Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zna li ovaj malac Lazar Stojkovic nesto, da napravi neki pametan faul makar, a ne kao Plavsic?
JoaoFelix2023 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Steta sto na 7-3 necemo rasprodati arenu, ali koliko god ljudi da bude - puna podrska. Idemo na 8-3!! 2
mindgame Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Kooineeperk said: Zna li ovaj malac Lazar Stojkovic nesto, da napravi neki pametan faul makar, a ne kao Plavsic? ja sam i više nego siguran da poseduje veću košarkašku ineteligenciju da bi od 5 faulova, 4 bi bila smislena 1
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Kooineeperk said: Zna li ovaj malac Lazar Stojkovic nesto, da napravi neki pametan faul makar, a ne kao Plavsic? Zna da ubaci za 3. 1 minute ago, JoaoFelix2023 said: Steta sto na 7-3 necemo rasprodati arenu, ali koliko god ljudi da bude - puna podrska. Idemo na 8-3!! Ko to kaze? Ostalo je jos malo karata, a prodavace se i na blagajni.
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Šta znam, meni malo postalo dosadno na utakmicama u Areni. 😅🫣 Nema neizvesnosti sve rutiniramo. Malo za promenu da se navijači večeras razdrmaju, malo probudi neizvesnost, glad, inat. Nema šta da izgubimo zato da damo sve od sebe. Očekujem večeras neočekivano. Očekujem sinergiju navijača i igrača i da se završi ipak na kraju našom pobedom. 🙏 4 1
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, VISOKOLETAC said: Zna da ubaci za 3. Samo neka ne bude kao na ANGT turnirima (6/26 i 2/10). A nije se proslavio ni sa repkom ovog EP (2/8) a ni u KLS (4/16, 1/4 i 5/20)... dakle u najboljem slucaju to je negde oko 25%. Bice da je to nesto sto bas ne zna.
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Kooineeperk said: Samo neka ne bude kao na ANGT turnirima (6/26 i 2/10). A nije se proslavio ni sa repkom ovog EP (2/8) a ni u KLS (4/16, 1/4 i 5/20)... dakle u najboljem slucaju to je negde oko 25%. Bice da je to nesto sto bas ne zna. Napisao sam da zna, a ne da ubacuje 😂 1
Creed Bratton Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bas tuzno koliki broj ljudi nece da gleda utakmicu ili ode u arenu.. Sta je razlog za to jel zato sto je odredjeni igrac povredjen? Zato sto cemo verovatno izgubiti? Povredjena su vam osecanja? Mozda sve ove godine nicega nisu slucajne, mozda i ne zasluzujemo bolje rezultate. Veceras ce igrati 7,8 igraca koji su teskom borbom vezali 7 pobeda i veceras kad su u krizi i to ne svojom voljom neki ce odluciti da im ne daju podrsku zato sto nam nece igrati neki igraci 9 1 4
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, Kooineeperk said: Zna li ovaj malac Lazar Stojkovic nesto, da napravi neki pametan faul makar, a ne kao Plavsic? Mali je fizicki bas inferioran i ni u svojoj generaciji nije impresionirao na tom polju, bar ono sto sam ja gledao. A i jebi ga, ne mozes bas ni da toliko preskaces Plavsica u rotaciji, ipak igra za neke pare i ima 26 godina, nekakav pedigre i ego koji ide uz sve to. Ako bismo se i odlucili da guramo nekog juniora umesto njega, sto generalno ima smisla, onda ga lepo udomis negde pre toga, sto ce se verovatno i desiti posle Ng. Ovako, rizikujes da ti igrac koji nema gotovo nikakav impakt na terenu iz frustracije napravi problem u svlacionici ili incident na trenigu, a sta ce nam to u ovoj situaciji kad je bar atmosfera u ekipi na vrhunskom nivou. Druga bi stvar bila da mi imamo nekog Topica na centru, nekog generacijskog talenta koji se pojavljuje ili ga dovodimo pravo niotkuda. Tu je onda skroz opravdano da lomis preko koleno i guras klinca u vatru. Nazalost, ni Stojkovic, ni Radosic, kao ni Kostic pre njih nisu tog kova. Meni je Plavsica zao, cak je prestao i da me nervira. Nisam bio odusevljen njime ali je bilo logicno da zameni Mitrovica i da se tu podmladimo i pojacamo sa jednim fizicki i atletski potentnim centrom. Ubedjen sam da moze bolje od ovoga, samo sto je i psihicki u kanalu i kao da ne zeli sebi da prizna da nije za ovaj nivo. Ako uspe da proguta tu pilulu, vrati se nivo nazad i poradi momacki na sebi - moze da se nada nekoj novoj sansi na velikoj sceni tamo negde kad bude bio u prajmu, za 3-4 sezone.
Golijat Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 59 minutes ago, TB Told said: Kao što su bacali u vodu i prethodne utakmice kada smo bili oslabljeni? Pravi navijački duh, iz inata što neće igrati povređeni igrači, treba uskratiti podršku oslabljenom timu. Naravno. Ti si navijac, ja nisam. 3
hakeem Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago jos jedna stvar koja ce kod nas biti jos dugo takva je da je nama svaka sledeca utakmica najbitnija moguca i ako se izgubi potonuce nam sve ladje...to je i bilo tako u onom sistemu sa grupama pa si tacno znao sta trebas da dobijes da bi prosao, danas je drugacije... 1
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 14 minutes ago, JoaoFelix2023 said: Steta sto na 7-3 necemo rasprodati arenu, ali koliko god ljudi da bude - puna podrska. Idemo na 8-3!! Ima i do toga sto su drcnici povecali cenu karata dva puta u dve-tri nedelje. Od 1400 dinara za gornji prsten, preko cene od 2000 dosli smo do 2500 sto odlicno oslikava bruku i alavost ove uprave koja sve radi od danas do sutra. A da ne pominjem sto su isto tako pompezno usli u sezonu, pa se poplasili nakon uvodnih poraza i brze bolje srozali cenu karata na tih 1400 din. 4
suptil Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, GameChanger said: Ima i do toga sto su drcnici povecali cenu karata dva puta u dve-tri nedelje. Od 1400 dinara za gornji prsten, preko cene od 2000 dosli smo do 2500 sto odlicno oslikava bruku i alavost ove uprave koja sve radi od danas do sutra. A da ne pominjem sto su isto tako pompezno usli u sezonu, pa se poplasili nakon uvodnih poraza i brze bolje srozali cenu karata na tih 1400 din. Posle par vezanih poraza vratice cenu na pristupacnu tj. narodnu. 1
Maksim Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, GameChanger said: Ima i do toga sto su drcnici povecali cenu karata dva puta u dve-tri nedelje. Od 1400 dinara za gornji prsten, preko cene od 2000 dosli smo do 2500 sto odlicno oslikava bruku i alavost ove uprave koja sve radi od danas do sutra. A da ne pominjem sto su isto tako pompezno usli u sezonu, pa se poplasili nakon uvodnih poraza i brze bolje srozali cenu karata na tih 1400 din. Kad se vratimo na 7-7 vratice to oni brze bolje nemoj se sikirati. 1
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, GameChanger said: Mali je fizicki bas inferioran i ni u svojoj generaciji nije impresionirao na tom polju, bar ono sto sam ja gledao. A i jebi ga, ne mozes bas ni da toliko preskaces Plavsica u rotaciji, ipak igra za neke pare i ima 26 godina, nekakav pedigre i ego koji ide uz sve to. Ako bismo se i odlucili da guramo nekog juniora umesto njega, sto generalno ima smisla, onda ga lepo udomis negde pre toga, sto ce se verovatno i desiti posle Ng. Ovako, rizikujes da ti igrac koji nema gotovo nikakav impakt na terenu iz frustracije napravi problem u svlacionici ili incident na trenigu, a sta ce nam to u ovoj situaciji kad je bar atmosfera u ekipi na vrhunskom nivou. Druga bi stvar bila da mi imamo nekog Topica na centru, nekog generacijskog talenta koji se pojavljuje ili ga dovodimo pravo niotkuda. Tu je onda skroz opravdano da lomis preko koleno i guras klinca u vatru. Nazalost, ni Stojkovic, ni Radosic, kao ni Kostic pre njih nisu tog kova. Meni je Plavsica zao, cak je prestao i da me nervira. Nisam bio odusevljen njime ali je bilo logicno da zameni Mitrovica i da se tu podmladimo i pojacamo sa jednim fizicki i atletski potentnim centrom. Ubedjen sam da moze bolje od ovoga, samo sto je i psihicki u kanalu i kao da ne zeli sebi da prizna da nije za ovaj nivo. Ako uspe da proguta tu pilulu, vrati se nivo nazad i poradi momacki na sebi - moze da se nada nekoj novoj sansi na velikoj sceni tamo negde kad bude bio u prajmu, za 3-4 sezone. Plavsica nismo ni trebali da vracamo, bolje da je Mitrovic zauzeo to mesto. Mislim, lako je biti pametan sada, ali i nije neka pamet... doduse da je Mitrovic tu, verovatno bi i on bio na injury listi. 🙄 Stvarno mi je neverovatno da Plavsic nije ni malo napredovao od kad je presao iz Mege u Zvezdu. 1
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, GameChanger said: Meni je Plavsica zao, cak je prestao i da me nervira. Nisam bio odusevljen njime ali je bilo logicno da zameni Mitrovica i da se tu podmladimo i pojacamo sa jednim fizicki i atletski potentnim centrom. Ubedjen sam da moze bolje od ovoga, samo sto je i psihicki u kanalu i kao da ne zeli sebi da prizna da nije za ovaj nivo. Ako uspe da proguta tu pilulu, vrati se nivo nazad i poradi momacki na sebi - moze da se nada nekoj novoj sansi na velikoj sceni tamo negde kad bude bio u prajmu, za 3-4 sezone. slazem se sa boldom - bilo je logicno pokusati onda smo u prvoj sezoni videli da ne ide, i da je zalutao na taj nivo i potpuno besmisleno je bilo vracanje ove godine on ima 26god, formiran je igrac, ne moze tu ne znam sta znacajno da popravi, a posebno ne minus IQ i kakva velika scena, moze u neku igokeu ili spartak
VISOKOLETAC Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 6 minutes ago, Four Elements said: Edited 1 hour ago by VISOKOLETAC
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, Kooineeperk said: Plavsica nismo ni trebali da vracamo, bolje da je Mitrovic zauzeo to mesto. Mislim, lako je biti pametan sada, ali i nije neka pamet... doduse da je Mitrovic tu, verovatno bi i on bio na injury listi. 🙄 Stvarno mi je neverovatno da Plavsic nije ni malo napredovao od kad je presao iz Mege u Zvezdu. Meni je prosto neverovatno da je u 2023/2024 sezoni imao nestvarne brojke u ABA ligi i čak i protiv nas i komšija a da sad izgleda kao moler koji nikad loptu nije uzeo u ruke. Neverovatan pad za dve godine i to kad je u najboljim igračkim godinama. Evo brojke iz Mege 24min, 15p, 7sk, 18 indeks Sut za 2 68% Bacanja 63%
mindgame Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Samo da Nwora bude u sastavu (ako postoje bilo kakve šanse za tako nešto) 🙏 1
alokin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Očekujem da Monako pobedi preko 10 razlike. Ne vidim način da ostvarimo pobedu. Ipak tako sam rekao i protiv Žalgirisa, pa smo pobedili. Kako god bilo, idem u Arenu večeras da pružim podršku momcima, zaslužili su. 3
GameChanger Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 10 minutes ago, NikadProtivKaline said: slazem se sa boldom - bilo je logicno pokusati onda smo u prvoj sezoni videli da ne ide, i da je zalutao na taj nivo i potpuno besmisleno je bilo vracanje ove godine on ima 26god, formiran je igrac, ne moze tu ne znam sta znacajno da popravi, a posebno ne minus IQ i kakva velika scena, moze u neku igokeu ili spartak Pa vidi, kvalitet u EL ce s godinama da se razlije, da li zbog deljenja na NBA europe i ovu drugu, da li zbog prosirivanja formata. I sad u ovoj ligi koncentrisanog kvaliteta veliki broj klubova muku muci sa centrima, pa im poziciju popunjavaju bezveznjaci poput ovog Votijera, Fajea, penzionisanog Birca, Diufa i ovog drugog iz Virtusa. Ne kazem da ce se to desiti, ali ne bi me iznenadilo da Plavsic, ukoliko ispuni sve gore navedeno (sto uopste nije lako), dobije jos jednu sansu u nekom rubnom El klubu kroz par godina. Korak dva nazad mu je svakako neophodan potez, da l ta Igokea ili neko inostranstvo tog kalibra, pitanje je. Uostalom, ima oko sebe Miletica, Ristica, Koprivicu i Simonovica, sve igraci razlicitih karakteristika, a svi su se lepo snasli i peglaju taj neki Ek/Ls nivo, pored toga su se svi ogrebali za neki minut u EL ili reprezentaciji, nije ni to losa karijera.
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 23 minutes ago, Four Elements said: Nedostaje ti ovde da D-Mo nece igrati protiv Monaka. 1 1
propolis Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 32 minutes ago, GameChanger said: Ima i do toga sto su drcnici povecali cenu karata dva puta u dve-tri nedelje. Od 1400 dinara za gornji prsten, preko cene od 2000 dosli smo do 2500 sto odlicno oslikava bruku i alavost ove uprave koja sve radi od danas do sutra. A da ne pominjem sto su isto tako pompezno usli u sezonu, pa se poplasili nakon uvodnih poraza i brze bolje srozali cenu karata na tih 1400 din. Jednom sam samo gledao tekmu sa tog gornjeg prstena, mislim da je bio F4 Aba lige, i više nikad ne bih išao gore ni džaba da daju karte. Svaka čast ljudima koji idu gore pri tome plate ulaznicu,ja bi im bar dao gratis kokice 🙂
Recommended Posts