fradler Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Tragikomično je ovo sa Grejemom i posebno Nvorom. Počeli su kao da glume neku transparentnost, ali očigledno lažu kao psi. Sećam se izjava pred Asvel, gde se Saša zagonetno smejulji i plasira neku priču kao "možda su čuda ipak moguća", u fazonu da bi Nvora mogao već na toj utakmici da zaigra. Dečko ni 20 dana nakon toga neće zaigrati. Za Grejema su pre 12 dana objavili da se oporavio i stavio na raspolaganje treneru, samo ga zeza prehlada. Nedelju dana nakon toga Grejema pitaju novinari kad će na teren, a on oprezno u optimističnom tonu kaže da očekuje da oporavak potraje još dve nedelje. Šta reći... Edited 2 hours ago by fradler 11
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se malo našalim, KKCZ je kao naš forum - zabranjeno je širenje panike, čak i ako to znači da cenzurišemo tačnu informaciju. 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @Gudura brate, nisam te ja banovao ali ja ti se izvinjavam. 1 1
FireKeeper Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Takticki se spremamo, tj lecimo i spremamo igrace da se vrate u januaru. Nije presa. I ide nam ovako dobro. Januarski pakao gostovanja - ako se tu iskobeljamo sa dobrim odnosom W/L obezbedjujemo dobro poziciju. Racunamo da smo do tad vec dobro iskautirani, ali unosenjem rekovalescenata u sistem ni dobri Sasa Obradovic nece znati ko ce imati loptu u rukama a kamoli mrski protivnici. Short term… Dubai i Monaco dobijamo na bazi k. Zapravo, Dubai na bazi njihovih odsustva kljucnih igraca, a oni ipak nisu siroki (i namazani) kao mi da to pokriju. A i pustili smo im prvu u ABA. Monaco na bazi psihologije i cinjenice da imamo njihovog bivseg trenera koji zna Jamesa u dusu. Ima u draftu SMS za njega. A i domaci teren, sto bi rekli Tvrdjava. Nakon toga sta bude. Zakon velikih brojeva tu vec nije na nasoj strani, ali zaliha je tu. A u tome ce i januar. Sve je pomono isplanirano. Idemo utakmicu po utakmicu. 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Dobro je barem da je sa Batlerom sve ok. Sinoć ste stvorili ozbiljnu histeriju na forumu. Da u klubu nisu mentoli, niko ne bi sirio paniku. 6
Disfruto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Fun fact: ni jedan igrac se nije vratio iz povrede jos. 3
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Brže bi se opravili da su kod vrača bili. Treba proveriti lekare koje klub koristi imaju li diplomu srednje škole uopšte a kamo li medicine. Ćaci.
vinogradskaopera Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Disfruto said: Fun fact: ni jedan igrac se nije vratio iz povrede jos. Jedino Dobric mislim
Wook Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nije za očekivati da Nwora posle povrede igra 2 meča u 3 dana. Ako će igrati 1, igraće onaj u BG da da sebi još par dana oporavka. Ali džabe ovo pišem, verovatno neće igrati ni u BG, a i naredna sedmica je ? 1
Čvarkov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) @moderacija 10 dana. Zloupotreba službenog položaja i neosnovano sprečavanje širenja panike. Ovog puta minimalna kazna, ali ako moderatori nastave da banuju forumaše zbog netransparentnosti kkcz, bićemo primorani na duže kazne. Nemojte me targetirati na žalbama, ovu odluku je jednoglasno doneo plenum vox92 foruma. Edited 1 hour ago by Čvarkov 3
tejlor Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 41 minutes ago, Disfruto said: Fun fact: ni jedan igrac se nije vratio iz povrede jos. J e z i v o, bas mi cela ova prica oko povreda i svega ide na kurac jako, pa sta rade bre njima vise tamo? I hoce li jednom izaci i reci istinu ma koliko ona losa bila, i spreciti neizvesnost i nemir medju navijacima?
Papadac Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bilo bi greota da ne rutiniramo ovakav Dubai za 2 dana... 3
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, Papadac said: Bilo bi greota da ne rutiniramo ovakav Dubai za 2 dana... Trenutno su nešto tvrdji od Dubai čiz kejka..
Čočo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Ovih 12 očekujem i u utorak a u ovom trenutku igraju protiv SC Derbija. I te kako može da se igra. Ovih 12 nisu jači od Budućnosti. Edited 1 hour ago by Čočo 1
Los_Pollos_Hermanos Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 8 minutes ago, Čočo said: Ovih 12 nisu jači od Budućnosti. Е јебеш нас сад брате 😂 12 на 12 можда и нису, али 5 на 5 би их убили.
Sinnerman Posted 54 minutes ago Posted 54 minutes ago S obzirom šta smo mi sve preživeli i još uvek preživljavamo, ne mogu da žalim nijedan tim, već da oberučke prihvatim da i oni imaju po koji kadrovski problem. Svakako ovakav Dubai nije EL tim ali ne bih unapred pisao pobedu već bih preduzeo maksimalnu opreznost. U ovoj fazi nam je svaka pobeda korak bliže krajnjem cilju, a kada nam se vrate još neki igrači da se momački pošibamo sa svima. Treba ići meč po meč i praviti male mikro cikluse. Fokus na maks, najteži deo smo napravili, a to su uloge i hemija, a sada samo da to sve materijalizujemo.
Don Dusko Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 6 minutes ago, JPM said: Ma gde nisu jaci. Jaci su 50% Kao i Asvel kad ste hajpovali kad je dolazio protiv nas. 1
JPM Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago Just now, Don Dusko said: Kao i Asvel kad ste hajpovali kad je dolazio protiv nas. Zar nije jaci Dubai? Sinoc buducnost bez Ferela i Sulimana bas prosek eurocupa. Svaka cast na otporu ali ono je plitak potok. Dubai samo treba Bertansa na ovaj sastav i mi smo najebli. Ovako, favoriti smo. Ja nisam hajpovao Asvel, ne znam na kog misli...Asvel je jedina evroligaska ekipa koja nema kvalitet za tu ligu.
Don Dusko Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 7 minutes ago, JPM said: Zar nije jaci Dubai? Sinoc buducnost bez Ferela i Sulimana bas prosek eurocupa. Svaka cast na otporu ali ono je plitak potok. Dubai samo treba Bertansa na ovaj sastav i mi smo najebli. Ovako, favoriti smo. Ja nisam hajpovao Asvel, ne znam na kog misli...Asvel je jedina evroligaska ekipa koja nema kvalitet za tu ligu. Koji je juce igrao 11 minuta
liv7 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Uzimajuci u obzir saopstenja kluba oko povreda,ozbiljno sumnjam da ce Grejem uopste zaigrati ove sezone.Za Nvoru verujem,da jos ima nade.Zasto ih odmah nisu poslali u Ameriku,kod lekara koji su otkrili povredu Bolomboja,nego im ovako razvlace odsustvo,a navijace lazu? 1
fradler Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Urnisaće nas Petrušev. Izundua će da napuni lakim faulovima, a Motiejunasa uvek uneredi. 1
Sector Posted 39 minutes ago Posted 39 minutes ago Ma gdje nisu jači od bilo koje EC ekipe. Podgoričanima su uzeli 2 najbolja igrača iz prošle sezone. Mada stoji da su dosta oslabljeni ako ne igraju Kabengele i Bertans, iako mislim da će prvi igrati što im već podiže plafon značajno. Međutim Monaco je beton tako da su nam svakako veće šanse u Emiratima da uzmemo bar jednu u ovom duplom.
Bruda Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago (edited) 8 minutes ago, fradler said: Urnisaće nas Petrušev. Izundua će da napuni lakim faulovima, a Motiejunasa uvek uneredi. Petrušev njima igra gotovo isključivo na 4, tako da ako će nekoga on da "urniše" to će biti Moneke ili Odželej. Edited 32 minutes ago by Bruda
fradler Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago 1 minute ago, Bruda said: Petrušev njima igra gotovo isključivo na 4, tako da ako će nekoga on da "urniše" to će biti Moneke. Ako ne igra Kabengele, igraće Petrušev na 5.
Recommended Posts