Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Krle said:

Ne znam, meni je jako neozbiljno ovo da neko dodje i napise kako se neko povredio i nema ga 6 nedelja i to je izvor najbolji drug najboljeg druga najboljeg druga... 

Ja stvarno ne mogu da poverujem da je danas bio trening punog intenziteta ili bilo sta slicno. Posle utakmice je nosio led na nozi, ali to je bilo verovatno iz predostroznosti

Moguće da je odavde krenula konstrukcija o 6 nedelja.

• Like 1
Posted

Ljudi nemojte širiti info ako nije 100% provereno.

U pitanju je ubedljivo glavni igrač, najbolji strelac tima, a čovek je i drugi po indeksu.

Molio bih administratora, ukoliko se ispostavi da nema ničega od ovoga da preispita ovakve upise, jer imamo milijardu povredjenih igrača, svi čisti bekovi povredjeni i sada nam još samo ovo treba.

Ove stvari nisu zaista za šalu, posebno ako nema istine u tome...

• Like 1
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Ja ne znam da li smo mi ikada spojili dva dana da u miru uživamo u ovom nesrećnom klubu. 

"Čašu meda još niko ne popi,

Što je čašom žuči ne zagrči"

Posted
55 minutes ago, Gudura said:

Braco, ne znam kako ovo da vam saopstim, ali Nwora se navodno danas povredio na treningu🫣 Svasta se spekulise, neki pominju i 6 nedelja pauze, ali valjda sutra ide na snimanje. Jebem ti vise cigansku srecu ove sezone😔

Nadam se da je lupetanje i da lazu mene, pa i ja lazem vas....

Nije mi samo jasno kako moze 6 nedelja a i da nisu obavljene pretrage

Posted (edited)

Ako je istina da je Ahilova tetiva tu nema,, ništa strašno", od proste upale ahilove tetive si van terena od 6 do 8 nedelja. Da ne govorim o nečemu većem. 🤦

Edited by Čočo
  • Like 2
Posted

A mi ove sezone ne samo da imamo nenormalan broj povreda nego ni jedna od njih da bude laka, nedelju, dve. Sve po 2+ meseca. Ja sam bio mrtav ozbiljan kad sam rekao da treba da se zove u klub pop i svi sveti vrači. 

• Like 1
Posted
Just now, Čočo said:

A mi ove sezone ne samo da imamo nenormalan broj povreda nego ni jedna od njih da bude laka, nedelju, dve. Sve po 2+ meseca. Ja sam bio mrtav ozbiljan kad sam rekao da treba da se zove u klub pop i svi sveti vrači. 

Vrač iz Nigerije skrenuo levo kod Albukerkija

Posted
5 minutes ago, LevonKendal said:

Vijest na B92 je pisala Iva Jevtic, koja pise iskljucivo o partizanu?

Misliš da je izmislila?

Posted

Ne mora biti trening da bi se povrijedio. Ne napadajtse decka. Iz nervoze i muke vjerovatno javio. Daj Boze da nije istina, i da nismo bas toliko prokleti. 

Posted

Povreda izgleda jeste. To je i Mile potvrdio. Ja se samo nadam da je izmišljeno da je Ahiliva tetiva. Jer tu u najblažem obliku je 2+ meseca odsustvo. 

• Like 1
Posted

Ово је написано као да га у најмању руку мучи кашаљ, а наслов Ахилова ...

"Trenutno nije poznato koliki je stepen povrede i da li će morati da odsustvuje sa parketa u narednim evroligaškim poduhvatima, a o tome će odlučivati medicinsko osoblje nakon dodatnih provera."

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Čočo said:

Povreda izgleda jeste. To je i Mile potvrdio. Ja se samo nadam da je izmišljeno da je Ahiliva tetiva. Jer tu u najblažem obliku je 2+ meseca odsustvo. 

Rekao sam da se pozalio na povredu, s da sutra ide na pregled. O duzini koliko i sta zaista ne bi zato sto je vrlo specificna situacija gde bi bilo jako neozbiljno bilo sta prognozirati dok se ne ustanovi tacno sta je. I ovde bi stavio svaku tacku

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Jer tu u najblažem obliku je 2+ meseca odsustvo. 

Nije, u najblažem obliku (lakša upala / blago istegnuće) je 2-3 nedelje pauze.

Ali svakako kratka horor priča.

Posted

Da je samo b92, nego evo ga i mondo.

Sta htedoh reci, u kakvom vremenu zivimo, kad prvo objavi forumas, pa onda portali, koji zapravo od ovoga zive, nebitno da li je istina ili laz.

Vreme u kom zivimo se definitivno promenilo, okruzite se dobrim ljudima ❤️

Posted (edited)

Pola EL je povređeno. Posledica toga što  se sindikat profesionalnih košarkaša izborio da pripreme traju samo 30 dana(ili tako nekako).  Nevezano za , još uvek, nepotvrđenu povredu Nvore.

Edited by Bejn