Taki Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Meni se svidja što klub ne žuri sa pojačanjem i mislim da nam je dovoljan jedan igrač ali da izaberemo pravog. Od Grejma ne zelim digniti ruke, pa i da se vrati za tri sedmice nije kasno. Neko reče Nvora glumi beka, što se mene tiče neka i dalje ovako glumi :) Imamo dobar raspored, Baskoniju i Asvel u Beogradu trebamo dobiti bez problema, po meni u ovom trenutku najlošije dvije ekipe. Znači jedan baš dobar igrač na 1-2,plus povratak Grejma i Dobrića je sasvim dovoljno. 1
Stefi88 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 45 minutes ago, The_Big_S said: Jer je bilo reči da zbog Kartera i Kenana kojih neće biti cele sezone dovodimo jednog ili dva igrača..čak mislim i da je Sale to rekao u jednom od intervjua.. Sada kada se prolongirala povreda Grejema, koji do Božića verovatno neće ući u kakav takav ritam, logično je da se razmišlja o 2 pojačanja. A moj komentar je bio vezan za nedostatak para i kao što su neke kolege napisale preko 4 miliona u povređenim igračima.. Moraćemo da preživljavamo neke minute sa Dobrićem na 2 koliko god svima nama jasno bilo da to neće ličiti ni na šta! Ma ok, ali jedan igrac je sada sasvim dovoljan, ako je to igrac koji pravi razliku... Okolnosti su se promenile, ocigledno nekim igracima prija vise minuta itd... Vratice se Dobric, vratice se i Devonte u jednom trenutnu kroz 2-3 nedelje, tako da je po meni jedan igrac sasvim dovoljan za sada... Mozda kasnije bude dostupan neko ko sada jos nije itd. 2
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi kasnimo sa tim igracem nedelju dana. Baskiniju se povredili Forest i Howard odmah doveli bar jednog beka a mi vecno nesto cekamo i na kraju nista ne docekamo 7
Čočo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bez fantaziranja. Trik ne postoji da ćemo dovesti dva igrača. Čeka se Grejm i dovodi još jedan spolja i to je to. Čekali ga do sad, čekaće i još tih mesec dana. Očekivao sam nekog već da dovedemo ali ko zna šta se čeka više. Jedan bek je potreban pod hitno a bez Grejma možemo i tih mesec dana naročito što nam i raspored u tih mesec dana ide na ruku. 2
liv7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, JPM said: Da ne grešim dušu, deluje da nas je taj dečkonja malo lagao... Meni deluje da nije on kriv,kao ni Rivero...mozda ima nesto i do onoga koji je doveo 30-godisnjaka iz razvojne lige gde je odigrao 6 polurekreativnih utamica za sezonu..kome je karijera godinama u strmoglavom padu..mozda se moglo naslutiti da nije potpuno fit..ali,ako su ga pregledali oni koji su lecili Bolomboja.. 1
GameChanger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Baskonija je odmah reagovala jer je u seriji poraza i jer im se igra (koja je u startu delovala dobro) - raspala. Kod nas je potpuno drugacija situacija, mi smo u seriji pobeda, ekipa je kliknula i buduci da je selektirana na ovaj nacin, nosiocima prija da igraju 30 minuta. Naravno da to nije odrzivo, ali nije ni alarmantno pa ne mora da se reaguje posto-poto. U nekom smislu, kad je bilo panike i mi smo odmah reagovali vrativsi Jaga, to bi i Baskonija recimo uradila da ima takvu situaciju. Samo polako i smireno, nije resenje dovesti bilo koga od preko bare, nije resenje ni da te Galatasaraj dele sa obestecenjem za igraca od 38 godina, koliko god ga svi cenili. Btw, niko da primeti i pohvali kako smo od kluba cije su ekipe unistavane sa pozicije 4, postali ekipa koja unistava sa pozicije 4. I protiv Reala i protiv Litvanaca smo konstantno napadali protivnikove cetvorke, sto 1v1 (Kalina i Moneke), sto preko pnr-a odnosno napadanjem njihovog preuzimanja na niskom postu. Motejunas nam je bas otkljucao napad kreacijom nakon pop-a i sa niskog posta, a bogami i u odbrani radi sve kako treba. To samo potvrudjuje ono sto smo odavno znali, da vecina navijaca uglavnom nema pojma kada se radi o komentarima na dolazak novih igraca.
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Ne samo da imamo ograničenje para (hvala bogu što je tako), nego imamo i ograničenje mogućnosti registracije igrača, pa ne može 50 igrača da prođe kroz klub tokom sezone. Kao što rekoh pre par dana, sad bi nam značio i zdrav Dobrić koliko god limitiran bio, kamoli neki kompetentan igrač. Jedan igrač nedostaje i to na poziciji SG.
Stefi88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne samo da imamo ograničenje para (hvala bogu što je tako), nego imamo i ograničenje mogućnosti registracije igrača, pa ne može 50 igrača da prođe kroz klub tokom sezone. Kao što rekoh pre par dana, sad bi nam značio i zdrav Dobrić koliko god limitiran bio, kamoli neki kompetentan igrač. Jedan igrač nedostaje i to na poziciji SG. 17 igraca registrovano, znaci mogu jos troje, tako da to nije problem...
Borky Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovo iz godine u godinu deluje sramno od nase uprave/sportskog sektora. Momci se uz sve probleme skupe i odigraju vrhunsku kosarku i onda ih ti ostavis na cedilu u fazonu "ma eto vidis da ne treba,mogu momci guliti i po 3 utakmice dnevno". Od 4 planirana beka ti imas jednog i kao idemo polako cekamo cutove. Sramotno je ovako ponasanje i prodaja sezone a narucito prema ovim momcima koji daju sve od sebe i zele da pobedjuju! 5
Tom Wambsgans Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Totalno razumem deo ljudi koji misli da se ne treba zuriti i dovesti bilo ko, okej, povuceni losim iskustvima ja ovu pricu potpuno razumem. Ali ovaj deo ljudi koji misli da nam ne trebaju 1, a ako mene pitate i 2 pojacanja na nizim pozicijama uopste totalno ne razumem. Ako ne racunamo Devontea koji nece biti 100% fit i uigran jos jedno 6 nedelja i Nworu racunamo kao SF-a, sto mu jeste primarna pozicija, nama nize pozicije izgledaju ovako: PG: Codi/Yago/Miljenovic SG: Niko/Niko/Dobric Ja ovoj ekipi verujem potpuno kao i Saletu ali da je u ovakvom rasporedu ovo sto mi igramo uopste blizu odrzivog na neke malo duze staze, nemojmo se zafrkavati. 5
Stefi88 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Otkud uopste da ne dolazi niko i da vec uveliko neko nije zavrsen ili se zavrsava? Ne znam koja je razlika dal dosao sutra ili za 4 dana itd. Malo strpljenja. 1
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kod Grahama uopste nije povreda pri onom prodoru problem, vec neka povreda koju vuce iz amerike a za koju mi nismo znali ako je verovati ljudima iz kluba. 5 4 2
Milko Miller Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 33 minutes ago, Borky said: Ovo iz godine u godinu deluje sramno od nase uprave/sportskog sektora. Momci se uz sve probleme skupe i odigraju vrhunsku kosarku i onda ih ti ostavis na cedilu u fazonu "ma eto vidis da ne treba,mogu momci guliti i po 3 utakmice dnevno". Od 4 planirana beka ti imas jednog i kao idemo polako cekamo cutove. Sramotno je ovako ponasanje i prodaja sezone a narucito prema ovim momcima koji daju sve od sebe i zele da pobedjuju! Kodi i Nvora imaju 30 minuta, Moneke i Kalinic 25 minuta, a ostali igraci ispod 20 minuta prosecno u Evroligi (Kartera ne racunam). Da pitas svakog igraca da li ti je dobra ova minutaza ili hoces manje ili vise, bukvalno bi verovatno samo Kalinic trazio da mu se nesto smanji minutaza. Nvora je bas i dosao da bi imao vecu ulogu, sigurno se nece buniti sto je u prilici da igra 30 minuta i da ima najbolji indeks posle Vezenkova. 3 1
bosMan_jr Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago hahahaha nakon izgubljene sezone, zatim plasmana na F4, dosli smo i do prodate sezone, a sve to do 20.oktobra najjaci smo 1
Nate Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 38 minutes ago, Igor_ said: Kod Grahama uopste nije povreda pri onom prodoru problem, vec neka povreda koju vuce iz amerike a za koju mi nismo znali ako je verovati ljudima iz kluba. Prosao je lekarske preglede, tako da ta prica i ako je tacna ide na njihovu dusu. 8
ojzibb66 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Nate said: Prosao je lekarske preglede, tako da ta prica i ako je tacna ide na njihovu dusu. Taj medinski nema mnogo toga, pa ni dusu. Da ima ne bi nam ovo sve vrijeme priredjivao. I za Bolomboja vazi zakon cutanja, mada mi je zanimljivo da je sa obe strane, cak se ni on ne oglasava...
Borky Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 32 minutes ago, Milko Miller said: Kodi i Nvora imaju 30 minuta, Moneke i Kalinic 25 minuta, a ostali igraci ispod 20 minuta prosecno u Evroligi (Kartera ne racunam). Da pitas svakog igraca da li ti je dobra ova minutaza ili hoces manje ili vise, bukvalno bi verovatno samo Kalinic trazio da mu se nesto smanji minutaza. Nvora je bas i dosao da bi imao vecu ulogu, sigurno se nece buniti sto je u prilici da igra 30 minuta i da ima najbolji indeks posle Vezenkova. Sto smo mi uopste imali 4 beka na pocetku sezone,ustvari sto sve ekipe nemaju samo jednog beka i nadjes jos jednog sto ponekad prenese loptu (uglavnom je odmah i izgubi za kontru protivnika) i spustis jednu 3 i boli te uvo?! Ma vazi statistika kaze,nadam se da se nece jos neko povrediti jer onda ces vjerovatno spustati neku 4 na pleja i dvojku i onda to statisticki ce stimati. P.s U statistikusi racunao i utakmice sa Karterom. Protiv Reala Nowora 36min, Moneke 33min npr. I to druga utakmica u 2 dana. Edited 1 hour ago by Borky
Taki Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, ojzibb66 said: Taj medinski nema mnogo toga, pa ni dusu. Da ima ne bi nam ovo sve vrijeme priredjivao. I za Bolomboja vazi zakon cutanja, mada mi je zanimljivo da je sa obe strane, cak se ni on ne oglasava... A šta ga briga, gotivi se kući sa porodicom, plata leže svakog prvog..
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Igramo li mi nesto danas ili se ovde samo prelazni rok igra?
Kooineeperk Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sto se para tice - nista ne brinite. Barem trenutno. Upravo trosimo budzet predvidjen za 2027./2028. godinu - odnosno sponzorske pare predvidjene za taj period. Kako to? Pa lepo... imas ugovor sa sponzorom, da ce ti za 2 godine uplatiti sponzorsku ratu tada, a posto je tebi frka sada ti odes do banke i zalozis taj ugovor, da ti banka sada da nesto manje para, a da sponzor onda za 2 godine izmiri to dugovanje u punom iznosu. Dakle problema nema, para ima. Problema ce biti kada mafija padne, pa SNS poltroni napuste brod zvani KKCZ (isto i za KKP, samo sto oni manje gaze u blato). Ko ce tada uspeti da formira tim sa manjkom budzeta, videcemo. 1
MarioKempes Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 30 minutes ago, Milko Miller said: Kodi i Nvora imaju 30 minuta, Moneke i Kalinic 25 minuta, a ostali igraci ispod 20 minuta prosecno u Evroligi (Kartera ne racunam). Da pitas svakog igraca da li ti je dobra ova minutaza ili hoces manje ili vise, bukvalno bi verovatno samo Kalinic trazio da mu se nesto smanji minutaza. Nvora je bas i dosao da bi imao vecu ulogu, sigurno se nece buniti sto je u prilici da igra 30 minuta i da ima najbolji indeks posle Vezenkova. Samo što se ni u jednom klubu minutaža ne određuje tako što pitaš igrača koliko bi voleo da igra. Od povrede Kartera (u poslednje 2 utakmice) Nvora ima 34min, a Miler 31min. Pozicije 1 i 2 pokrivaju 3 igrača, Miler, Jago i Nvora. To nije održivo ni na srednji rok, duži da ne pominjem. U suštini, ovde nedostaje baš Karter, a pošto njega nema onda jedan Karteroliki igrač 2/1. Uz skori povratak Dobrića (nadam se) to bi bilo to do Grejemovog oporavka, kad god. 1
Liske Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko još treba da se desi grešaka da ovaj medicinski tim bude razrešen dužnosti? 3
The_Big_S Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, MarioKempes said: Samo što se ni u jednom klubu minutaža ne određuje tako što pitaš igrača koliko bi voleo da igra. Od povrede Kartera (u poslednje 2 utakmice) Nvora ima 34min, a Miler 31min. Pozicije 1 i 2 pokrivaju 3 igrača, Miler, Jago i Nvora. To nije održivo ni na srednji rok, duži da ne pominjem. U suštini, ovde nedostaje baš Karter, a pošto njega nema onda jedan Karteroliki igrač 2/1. Uz skori povratak Dobrića (nadam se) to bi bilo to do Grejemovog oporavka, kad god. Apsolutno… prvom prilikom kada kod ove trojice dodje do zamora materijala, i kada ni bacanje ne budu mogli da pogode, ima da ih polivamo ovde kantama govana.. Početak je sezone, i oni još uvek imaju snage, ali realno je očekivati pad u narednih 10tak-15 dana 1
Šiljokapi Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Skraćena rotacija donosi rezultat ali samo sad i odmah. Ima da se igrači pregreju k'o kopači zlata u Australiji. Nas i lakša povreda (pu,pu,pu) nekog krila vodi u ambis. Ako će Ogi brzo na teren, onda da se nafata jedan bek, po mogućnosti šuter-pogađač. I onda da sečemo uši i krpimo du.e po pozicijama. Ako ovako nastavimo, neće da valja. Za večeras, nadam se punom Pioniru i da drugopozivcima damo vetar u leđa. Neka pokažu da bar to mogu da iznesu 10-15 minuta
Recommended Posts