Dzo23 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 minutes ago, Daiki Ito said: Zanimljive su ove konstatacije , da je bitni TOP8 ili F4 , nego trofeji . Tolko je to bitno da je Lokomotiva Kuban igrali F4 2016 godine u Berlinu , a vjerujem da se toga ne sjecaju ni njihovi kuci . Samo se osvajac pamti i to je to . Tako da ipak su trofeji bitni od svega toga . Ptimjer prosle godine i da smo usli u 8 sezona bi bila neuspjesna za svakog iole realnog . Naravno da se sjeća svako ko prati kosarku. A nisam siguran da mnogo ljudi zna i sa sigurnoscu moze da kaže ko je bio sampion vtb, od 2016 do 2020. godine. Naravno da mi je bitnija EL od svega. Želim da napravimo nešto opipljivo u Evropi.Bitni su i trofeji, ne kažem, ali prioriteti treba sa se znaju. 2 1
Sinnerman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 minutes ago, Daiki Ito said: Zanimljive su ove konstatacije , da je bitni TOP8 ili F4 , nego trofeji . Tolko je to bitno da je Lokomotiva Kuban igrali F4 2016 godine u Berlinu , a vjerujem da se toga ne sjecaju ni njihovi kuci . Samo se osvajac pamti i to je to . Tako da ipak su trofeji bitni od svega toga . Ptimjer prosle godine i da smo usli u 8 sezona bi bila neuspjesna za svakog iole realnog . Ja se sećam, a sećaju se i navijači Partizana svog Final Four-a, a nešto se ne sećam ko je te godine bio osvajač.
Daiki Ito Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Pamte i rado ga se secaju.Kao sto se ja secam TOP 8, 2016. Svaki TOP8 bih dao za metlu , ali inace imamo jedan problem kao nacija to je da ako neko misli kontra od nas mi se rugamo , ovo se ne odnosi na tebe konkretno admine vec na sve . Pustimo ljude da misle sta njima odgovora . Ja cu reci ovo je bitnije , ti ono i koliko se god ubjedjivali ti ces ostati pri svom , a ja pri mom .
lanmi22 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 13 minutes ago, Dzo23 said: Pa onaj koji nas uvijek prenosi. Jako je iritantan i naporan. Na kraju se jako razgalamio kad nas je okrenuo Spartak. Vrlo zanimljivo Decko je zvezdas, zna ga moj drugar... 1 1
Kosjan Willavić Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Jeste ali zajebano je uopste bez centra igrati.Videti prosle sezone kad je Oly nama gostovao kada su imali cini mi se samo Nikolu. Ruku na srce, secamo se i kako ih rutinirasmo kad smo igrali bez centara 😄 2 3
Daiki Ito Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Da ne ulazim u diskusiju šta je kome draže ali ja se dobro sjećam plesa Dilejnija, Rendolfa i ekipe u EL ko da je juče bilo a iskreno pojma nemam ko je bio šampion VTB te sezone. Ti nemas pojma , ali na peharu VTB lige pise osvajac te godine , a to da je Lokomotiva igrala F4 ne pise na nikakvom peharu . 1
NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Online kladje su vec reagovale i jutrosnjih 1.8-1.9 na nas protiv PAO je palo na 1.55 nakon povrede Jurcevena. Jedva cekam utakmicu 4
lanmi22 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Daiki Ito said: Ti nemas pojma , ali na peharu VTB lige pise osvajac te godine , a to da je Lokomotiva igrala F4 ne pise na nikakvom peharu . tom analogijom ispadne da smo uzeli vtb superkup veci bi posao uradili nego da smo otisli na f4 evrolige😂
Wingwalker Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 13 minutes ago, Čvarkov said: Uh što bi bilo lepo da dobijemo Atamana i $luka$a pa da ih Kumara vrati autobusom kući. Hide contents kumara ladnije od leda večeras gugla a već sutra potpisuje četvrtog centra i registruje ga za sredu jer je tako u mogućnosti. Edited 11 hours ago by Wingwalker 4
NMX Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, Wingwalker said: kumara ladnije od leda sutra potpisuje četvrtog centra i registruje ga za sredu I to potpise Hartensteina koji upravo igra za OKC
Daiki Ito Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Just now, lanmi22 said: tom analogijom ispadne da smo uzeli vtb superkup veci bi posao uradili nego da smo otisli na f4 evrolige😂 VTB superkup je pripremni turnir . Al veci uspjeh bi bio da smo uzeli prosle godine sve trofeje , nego sto smo igrali utakmicu vise od komsija u EL . Al nas problem lezi u drugom , neko iz komsiluka je uspio da udje u glavu vecine nas , pa je gle cuda Kup nebitan , KLS takodje , isto vazi i za fudbal . Al to je sve nebitno dok oni ne osvoje moje drage kolege forumasi , a sad ko jebe to sto mi imamo u zadnjih desetak godina dominaciju u oba sporta gle cuda nismo igrali TOP8 ili F4 . Sto se vise izgovara laz iz komsiluka , to vise nekima od nas uspiju ucu u glavu .
Disfruto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, Daiki Ito said: VTB superkup je pripremni turnir . Al veci uspjeh bi bio da smo uzeli prosle godine sve trofeje , nego sto smo igrali utakmicu vise od komsija u EL . Al nas problem lezi u drugom , neko iz komsiluka je uspio da udje u glavu vecine nas , pa je gle cuda Kup nebitan , KLS takodje , isto vazi i za fudbal . Al to je sve nebitno dok oni ne osvoje moje drage kolege forumasi , a sad ko jebe to sto mi imamo u zadnjih desetak godina dominaciju u oba sporta gle cuda nismo igrali TOP8 ili F4 . Sto se vise izgovara laz iz komsiluka , to vise nekima od nas uspiju ucu u glavu . Niko nije rekao da je nebitan nego da je ovo mnogo bitnije
Crni Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Ako cemo tako da gledamo, ja sam potpuni duduk za evropsku kosarku, jer osim Zvezde ne gledam nista nikada, nisam u zivotu gledao f4, a ne znam ni ko su sampioni jer me sem Zvezde ne zanima nista. E sad, odrastao sam na NBA i otpratio svaku sezonu i svaki plej of od kad sam svestan sebe. Tako da mi ovaj poraz ne znaci nista, vec trofej na kraju god, kup, agroziv trofej i napad na Evroligu svom snagom. 1
Daiki Ito Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 minutes ago, Disfruto said: Niko nije rekao da je nebitan nego da je ovo mnogo bitnije Znas kad bih zamijenio prvu sezonu povratka njihovog trenera i to dje ga Radonjic dobija ili onu metlu , za ovo sto je tebi bitnije nikad , ali nikad .
Wingwalker Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 6 minutes ago, NMX said: I to potpise Hartensteina koji upravo igra za OKC koji je do večeras igrao za OKC...😎 1
pachupa Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Која је сврха пумпати оволике милионе и плаћати карту за играње ЕЛ ако ти циљ није освајање исте?Апсолутно све предуслове имамо за то ,ко зна шта ће већ следеће године бити у земљи и колико ће клуб имати новца.Конкуренција у ЕЛ никад Тања ,кад ако не сад??Аба нема смисла а трофеј се и онако осваја на крају. 1
quentin Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 18 minutes ago, lanmi22 said: Decko je zvezdas, zna ga moj drugar... Nemam pojma za koga navija van radnog vremena, ali mogao bih da se kladim da mu je večeras kad je Spartak one trojke na kraju ubacivao poneka suza radosnica kanula iz oka. Tako je zvučao. Nije to toliko bitno, ali treba reći naglas da Arena naš KK tretira kao govno. Trebalo bi klub da se oglasi po tom pitanju. 2
BojanaCZV Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 28 minutes ago, Daiki Ito said: Zanimljive su ove konstatacije , da je bitni TOP8 ili F4 , nego trofeji . Tolko je to bitno da je Lokomotiva Kuban igrali F4 2016 godine u Berlinu , a vjerujem da se toga ne sjecaju ni njihovi kuci . Samo se osvajac pamti i to je to . Tako da ipak su trofeji bitni od svega toga . Ptimjer prosle godine i da smo usli u 8 sezona bi bila neuspjesna za svakog iole realnog . Apsolutno netacno. F4 ce navijac zapamtiti za ceo zivot. Hajde brzo iz glave, bez da guglas, napisi kada je Zvezda sve osvojila ABA ligu i kup Srbije? A secas li se koja je kalendarska godina kad smo igrali plejof Eurolige sa CSKA? 8 1
suptil Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Odgledah Saletovu konferenciju..."Batler ce biti veoma vazan za nas. Treba mu jos malo kondicije da bi bio fit....". 20 1
MV91 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 7 minutes ago, pachupa said: Која је сврха пумпати оволике милионе и плаћати карту за играње ЕЛ ако ти циљ није освајање исте?Апсолутно све предуслове имамо за то ,ко зна шта ће већ следеће године бити у земљи и колико ће клуб имати новца.Конкуренција у ЕЛ никад Тања ,кад ако не сад??Аба нема смисла а трофеј се и онако осваја на крају. Да Бог да нам сутра носили кошеве са Малог Калемегдана ако ће да дође до суштинских промена у земљи. 1
Daiki Ito Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 8 minutes ago, BojanaCZV said: Apsolutno netacno. F4 ce navijac zapamtiti za ceo zivot. Hajde brzo iz glave, bez da guglas, napisi kada je Zvezda sve osvojila ABA ligu i kup Srbije? A secas li se koja je kalendarska godina kad smo igrali plejof Eurolige sa CSKA? Ovo prvo je osvojila prije dvije sezone . A sto se tice TOP8 zadnja sezona starog formata je u pitanju , koja godina pojma nemam odma cu ti reci . Edited 10 hours ago by Daiki Ito
BojanaCZV Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago I da, cestitke Spartaku na apsolutno zasluzenoj pobedi. Jako je lepo i vazno kada se kosarka igra i van Beograda. 15
pachupa Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Брате ,ти онда прати фудбал и ТВОРзу и збрајај трофеје а он ће мелеоне 🙂
Zvezdaš96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Spartak protiv Partizana i protiv Zvezde izgleda kao potpuno drugi tim, za 180 stepeni se okrene, ako ne verujte pogledajte sramotno odigrano finale Spartaka protiv Partizana i partizanovih beba, a Spartak igrao u najjačem sastavu. Pitam se zbog čega je to tako hmmmmm.... 2 1
Recommended Posts