božija noga Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Pred sutrašnji meč. Baskonja i Šamanić raskinuli ugovor. Navodno iz ličnih razloga. Edited 6 hours ago by božija noga 1 1 1
pilif88 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Sutra Baskoniji fale: Forest, Howard, Samanic ..... Sta moze poci po zlu...:D Sve mi u glavi ranije nase navike protiv ovakvih ekipa.
LevonKendal Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, pilif88 said: Sutra Baskoniji fale: Forest, Howard, Samanic ..... Sta moze poci po zlu...:D Sve mi u glavi ranije nase navike protiv ovakvih ekipa. ITALIJAN, SPAGNOLO, EX ALBA BERLIN 1 1 8
BojanaCZV Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Miljenovic bas fina utakmica protiv Ilirije. Sutra stvarno treba da uzmemo pobedu, ali mora od samog starta jako, bez opustanja. Znam, nisam nista pametno ni rekla, ali verujem da su momci toga i svesni. 3 2
leki bg Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Apsolutni smo favoriti i nikad nisam uplaseniji da cemo izgubiti. 7
pavlaka Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago I ja sam jako uplasen.. oni imaju 0 5 bice rastereceni bas bas.. A mi u proslosti smo uzasni protiv ekipa gde smo favoriti.. 2
leki bg Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 12 hours ago, Kooineeperk said: 3.3 miliona DOLARA?! Pa to je ispod 3 miliona EUR, deal za 2 godine, znaci manje od 1.5 miliona EUR po sezoni - dzabe! Dzered je bio moj pik pre Devontea. Ogromno pojacanje za Oly...I velika steta sto nije kod nas zavrsio.
aleksa7 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Колико је Басконија лоша тренутно најбоље говори то да је од 20 екипа које играју у овој рунди Евролиге, наша највећи фаворит иако јој фали шест добрих до врхунских играча. Одбијам да поверујем да тим који је имао онакав приступ у последње три евролигашке утакмице, а поготово током дуплог кола, може да изгуби од састава у ком су вредни помена максимално тројица играча, од којих је један капитен Седекерскис који се не саставља са кошарком скоро годину дана. 8
LevonKendal Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 minutes ago, pavlaka said: I ja sam jako uplasen.. oni imaju 0 5 bice rastereceni bas bas.. A mi u proslosti smo uzasni protiv ekipa gde smo favoriti.. Mi kao klub - Da Mi kao ovaj sastav, sa drugim trenerom - Nismo imali prilike da vidimo 2
Don Dusko Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ne smemo ih olako shvatiti uopste.Mozemo videti i na nasem primeru gde nama isto fali pa smo vezali 3 pobede. Edited 5 hours ago by Don Dusko 3
mister-no Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma mi smo sada čopor gladnih vukova, koje je Sfero držao vezane na lancu.. Saša sad kad ih pusti i kaže evo vam sirovog mesa.. Poješćemo ih. 3
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Na treneru je da spremi dobro i ovakve mečeve, kad smo favorit i kad svi očekuju laganu pobjedu a protivnik nema mnogo da izgubi. I to je odlika ozbiljnih timova, da se ovakvi mečevi odrade pa i ne mora biti neka ljepotica. 1
Dz0nika Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ma samo u meso od samog pocetka i da se stisne u odbrani. 1
astrix1402 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago iskreno, ne vidim kako mozemo da izgubimo ovo. Sto ne znaci, da nije bilo slicnih situacija u proslosti gde smo dobili po guzici (svako poredjenje sa bivsim fudbalerima Zvezde excluded). Jako, od samo starta da vide gde su dosli i nece biti problema
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 39 minutes ago, leki bg said: Dzered je bio moj pik pre Devontea. Ogromno pojacanje za Oly...I velika steta sto nije kod nas zavrsio. Ko kaže da ide u Oly? 😵💫 Groblje isto juri Džerarda plus nude veći keš od Olija. Njima je potrebniji dosta. Navodno kažu da smo i mi u priči, ali sumnjam. Neće Drčela da se zamera Ostoji, sad su biznis drugari 🫱🏼🫲🏽
forumko topic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Možemo da izgubimo, tako što bi protivnik mogao da postigne više koševa od nas. Ali ne bi trebalo to da se desi. U naletu smo, vezali par pobeda, promena pozitivno uticala na igrače, svako ima svoju ulogu. Dobijamo +17
RSF Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago https://www.instagram.com/p/DQG02VJCgos/?igsh=dHp0MjVoY3A3b3o2 1 1
Taki Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Summerfunk said: Ko kaže da ide u Oly? 😵💫 Groblje isto juri Džerarda plus nude veći keš od Olija. Njima je potrebniji dosta. Navodno kažu da smo i mi u priči, ali sumnjam. Neće Drčela da se zamera Ostoji, sad su biznis drugari 🫱🏼🫲🏽 Ma da, ipak oni duže traže beka ovaj centra :)
Summerfunk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, RSF said: https://www.instagram.com/p/DQG02VJCgos/?igsh=dHp0MjVoY3A3b3o2 Sad baš htedoh da kvoutujem. Neverica. Što se kaže, urek'o sam, ali za nas 😭😂 I dalje mislim da mi nismo u trci i da je ovo neka zajebancija iako se duboko u sebi nadam da nije. I da je istina. Jer znam da ga i groblje juri svim silama i parama. Ali ajde, videćemo. Držim fige!!! 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: b Tolko li si uzbudjen? Esi dobro? 2
spanac2 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Mile1 said: b Eh sad... može biti Butler može biti bullshit 😀
Milko Miller Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 44 minutes ago, aleksa7 said: Колико је Басконија лоша тренутно најбоље говори то да је од 20 екипа које играју у овој рунди Евролиге, наша највећи фаворит иако јој фали шест добрих до врхунских играча. Одбијам да поверујем да тим који је имао онакав приступ у последње три евролигашке утакмице, а поготово током дуплог кола, може да изгуби од састава у ком су вредни помена максимално тројица играча, од којих је један капитен Седекерскис који се не саставља са кошарком скоро годину дана. Daleko od toga da ne mozemo da izgubimo, nijedna ekipa u Evroligi nije za bacanje. 1
Recommended Posts