Popular Post Mairosu Posted 4 hours ago Popular Post Posted 4 hours ago ne da mi se naviknuti na ovo koliko zvezda igra inteligentno u završnicama. kako su danas ekspertski spakovali utakmicu u zamrzivač, stati pa gledati. i koliko sam srećan što ova zvezda jeftine izgovore pretvara u motivaciono gorivo. 41 11
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Don Dusko said: Nadji mi twit ili snimak i odma dodje. 😄 Nikad ovaj portal ne bih podelio ali nisam nasao drugi 20 2
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U ovim lepim trenucima ja bi se zahvalio KK ZADAR. EHH...Da ne beše Zadrana ne bi bilo ni ove sreće i zadovoljstva. 9 1
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, BriJones said: Ma uživam... kaže CMM odigra par dobrih poteza pa obavezno nekoliko pogreši!!! 10 asist i onda izgubi loptu 1
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 20 minutes ago, Cavani said: Vrhunski zabod ispod radara ovaj Batler. Ispod radara? Jedino cudo je sto je takva klasa zavrsila u Zvezdi. 1
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Nini3112 said: Nikad ovaj portal ne bih podelio ali nisam nasao drugi Fudbalskim slengom ovo je "driblanje na petoparcu"... Odradio ga kao klasican ulicni sibicar neopreznog turistu. 🙂 2
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago NEKA NEKO POZOVE BORU MAJSTOROVICA DA UGASI RINGISPIL, DA TAJS IZADJE 9 7 1
Dobar Los Milos Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Obradoviceve ekipe su uvek krasile borbenost i mentalna snaga. Uvek se naprimer Monako pod njegovom palicom vracao u drugom poluvremenu, i cak kad su bili na -20, znao sam da ce barem doci u egal do kraja, i cesto i pobediti. Sad mu je data u ruke gomila tela i talenta, sve u kombinaciji sa sjajnim karakterima i fanaticnim navijacima, sto je perfektan spoj. Da nas zdravlje posluzi, razbijacemo redom sve do F4. Ova pobeda, u koju nisam verovao, je potvrda toga. Edited 4 hours ago by Dobar Los Milos 21 1
Čočo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ova Zvezda, ove sezone, obara sve teorije univerzuma. Ova Zvezda ide do kraja! ❤️ 8 1 2
Šiljokapi Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ti si moja zakletva, ti si moj Bog Tvoje ime sja sa ramena mog A ti, a ti, a ti, a ti Šokiraš me, majke mi 2 1
Sinnerman Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Čima je direktor ovog tima https://www.instagram.com/reel/DRAufyDiIRG/?igsh=MTA1cG5tdWVyZGV4Yw== 8 6 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Nini3112 said: Nikad ovaj portal ne bih podelio ali nisam nasao drugi 5 3
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 15 minutes ago, Valensija said: Zasto mene, ja sam nas?! 😃 I to sa Yagom i Plavšom veli, baš te cene. 😁 1
BojanaCZV Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ali kako ce Bokiboy da grize na ovu ekipu, samo da docekamo njegov povratak ,😍 16 4
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sasa o Plavsicu... da mu treba dati podrsku. I jeste u pravu. Posipam se pepelom. Sigurno da on ne zeli da izgleda debilno i da pravi onakve greske. Izvini Plavsicu... 28
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Au, Sale mega car. Zove navijace da daju podrsku Plavsicu jer mu treba i jer oseca pritisak igara 39
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kaze Sale da Batleru treba jos malo snage...ali... da je vec komentarisao da nije video takav prvi korak i da je jasno o kakvom se igracu radi 11 2
Bode Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, NMX said: Au, Sale mega car. Zove navijace da daju podrsku Plavsicu jer mu treba i jer oseca pritisak igara Strasna konferencija sve u svemu, svaka mu cast. 7
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, srlepajce said: Bilo je muškaraca koji su me pitali šta je "pravo muško". Uvek sam odgovarala da ne postoji nešto kao "pravo muško/žensko" i da je to izmišljotina patrijarhata... Sad bih pokazala ovaj gif 😁 1 1 1 6
suptil Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago "Ako ovako nastavimo odosmo da budemo prvaci Evrope" - Obradovic Sasa 🙂 1 9 3 3
Recommended Posts