Cavani Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Veci budzet od nas imaju Oli, Pao, Real, Armani, Fener, Efes, Monako, Hapoel. To je vec osam ekipa. Slican budzet kao mi imaju KKP, Barsa, Dubai, Zalgiris. Postoje i osiguranja za igrace koji dugo odsustvuju, tu smo se na zalost obogatili, Kenan, Karter, Bolomboj, Rivero. Predvidjena plata za Kenana i Kartera moze da ode hipoteticki za Batlera. Mi nasu kompletnu ekipu po svoj prilici necemo docekati, tako da prost skup imena ne znaci nista. Bilo bi lepo sa se napadne sam vrh EL jer ima potencijala za tako nesto, ali nema nikakvih garancija niti se podrazumeva sa nasim budzetom. Mada bih se razocarao jako da se ne udje recimo bar u top 10. 14
Small Owl Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Inače, Dobrić neki dan u intervjuu reče da je u odnosu na Obradovićev prethodni boravak u Zvezdi, najveća promjena u njegovom ponašanju. Otprilike govoreći, kaže da se iskulirao, izverzirao, da se dosta normalnije ponaša. 1
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako Devonte i Batler kliknu sa ekipom mogli bi i taj TOP8 igrati posle 10 godina. 3
Daiki Ito Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://www.instagram.com/p/DQJ_xQ_CMuU/?igsh=MW0yZTZjeXhxMmJuNg== Evo analize Batlera , od Meridianovog covjeka glavnog za analizu . 🙂
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, forumko topic said: Meni se i dalje čini da su bojkotovali Sfera. Tačno je da promena trenera može da da rezultate kao šok terapija, ali ovo je 180 stepeni zaokret. Ili što kaže Džogani 360 stepeni i nazad. Prodavao je Sfero maglu, licemerno sa puno lazi! Jedino sto moze da prodaje sada, jesu krofne na plazi. 1 1 2
Crni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Dobar Los Milos said: Sad mi se jedu cevapi... Sad sam ih jeo, naravno niske, sa ljutom kiselom paprikom, crnim lukom, pomfritom i kupus salatom. Sad cu to zaliti pivom Peja, iz staklenca, sto mi ga je kolega doneo sa Kosova. Spoiler I Metohije.
Dobar Los Milos Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Moze, a vala i morace, jer nema sanse sad po kisi da ih jurim, ali ipak mi se jeduuuuu....
Golijat Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Crni said: Sad sam ih jeo, naravno niske, sa ljutom kiselom paprikom, crnim lukom, pomfritom i kupus salatom. Sad cu to zaliti pivom Peja, iz staklenca, sto mi ga je kolega doneo sa Kosova. Reveal hidden contents I Metohije. Cim cujem da neko jede cevape sa pomfritom znam da je amater u pitanju... 3
Crni Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Golijat said: Cim cujem da neko jede cevape sa pomfritom znam da je amater u pitanju... Nemas ti pojma😏 1 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Čvarkov said: Od ćevapa sa pomfritom jedino je gore viski kola. Au pa ja obozavam taj mix jack deniels kolu. 1 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Momci igramo li veceras neku tekmu ili idemo po cevabdzinicama? 2
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, JPM said: Au pa ja obozavam taj mix jack deniels kolu. 5 minutes ago, Golijat said: amater 1
Čvarkov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, JPM said: Sto bre brate? Ne svidja ti se? Kvari ukus najboljem piću. 🙃 4
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, JPM said: Au pa ja obozavam taj mix jack deniels kolu. Ja lično ne znam da li mi je gadniji sam džek ili džek sa kolom. 1
StiviKivi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Čvarkov said: Kvari ukus najboljem piću. 🙃 Kako da verujem čoveku koji pije viski pre rakije.... Rakija uvek pre svega. 3 1 1
Kosjan Willavić Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Sinnerman said: Ćaci ćevapi. Može i bez njih. Jos veci nam je caci ovo govece od predsednika kluba, a o Alta banci da ne pricamo 1
Estrella Roja Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vidim da naš novi sponzor ima restorane i po Beču, taman razlog više da vodim kolege tamo na pauzi za ručak 😉 Što se tiče utakmice večeras, ne vidim kako Baskonija može da nam parira, centarska linija im je skoro i ne postojeće. Može Motejunas da ima baš dobru partiju. A ako se Baskonija ipak odluči za small ball očekujem da ih Moneke i Odželej pojedu u tim trenucima. Naravno i dva glavna igrača spolja im fale, a ne verujem da Sedikerskis i TLC mogu baš toliko štete da nam naprave. Očekujem konačno jednu laganu pobedu 🔴⚪
Recommended Posts