovatno zaduzen glavni doktor, koji su neki mitrovic u bajec. o njima ne znam nista

sto se centara tice, nama samo jebuka da se vrati pa smo jaci 20-30%

dobar je small ball i odzelej je bog, ali ne moze to uvek i protiv svakoga da prodje

Edited by NikadProtivKaline