Stefi88 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 minutes ago, Nikom nista said: It's easy with another's dick gloginje to kick. Sve vidim kako niko ne bi tuzio svog poslodavca ako binga zakinuo za neke (manje ili vece) pare. Koliko god da voli i firmu i kolege i vlasnike. Kakvo licemerje... Odlicno poredjenje nema sta, bas volimo vlasnike i firmu koju tuzimo hahaha Boze me sacuvaj.
Placebo Lone star Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 17 minutes ago, Clash said: Kad celu utakmicu imamo zastavu ne Nato, ne EU, to nije političko izjašnjavanje? Kad imamo Srb-Rus braca zauvek skandiranje to nije politicko izjašnjavanje? Kad imamo vredjanje raznih nacija i religija to nije političko izjašnjavanje? Kad se preti batinama za podršku studentima to nije politički stav nego opziv na zajedništvo u navijanju? Kad bacamo papke na igrace Galatasaraja. kad dovodimo guslare. kad vredjamo Alena Omica. kad vredjamo Litvance. 8
Bogoljub Gagic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, DameTime said: Kaži to npr. glumcima, koji u skoro svim (ako ne i svim) pozorištima daju podršku studentima/protestima, na kraju svake predstave. Jedan svežili primer Прво научи разлику између позоришта и биоскопа. 1 5 1
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 2 hours ago, Taki said: Da, ali sta ce promijeniti to kratko skandiranje u drzavi? Osim sto ce atmosfera na utakmici otici u.. Neka sačeka za toliko famozna atmosfera. Promeniće se to da će nas manje biti sramota ovog poslušničkog "play dead" ponašanja kao da smo klub iz Norveške. Veliki naklon za objavu Rakoča iako i ona po nekima "neće mnogo promeniti u državi" ali je čovečanska i veoma hrabra i sigurno mnogima jako znači. Da mu poželim da istraje jer zbog ovoga će gledati da mu zagorčaju život kao Laziću. https://www.facebook.com/share/p/1Lnu4JHnPy/ Edited 3 hours ago by Wingwalker 5
Smrtokapa Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Niko neće i ne može da natera bilo koga da skandira nešto što ne želi. Takođe mislim da su svi svesni da skandiranje protiv vlasti na Zvezdinim utakmicama može biti opasno, zbog kriminalaca u dvorani. Problem je ovde ta zamena teza "nemojte skandirati Štimcu jer će to pokvariti atmosferu". Neće. Atmosferu će pokvariti ovi što prevaspitavaju publiku u dvorani, oni su za to odgovorni i zamerke treba slati na njihovu adresu. 26 4
deez nuts. Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Dobro je da su isplivali ovi “neutralni” na povrsinu. Spisak postoji. 13 9 5
Wingwalker Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 54 minutes ago, deez nuts. said: Dobro je da su isplivali ovi “neutralni” na povrsinu. Spisak postoji. Za mene su ti upisi šok. Edited 3 hours ago by Wingwalker
Molina23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ne vidim nikakvo rušenje atmosfere u spontanom skandiranju našem značajnom bivšem igraču, reprezentativcu, miljeniku publike, ciganšturi do koske i dokazanom fajteru. Koji je i ovaj put poturio svoja leđa za neku nadu i osmehe svom narodu. Nema ih takvih previše od poznatih faca, da ne kažem uopšte. Pritom ovo što radi je nešto mnogo mnogo teže, zajebanije i važnije od kakve rendom pobede protiv Panate i Atamana. Ko god misli da je važno da se čuje Vladino ime, treba da zaurla iz sveg glasa. Kačketaše odjebite, pomozite napadnutom, šipka će da svakako ćutati, znaju da su kurve. Do pobede sutra, za brata Štimaru! Edited 4 hours ago by Molina23 23
Plant Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kao neko sa duuuugim 'ulicnim' stazom u proslosti, samo da dodam ... svaki pritisak na ovu bagru je dobar pa tako i pumpanje u hali. Ali je sustinski jedino produktivno tamo gde je ona jadna zena. I nece se nista desiti dok TAMO ne dodje kriticna masa i pregazi ono ruglo sa sve stokom unutra. Ako hocete da budete produktivni, onda lepo posle hale pravac cacilend ... pa tako svaki put. Jednom ce doci do kriticne mase, a onda ... 13 1 1
Todo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 2 hours ago, Čvarkov said: 1. Videće i čuti milionski auditorijum pokraj malih ekrana. Možda mnogi neće primetiti ili razumeti, ali će svakako šerom nakon utakmice videti o čemu se radi. Po meni je veoma važno da se što više ljudi van Srbije upoznaju sa dešavanjima u ovoj otetoj zemlji. 2. Svaka podrška i Dijani i Štimcu znači, da znaju da nisu sami u ovome. 3. Možda ali možda probudi i deo hale koji je do sada ćutao pa se možda (znam, previše sam optimističan) prenese u jednom trenutku na celu halu. A to će biti ogroman udarac hulji. Tebi sam odg, ali nije lično, jer sam upao na forum i vidim 5 stranica, pomislih neko pojačanje, a u stvari vezano za politiku. Da li misliš da niko ne zna šta se dešava u našoj zemlji? U vreme društvenih mreža, koje ne mogu da se spinuju gde sve možeš da vidiš šta i ko radi u našoj zemlji? Da li treba sutra skandiranje i podrška Štimcu? Naravno! Da li će to promeniti bilo šta? NEĆE! A neće ni šetnja, ni table sa natpisima, ni pištaljke, ni blokade, niti bilo šta što se već godinu dana bezuspešno radi. Da li i koja vlast u Srbiju od Turaka, pa na vamo je pala tako? Znaš kako se kaže, stari naš citat, "kada se digne kuka i motika", e tada bude promena! Kada se bude skupilo 200 000 sa palicama, i sravnilo pola Bg, od skupštine do vlade, da vidimo policiju i vojsku koja će tu krenuti (ma koliko bila zatrovana od strane psiha) e tada će u roku od 24h sata pasti ovo što se pokušava godinu dana... Do tada, možemo samo da duvamo u prazno, otići će kada oni odluče,tj završe započeto. A sutra igra Zvezda, podrška Štimcu, jako i glasno, a posle da se sruši Pao! Edited 4 hours ago by Todo 1
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago I dalje se javljaju čuvari vatre i sve ih je više sa zajedljivim komentarima i "haha" reakcijama. 4
durantula35 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Braco jel ima mozda neku jednu ili dve karte ili sezonske viska? Da kupimo naravno , koliko god treba.
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jedva čekam da Delije Atamanu i Osmanu zapevaju Svaki Turčin zna svaka bulaa znaa da je Obilić srpski sin zaklaoo Murataa pa da prebiju ljude koji bi da iskažu neslaganje sa hapšenjem bivšeg igrača jer politici nije mesto na Zvezdinim utakmicama. Zašto? Zato! 13 1
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Разочаран сам чињеницом да Нвора сутра неће моћи да игра. Из тог угла апсолутно је управу Обрадовић што је против Спартака ван протокола оставио Монекеа и Кодија. Играмо ЕЛ ове повреде којима смо осакаћени су отприлике као када пролазите кроз топлог зеца па ти остани на ногама, остави утисак, покажи карактер и побеђуј у континуитету. Подршка Картеру❤️. Надам се да ће публика бити та која ће попунити енергетски резервоар код играча кад се буде ломило у среду. Стварно хаиотичан, ужасан временски период је за нама. Што се скандирања тиче, трибина и служи да се каналише енергија, да избаци човек фрустрацију ако је има. Томе утакмице и служе. Edited 3 hours ago by suptil 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Teško ćemo dobiti bez Nwore. Vidjećemo je li Butler kadar već sada povuče protiv tako iskusne i namazane ekipe. 6
Bode Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Svidja mi se ovaj novi nacin komunikacije kluba u kojoj na malo transparentniji nacin pisu o zdravstvenom stanju nasih igraca, iako je zalosno sto uopste ima potrebe za tim. Licno nisam radoznao, niti sam u fazonu “imamo pravo da znamo”. Uvek sam misljenja da neke stvari treba da ostanu unutar kluba (porodice), ali u situaciji kao sto je ova, gde sve to jako utice na rezultate i ono sto gledamo na terenu, mislim da ipak imamo pravo da znamo ponesto vise. Takodje nisam preveliki fan odredjenih ljudi u upravi kluba, ali ovo je ok. 4
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni je drago zbog Kartera da mu je bolje a kad ce zaigrati nije mi bitno samo da covek bude okej 14 2 1
Fromthecorner Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Stimac iako Zvezdas, celog leta je skupljao jeftine politicke poene prekoputasa vredjajuci Drcelu, klub i strance koji su dosli da igraju, najavljujuci losu sezonu. Druge Sns predsednike klubova nije spominjao. Uz to je covek politicar i u stranci, bio na listi na proslim izborima. Mozemo da ga pozdravimo skandiranjem kao podrsku za hrabrost ali da je on neki moj heroj daleko od toga. Svaki student u Srbiji mi je iznad njega. 1 1 4
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Fromthecorner said: Stimac iako Zvezdas, celog leta je skupljao jeftine politicke poene prekoputasa vredjajuci Drcelu, klub i strance koji su dosli da igraju, najavljujuci losu sezonu. Druge Sns predsednike klubova nije spominjao. Uz to je covek politicar i u stranci, bio na listi na proslim izborima. Mozemo da ga pozdravimo skandiranjem kao podrsku za hrabrost ali da je on neki moj heroj daleko od toga. Svaki student u Srbiji mi je iznad njega. Poenta promašena u potpunosti. Aj probaj opet. 9 1
quentin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Clash said: Kad celu utakmicu imamo zastavu ne Nato, ne EU, to nije političko izjašnjavanje? Kad imamo Srb-Rus braca zauvek skandiranje to nije politicko izjašnjavanje? Kad imamo vredjanje raznih nacija i religija to nije političko izjašnjavanje? Kad se preti batinama za podršku studentima to nije politički stav nego opziv na zajedništvo u navijanju? Neki AI bi trebalo da ovo postavlja kao automatski odgovor kad neutralni krenu sa pričom kako grupa ne izlazi sa političkim porukama i slično. 3
Bad Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Voleo bih da Karter dodje na utakmicu čisto da ga pozdravimo i poželimo uspešan oporavak. 2
suptil Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Bad said: Voleo bih da Karter dodje na utakmicu čisto da ga pozdravimo i poželimo uspešan oporavak. Nemoj molim te, vlada neki virus, korona i ostalo. Ima vremena kad ce da dodje. 2
Wingwalker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, Fromthecorner said: celog leta je skupljao jeftine politicke poene prekoputasa vredjajuci Drcelu... 9 1
astrix1402 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja volim Zvezdu. Radujem se njenim pobedama, tesko prozivljavam njene poraze. Mnogo radosti mi je donela u zivotu (doduse bilo je tu i teskih trenutaka). Meni licno su sve ove stvari potpuno nebitne, u poredjenju sa sranjima koja se trenutno desavaju i u kakvoj paralelnoj stvarnosti ova zemlja trenutno zivi. Mozemo mi da odemo ta dva sata i da se pravimo da je sve ok, ali sustinski to nece nista da promeni. Na kraju utakmice, opet cemo biti u istom sranju, kao i kad smo dosli. Kad ti u ovoj zemlji imas olos, koji majci pusta svakakva sranja preko razglasa i smeje joj se u lice, a dosta ljudi na to okrece glave, pa to drugari dovede do situacije u kojoj smo danas. Olosu mora da se odgovori u svakom trenutku i na svakom mestu mogucem. A sto se tice navijacke grupe i stavova koje oni zastupaju, to je bar prilicno jasno. Tenderi i gradilista odavno zavrsavaju posao, tu je ovaj smrad naucio lekciju, za razliku od Slobe. I jos nesto, sa studentima i nekim njihovim stavovima se ne slazem, ali mi to ne daje za pravo da ne podrzim tu decu koja vec godinu dana svaki dan izlaze, dobijaju batine i trpe svakakve pritiske od ovog antropoloskog otpada (Bojan Pajtic je to rekao) u nadi da ce nesto promeniti u ovom jbn drustvu i gde ce se konacno znati neki red. Tako sto se mene tice, treba im dati do znanja u svakom trenutku i na svakom mogucem mestu da su bili govna, da su govna sad i da ce ostati govna do kraja zivota. Podrška Vladi Štimcu 4
MGinobili20 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Нико не може да ме убеди да не постоји времена на утакмици која траје 2 сата да се да подршка нашој легенди клуба, окорелом Циганину, великом Влади Штимцу, који се сам својим именом и презименом бори против овог зла. Људи, осврните се, ни једна позната личност није урадила ни десети део онога што је он урадио. Сутра смо на озбиљном испиту. Наравно, не мора то трајати цела 2 сата, апсолутно има времена и да се подрже и клуб и играчи, али и да се подржи Штиме. Сутра смо на озбиљном али озбиљном испиту, макар ми, нормални Звездаши. Јасно је као дан да се генералштаб неће прикључити у овој подршци, јер му то не одговара. Он је своје рекао кад је запевао "и ко не скаче, тај је пленум.." А с озбиром да сам и ја присуствовао на неким пленумима, стварно вам не могу описати колико сам се постидео у том тренутку у хали кад сам то чуо. 10+ година идем на утакмице, никад се нисам тако постидео трибине коју волим. Било би јако лепо кад бисмо послали подршку и Дијани Хрки. Ово што је жена доживела је једна од најодвратнијих ствари у 21. веку у нашој држави. Пар речи о утакмици.. Долазе без класичног центра, у нормалним околностима би им то много отежало посао. Не треба заборавити да су нам прошле године мазнули победу у Пиониру у моменту кад је Атаман престао да уводи Јуртсевена који је очајан дефанзивац и кад је почео да игра смол бол па нам је луди Митоглу боцнуо тројку 2 минута пред крај. Ја бих лично волео да је Јуртсевен спреман, али добро. Мислим да Мотејунас не треба много да игра ову утакмицу, играће се јако брзо. Нема сумње да ћемо и ми играти смол бол што смо до сад јако лепо играли, али они смол бол јако често играју откад је Атаман ту тако ми је то велика брига, то је екипа која је навикла на смол бол. По мени није кључ зауставити Нана, јер он својих 20-25 даје у свакој утакмици, само је питање процената. Кључ је зауставити проток лопте кад је Слукас на паркету, неке мини серије ТЈ Шортса и добро бранити линију за 3 поена. Осман је много опасан у транзицији што је Монако одлично скаутирао па му Диало није дао да дише. Надам се да Осман неће испогађати 4-5 тројки јер у последње време или затрпа неког или све промаши. Калина ту мора јако у месо, да му од старта да дознања где је дошао. 10 5
Recommended Posts