Jump to content

Recommended Posts

Posted

Veci budzet od nas imaju Oli, Pao, Real, Armani, Fener, Efes, Monako, Hapoel.

To je vec osam ekipa.

Slican budzet kao mi imaju KKP, Barsa, Dubai, Zalgiris.

Postoje i osiguranja za igrace koji dugo odsustvuju, tu smo se na zalost obogatili, Kenan, Karter, Bolomboj, Rivero.

Predvidjena plata za Kenana i Kartera moze da ode hipoteticki za Batlera.

Mi nasu kompletnu ekipu po svoj prilici necemo docekati, tako da prost skup imena ne znaci nista.

Bilo bi lepo sa se napadne sam vrh EL jer ima potencijala za tako nesto, ali nema nikakvih garancija niti se podrazumeva sa nasim budzetom. Mada bih se razocarao jako da se ne udje recimo bar u top 10.

• Like 14
Posted

Inače, Dobrić neki dan u intervjuu reče da je u odnosu na Obradovićev prethodni boravak u Zvezdi, najveća promjena u njegovom ponašanju. Otprilike govoreći, kaže da se iskulirao, izverzirao, da se dosta normalnije ponaša. 

• Like 1
Posted
3 hours ago, forumko topic said:

Meni se i dalje čini da su bojkotovali Sfera. Tačno je da promena trenera može da da rezultate kao šok terapija, ali ovo je 180 stepeni zaokret. Ili što kaže Džogani 360 stepeni i nazad. 

Prodavao je Sfero maglu, licemerno sa puno lazi!

Jedino sto moze da prodaje sada, jesu krofne na plazi.

• Like 1
  • Ha-ha 1
  • Tuzno 2
Posted
3 minutes ago, Dobar Los Milos said:

Sad mi se jedu cevapi...

Sad sam ih jeo, naravno niske, sa ljutom kiselom paprikom, crnim lukom, pomfritom i kupus salatom. Sad cu to zaliti pivom Peja, iz staklenca, sto mi ga je kolega doneo sa Kosova.

Spoiler

I Metohije.

Posted
1 hour ago, Crni said:

Sad sam ih jeo, naravno niske, sa ljutom kiselom paprikom, crnim lukom, pomfritom i kupus salatom. Sad cu to zaliti pivom Peja, iz staklenca, sto mi ga je kolega doneo sa Kosova.

Reveal hidden contents

I Metohije.

Cim cujem da neko jede cevape sa pomfritom znam da je amater u pitanju...

• Like 3
Posted
2 minutes ago, Golijat said:

Cim cujem da neko jede cevape sa pomfritom znam da je amater u pitanju...

Nemas ti pojma😏

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
Just now, Čvarkov said:

Od ćevapa sa pomfritom jedino je gore viski kola.

Au pa ja obozavam taj mix jack deniels kolu.

• WOW 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
5 minutes ago, Čvarkov said:

Kvari ukus najboljem piću. 🙃

Kako da verujem čoveku koji pije viski pre rakije.... 

Rakija uvek pre svega. 

• Like 3
  • Love 1
  • Thanks 1
Posted

Vidim da naš novi sponzor ima restorane i po Beču, taman razlog više da vodim kolege tamo na pauzi za ručak 😉

Što se tiče utakmice večeras, ne vidim kako Baskonija može da nam parira, centarska linija im je skoro i ne postojeće. Može Motejunas da ima baš dobru partiju. A ako se Baskonija ipak odluči za small ball očekujem da ih Moneke i Odželej pojedu u tim trenucima.

Naravno i dva glavna igrača spolja im fale, a ne verujem da Sedikerskis i TLC mogu baš toliko štete da nam naprave.

Očekujem konačno jednu laganu pobedu 🔴

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...