nunilo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Stefi88 said: Ma to se ne dovodi u pitanje sada kada je Sasa trener. Mislim da nije izvestan ostanak litvanca kod nas, zaboravlja se da se i Rivero vraca u nekom trenutku. Neka idealna varijanta bi za mene bila bez kubanca i Plavse ali su pod ugovorima a Motiejunas ima ugovor valjda do nove godine da i on ostane imali bi pet centara na platnom: Bolomboy, Motiejunas, Rivero, Izundu, Plavsic. Nije mi bas realno da cemo placati toliko njih.
Amigo21 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 49 minutes ago, nunilo said: Mislim da nije izvestan ostanak litvanca kod nas, zaboravlja se da se i Rivero vraca u nekom trenutku. Neka idealna varijanta bi za mene bila bez kubanca i Plavse ali su pod ugovorima a Motiejunas ima ugovor valjda do nove godine da i on ostane imali bi pet centara na platnom: Bolomboy, Motiejunas, Rivero, Izundu, Plavsic. Nije mi bas realno da cemo placati toliko njih. Vise je izvesnije da ce Motiejunas ostati i posle 3 meseca nego da ce Rivero i Bolmboj na teren u skorije vreme(o formi u kojoj ce biti kada se vrati bolje da cutim) ... 2
Bejn Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago 2 hours ago, The_Big_S said: Liku riba odvela kera, on se raspao po šavovima.. najgori na terenu ubedljivo bio.. Uporedite samo sa Kalinom, kome žena odvede dete, ne da mu da ga viđa i on igra sa onakvom energijom!!!! Jedan je Kalina! Vildoza bi na Kalininom mestu verovatno otvorio terasu apartmana u Beogradu na vodi i skočio jednu laganu lastu na glavu. Upravo. I to na betonski blok za svaki slučaj. Kakav, bre, Vildoza.
Урош19 Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Samo da vas obavestim da se moja proslava pobede malo odužila. NANANANANA NANANANA NANANANANA ZVEZDA ŠAMPION OOOOOOOO OOOOOOOO OLIMPIJAKOS
Recommended Posts