Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 9 minutes ago, NMX said: Evo brate, ja sam pravnik, videću da se podsetim medicinskih predmeta sa treće godine faksa, konkretno anatomija, traumatologija i ortopedija pa javljam Nema potrebe. Ako si već pravnik znaš da to nije tvoj deo posla. Ima ko to da radi. Bolje bi bilo da proveriš ugovor koji je sa njim potpisan i dali su neke od stavki prekršene. Dali je klub zaštitio svoje interese. Znam, da je u prošlosti bilo sličnih sporova. Kako se to završilo ne znam. Edited 1 hour ago by Bejn
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, NMX said: Konačno nove teme, to nam treba. Posle možemo o ugovoru Branka Lazića. Pa o 2+1 Luke Mitrovića pa onda o giros majstoru. Samo da nas neka utakmica i pobeda ne prekinu, valjda neće Sta se desava? Nisam u toku?
Gilmour Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Bejn said: Nema potrebe. Ako si već pravnik znaš da to nije tvoj deo posla. Bolje bi bilo da proveriš ugovor koji je sa njim potpisan i dali su neke od stavki prekršene. Dali je klub zaštitio svoje interese. Znam, da je u prošlosti bilo sličnih sporova. Kako se to završilo ne znam. 1
sinisat5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A niko da se sjeti Dalibora Ilića,jel on još pod ugovorom? 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Sta se desava? Nisam u toku? Ništa brate, sprdamo se. Dosadno na topiku pa ljudi vrte 5 priča u krug uskoro će ljudi ovde da pričaju ko Pera Kralj u Kenguru kad pijan bulazni na krovu 3 1 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, NMX said: Evo brate, ja sam pravnik, videću da se podsetim medicinskih predmeta sa treće godine faksa, konkretno anatomija, traumatologija i ortopedija pa javljam Ja sam advokat, ae da pomognem oko tih predmeta, da podijelimo zaduzenja? 1
Smrtokapa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Meni je samo fascinantno koliko je ovo jedna neproduktivna rasprava, pre ćemo da raspetljamo razlike u učenjima diofizitskih i mijafizitskih crkava nego što ćemo doći do zaključka šta je sa Grahamom. Izvor nam je tvit koji kaže da je Graham ozbiljnije povređen ali možda i nije toliko strašno, moguće je da će ići na operaciju a isto tako možda i neće, tu je i informacija da je otpisan i vraćen u Ameriku, što možda nije tačno a i da jeste tačno ne znači da se neće vratiti u ekipu jer je tako i Jago bio poslat na Kopakabanu a ipak je sada opet tu i pre će Davidovac da ode iz kluba nego on. 5
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Ja sam advokat, ae da pomognem oko tih predmeta, da podijelimo zaduzenja? Može. Ti pregledaj Devonteov levi skočni zglob, ja ću desni. Pa zajedno pišemo nalaz. Treba nam neki doktor sa foruma samo da opali doktorski pečat da ne moramo da falsifikujemo 3 1
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Sinnerman said: E tu te čekam. A u još realnijoj stvarnosti koju ti očigledno nećeš da vidiš, propustio je dve duple nedelje, to je pet utakmica. Tako da ajde malo iskulirajte sa odbranom neodbranjivog. Da li da ponovim da Nwora NIJE povređen, hladi kolena ledom, redovan oporavak. Ne znam kakve veze ima što su dupla kola. Niti je bilo ko demantovao da postoji povreda, već da se ne radi o povredi Ahilove tetive. I najmanji problem sa Ahilovom tetivom je ozbiljan problem. To što je ovde nekima isto da li je odsustvo dve, tri, četiri ili šest nedelja, ne znači da je u stvarnosti tako. Koliko pre dva dana se histerisalo da će se vratiti tek protiv Barselone, i na kraju nikom ništa. Hajde da sad pređemo na Grejema i "medicinskog insajdera" koji sledeći dan napiše ovo Umesto zasluženog podsmeha, ovde se ozbiljno razmatra šta je ovaj napisao.
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 7 minutes ago, sinisat5 said: A niko da se sjeti Dalibora Ilića,jel on još pod ugovorom? Kazu novine ljetos da je produzio ugovor sa Spartakom, samo je pitanje kako je produzio ugovor a bio je kod njih kao pozajmljen igrac Zvezde za sezonu 2024/2025? Ipak ako odemo dalje, 2022 je potpisan na 4 godine. Dakle decko je i dalje igrac KKCZ na pozajmici u Spartaku Edited 1 hour ago by Miki28 Lakers in 5 edit
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ne znam u čemu je problem oko Nworinog odsustva? (Datum kada se Nvora vratio-datum kada se povredio)/7 = broj nedelja koje je odsustvovao Edited 1 hour ago by Bejn
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Bejn said: Ne znam u čemu je problem? Datum kada se Nvora vratio-datum kada se povredio = broj dana odsustvovana/7 (u nedeljama) Nismo matematicari 1 2 1
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Miki28 Lakers in 5 said: Nismo matematicari Ja jesam. 2 1
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Nismo matematicari Ovo se svodi na brojanje i deljenje do 100.
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 7 minutes ago, Bejn said: Ne znam u čemu je problem oko Nworinog odsustva? (Datum kada se Nvora vratio-datum kada se povredio)/7 = broj nedelja koje je odsustvovao Ti posle svega ne kapiraš da nije problem povređeni Nwora i koliko dugo odsustvuje, već je problem što dečko odsustvuje pet utakmica EL, a nije uopšte povređen. Problem je što klub laže i zbog tog kluba su liku pretili i jebali sve po spisku po društvenim mrežama. Ovom gore više neću ni da repliciram jer i dalje gura najsmešniju priču od svih najsmešnijih, da je klub demantovao da je Ahilova tetiva u pitanju. To što je sam Nwora dao izjavu da nije povređen, jer mu je naravno neko rekao da to kaže, to je tek komedija. Edited 1 hour ago by Sinnerman 1
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago https://basketnews.com/news-212393-euroleague-injury-report-updated.html Ovo malo bolje izgleda, samo pretpostavljam da je ovo uncertain za Ebuku manjak informacija.
NMX Posted 56 minutes ago Posted 56 minutes ago O, ne. Šta će sad ljudi da pišu, jebem te Zvezdo 2 6 1
TB Told Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago Ne priznaje se ništa dok forumska medicinska komisija ne da svoju stručnu analizu. 2
NMX Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago Kako Devonte vrti pik sa Urketom, kao Kris Pol i DeAndre 🔥 1 7
Krle Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago I sta kazu pouzdani insajderi, Grejem ide na operaciju a? Neverovatno kakve se sve gluposti izmisljaju i prenose 3 1
KCRivers Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Primetno je da se Dzavonte podgojio ( izgleda mu prija ovdasnja hrana ), moze to da bude sledeca tema, kada ce da smrsa jer sa viskom kilograma pod vecim je rizikom za novu povredu. 1 5
Dobar Los Milos Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago Sigurno stari snimci ili cak AI. Necete nas prevariti. 1 1 1 4
Recommended Posts