Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Stefi88 said:

Ma nema sta marketing da odlucuje, sezona je uveliko u toku, utakmice na svakih 3 dana, ako je savrseno, to ce se objaviti u narednih 2 dana sigurno.

po meni nakon meča sa Baskonijom da ne remete sad već odlićnu atmosferu u i oko tima. 

Posted
7 hours ago, Chaos Is Me said:

Butler je isti tip igrača kao Graham, score first PG. Ja sam mislio da tražimo SG poziciju ali izgleda da i patkometrija sa komšijama igra ulogu.

Isto sam razmisljao kao i ti. Takodje sam pisao da ce to sigurno biti igrac koji je odlican suter i vidim logiku u dovodjenju ovakvog profila igraca.

„To su stvari koje su negde tamo u medijima, tek treba da vidimo šta je istina. Vrlo brzo ćemo saznati“ - Sasa Obradovic, najrelevantniji moguci izvor.
Vrlo mudra i odmerena izjava po kojoj se moze naslutiti da je to to. Nikada nisu objavljivali igraca pre neke zvanicne utakmice, deluje da ce tako biti i sada.

Posted

Ali novinaru nije dosta pa mu kaze:Cima je najavio u podkastu.Sasa odgovara: Ne gledam podkaste .

• Ha-ha 9
Posted

Čima Moneke je naš izabrani sportski direktor, skaut i insajder..

Teraj Dozeta, Bagzija i ekipu, za čije babe zdravlje se oni vuku još po klubu, zar nije rečeno da ako dodje Saša da dolaze 2 beka šutera klasična, a pre svega da odlaze iz Zvezde i naših života Dozet i Bagzi??

Posted
38 minutes ago, Zvezdaš96 said:

zar nije rečeno da ako dodje Saša da dolaze 2 beka šutera klasična, a pre svega da odlaze iz Zvezde i naših života Dozet i Bagzi??

Ne treba verovati baš svima 🙂

Saša je manje više, kao i svaki trener koji dođe na tuđi roster, tražio da dovede par svojih pojačanja. I to je to. Eventualno da mu se Dozet i Bagzi ne mešaju u posao, s obzirom da su već sarađivali pre par godina.

• Tuzno 1
Posted
42 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Čima Moneke je naš izabrani sportski direktor, skaut i insajder..

Teraj Dozeta, Bagzija i ekipu, za čije babe zdravlje se oni vuku još po klubu, zar nije rečeno da ako dodje Saša da dolaze 2 beka šutera klasična, a pre svega da odlaze iz Zvezde i naših života Dozet i Bagzi??

u redu je bajčo, odmori malo, 140 postova is ispisao od jutros

• Like 2
  • Thanks 1
  • Ha-ha 6
Posted

Luvavu na pitanje da li je u kontaktu sa Čimom:

"Naravno da se čujemo. Povremeno smo u kontaktu otkako je otišao. Pričali smo tokom leta, na početku sezone, a pričali smo i juče zapravo. On je moj dobar prijatelj, stalno smo u kontaktu".

Ovo ona :"Njih dvojica, ja i babo sami"

Posted
2 hours ago, Bode said:

Isto sam razmisljao kao i ti. Takodje sam pisao da ce to sigurno biti igrac koji je odlican suter i vidim logiku u dovodjenju ovakvog profila igraca.

„To su stvari koje su negde tamo u medijima, tek treba da vidimo šta je istina. Vrlo brzo ćemo saznati“ - Sasa Obradovic, najrelevantniji moguci izvor.
Vrlo mudra i odmerena izjava po kojoj se moze naslutiti da je to to. Nikada nisu objavljivali igraca pre neke zvanicne utakmice, deluje da ce tako biti i sada.

Mislim da je Vildoza objavljen na dan neke utakmice i to je jedini primer da pamtim.

Posted
6 hours ago, NikadProtivKaline said:

ako se trazi jos jedan igrac preko batlera to moze da znaci jednu od 2 stvari:

- joel se ne vraca ili nemaju pojma da li ce da se vrati

- povreda grejema je ozbiljnija

(uz ovo racunam da je carter out za sezonu)

Reklo bi se da trenutno niko ne zna kada se vraća Bolomboj.

Meni je jako čudna Saletova izjava da se ne zna kada će Dawonte nazad...

Ne bi iznenadilo da se sa njim pakuje sporazumni raskid.

Da podsetim na činjenicu koju je neko već okačio ovde...Dawonte je jedini naš igrač koji je po dolasku na pitanje šta očekuje u novom klubu rekao da mu je najveća želja da ove sezone ostane zdrav. Da li postoje ugovori sa nekom povoljnom izlaznom klauzulom za injury prone igrače.

Posted

Screenshot-20251022-224413-com-instagram

Napreduje Karter. Živ je i to je najbitnije. Ali uopšte mi ne izgleda dobro. Jebote onako mršav se još osušio. 🥺

• Like 3
  • Love 22
  • Tuzno 1
Posted
6 minutes ago, Čočo said:

Screenshot-20251022-224413-com-instagram

Napreduje Karter. Živ je i to je najbitnije. Ali uopšte mi ne izgleda dobro. Jebote onako mršav se još osušio. 🥺

Jos ga smjestili do prozora, a ubi promaja ..

• Like 1
Posted

Karter je dečko prva liga. 

Ako ga neko prati na Instagramu, zna o čemu pričam. I u takvom zdravstvenom stanju je ispratio obe naše pobede u Evroligi i objavljivao slike i pružao podršku iz bolničke postelje. 

Zaista se čini da nikad nismo imali skup ovako karakterno kvalitetnih igrača i da su tako prijateljski nastrojeni jedni prema drugima. 

• Like 11
  • Love 3
  • Thanks 1
Posted
Just now, Liske said:

Karter je dečko prva liga. 

Ako ga neko prati na Instagramu, zna o čemu pričam. I u takvom zdravstvenom stanju je ispratio obe naše pobede u Evroligi i objavljivao slike i pružao podršku iz bolničke postelje. 

Zaista se čini da nikad nismo imali skup ovako karakterno kvalitetnih igrača i da su tako prijateljski nastrojeni jedni prema drugima. 

Ja verujem da je on sa nama posle kupa. Ubedjen sam u to, a onda sa njim f4 ❤️

• Like 1
  • Love 1
Posted (edited)
10 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Carter ❤️

uhhh...kako mi je žao što mu se ovo desilo.

Daj mu Bože zdravlja.

Bilo bi lepo da ga poseti i delegacija navijača.

Treba mu svaka podrška, sigurno se smorio.

Edited by Wingwalker
  • Like 4
  • Love 1
Posted

Nešto najbolje što smo uradili ove sezone je potpis njega na više godina. Nadam se da mu ovo neće uticati na karijeru i da će sledeće sezone da se vrati još jači i bolji. ❤️

• Like 1
  • Love 6
Posted
57 minutes ago, SuperTraktorko said:

Ne svidja mi se ova atmosfera pre meca sa Baskonijom, najvise mrzim ovakve utakmica "gde nemas sta da dobijes". 

Ne bih da budem crni gavran, ali ni meni se ne svidja malo svadbarska atmosfera. Sutra mora jako u kost na terenu a nabrijano na tribinama. Baskonija je stvarno osakacena, a ni igrama nije blistala do sada. I sa ovim rosterom smo osetno jaci od njih

• Like 1
Posted

Karter je redak ubod Zvezde godinama unazad, baš sam pomislio posebno posle onog meča sa Fenerom konačno smo uboli beka da valja i jako brzo se na ovom evroligaškom nivou prilagodio 15 poena u proseku već, bukvalno male korekcije su mu još trebale.

Baš mi i fizički delovao da je zdrav, ni pomislio ne bih da se ovo može desiti.

Dakle sjajan čove, sjajan sportista, talenat i bukvalno bi pokidao ovu sezonu, posebno eto posle nesreće sa Kenanom mu se otvorilo da cepa rekoh sebi baš po 25 minuta minimum, čak i odbranu dobro igrao i energično protiv Fenera..

Medjutim šokiran sam bio kada sam čuo,bukvalno za njega bih to čak i najmanje pomislio, još uvek ne mogu da verujem, zdravlje je najbitnije naravno, ali siguran sam da on jako voli košarku i ta strast sa kojom je igra i voleo bih ako je moguće da se sjajno oporavi i da nastavi igrati košarku, jer se vidi da je košarka njegov život.

Još jednom brz oporavak za sjajnog ČOVEKA, pa onda i sjajnog košarkaša, vidi se da je divan dečko... 😞 

Posted (edited)
44 minutes ago, Wingwalker said:

Da li postoje ugovori sa nekom povoljnom izlaznom klauzulom za injury prone igrače.

Sumnjam. Ali ne bi bilo loše uvesti tako nešto posle ove sezone. Idealan primer Devonte i Rivero. Jedan se povredio pri malo jačem sudaru (na par meseci van terena), drugi posle manje od 15tak minuta prve zvanične utakmice. I obojica na platnom spisku, kuliraju par meseci. Kartera i Kenana neću komentarisati. Kenan ja mislim da prošle sezone nije nijednu utakmicu propustio. A Karter... jebiga.

Stvarno se nadam da ako u budućnost budemo razmišljali da ponovo dovodimo igrače poput Devontea i Rivera, igrača sklonim povredama, da će biti neka klauzula gde tim može da raskine saradnju u slučaju težih povreda. Da li na štetu igrača ili da mi platimo fazon 20% ugovora. Jer nema smisla više. Valjda smo izvukli pouke iz ove sezone i injury-prone-igračima.

Edited by Summerfunk
Posted
4 minutes ago, Čočo said:

Nešto najbolje što smo uradili ove sezone je potpis njega na više godina. Nadam se da mu ovo neće uticati na karijeru i da će sledeće sezone da se vrati još jači i bolji. ❤️

Nekako se naša ekipa baš skupila i 2 neverovatna meča smo odigrali svega 2 dana od saznanja šta mu se dogodilo, kao da je ekipa dobila dodatni motiv, deluje da je ipak hemija sjajna u timu i jedino baš jako zameram klubu što nije uradio ono što je Unikaha da igrači imaju majice sa njegovim likom, a i navijači da makar njegovo prezime i ime skandiraju makar na početku meča.

Ne znam kako se još protiv Žalgirisa klub nije setio to da uradi, a Unikaha na prvom meču svom kod kuće već mu je poslala podršku i poklone i sveće u Beograd odmah čim se to desilo u nedelju-ponedeljak.

To mi je propust kluba baš...

Kada se ovako nešto desi odmah me štrecne nešto iskreno i setim se našeg brata Odža, dobroćudni div i divan čovek eto baš iz Nigerije(Nigerijci su svi kul i borbeni igrači i pravi ratnici sa parketu koji dodju u Zvezdu)