Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 13 minutes ago, mindgame said: Samo da Nwora bude u sastavu (ako postoje bilo kakve šanse za tako nešto) 🙏 Mora da bude u sastavu jer je list zalecen, a to da li je u kondiciji ili ne je apsolutno nebitno Da udje na 10 minuta bilo bi odlicno i dao bi timu boost
Four Elements Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Kooineeperk said: Nedostaje ti ovde da D-Mo nece igrati protiv Monaka. I da ce Plavsa igrati... 1
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nece Nwora igrati veceras. Sem ako i to ne kriju kao sve😂 1 1 1
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Teško da u ovom sastavu išta možemo da uradimo. Srećom pa smo napakovali omanju rezervu. Bilo kakva pobeda u narednih par nedelja je veliki podvig i senzacija. 1
mindgame Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Igor_ said: Nece Nwora igrati veceras. Sem ako i to ne kriju kao sve😂 znaci ovo su stavili da je pod znakom pitanja samo da bi umirili masu ? 1
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, Igor_ said: Nece Nwora igrati veceras. Sem ako i to ne kriju kao sve😂 Samo ne kontaju da im niko ne veruje jer ni jedan igrac za koga su slagali se nije ranije vratio. Kad kazu da ce neki igrac igrati vece su sanse da otpadne 1
Cavani Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ako je Batler takav mamojeb kakvim ga svi predstavljaju, sad je pravo vreme da opravda reputaciju sa 20+ poena. Onda bi imali finu sansu da iscupamo pobedu. Ocekujem i vintage Dedu na petici, kao onomad protiv Olimpijakosa kuci kada je iskocio pravo niotkuda za pobedu. 4
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nwora ce od ponedeljka. Kao i Grejm. Inace bas su optimisticni po pitanju Grejma kazu da je zver. Da ustanovimo prvo dal postoji on 😁 4 9
sinisat5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Igor_ said: Nwora ce od ponedeljka. Kao i Grejm. Inace bas su optimisticni po pitanju Grejma kazu da je zver. Da ustanovimo prvo dal postoji on 😁 a sta ce od ponedeljka?
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Igor_ said: Nwora ce od ponedeljka. Kao i Grejm. Inace bas su optimisticni po pitanju Grejma kazu da je zver. Da ustanovimo prvo dal postoji on 😁 Mitska. Nešto kao Kentaur. Nikad viđena. 😅 3
No name Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, sinisat5 said: a sta ce od ponedeljka? Bolje pitati kog ponedeljka? Kijavica koja traje dve nedelje izgleda da je produžena na 21 dan... Foliranti teški svi do jednog. Apsolutno im nista ne verujem. Samo neka nastave i dalje da preko Vujčina zamajavaju narod. 2
Igor_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, sinisat5 said: a sta ce od ponedeljka? Da bude DTD😂 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prosecan navijac Zvezde kada raspravlja sa objavama tima o povredama igraca i procenama povratka na teren: 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znaci Yago, Miljenovic, Dobric, DeDa i Plavsic petorka vcrs? 2 1 2
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 17 minutes ago, Cavani said: Ako je Batler takav mamojeb kakvim ga svi predstavljaju, sad je pravo vreme da opravda reputaciju sa 20+ poena. Ko je to Batlera predstavljao kao nekog ultimativnog mamojeba? Pitam pošto se to baš često pominje, a ja sam očigledno propustio ceo taj hype train. 2
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Guru said: Ko je to Batlera predstavljao kao nekog ultimativnog mamojeba? Pitam pošto se to baš često pominje, a ja sam očigledno propustio ceo taj hype train. Sta bi Oly sad dao da je Batler na trzistu. Povredio im se Evans potpisali bi Batlera na keca. Oly ne gresi sa pojacanjima tako da verujem u Batlera. Stoji da treba da se prilagodi i da je to proces... 1
Disfruto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam da li je gore da Nwora ne igra jer je povredjen ili jer ga cuvaju posto su vec upisali poraz pre pocetka meca.
Guru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, No name said: Kijavica koja traje dve nedelje izgleda da je produžena na 21 dan... Kijavica ne traje dve nedelje, ne znam opet čemu ova karikiranja... Čovek nije igrao od 19. septembra, to što se oporavio od povrede i krenuo sa treninzima ne znači da je blizu forme i da može odmah da zaigra takmičarsku košarku, posebno u ovom ritmu utakmica. 6
Borky Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cek sad jel igra Monteunjas veceras ili ne? Stvarno nije uredu se saliti sa ovakvim stvarima u ovom trenutku.
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 21 minutes ago, Igor_ said: Nwora ce od ponedeljka. Kao i Grejm. Inace bas su optimisticni po pitanju Grejma kazu da je zver. Da ustanovimo prvo dal postoji on 😁 Ne mogu mu ništa na treningu? Nešto mi je to poznato... 3
Bejn Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne bi trebalo večeras rizikovati sa Nvorom. Trebaće nam kada bude bitnije. 1
Desiderius Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Borky said: Cek sad jel igra Monteunjas veceras ili ne? Stvarno nije uredu se saliti sa ovakvim stvarima u ovom trenutku. To se nikad nije ni dovodilo u pitanje sem kukumavčenja i baljezganja 1
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Guru said: Kijavica ne traje dve nedelje, ne znam opet čemu ova karikiranja... Čovek nije igrao od 19. septembra, to što se oporavio od povrede i krenuo sa treninzima ne znači da je blizu forme i da može odmah da zaigra takmičarsku košarku, posebno u ovom ritmu utakmica. Problem je sto on ne bi ni na jednoj slici sa treninga
Recommended Posts