Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Šiljokapi said:

Kako god, samo da se nekako dovučemo do srede veče

Za nas cigane bi jedini spas bio da sezona u EL ima 82 utakmice kao u NBA. Onda bi samo po dan-dva slavili pobede ili kukali na sudije ... I ne bi imali vremena za dubokoumna promišljanja glede povreda, dovodjenja ili teranja, razglabanja o povredama do 101 i nazad itd 😀

• Ha-ha 2
Posted (edited)
3 hours ago, Čočo said:

Ovako nešto nas očekuje u najboljem slučaju do kraja sezone i sa čim idemo u Atinu:

1. Kodi (20min)

2. Grejm 1/2 (25min)

3. Batler 2/1 (25min)

4. Nwora 2/3 (25min)

5. Kalina (25min)

6. Dobrić (5-10min)

7. Moneke (25min)

8. Odzelej (15min)

9. Davidovac (0-5min)

10. Bolomboj (20min)

11. Motejunas (10min)

12. Izundu (10min)

Ukupno 215 minuta. To je tačno 15 minuta više ( od 200 min po utakmici) koje će Dobrić i Davidovac da dobiju a na uštrb nekih drugih igrača. A verujem da će biti i za njih neki minut u nekim,, specijalima". 

Ovo je sasvim realna i dobra brojka minuta gde će svi biti dobrano pokriveni dobrom minutažom koja je sasvim dovoljna da se pokaže da li je nekom dan ili ne. U zavisnosti od toga ali i problemima sa ličnim greškama će na spoljnim pozicijama da varira minutaža pa će negde Kodi da ima 30min a možda Grejm i/ili Batler po 10,15min.

Na poziciji tri će najviše uzeti Kalina i Nwora, ako Kalina, kao što često zna, uđe u samoubilački mod. Tako da Nwora je tu a koji minut i Dobrić će tu pokupiti. 

Isto tako i na poziciji četiri gde će gro minuta deliti Moneke i Semi pa u zavisnosti od problema tokom meča sa ličnim greškama(čitaj Moneke) ili taktičke prirode će i minuti varirati. Deda će tu sigurno pokupiti neki minut ako situacija dozvoli. 

Centarska linija će nam najbolje na kraju biti raspoređena kad svi sa te pozicije budu na okupu.

Ne ako, nego kad Bolomboj krene sa ekipom biće na 100% i ne sumnjam glavni baja u reketu a iza sebe će imati dva centra koja i te kako mogu da ponude svašta iz svog repertoara. Imaćemo jednu od najraznovrsnijih centarskih linija u Evroligi. 

Sve u svemu, ne brini ciganijo, niko neće biti ljut zbog minuta. Biće za sve poprilično dovoljno. Samo je pred nama drugi i teži izazov sad. Da se konačno kompletiramo i kliknemo jedni sa drugima. A kad se to desi...

,, Συγγνώμη, θα ήθελα να πάρω ένα μεγάλο γύρο. Τρέχω στην αίθουσα, σε λίγο θα παίξει το αστέρι μου".

(,, Izvinite, ja bih jedan veliki giros za poneti. Žurim do hale, uskoro igra moja Zvezda".) ❤️

Iako nisam CMM-ov fan u ovom trenutku ovo je njegova ekipa! Igra najbolju kosarku u zivotu, konacno ga koristimo na oravi nacin, mislim da je vrlo komplemetaran sa butlerom i da ce njih dvojca deliti gro minuta. Codi voli da igra vise i to mu fizicki ne predstavlja problem. Tako da mislim da ce minutaza biti obrnuta. 20-25 minuta za codija, 20-25 butler i 10-15 minuta za grahama. Ne znam sta to graham izuzev suta ima da ponudi ovoj zvezdi, a da joj je potrebno. U ovom trenutku i samo da kvalitetnije zameni yaga, nama bi znacilo. Razjebavati hemiju i tempo koji imamo i davati mu kljuceve u ruke bi bilo suludo. Ja bih pokusao da ga koristim kao neki varijantu barona ili jaycee carrolla. 10-15 minuta sa visokim proce tima za tri i puna kapa.

Edited by Nate
Posted
16 minutes ago, Nate said:

Iako nisam CMM-ov fan u ovom trenutku ovo je njegova ekipa! Igra najbolju kosarku u zivotu, konacno ga koristimo na oravi nacin, mislim da je vrlo komplemetaran sa butlerom i da ce njih dvojca deliti gro minuta. Codi voli da igra vise i to mu fizicki ne predstavlja problem. Tako da mislim da ce minutaza biti obrnuta. 20-25 minuta za codija, 20-25 butler i 10-15 minuta za grahama. Ne znam sta to graham izuzev suta ima da ponudi ovoj zvezdi, a da joj je potrebno. U ovom trenutku i samo da kvalitetnije zameni yaga, nama bi znacilo. Razjebavati hemiju i tempo koji imamo i davati mu kljuceve u ruke bi bilo suludo. Ja bih pokusao da ga koristim kao neki varijantu barona ili jaycee carrolla. 10-15 minuta sa visokim proce tima za tri i puna kapa.

Slazem se,ali mislim da je on bolji asistent od Butlera,znacio bi nam kad nam stuca i kreacija.

• Like 1
Posted

Mislim da se precenjuje njegova kreativnost i da ljudi od njega ocekuju da bude neki floor general sto on nikada nije bio, nikad nije bio ni vodja, makar ne pobednicke ekipe. Ali eto nek odmeni yaga kad skripi, odmori par minuta CMM-a i pogodi neku trojku, ne divlja sa sutevima, to je to. Verujem da sa 10-15 minuta moze da doprinese a da ne bude minua u odbrani, sve preko toga ce biti problematicno

Posted (edited)

CMM - Butler

Graham - Nwora

To bi u teoriji trebali da budu komplementarni parovi na 1 i 2, i defanzivno i ofanzivno. E sad, teorija i praksa ... jbg, videcemo.

CMM - Nwora sljaka provereno 

Graham - Butler ... soft, sto rece Kobe

Edited by Plant