Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sutra Baskoniji fale: Forest, Howard, Samanic .....

Sta moze poci po zlu...:D Sve mi u glavi ranije nase navike protiv ovakvih ekipa. 

Posted
2 minutes ago, pilif88 said:

Sutra Baskoniji fale: Forest, Howard, Samanic .....

Sta moze poci po zlu...:D Sve mi u glavi ranije nase navike protiv ovakvih ekipa. 

ITALIJAN, SPAGNOLO, EX ALBA BERLIN

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 8
Posted

Miljenovic bas fina utakmica protiv Ilirije. 

Sutra stvarno treba da uzmemo pobedu, ali mora od samog starta jako, bez opustanja.

Znam, nisam nista pametno ni rekla, ali verujem da su momci toga i svesni.

• Like 3
  • Ha-ha 2
Posted

I ja sam jako uplasen.. oni imaju 0 5 bice rastereceni bas bas.. 

A mi u proslosti smo uzasni protiv ekipa gde smo favoriti..

• Like 2
Posted
12 hours ago, Kooineeperk said:

3.3 miliona DOLARA?! Pa to je ispod 3 miliona EUR, deal za 2 godine, znaci manje od 1.5 miliona EUR po sezoni - dzabe!

Dzered je bio moj pik pre Devontea.

Ogromno pojacanje za Oly...I velika steta sto nije kod nas zavrsio.

Posted

Колико је Басконија лоша тренутно најбоље говори то да је од 20 екипа које играју у овој рунди Евролиге, наша највећи фаворит иако јој фали шест добрих до врхунских играча. Одбијам да поверујем да тим који је имао онакав приступ у последње три евролигашке утакмице, а поготово током дуплог кола, може да изгуби од састава у ком су вредни помена максимално тројица играча, од којих је један капитен Седекерскис који се не саставља са кошарком скоро годину дана.

• Like 8
Posted
14 minutes ago, pavlaka said:

I ja sam jako uplasen.. oni imaju 0 5 bice rastereceni bas bas.. 

A mi u proslosti smo uzasni protiv ekipa gde smo favoriti..

Mi kao klub - Da
Mi kao ovaj sastav, sa drugim trenerom - Nismo imali prilike da vidimo

• Like 2
Posted

Ma mi smo sada čopor gladnih vukova, koje je Sfero držao vezane na lancu.. Saša sad kad ih pusti i kaže evo vam sirovog mesa..

Poješćemo ih.

• Like 3
Posted

Na treneru je da spremi dobro i ovakve mečeve, kad smo favorit i kad svi očekuju laganu pobjedu a protivnik nema mnogo da izgubi. I to je odlika ozbiljnih timova, da se ovakvi mečevi odrade pa i ne mora biti neka ljepotica.

• Like 1
Posted

iskreno, ne vidim kako mozemo da izgubimo ovo. Sto ne znaci, da nije bilo slicnih situacija u proslosti gde smo dobili po guzici (svako poredjenje sa bivsim fudbalerima Zvezde excluded). Jako, od samo starta da vide gde su dosli i nece biti problema

Posted
39 minutes ago, leki bg said:

Dzered je bio moj pik pre Devontea.

Ogromno pojacanje za Oly...I velika steta sto nije kod nas zavrsio.

Ko kaže da ide u Oly? 😵‍💫 Groblje isto juri Džerarda plus nude veći keš od Olija. Njima je potrebniji dosta. Navodno kažu da smo i mi u priči, ali sumnjam. Neće Drčela da se zamera Ostoji, sad su biznis drugari 🫱🏼🫲🏽

Posted

Možemo da izgubimo, tako što bi protivnik mogao da postigne više koševa od nas. Ali ne bi trebalo to da se desi. U naletu smo, vezali par pobeda, promena pozitivno uticala na igrače, svako ima svoju ulogu. Dobijamo +17 

Posted
1 minute ago, Summerfunk said:

Ko kaže da ide u Oly? 😵‍💫 Groblje isto juri Džerarda plus nude veći keš od Olija. Njima je potrebniji dosta. Navodno kažu da smo i mi u priči, ali sumnjam. Neće Drčela da se zamera Ostoji, sad su biznis drugari 🫱🏼🫲🏽

Ma da, ipak oni duže traže beka ovaj centra :) 

Posted
44 minutes ago, aleksa7 said:

Колико је Басконија лоша тренутно најбоље говори то да је од 20 екипа које играју у овој рунди Евролиге, наша највећи фаворит иако јој фали шест добрих до врхунских играча. Одбијам да поверујем да тим који је имао онакав приступ у последње три евролигашке утакмице, а поготово током дуплог кола, може да изгуби од састава у ком су вредни помена максимално тројица играча, од којих је један капитен Седекерскис који се не саставља са кошарком скоро годину дана.

Daleko od toga da ne mozemo da izgubimo, nijedna ekipa u Evroligi nije za bacanje. 

• Like 1