Jump to content

Recommended Posts

Posted

2 hours ago, Stefi88 said:

Ma to se ne dovodi u pitanje sada kada je Sasa trener.

Mislim da nije izvestan ostanak litvanca kod nas, zaboravlja se da se i Rivero vraca u nekom trenutku.

Neka idealna varijanta bi za mene bila bez kubanca i Plavse ali su pod ugovorima a Motiejunas ima ugovor valjda do nove godine da i on ostane imali bi pet centara na platnom: Bolomboy, Motiejunas, Rivero, Izundu, Plavsic.

Nije mi bas realno da cemo placati toliko njih.

Posted
49 minutes ago, nunilo said:

Mislim da nije izvestan ostanak litvanca kod nas, zaboravlja se da se i Rivero vraca u nekom trenutku.

Neka idealna varijanta bi za mene bila bez kubanca i Plavse ali su pod ugovorima a Motiejunas ima ugovor valjda do nove godine da i on ostane imali bi pet centara na platnom: Bolomboy, Motiejunas, Rivero, Izundu, Plavsic.

Nije mi bas realno da cemo placati toliko njih.

Vise je izvesnije da ce Motiejunas ostati i posle 3 meseca nego da ce Rivero i Bolmboj na teren u skorije vreme(o formi u kojoj ce biti kada se vrati bolje da cutim) ... 

• Like 2
Posted
2 hours ago, The_Big_S said:

Liku riba odvela kera, on se raspao po šavovima.. najgori na terenu ubedljivo bio..

Uporedite samo sa Kalinom, kome žena odvede dete, ne da mu da ga viđa i on igra sa onakvom energijom!!!! 
Jedan je Kalina!

Vildoza bi na Kalininom mestu verovatno otvorio terasu apartmana u Beogradu na vodi i skočio jednu laganu lastu na glavu.

Upravo. I to na betonski blok za svaki slučaj. Kakav, bre, Vildoza.