Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Nini3112 said:

A centra ce da igra Plavsa?

Pazi, Hejs I Tajs su vrhunski difendreri, jedan bolji u reketu, drugi jos bolji na piku...stvarno strasan tandem. 

S druge strane, ofanzivno su limitirani, narocito Hejs koji ofanzivno ima repertoar KLS centra.

Mirota sa 4 je najveca opasnost, a ovu dvojicu "samo" treba zagraditi i nadskociti da ne daju te poene iz ofanzivnog ribaunda. 

Posted (edited)

Za Izundua se odmah videlo da nije dobro ako nije mogao odmah na vruću nogu da se osloni. Smejali smo se šta ćemo da radimo sa 5 centara koliko ih imamo ove sezone a i to nam je izgleda malo. Na kraju smo spali na jednog centra od 35 godina i jedno drvo javorovo.

Edited by Čočo
  • Like 7
Posted

Kako je Theis ofanzivno limitiran? Hayes svakako jeste. Ali Theis je jedan od najboljih centara evrope u oba pravca.

• Like 8
Posted
4 minutes ago, JPM said:

Kako je Theis ofanzivno limitiran? Hayes svakako jeste. Ali Theis je jedan od najboljih centara evrope u oba pravca.

Pa na papiru Theis jeste dobar i u napadu,samo što to nešto i ne pokazuje..

Posted
Just now, sinisat5 said:

Pa na papiru Theis jeste dobar i u napadu,samo što to nešto i ne pokazuje..

Kako ne pokazuje?

Theis je odličan timski igrač koji zna da uradi bukvalno sve i u napadu i u odbrani, što jedan moderni centar treba da zna. To što on nema tripl dabl statistiku je iz prostog razloga što nije glavni potrošač lopti u Monaku.

On će svakako da izdominira nad našim centrima, jer je jednako kvalitetan kao i Motiejunas, a jednako pokretljiv poput Izundua. Hayes nije pretnja za poene ali je i on pretnja za ofanzivne skokove. Tu bismo doduše svejedno najebali, jer je Izundu loš u defanzivnom skoku.

Naša šansa sutra je da igra Moneke, i neki small ball. I naravno da Chima ne napravi debilne faulove. Sa centrima Donatasom i Chimom, i četvorkama Dedom i Šemijem, nešto i možemo da napravimo.

• Like 5
Posted

Cak, da li je zvanicno negdje potvrdjeno da Motijnuas ne moze igrati jer je na pozajmici? Znam da se pisalo ovde i provlacilo...

Posted (edited)
1 minute ago, Nellthe said:

Cak, da li je zvanicno negdje potvrdjeno da Motijnuas ne moze igrati jer je na pozajmici? Znam da se pisalo ovde i provlacilo...

ne

edit: to i inace nije praksa kada su pozajmice u pitanju u EL...nego valjda samo kad je u pitanju bratski klub

Edited by NikadProtivKaline
  • Like 4
Posted

Prema Rotowireu, jedine dvije ekipe bez ijednog povrijeđenog igrača su Monaco i Valencia, naša dva iduća protivnika. Mi naravno ubjedljivo najviše igrača van stroja imamo (8 sa Monekeom).

Posted
Just now, forumko topic said:

Pre će Davidovac na pet

Čima. Brži je mnogo. A oni na 4 svejedno nemaju brze igrače. Tu im igraju Mirotić i najčešće Blosomgejm.

Posted
1 minute ago, JPM said:

Čima. Brži je mnogo. A oni na 4 svejedno nemaju brze igrače. Tu im igraju Mirotić i najčešće Blosomgejm.

Brzi je ako bude imao preponu sutra

• Like 1
Posted
1 minute ago, Fromthecorner said:

Brzi je ako bude imao preponu sutra

Naravno, ako je u stanju da igra, mi možemo da dobijemo mnogo njegovim čeonim prodorima ka košu sa pozicije 5.

• Like 1
Posted (edited)

Jedinu zelju koju imam za sutra, je da se niko vise ne povredi. U jednom trenutku vecina ovih igraca ce se vratiti na teren, a do tad sta god da urade imaju moju podrsku. Ova situacija nije normalna. 

U stvari jos jednu zelju imam a to je da Plavsic ne vidi vise parketa ali to sad jednostavno nije moguce (muceni Plavsa seda juce na klupu, donekle mu u glavu dolazi koliko je los i polako poinje da shvata da vise nece parketa videti i onda se desava ovo sranje za Izundom). Jbg, da se skupimo, pa sta bude

Edited by astrix1402
  • Like 8
Posted
28 minutes ago, JPM said:

Ako nam da preko 15 poena, 1000eur. Opklada na stolu.

Posted
1 minute ago, leki bg said:

Ako nam da preko 15 poena, 1000eur. Opklada na stolu.

Opet pitanje, kako je to ofanzivno limitiran igrač?

Posted
27 minutes ago, Čočo said:

Za Izundua se odmah videlo da nije dobro ako nije mogao odmah na vruću nogu da se osloni. Smejali smo se šta ćemo da radimo sa 5 centara koliko ih imamo ove sezone a i to nam je izgleda malo. Na kraju smo spali na jednog centra od 35 godina i jedno drvo javorovo.

Videlo se na ponovljenom snimku da je ozbiljno. A i po njegovoj reakciji na klupi odmah sam znao da nije dobro... samo da nije neki prelom kao kod Rivera... 

Stvarno užas šta nam se dešava. Najzad imamo hemiju, kvalitet, širok roster... i ovoliko povreda... karma nam naplaćuje neke ranije grehove, nema druge...

Posted (edited)
1 minute ago, JPM said:

Opet pitanje, kako je to ofanzivno limitiran igrač?

Stavi 1000 eur i dokazi da je ofanzivni mamojeb.

Edit: idemo sve javno da podrzimo svoje stavove iza kojih stojimo.

Edited by leki bg
Posted (edited)
2 minutes ago, leki bg said:

Stavi 1000 eur i dokazi da je ofanzivni mamojeb.

Ne pada mi na pamet da se bavim ovakvim stvarima zaista. Jer niti je 15 poena dokaz ofanzivne potentnosti niti je manje od 15 poena dokaz impotentnosti. To je bukvalno jedna utakmica.

A na jednu utakmicu, kako je lepo primetio Duško, i Kenan Kamenjaš ume da izgleda kao Hakim.

Dakle, pitanje je vrlo prosto i ne podrazumeva budalaste opklade, koji konkretno segment ofanzivnog skila Daniela Theisa je po tebi povod za karakterizaciju limitiranog igrača?

Edited by JPM
Posted
18 minutes ago, Howie Roseman said:

Prema Rotowireu, jedine dvije ekipe bez ijednog povrijeđenog igrača su Monaco i Valencia, naša dva iduća protivnika. Mi naravno ubjedljivo najviše igrača van stroja imamo (8 sa Monekeom).

A Monako pun veterana a bez povrede. 

Posted
1 minute ago, JPM said:

Ne pada mi na pamet da se bavim ovakvim stvarima zaista. Jer niti je 15 poena dokaz ofanzivne potentnosti niti je manje od 15 poena dokaz impotentnosti. To je bukvalno jedna utakmica.

A na jednu utakmicu, kako je lepo primetio Duško, i Kenan Kamenjaš ume da izgleda kao Hakim.

Ok