Dobar Los Milos Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pod 1: Izgleda da su juce svi super pazarili, i to u istoj prodavnici. Evo vec trecu kafu iz trece masine pijem, i ne mogu da se nacudim kako su sve dobre! Pod 2: Momenat pocetkom cini mi se trece cetvrtine, kad se Okobo zalece na CMM, i vidi mu se po faci da hoce da pokaze da i oni (tojest on) mogu i hoce da igraju fizicki jaku kosarku (a ima i njega, nije da nije). Epilog -> udara u CMM kao u zid, tetura se unazad i gleda zacudjeno u saigrace i sudiju. Pod 3: Mi smo spremni za sledecu nedelju: 9 6
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Todo said: Ok rekao sam vizuelni,očigledno je pogrešan. On je podršku od mene imao i sinoć,kao i od cele hale,niti mu je ko zviždao, ali nelagodu i uzdahe na svaki drugi potez jednostavno ne možeš da ne primetiš. Ono sinoć je herojska pobeda,celog tima, veće i od one u Pireju prošle god, ali to ne znači da je Plavšić bio dobar,čak i za minimalni kriterijum. U svakom slučaju, da se ne duži,ne volim samo kada se preteruje u hvaljenju,treba imati meru. Danas je dan za uživanje! Treba imati i meru u kritikama, posebno posle ovakve pobede. Plavšić ima svoje limite, sinoć je dao doprinos u pobedi koji se ne može zanemariti. Uostalom nije Obradović slučajno potencirao da mu je potrebna podrška, a ne pritisak.
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jago je svoju ulogu odradio najbolje što je mogao i što se nas tiče na zadovoljavajućem nivou. Videlo se i juče da će kada je bitno drugi igrači (kao Batler juče) preuzeti njegove minute. Kada nam je bio najpotrebniji usled odsustva igrača on se vratio sa plaže, iako je bio skrajnut od strane kluba i rečeno mu da se na njega ne računa i dao sve od sebe da pomogne timu. Veliko hvala za profesionalizam. Nadam se da će naći klub koji će mu dati više minuta i priliku da igra jer realno nema kvalitet za Zvezdu u skladu sa očekivanjima ove sezone. 15
ojzibb66 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Hebes mi sve, ubijedjen sam da bi u ovom timu sa ovakvom energijom Kenan bio trpac i potpuno drugi igrac u odnosu na ono sto je pruzao do sad (1 solidna pa 5 losih partija). Mi sad pricamo da ne smijemo rizikovati da prerano ubacujemo u vatru igrace iz povrede, a ja se bojim da ne izraubujemo previse ove zdrave (sinoc CMM 34 minute, Kalina 36, Semi 32). Definitivno u aba trebaju sto manje igrati, Miljenovic tu moze povuci na toj poziciji... Na stranu radost i ponos nakon ovakvih partija, ali mora se nesto preduzeti povodom ovolikih povreda, ispitati radi kondicionih trenera i medicinskog tima. Ovoliko povreda ne moze biti koincidencija i peh. 2 2
Azazelkg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 hours ago, Jelencom said: Jedino što ne valja u Zvezdi je što se Bojana zaljubi u Batlera a Dame Time odavno u CMM. Šta ćemo mi obični smrtnici U koga mi da se zaljubimo 😂😂😂... 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Knipex said: Jago je svoju ulogu odradio najbolje što je mogao i što se nas tiče na zadovoljavajućem nivou. Videlo se i juče da će kada je bitno drugi igrači (kao Batler juče) preuzeti njegove minute. Kada nam je bio najpotrebniji usled odsustva igrača on se vratio sa plaže, iako je bio skrajnut od strane kluba i rečeno mu da se na njega ne računa i dao sve od sebe da pomogne timu. Veliko hvala za profesionalizam. Nadam se da će naći klub koji će mu dati više minuta i priliku da igra jer realno nema kvalitet za Zvezdu u skladu sa očekivanjima ove sezone. Upravo ja to pricam sve vreme on ce se vratiti na klupu kada se vrate bekovi i on je najmanji problem tima. A opet lepo je videti da se raduje a da nije smrknut(sutnuli ga pa ga vratili).
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Potpuno je nebitno sa koje ćemo pozicije startovati u plej ofu ABA lige. Fokus treba da ostane na evroligi. Trenutne nosioce odmoriti što je više moguće, dati veću priliku igračima sa kraja klupe, pa čak i po cenu poraza. 8
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Azazelkg said: U koga mi da se zaljubimo 😂😂😂... U Kristinu Tomić, razume se. Kad nas je već Minača napustila i otišla trbuhom za kruhom. 8
Stefi88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Dobar Los Milos said: Pod 1: Izgleda da su juce svi super pazarili, i to u istoj prodavnici. Evo vec trecu kafu iz trece masine pijem, i ne mogu da se nacudim kako su sve dobre! Pod 2: Momenat pocetkom cini mi se trece cetvrtine, kad se Okobo zalece na CMM, i vidi mu se po faci da hoce da pokaze da i oni (tojest on) mogu i hoce da igraju fizicki jaku kosarku (a ima i njega, nije da nije). Epilog -> udara u CMM kao u zid, tetura se unazad i gleda zacudjeno u saigrace i sudiju. Pod 3: Mi smo spremni za sledecu nedelju: 🔴⚪🔥💪 1 1
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 hours ago, Kosjan Willavić said: Znate li ko je posle ovog kola najbolji asistent EL trenutno 🐺 najgori startni plej EL? 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, ojzibb66 said: Na stranu radost i ponos nakon ovakvih partija, ali mora se nesto preduzeti povodom ovolikih povreda, ispitati radi kondicionih trenera i medicinskog tima. Ovoliko povreda ne moze biti koincidencija i peh. Bagzi i Dozet da odahnu, medical staff da podmaže bulju vazelinom!
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Čestitam komšije! A šta mislim o svemu napisah temi Evrolige. Na dobrom ste putu blago rečeno! 6 5 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, NMX said: Najveći ❤️ A Arena ga nije htela prikazati. 1 minute ago, odupri se ludilu said: Čestitam komšije! A šta mislim o svemu napisah temi Evrolige. Na dobrom ste putu blago rečeno! Komsija sto si stidljiv napisi to ovde, necemo te pojesti kuku. 2
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da brojimo sitno dok se Čima ne popne na šipku i uzme megafon 1 1 4
pilif88 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago jedna lepa jutarnja prica uz kafu, a od 20og minuta....uf, sve me zmarci podilaze... 2
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, NMX said: Mislim da brojimo sitno dok se Čima ne popne na šipku i uzme megafon Ja sam mislio iskreno da će Mateus to da uradi sinoć. 1
Gudura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 41 minutes ago, Sector said: Sad su našli da nam uvale gostovanje Cedeviti koja je jedan od boljih EC timova. To nam je potrebno ko čir dupetu. Nadam se da neće biti forsiranja nekog od nosilaca. Jbga, kad numemo da dogovorimo odlaganje, mora Drcela jos da gilja i spijunira preko plota😆
Zadnji vezni Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 58 minutes ago, Todo said: Uživanje je na maks😁❤️ Ali baš da ne žmurimo. Jago je bio kriminalan. A svako ko pohvali Plavšića za ono sinoć,onda zaista ne znam koliko niski kriterijumi se koriste čak i ako je on pitanju. Lik ima 216,promašio je 3 zakucavanja, 10 zicera na 30cm od koša. Prva odbrana kada je ušao, mislio sam je neka parodija, kada je iskočio i okrenuo ledja da juri vazduh, cela hala je zanemela na toliko odsutvo mozga i koncetracija, ma kakav da ima pritisak,nema 10god i nije prvi put na terenu. Taj čovek zaista mora što pre iz Zvezde. Sinoć smo dobili, uprkos njemu, a ne što je uradio bilo šta korisno. Ne znam mu Index, ali teško je u plusu čak i sa 5 poena i par skokova,onako vizuelni osećaj mi je takav. Ja sam rad i spreman da više poverujem Saši Obradoviću nego tebi. Pogledaj malo KZŠ pa se možda posramiš ovih reči iznad napisanih. Sinoć je svako utkao sebe u neverovatnu i začuđujuću pobedu CZ protiv favorizovanog rivala. Neko u većem a neko u manjem doprinosu.Svi su sinoć imali želju,borbu,hrabrost i nisu ustuknuli ni za pedalj.Da li se on zvao Yago,Semi,Plavšić,Kalinić ili Kodi.Jednostavno blatiti bilo koga posle sinoćne veličantvene predstave je loše da ne napišem mnogo težu konotaciju. Ja mnogu da završim i uzmem par reči iz tvoje rečenice : "Svako ko u sinoćnoj pobedi nađe ili se uhvati za bilo kog igrača,trenera,ljudi iz staffa,neki potez ili lošu odluku, onda je on ili zlonameran ili totalni nepoznavalac košarkaških prilika u Evropi"
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ojeley prezahvalan igrač. Podsjeća me po ulozi na Kurbanova svojevremeno u CSKA. Jak ko bik, rilja u odbrani a u napadu isporuči svoje kad god se ukaže prilika. 2
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 32 minutes ago, Don Dusko said: Upravo ja to pricam sve vreme on ce se vratiti na klupu kada se vrate bekovi i on je najmanji problem tima. A opet lepo je videti da se raduje a da nije smrknut(sutnuli ga pa ga vratili). Ovaj tim nema nijedan problem sem povreda. 1
Recommended Posts