Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zamišljam i ne mogu prežaliti što se ovo Karteru dogodilo, zamislite koliko bi i on sam eksplodirao posebno protiv Reala i koliko bi mu prijala ovakva atmosfera i ovakve ,,lude" glave uz njega..

Bukvalno bi Karter ove sezone bez sumnje imao fenomenalnu sezonu u najboljim igračkim je godinama i verujem da bi se dokazao i proslavio zaista i na Evroligaškom nivou prvi put i bio izuzetno tražen već narednog leta na držištu čak i od strane nekog Reala, Panate, Olija...

• Like 9
Posted
3 hours ago, Dropkick Murphys said:

Najbolje su konferencije kad se pobeđuje : ) 

Ili što bi rekao čika Karislav:

Kad se pobeđuje, svi se krljamo u usta! 

• Like 3
  • Ha-ha 7
Posted
16 minutes ago, vinogradskaopera said:

Jos kad mu kazu da je pored Noleta jedan jedini Pantela rasni, tek tad ce biti odusevljen

Pantela naš dobri, koliko dobrih golova i fora u vezi sa njim. A ovde na snimku, vazduhomue zaplovila melodia tipa radosna, Nole koma, kumara zavist... ❤️

• Love 1
Posted

Screenshot-20251024-190924-com-instagram

Kalina posle dugo godina ponovo ima neku društvenu mrežu. Izgleda da ponovo živi drugu mladost. Od dolaska Saše vala je živi i na terenu. Dugo nije viđen ovakav Kalina. Ništa lepše za oko. 😍

• Like 12
  • Love 8
Posted
5 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Posle onog juce sta se desavalo, danas smor dan.

Jel se dovodi neko? Kad je utakmica? Daj neko desavanje😃

Dovodi se neko to je sigurno, jedino što je kod nas zvezdaša izvesno jeste prelazni rok, jer prelazni rok ne sme da stane! 😉 

Posted
3 minutes ago, Гвозден Чекић said:

Лично, надам се центру. Моја жеља је Мо Бамба ако је изводљиво. Али не знам онда шта са повређеним Ривером с обзиром да има двогодишњи уговор…

Мотејунаса би требало продужити до краја сезоне али треба нам ту још један играч уз њега и Изундуа. Много се троши Донатас и не знам колико дуго може у овом ритму тако да би га ваљало растеретити. Изунду је још увек сиров и неискусан што се види по личним грешкама с којима лако улази у проблем. 

E jeste, pola rostera centrima da napunimo. 

Posted

Iskreno doveo bih jos makar jedno pojacanje, posto nemamo klasicnog cistog beka sutera, vec mahom su sve jedinice u pitanju, medjutim ukoliko se Grejem vrati što pre i uklopi dobro makar u nekom novembru i bude sa pozicije 2 davao doprinos uz Nworu koji bi igrao i dvojku i trojku i malo se rasteretio, onda bih lično pre doveo centra, ukoliko Plavšić ode na pozajmicu, a Bolomboj i Rivero se ne vrate pre januara-februara, onda bi bilo dobro nekog opakog centra uzeti što bi rekao Moneke: ,,Treba ga uzeti" 😉 

Posted
1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Posle onog juce sta se desavalo, danas smor dan.

Jel se dovodi neko? Kad je utakmica? Daj neko desavanje😃

Ima od danas nova majica sa Obradovicem, malo li je 😀

• Like 3
  • Love 2
Posted
7 hours ago, Don Dusko said:

Da li nam je ziv Nebojsa Covic?Posle 2 poraza nije prestao da iskace sa televizije a sad gde je?

Od njega ništa neočekivano. Bolje je pitanje šta je sa Štimcem, koji je nakon kiliometarskih objava posle prva tri poraza u sezoni, nakon poslednja tri meča imao samo jednu kurtoaznu čestitku posle Reala. Da se zaključiti da su prethodne objave bile posledica licemernog srbovanja, a ne iskrene navijačke zabrinutosti za klub.

• Like 3
Posted
1 hour ago, drperce said:

Ima od danas nova majica sa Obradovicem, malo li je 😀

Doktore zanima me tvoje mišljenje o trenutnoj ponudi u shopu, meni je velika većina stvari pravljena eto čisto da bi nešto imalo, ne znam možda grešim ili previše očekujem od tih stvari, svako dobro.

Posted (edited)
4 minutes ago, Filbi said:

Doktore zanima me tvoje mišljenje o trenutnoj ponudi u shopu, meni je velika većina stvari pravljena eto čisto da bi nešto imalo, ne znam možda grešim ili previše očekujem od tih stvari, svako dobro.

Nisam bas nesto obracao paznju, pogledacu na sledecoj utakmici

Moji su Moneke i Sasa, a trebalo bi jos par da bude ako sve bude islo kako treba

Edit - i onih par od prosle sezone za 80 godina kluba

Iskreno bas sam zadovoljan saradnjom sa KK ove dve godine top su momci nego ja zbog posla nemam bas vremena da cetam. Cak mozda bude i nesto sto do sada nisam radio, bas me zanima kakve cw biti reakcije ako se realizuje

Edited by drperce
Ed
  • Like 3