Jump to content

Recommended Posts

Posted
30 minutes ago, TB Told said:

Inače bivši predsednik nam je mnogo besan i tužan ovih dana. Čak koristi i komšijsku retoriku, proziva svoje pulene. Baš da se vidi kakvo govno nam je bilo na čelu kluba.

Tuzan sto vise nema njegovih domacih kombinacija. Sujetno govno

• Like 7
Posted
1 minute ago, TB Told said:

Kao što se iz raznih primera vidi novac je samo jedan od elemenata i nije dovoljan, niti je taj budžet (svakako ogroman, posebno za naše uslove) veći od konkurencije. Da se dao lažnom košarskaškom radniku bili opet u donjem delu, što je već dokazao.

Pa to je to, znaci do kosarkaskog radnika je. Ziveo Drcela jos sto godina da nam je u klubu.

Posted
32 minutes ago, LevonKendal said:

Nasao sam statistiku i bio sam u pravu. Obe ekipe su ispred nas, dok smo mi peti

Paris - 78 posjeda po utakmici

Valensija - 76.6

Makabi - 75.8

Baskonija - 75.1 

Mi - 74

Monako - 73.8

PAO - 73.7

Edit: Postoji i kolona zvana PACE, koja gleda broj posjeda na 40 minuta. Iako je drugaciji parametar, opet je istih 5 prvih, dok Monako pada na 8-9 mjesto

https://3stepsbasket.com/euroleague/charts

Hvala za ovo 👏

Posted
4 minutes ago, Perkos2 said:

svako ima pravo na svoje mišljenje, pogotovo ako ne želi da zaboravi neke činjenice 

da iole pratiš ovaj i bivši forum znao bi da sam ja zadnji koji se može nazvati fanom Nebojše Čovića ali to ne znači da ću olako preći i preko nekih dobrih stvari koje je učinio z KKCZ u vreme kad smo jednom nogom već bili u grobu

Valjda nismo postojali, to je sadašnja retorika Nebojše Tegeltije. U stvarnosti je korišćenjem državnih resursa finansijski stabilizovao klub i to je to. Bez Radonjića (što se vidi u sezonama posle Radonjića) je u pitanju obična košarkaška neznalica, kojoj je jedini plus pisanje saopštenja zbog kojih ga izgleda neki i dalje cene, iako se iz svake njegove reči sada vidi zloba i mržnja, pa je još jadnije da ga neko ovde poštuje.

Posted (edited)
13 minutes ago, TB Told said:

Da mu nije Radonjića, koga je uspešno oterao više puta, bio bi upamćen samo kao govno od čoveka, što i jeste, a ne da da ima poklonike koji imaju lepo mišljenje o gmazu koji sada plače jer ne može da podnese uspehe koje on nikako nije mogao da ostvari, jer mu je maksimum valjanje u lokalnom blatu.

Bukvalno nisam pročitao da neko hvali Drčelića, niti će ga hvaliti pa makar igrali i F4, za razliku od Čovića koji je na svakom nivou gnjida, a ima poklonike kod dela navijača Zvezde.

Nevezeno za sve, ako budemo igrali F4, najmanje sto mogu da uradim je da ga javno pohvalim na ovom forumu. Da li se slazem sa njegovom politickom ideologijom i sa verovatno gomilom drugih stvari, apsolutno ne, ali ako odemo na F4, izmedju gomile pohvala za tim, strucni stab i drugo osoblje, bice i hvala rukovodstvu sto je omogucilo adekvatne uslove za to. 

Edited by astrix1402
  • Like 2
Posted
1 hour ago, Nini3112 said:

Mene jako zanima kako on izgleda na prodoru... secam se sa pripremnih da ih je imai par ali da ih je slabo koristio

Inace D-Mou sto pre ponuditi ugovor,covek pored Kaline drzi ovu ekipu.

На једној припремној, мислим баш на оној на којој се повредио, извео је чувени "Бодирогин дриблинг" или што би рекли англосаксонци The 'Shammgod' move, толико брзо да сам га регистровао тек на успореном снимку. Од тог тренутка чекам да га видим на делу. Не верујем да ће много ићи на продоре док не буде сигуран да је на 100% физичке спреме, али кад буде и то кренуло, на овај шут, биће то што би рекао Неца, пакао за противнике.

Posted
2 minutes ago, СтелаРоса said:

Pa to je to, znaci do kosarkaskog radnika je. Ziveo Drcela jos sto godina da nam je u klubu.

Bukvalno sem tebe niko ne piše ovakve stvari. I to u pokušaju da nekako odbraniš Čovića, i to sada kada pljuje po klubu. Da nije pokvareni Vasiljević došao u klub sada, ili je to njegov poltron, koji kao i svaki poltron (počevši od Čovića) služi svakom novom gazdi?

Do Drčelića je u tom smisliu što je Drčelić svestan da je polupismeni ćaci i ne meša se u sportske stvari, dok je Čović sujetno udbaško govno koje za sebe misli da je ekspert za košarku, a u stvarnosti FMP 2011 je takmičarski bio maltene ispod Zvezde 2011, upravo jer je košarka neznalica. 

• Like 4
Posted
13 minutes ago, TB Told said:

Valjda nismo postojali, to je sadašnja retorika Nebojše Tegeltije. U stvarnosti je korišćenjem državnih resursa finansijski stabilizovao klub i to je to. Bez Radonjića (što se vidi u sezonama posle Radonjića) je u pitanju obična košarkaška neznalica, kojoj je jedini plus pisanje saopštenja zbog kojih ga izgleda neki i dalje cene, iako se iz svake njegove reči sada vidi zloba i mržnja, pa je još jadnije da ga neko ovde poštuje.

svoje mišljenje o čoviću sam lično njemu izneo na sastanku koji smo imali povodom smene dejana radonjića ali to ne znači da ću danas nakon toliko godina biti dežurni pljuvač svega što je on uradio za KKCZ

radio je koliko je znao i umeo i koliko mu je sujeta dozvoljavala, imao i užasnih poteza ali i nekih dobrih stvari, danas je tamo gde jeste, sujetan kakav jeste sigurno mu nije drago što nije on vođa kluba trenunto   

Posted

Najluđe od svega je što će Terzić među navijačima Zvezde ostati upamćen kao mešetar i ljiga, a Čović kao legenda, a ustvari apsolutno isti modus operandi.

Vađenje kluba iz ambisa uz jaku državnu logistiku, dominacija u sopstvenom selu, mahom bedni rezultati u Evropi, izvlačenje para iz kluba preko svojih kombinacija, uhlebljavanje Kešelja i Raduljica.

Ustvari na takav način klub može da vodi prosečan ćaci, što se vidi iz priloženog Drčelinog minulog rada.

Drčela makar ne iznosi podatke iz zdravstvenih kartona sopstvenih navijača na konferencijama za štampu, ne organizuje preko svojih admina na forumu da mu se čestita rođendan na pet strana (jebote, onako nema šanse da je na rusofilskim forumima kad je Putinu rođendan) i... još mnogo toga. 

Jedina razlika je u tome što Terzić ume da prepozna fudbalski talenat, dok Čović misli da je Sofo pravi izbor za centarsku poziciju (lolčina) uz gomilu sličnih idiotizama kojima nas je godinama čašćavao.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
Just now, NMX said:

Ostoja Čoviću, Ostoja Čoviću puši kurac Ostoja Čoviću

Neka zameni Ostoju ja nemam ništa protiv, ionako im se sada udvara. Sreća po njih pa su kod njih ipak legende igrači i treneri, a ne udbaška goveda koja su te igrače i trenere (poput aktuelnog) najstrašnije pljuvali.

6 minutes ago, robespierre said:

Najluđe od svega je što će Terzić među navijačima Zvezde ostati upamćen kao mešetar i ljiga, a Čović kao legenda, a ustvari apsolutno isti modus operandi.

Dobar udbaški lični marketing. Nije kod svih najvijača srećom, ali nije ni zanemarljiv broj onih koji su na populizam Vladana Čovića pali.

Posted
3 hours ago, Nini3112 said:

Nemojmo da zaboravimo da Butler ima tek 24 godina... kod nas se takvi ljudi vode kao klinci pa ono... dajmo mu malo vremena i prostora

Vise puta sam videla da neko napise da ima 24 godine.

Avgusta 25. 2025. napunio je 25, da mu ne oduzimamo to 😉

Dosao u EL, koja je isto napunila 25 (ova sadasnja EL).

Fast-forward: finale se zavrsava 24. maja kasno uvece, po lokalnom vremenu, ali za nase navijace u Australiji i Aziji je vec uveliko 25. Igrao 25 min, dao 25 poena, slavimo titulu 25. maja.

Eto, valjda sada zapamtite da ima 25 😉  I slazem se, dajmo mu malo vremena.

p.s. Ipak Nwora bio mvp ;D

• Ha-ha 1
Posted

Сва четири учесника F4 прошле сезоне и Реал Мадрид потамањени са укупно 61 разлике у прва два месеца сезоне од стране повредама осакаћене Звезде. Лепа времена! ❤️🤍

• Love 1
Posted
13 minutes ago, purple light said:

Vise puta sam videla da neko napise da ima 24 godine.

Avgusta 25. 2025. napunio je 25, da mu ne oduzimamo to 😉

Dosao u EL, koja je isto napunila 25 (ova sadasnja EL).

Fast-forward: finale se zavrsava 24. maja kasno uvece, po lokalnom vremenu, ali za nase navijace u Australiji i Aziji je vec uveliko 25. Igrao 25 min, dao 25 poena, slavimo titulu 25. maja.

Eto, valjda sada zapamtite da ima 25 😉  I slazem se, dajmo mu malo vremena.

p.s. Ipak Nwora bio mvp ;D

25 u 'ladnoj vodi!