Dropkick Murphys Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 33 minutes ago, Nini3112 said: Gledam sada bas Baskoniju,kazu da Samanic nece igrati u Beogradu,izgleda da se i on povredio protiv Partizana To ne valja. Kad fali dosta igrača, onda neki drugi imaju pojačanu minutažu, svlačionica se skupi i budu jači nego kad su kompletni. Tito mode off 4
Cavani Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Video sam i ja Grejema danas. Kaze angazovace ga Zlata Petrovic da bude model u sportu za Dodji da ti ruke Grejem. 1 1 29
Webad Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ja sam ocekivao dovodjenje bar jednog igraca do danas... 1 1
Sinnerman Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 minutes ago, Fromthecorner said: Kada je Grem dosao na prvom treningu je intervjuisan i na pitanje koji su ti ciljevi za ovu sezonu rekao je “To stay healthy”. Drugi igraci u EL su odgovorili da osvojim Evroligu, osvojim sve trofeje itd. Sve ti jasno Tako i mi kada smo zapošljavali lika, na razgovoru za posao prvo njegovo pitanje je bilo da li imamo mokri čvor. Meni malo bilo čudno koliko se obradovao što imamo, kontam tamo gde je pre radio nije imao pa je srećan. Međutim ispostavilo se da lik u toku radnog vremena tri puta ide da kenja i bar još duplo toliko da piša. 6
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Čimezi Metu na pitanje koga vidi na f4: Quote Monako, Panatinaikos, Crvena Zvezda, Fenerbahče. Kam tu vox92 forum bro. 11 6 1 5
Borky Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 minutes ago, Čvarkov said: Čimezi Metu na pitanje koga vidi na f4: Kam tu vox92 forum bro. Upitan mi je Fener ove godine,ovo ostalo je realno 😀 2 2
Molina23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 16 minutes ago, Čvarkov said: Čimezi Metu na pitanje koga vidi na f4: Kam tu vox92 forum bro. Već smo spojili davno izgubljene Nigerijce u jednu kompaktnu celinu. Stari dobri KKCZ porodični koncept, moramo tu neku repstaciju gajiti jbg 1
Popular Post božija noga Posted 5 hours ago Popular Post Posted 5 hours ago Ljudi, ovi iz Malage su baš korektni. Kako topao i prijatan gest. Podrška Tajsonu. 27 40 2
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 37 minutes ago, Molina23 said: Već smo spojili davno izgubljene Nigerijce u jednu kompaktnu celinu. Stari dobri KKCZ porodični koncept, moramo tu neku repstaciju gajiti jbg Moglo je da stoji i kam tu red star bro, bat znam za jadac restrikciju. Edited 5 hours ago by Čvarkov 1
Summerfunk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Webad said: Ja sam ocekivao dovodjenje bar jednog igraca do danas... Mislim da smo svi očekivali posle Kenanove povrede da neko već bude kontaktiran ili uveliko u avionu, jer nam je i tad bek bio potreban. Ali sa Kenanovom povreodm, još potrebniji. Posle Kartera takođe sam mislio da kroz dan-dva ide neko ozvaničenje. Ali ne... Evo, sedam dana i ništa. Čuo/video sam da se spominje neki NBA bek. I nadam se da će doći što pre. Jasno mi je da neće moći igrati protiv Baskonije, ali makar za Asvel ako ništa. Skoro da i nemamo rotaciju u EL koliko smo osakaćeni. Ako će se ovoliko čekanje isplatiti nekom prangijom, igračem u najboljim godinama, nije životno povređen niti tek izašao iz tako neke povrede, onda u redu. Ali stvarno neozbiljno da nam 40% tima bleji u bolnici i zavisimo od tipa 6 igrača. Pitanje je koliko dugo se može sa ovolikom rotacijom izdržati. Sutra obavezno da igraju Dobrić, Davidovac, Plavšić, Miljenović, Stojkovic.... Čima, Semi, Kodi i ekipa da ne ulaze ni sekund. 2
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago U 2/4 protiv Reala gubili smo 22-32, krenuli smo da ih stižemo i pri rezultatu 30-33 nakon dobre odbrane i udvajanja Tavaresa, Kalina meće trojku u polukontri za izjednačenje. Bilo je brdo tekmi u prethodnim sezonama kada krenemo da stižemo protivnika i u trenutku kada treba da prebacimo momentum na našu stranu i nokautiramo protivnika koji već sam pada, promašimo otvorenu trojku i protivnik se ponovo odlepi. Ako mi pre toga nije bilo jasno, u tom trenutku sam bio siguran da su krenuli da duvaju neki novi vetrovi. 11
Guru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 44 minutes ago, Summerfunk said: Skoro da i nemamo rotaciju u EL koliko smo osakaćeni. Kakvo preterivanje i dramatizovanje, protiv Žalgirisa je igralo 10 igrača, protiv Reala 9, to je praktično idealna rotacija za EL. Dok je Sferopulos rotirao svih 12 kukalo se zašto ne skrati rotaciju i maksimizuje nosioce, sada kada je upravo to urađeno i kada su dobijene 3 utakmice uz odličnu igru kuka se što nosioci igraju po 30 minuta. Neće naravno moći cele sezone tako, al' nigde ne gori, vraćaće se polako i povređeni igrači, biće verovatno doveden još neko kada se za to ukaže prilika... 20
Nini3112 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 6 minutes ago, Guru said: Kakvo preterivanje i dramatizovanje, protiv Žalgirisa je igralo 10 igrača, protiv Reala 9, to je praktično idealna rotacija za EL. Dok je Sferopulos rotirao svih 12 kukalo se zašto ne skrati rotaciju i maksimizuje nosioce, sada kada je upravo to urađeno i kada su dobijene 3 utakmice uz odličnu igru kuka se što nosioci igraju po 30 minuta. Neće naravno moći cele sezone tako, al' nigde ne gori, vraćaće se polako i povređeni igrači, biće verovatno doveden još neko kada se za to ukaže prilika... Kad si vec u kancelariji daj baci neki komentar na ovu legendarnu povedu protiv Reala? Sta moze da ide na bolje,sta valja sta ne? Edited 3 hours ago by Nini3112
Borky Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Guru said: Kakvo preterivanje i dramatizovanje, protiv Žalgirisa je igralo 10 igrača, protiv Reala 9, to je praktično idealna rotacija za EL. Dok je Sferopulos rotirao svih 12 kukalo se zašto ne skrati rotaciju i maksimizuje nosioce, sada kada je upravo to urađeno i kada su dobijene 3 utakmice uz odličnu igru kuka se što nosioci igraju po 30 minuta. Neće naravno moći cele sezone tako, al' nigde ne gori, vraćaće se polako i povređeni igrači, biće verovatno doveden još neko kada se za to ukaže prilika... Statisticki tacno al aj sad to poredaj po poziciji na terenu. Jbg Nowora mora igrati na 2 al aj i to nije toliko strasno al nemas za njega bas nikakvu zamjenu. Kodija mjenja Jago sa kojim molis boga da ne odes u preveliki minus jer on vise i ne donosi ni ono malo dobro sta je radio proslih godina tipa sut za 3 koji sad redovno preskace. Kod Sferopulasa na rotacije se vise kukalo sto se rade i kad treba i kad ne treba. Nema veze jel ekipa u naletu ide rotacija. Zatim njegove rotacije su bile bez ikakvog smisla tipa Jago,Teo,Kenan,Deda,Mitar na parketu kad se lomi utakmica. Mozemo se mi ovde zavaravati nekom statistikom al vrabci na grani znaju da ovom timu treba euroligaski bek i to pre par dana. 5
Desiderius Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 15 minutes ago, Guru said: Kakvo preterivanje i dramatizovanje, protiv Žalgirisa je igralo 10 igrača, protiv Reala 9, to je praktično idealna rotacija za EL. Dok je Sferopulos rotirao svih 12 kukalo se zašto ne skrati rotaciju i maksimizuje nosioce, sada kada je upravo to urađeno i kada su dobijene 3 utakmice uz odličnu igru kuka se što nosioci igraju po 30 minuta. Neće naravno moći cele sezone tako, al' nigde ne gori, vraćaće se polako i povređeni igrači, biće verovatno doveden još neko kada se za to ukaže prilika... Pa koliko misliš da možemo igrati vremenski sa Jagom i Milerom plus Nvorom kao ispomoć na dva Otpala su nam tri beka od kojih dvojica trajno a i ovaj treći je upitan Jedno je kad ti imaš dovoljan fond igrača pa ga sam skraćuješ rotaciju koliko misliš da treba i uvek imaš opciju da nekog odmoriš i zameniš a drugo kad ti ispadne 7 igrača koje ne možeš da koristiš Mislim ispao nam je igrač projektovan kao prva opcija na jedan i kako čujemo neće skoro plus kompletna pozicija dva Nije da ne "gori" a utakmica još više Nema najava da se bilo ko od bekova vraća.Sem Grejema niko i neće Nije baš čudno da se ljudi pitaju zašto već nije rešeno to pitanje s obzirom kad su još ispali Kenan i Grejem pa posle i Karter Pitanje je i na pet koliko će se moći ovako s obzirom na Motejunasove godine a iza je samo Ebuka Edited 3 hours ago by Desiderius 12
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jel pomislio neko možda da niko još uvek nije potpisan jer hoće da dovedu valjanog beka a ne nekog čisto radi reda? Radije bih čekao nekog mamojeba još 13 dana nego sutra doveo nekog igrača koji je nivo npr Dobrića, jer takav nam na nivou sezone ne bi značio ništa 1
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne vidim problem da se sačeka još koji dan i eventualno dovede neko preko bare ko bi mogao stvarno da nam pomogne. Ima tu igrača koji bi bili potencijalno bombona u EL samo vjerovatno dosta njih će nastaviti da se bori za bilo kakve ugovore u NBA. Da smo htjeli vjerujem da bi već izvukli igrača iz nekog slabijeg evropskog kluba i da je to neki plan B. Osim tog beka nam treba ništa više jer će i grahamova čizma valjda zaigrati u narednih mjesec dana a na centru bi u nekom trenutku sezone mogli da imamo Litvanca, Ebuku, Bolomboya i Rivera, najjače da još nekoga dovedemo... 1
MGinobili20 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago На мцз форуму добро обавештени људи кажу да је Герисон Метјуз близу да потпише за нас.
Knipex Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 56 minutes ago, Čvarkov said: i pri rezultatu 30-33 nakon dobre odbrane i udvajanja Tavaresa, Kalina meće trojku u polukontri za izjednačenje. Ovo je situacija gde sam se bukvalno naježio od adrenalina, dreknuo sam tako da je pas bukvalno odskočio u vazduh izbezumljeno me gledajući u fazonu šta koji k.... Žena se pojavila na vratima krsteći se pa kad je videla psa umalo ne dobih papučom 4
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nije ni lako dovesti igrača iz nba koji pravi razliku. Dosta ih i ne razmatra Evropu, a ima i onih koji kroz g league hoće da se nametnu i dobiju novu šansu. Ima i onih koji traže više keša nego što možeš da im daš. Dosta je tu faktora uključeno, iako je svima jasno da nam trebaju pojačanja, vjerovatno na nekoliko pozicija. Moje neko razmišljanje trenutno ide u pravcu da imamo dogovor s određenim igračem, ali se čeka da se završi taj "last cut". Koliko znam sutra je finito. Pretpostavljam da je dogovor postignut s nekim, ali je taj tražio još tih par dana u slučaju da mu iskrsne neki nba angažman.
Igor_ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 8 minutes ago, MGinobili20 said: На мцз форуму добро обавештени људи кажу да је Герисон Метјуз близу да потпише за нас. Jedna od opcija. Problem je sto se svi ti nba igraci jos uvek nadaju ugovoru tamo. Mislim da ce se sve znati vec sutra. Edited 2 hours ago by Igor_ 7 1
MGinobili20 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Igor_ said: Jedna od opcija. Problem je sto se svi ti nba igraci jos uvek nadaju ugovoru tamo. Да ли можеш да нам потврдиш да ли се тражи један или два играча на бековским позицијама? Негде би идеално било ако бисмо успели потписати рецимо Метјуза и неког комбо бека као што је Џеред Батлер. 2
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 45 minutes ago, Guru said: Kakvo preterivanje i dramatizovanje, protiv Žalgirisa je igralo 10 igrača, protiv Reala 9, to je praktično idealna rotacija za EL. Dok je Sferopulos rotirao svih 12 kukalo se zašto ne skrati rotaciju i maksimizuje nosioce, sada kada je upravo to urađeno i kada su dobijene 3 utakmice uz odličnu igru kuka se što nosioci igraju po 30 minuta. Neće naravno moći cele sezone tako, al' nigde ne gori, vraćaće se polako i povređeni igrači, biće verovatno doveden još neko kada se za to ukaže prilika... Od tih 9 dvojica su veterani,a dvojica dokazano nisu evroligaski nivo.Da li treba da cekamo da se neko od ovih 7 heroja koji krvare,i nose Zvezdu do pobeda,povredi,pa da onda pocnemo da dramatizujemo? 1
Borky Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, Урош19 said: Jel pomislio neko možda da niko još uvek nije potpisan jer hoće da dovedu valjanog beka a ne nekog čisto radi reda? Radije bih čekao nekog mamojeba još 13 dana nego sutra doveo nekog igrača koji je nivo npr Dobrića, jer takav nam na nivou sezone ne bi značio ništa To ima smisla al da se radi o nekom drugom klubu koji nema skorasnja iskustva u takvim situacijama. Nije ne razumljivo sto neki od nas duvaju i u jogurt. Nase reakcije su uvjek jako spore i uglavnom pogresne. Svake godine cekamo neki last cut ili neko cudo da se pojavi sa nebesa a ono bude... Kad smo mi zadnji put doveli nekog igraca poslje last cut-a? Evo jos jedna sezona gdje se ceka cuveni last cut koji na kraju ode na cut poslje all stara i opet bude.... Treba biti realan da nasa uprava jako spora da ne kazem tezu rec ili jednostavno nema kontakte,ideje,pregovaracke sposobnisti ili nesto trece. 2
Recommended Posts