VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Leo said: A za Kenanovo zdravlje nista 😁 Sledece godine kada ga produzimo 😂
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Sad će sezona slava. Nek svaki cigan uradi šta je do njega. Kad pop krene da čita imena članova porodice svaki cigan doda po 2-3 igrača. Evo keva slavi Svetog Nikolu. To je za malo jače od mesec dana. Računam da će do tada Nwora, Izundu i Moneke da se oporave pa ću ja da preuzmem Bolomboja i Rivera. Ko ima slavu od Nove godine neka duži Cartera i Caanana. :za đurđevdan i dalje svi povređeni: edit...jbm ti ćivot, fali mi Graham To će izgleda morati neka jača sila. Tipa Vaskrs Edited 3 hours ago by NMX 3 12
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, Čočo said: Za Izundua se odmah videlo da nije dobro ako nije mogao odmah na vruću nogu da se osloni. Smejali smo se šta ćemo da radimo sa 5 centara koliko ih imamo ove sezone a i to nam je izgleda malo. Na kraju smo spali na jednog centra od 35 godina i jedno drvo javorovo. Ne mora to ništa da znači za Izundua. Dok sam trenirao košarku desilo mi da izvrnem zglob tako što sam se dočekao na loptu posle dvokoraka i uopšte nisam mogao da šetam, međutim posle 4-5 dana sam već bio skroz ok. Tako da videćemo, ne mora to biti nego predugo odsustvo. 1
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 48 minutes ago, Leo said: A za Kenanovo zdravlje nista 😁 Bilo je i toga sigurno, samo greškom otišlo na drugu adresu. Usrao nas Kenan Kamenjaš. Edited 3 hours ago by Sinnerman 1
Šiljokapi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Amigo21 said: Izundu minimum mesec dana van parketa... Da li stvarno neko zna da li Motijunas sutra ima pravo da igra ili nema? Uskoro ce neki igraci da nam se vrate ali su to sve igraci na niskim pozicijama a sada smo u problemu na visokim pozicijima... Trenutno smo u problemu na svim pozicijama. Ko god da se vrati, znači k'o čep vode u pustinji
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, srlepajce said: Rivera tek niko ne pominje Izgubili 2-0 sad od Boke. 1 13
Сандро Лаки Ђентиле Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, srlepajce said: Rivera tek niko ne pominje За њега су дали оквирну процену до католичке Нове године, мирни су бар још месец дана пре него што DTD постане крај фебруара.
Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Moneke je u timu za Monako, nejverovatnije, Nvora trenira, koliko će biti spreman, pitanje je. Iznundu je sa Monekeom bio 8. povređeni igrač, a pošto Moneke to nije, onda je 7. Nadam se da će Nvora biti u sastavu, pa neka bude 6. Kad ne možemo da smanjimo taj broj, neka ostane kao i pre utakmice sa Dubaijem, 6. Izundu je u ovom sistemu bitan igrač zadatka i njegovo odsustvo je u ovoj situaciji nenadomestivo, nemamo sličnog igrača koji takav teret može da ponese. Moraće ti poeni i ostale stvari koje on radi za tim, da se nadomeste nekom drugom taktikom i na drugi način. Svakako da to znači više tereta igre za Motejijunasa, Plavsicev doprinos u Evroligi je nesto sto nije vredno razgovora. On se u ovaj sistem nikako ne uklapa. Motejijunas nam je sada jedina upotrebljiva klasična petica, moraće čak Moneke i Odželej da impovizuju peticu u nekim delovima utakmice, kada situacija dozvoli. Moneke je klasična četvorka, Odželej kombo 3-4, zavisi kakav je ostatak petorke. 1
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mislim da je vreme za Dedinu partiju kao protiv Olimpijakosa prosle godine u Pireju. 😄 4
mindgame Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nama sutra treba neko kao Rokas u Pireju, da zatrpa koš protivnika iz senke kao sto je on. Verujem da Batler može sutra da saspe 15+ bez previše cimanja, ali on nije igrac uloge kao Rokas, već mamojeb kakvog smo ga svi predstavili. Verujem da bez glupih faulova kao protiv Dubaija može da bude koristan po ekipu. U predhodnoj tekmi taman uhvati hod i zalet, odma sebe izbaci van igre sa dva vezana faula ali verujem u ekipu sutra jer imaju muda i nisu sise pa čak i da izgube ne daj Bože, nema im se šta zameriti, ovo više nije humano sa povredama. Srećno nam bilo ciganijo 2
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) we R waittin' for U bro... Edited 1 hour ago by Wingwalker
Blade Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da grmi sutra crveno-bela Arena pre, za vreme, a i posle utakmice, a daće Bog uz našu hrabrost i dobru igru, koja će biti krunisana pobedom, navijanje i ispred da se nastavi kao po običaju. 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 27 minutes ago, Kosjan Willavić said: Mislim da je vreme za Dedinu partiju kao protiv Olimpijakosa prosle godine u Pireju. 😄 Deda igra od aprila, takav je dogovor. Do tad igra neki Davidovac.
Šiljokapi Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 45 minutes ago, JPM said: Deda igra od aprila, takav je dogovor. Do tad igra neki Davidovac. Nemoj tako, dobar je DeDa i na kupu
Recommended Posts