kojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) I da, veceras se u nekim trenucima primetilo kako nam fali ballhandler kada CMM odmara (ili je u mini minus fazi) a Jago ne uspeva da se izbori sa agresivnijom odbranom, tako da Batler stize u pravi cas i mislim da donosi ono sto nam bas treba trenutno. Kad razmislim relativno i slican tip igraca kao Carter (samo na vecem nivou nadam se), kombo bek koji iz pnr i ulaza napada kos a nije gadljiv ni da bocne suteve. Edited 4 hours ago by kojan 3
Wook Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, forumko topic said: Nije Dobrić, toliko loš, koliko pokazuje. Još gori je. Srećom, ostatak tima fercera, pa mogu da se istrpe njegove cigle, koje jedva dobacuju do obruča. Baš je to bitno na +15 minut do kraja. Dobrić je igrač (kad je u formi) kome ne treba velika minutaža da bude koristan, u stanju je da udje i ubaci par trojki za za tipa 4-5 min, što se videlo i ovog leta u raspaloj reprezentaciji. Ali i kad nije u formi, najmanja je šteta od njega da se nešto posebno kudi, bukvalno 10-ti igrač u rotaciji. 5
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Bas pobeda kakva nam je trebala- ni previse visoka da se ne izduvamo i ne udjemo prepotentno iduce sedmice, ni previse tesko izvojevana. Dobra raspodela minutaze, i rezervisti osetili barut. Ovakvi Kodi i Kalina su zlata vredni, vidi se da konacno uzivaju u kosarci. Valjalo bi da imamo Batlera za duplo kolo. Koliko god da je dobar igrac, trebace strpljenja za njega da se aklimatizuje Edited 4 hours ago by Kosjan Willavić 22
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Wook said: u stanju je da udje i ubaci par trojki za za tipa 4-5 min Nemoj se ljutis, nista licno, ali ovo je potpuno netacno vec 3 sezone. Da to moze, mislim da bi bilo 90% manje osude prema njemu. On u stvari to treba i da vezba. Ne secam se vise kada je imao zadnji put pristojan sut u Zvezdi, a zadnju dobru utakmicu odigrao je u onom porazu od Buducnosti, kosem Mekinli Rajta. 6
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 23 minutes ago, Crni said: Do juce Daum, Teo, Nedovic, Lazic, Mitar, Jago, dzon braun treci, Litvanac Rokas bez suta... Joj, Cigani... Postoji nacin da se uziva u pobedi i da se pohvale momci koji trenutno ovako dobro igraju bez da se nipodastava neka prethodna ekipa. Pritom ekipa koja nam je koliko juce donela 3 trofeja u nizu, pometlala najveceg protivnika u svim takmicenjima i najtrofejnijeg trenera naterala da promeni ceo roster. 21 1
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Op Sasa istakao Kalinu i DM da znaju kako ne treba igrati Moguce da su u svlacionici na poluvremenu imali sekvencu "Kalinic srce tima" Edited 4 hours ago by srlepajce 14
Kosjan Willavić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Drago mi je zbog brata Miljena sto se upisao onim ulazom. Nije on toliko los igrac, koliko je preplasen i nenaviknut na ovaj nivo. Neka se trudi i ima profesionalan pristup kao i do sad kad dobije minute u ABA i dosta od njega. 7 1
Milko Miller Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Vama je valjda jasno da je Saša insistirao da Dobric uzima te trojke na kraju. Da ulazi u formu posle pauze. Videli ste koliko je forsirao prvi put kad je ušao i kad se prelomila utakmica. 11
Bode Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kaze Sale da oseca da ekipa ima jos dosta prostora za napredak. To mi reci 10 1
Jeremija123 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Još kažu u tekstu "naš kolega", sumnjam da bi ovo objavili da je prešao na Arenu. 2
Shunsuke Nakamura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovo je nevjerovatno šta smo odigrali u poslednje dvije sedmice. Ponavljam da igramo bez 3 od 4 igrača spolja. Jago nije ni planiran za ovu sezonu, to svi znamo. Znalo se da će odlazak Sfera i dolazak Saše pozitivno psihološki djelovati ali ovo je baš prebacilo očekivanja. Sa Batlerom i Grejemom možemo da letimo na neke nevjerovatne visine ali ajde da ne budemo senzacionalni. Prostora za napredak ima mnogo, jer kažem mi na SG imamo rupu trenutno. Jedan dobar bek kao Batler će mnogo donijeti i rasteretiti nosioce koji igraju stvarno nadljudski. Sa Devonteom će trebati vremena ali jednom kad/ako uđe u formu može biti pakleno. Ostaje još Džoel kao jedna misterija. Jedan od boljih centara u ligi ali sa velikim znakom upitnika. Još ako on bude u stanju da zaigra kao nekada... 9
Wook Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, JPM said: Nemoj se ljutis, nista licno, ali ovo je potpuno netacno vec 3 sezone. Da to moze, mislim da bi bilo 90% manje osude prema njemu. On u stvari to treba i da vezba. Ne secam se vise kada je imao zadnji put pristojan sut u Zvezdi, a zadnju dobru utakmicu odigrao je u onom porazu od Buducnosti, kosem Mekinli Rajta. Super je kad je 10-ti igrač u rotaciji najveći problem. Ja se nadam da će Saša (kao i Kari) uspeti da izvuče najbolje iz njega. Da nije u formi to se vidi, ali i ovakav je bio koristan u prvom stintu.
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakvo je ovo osveženje nakon one bruke u Portugalu. Just now, Wook said: Super je kad je 10-ti igrač u rotaciji najveći problem. Ja se nadam da će Saša (kao i Kari) uspeti da izvuče najbolje iz njega. Da nije u formi to se vidi, ali i ovakav je bio koristan u prvom stintu. Slažem se. On čak i nije problem, ali mora da se zna šta treba da radi, i da ne izlazi iz tih cipela jer talentovan nije, on košarkaške fundamente nema, dribling mu je užasan. Dakle, prašinar i sve ok. 4
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Ajde bre matori idi kuci Kako kenjas Imao dva suta viska Kodi Kakva izlapotina jbt Edited 4 hours ago by srlepajce 3
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, NMX said: Joj, Cigani... Postoji nacin da se uziva u pobedi i da se pohvale momci koji trenutno ovako dobro igraju bez da se nipodastava neka prethodna ekipa. Pritom ekipa koja nam je koliko juce donela 3 trofeja u nizu, pometlala najveceg protivnika u svim takmicenjima i najtrofejnijeg trenera naterala da promeni ceo roster. Zamisli bacio sam starog apenca i kupio harlija, dopusti da uzivam, dosadio mi je tranjavi, isluzeni motor, zapravo smucio mi se, veliki je iskorak napravljen, od sto milja. Lazic i Mitrovic su bez kluba, Jaga niko nije zeleo, Daum otisao u poluamatersku ligu, Teo koji se penzionisao itd...inace sam nabrojao ekipu od prosle god, koja je donela kup, ispala od Buducnosti i Spartaka. Nemoj samo lagati i nema problema. 4 1
Dragan Mićić Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ovekujem snimak u toku noci gde komsije menjaju parket a na drugom kosu Kobra pokusava da se upise sa linije 6,75 4 3
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Crni said: Zamisli bacio sam starog apenca i kupio harlija, dopusti da uzivam, dosadio mi je tranjavi, isluzeni motor, zapravo smucio mi se, veliki je iskorak napravljen, od sto milja. Lazic i Mitrovic su bez kluba, Jaga niko nije zeleo, Daum otisao u poluamatersku ligu, Teo koji se penzionisao itd...inace sam nabrojao ekipu od prosle god, koja je donela kup, ispala od Buducnosti i Spartaka. Nemoj samo lagati i nema problema. Odmori brate, pusti nas da slavimo.
forumko topic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 minutes ago, JPM said: Nemoj se ljutis, nista licno, ali ovo je potpuno netacno vec 3 sezone. Da to moze, mislim da bi bilo 90% manje osude prema njemu. On u stvari to treba i da vezba. Ne secam se vise kada je imao zadnji put pristojan sut u Zvezdi, a zadnju dobru utakmicu odigrao je u onom porazu od Buducnosti, kosem Mekinli Rajta. Upravo. Dobrić već treću godinu zaredom ne liči na “onog” Dobrića. Ali nije trebalo to danas da pišem. Pobedili smo, treba slaviti. U naletu smo ozbiljnom. 1
Guru Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 13 minutes ago, JPM said: Nemoj se ljutis, nista licno, ali ovo je potpuno netacno vec 3 sezone. Da to moze, mislim da bi bilo 90% manje osude prema njemu. On u stvari to treba i da vezba. Ne secam se vise kada je imao zadnji put pristojan sut u Zvezdi, a zadnju dobru utakmicu odigrao je u onom porazu od Buducnosti, kosem Mekinli Rajta. Bukvalno na poslednje 4 utakmice u prošloj sezoni: A u ovoj je tek zaigrao. Edited 4 hours ago by Guru 4
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Crni said: Zamisli bacio sam starog apenca i kupio harlija, dopusti da uzivam, dosadio mi je tranjavi, isluzeni motor, zapravo smucio mi se, veliki je iskorak napravljen, od sto milja. Lazic i Mitrovic su bez kluba, Jaga niko nije zeleo, Daum otisao u poluamatersku ligu, Teo koji se penzionisao itd...inace sam nabrojao ekipu od prosle god, koja je donela kup, ispala od Buducnosti i Spartaka. Nemoj samo lagati i nema problema. Nabrojao si ekipu (JB3&Daum excluded) koja je ostvarila sve one uspehe 2024. Dakle maalo vise postovanja. Uzivaj u novom Harliju, svi uzivamo, samo mozes da uzivas i bez da pljujes stari motor jelte 5
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Odmori brate, pusti nas da slavimo. ne sme se replicirati tvom ortaku? 2
Recommended Posts