Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
2 hours ago, Guru said:

IMG-20251120-084124.jpg

Hvala na podacima. Koliko imaju uzetih trojki vise od nas?

Nije mi bilo tesko da bacim pogled, prosek uzetih trojki na zadnjih pet, sest utakmica u El im je preko 30, sto je ozbiljan broj.

Edited by Dz0nika
Posted

Ne znam ali bas sam nesto optimista, ocekujem da cemo se pripremiti za njihovu igru i rijesiti to rutinski. 

• Like 2
Posted
12 hours ago, Shunsuke Nakamura said:

Grejam ko neki đed u trenerku trenira. Mlad čoek a kada je tri puta staro. Nema ljeba od njega. 

i meni to slikanje treninga i njega u trenerci deluje vise kao vujcin PR potez, nego da ga stvarno ocekujemo uskoro na parketu

ali hajde da vidimo

• Thanks 1
Posted
11 hours ago, Dz0nika said:

Po nekim komentarima koje sam procitao ispade da su oni neka suterska ekipa vau, a evo statisticki podatak i ne pokazuje bas nesto da su bolji suterski. Pritom smo mi imali par utakmica sa losim procentom, ali statistika je generalno varka. Nama ce se verovatno i popraviti procenat, no nije to ni bitno. Mislim da treba da napadamo reket i da ih opteretimo dole. Dosta zavisi kako ce Nwora da izgleda, ako ce da izgleda kao i pre povrede, ne znam kako ce sve to spolja da cuvaju. Butler vata ritam, daleko je to jos od idealnog jer vidi se da mu fali i kondicije ali bice to sve dobro. Moneke je nama bas bas znacajan za odbranu, uzimali su sigurno za uzorak utakmicu protiv Dubaija, ali mi tu utakmicu igrali bez Monekea, Nwore, slab ucinak Butlera. Idemo na pobedu! 

Oni su bas suterska ekipa jer su na uzorku od 11 utakmica ubacili u proseku skoro 5 trojka po utakmici vise od nas, a imaju odlican % 

Posted

Negde na X-u sam video da prema statistici, Valensija dozvoljava najvise poena na obrucu u celoj ligi. Nzm da li ovi sto vade statse ovde mogu da potvrde ovo? 

S obzirom da ste pre okacili da smo u samom vrhu po procentima za 2p, ovo bi mozda bio i kljuc u dobijanju tekme, naravno uz dobru odbranu njihovog suta za 3p. 

-------

Jel se zna sastav koji putuje ili je otputovao za Valensiju?