Урош19 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Aloooo kakvo je ovo rutinsko šamaranje palo????? Šta sam ja ovo gleda???
Knipex Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Za našu Zvezdu iz pehara mnogo piva će proći venama!!! OOOOOOOOO 9 12
JPM Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Opet se momci grajndom vracaju i pobedjuju. Bravo!!! Ponos!!! 1 1
NMX Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakva ppbeda ljuuudi moji, kakva energija, kakva odbrana, srusice se Arena protiv Baskonije. Dajte tog beka da rasirimo malo i da momci ne pocrkaju, ali fantazija jebena od igre. Kalina 10/6/5 ali steka se i ne zanima ga vise da se cima i nije to to 25
Čvarkov Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Dajte Real da se igramo... oh wait?! Osmeh Kaline nakon trojke u 4/4 12 5 1
Miki28 Lakers in 5 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago On 10/16/2025 at 9:47 AM, Miki28 Lakers in 5 said: Znaci vrijeme je? I bi vrijeme💪 opasno samaranje palo. Bravo momci, svaka cast. 3 2
Nini3112 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Jbg,bilo je nesto i do trenera,neuporedivo bolje izgledamo 10
dzakala Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago 18+ program na Areni u prime terminu!! BRAVO ZVEZDOOO!!!
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bas mi je drago zbog CMM-a.Kakvim je sve nazivima nazivan. 16 4
Saxon01 Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Pocepati Real Madrid na ovakav nacin, ovo moze samo Sasa Obradovic i igraci. Delije niko ne moze da zezne, delije znaju kosarku... Slusajte sledeci put nesretnici u upravi. Da je Grk smenjen pre bili bismo mi na 7... 5
K.Dot Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kakvu odbranu ova ekipa može da igra, fantazija, izuzev Jaga od 1-5 sve životinje. Biće i poreza u EL ali samo da vidim borbu. 5
Šiljokapi Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Kao da je Sfero kuvao igracima neki cudan caj. Ili Sale kuva cudan caj? Lebac ti.... timčina 2
Bode Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Just now, Don Dusko said: Bas mi je drago zbog CMM-a.Kakvim je sve nazivima nazivan. Brojke su mu 18/8/8, ako je statistika koju ja gledam tacna, brutalno! 3
Recommended Posts