SteveFrancis#3 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ljudi, cestitam na dve impresivne pobede. Uhvatio sam snimke. Drago mi je sto ste se vratili, uprkos tolikim nezgodama i preprekama. Ako se Bolomboy vrati ubrzo i bude vremena za uigravanje za kljucni deo, jebacete vi nanicu mnogokome kojekude. Stay strong and prosper (razume se, za dlaku ispod KKP). #fuckdubai 17 8 3
drakon1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 11 hours ago, Nini3112 said: Ja bas mislim da cemo ih dobiti,samo da se nasi ne useru Tavaresa to mi je jedina zelja Ne znam sta ce biti sutra, ali Tavares se neće moći iživljavati na Moteijunasom i Izunduom kako protiv Luke i Petruševa. Jeste bolji, ali toliko bežanja iz reketa ne očekujem sutra kao u nekoliko prošlih sezona. 1
astrix1402 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad gledam neke hajlajtse Devonte-a, stvarno bih voleo da vidim ovog decka zdravog u punoj Areni i potpuno spremnog za igru. Covek bas zna kosarke...Mada znao je i Shabaz, pa znamo kako se to zavrsilo. Da se nadamo najboljem, pa kako bude. Inace, svi kace Sasinu izjavu da icekuje skoro svu trojicu na terenu, mada sam ja razumeo da misli samo na Plavsica i Dobrica. 1
Dropkick Murphys Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 hours ago, kolanidja said: Mislim da je bilo jako pljuvanje kada smo izgubili prosle sezone od Panate u Pioniru nakon dvoznamenkastog vodjstva. Mislim da grešiš, jer slabo kome je bilo do košarke tog dana i nekog dubljeg komentarisanja, nakon što je par sati ranije nadstrešnica pobila ljude u Novom Sadu. 4
Creed Bratton Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 29 minutes ago, astrix1402 said: Sad gledam neke hajlajtse Devonte-a, stvarno bih voleo da vidim ovog decka zdravog u punoj Areni i potpuno spremnog za igru. Covek bas zna kosarke...Mada znao je i Shabaz, pa znamo kako se to zavrsilo. Da se nadamo najboljem, pa kako bude. Inace, svi kace Sasinu izjavu da icekuje skoro svu trojicu na terenu, mada sam ja razumeo da misli samo na Plavsica i Dobrica. Velika razlika izmedju Sabaza i Devontea je sto je ovaj prvi doveden kao apsolutni lider ekipe gde su sve oci bile uprte u njega, dok Devonte iako veliko ime nema toliki pritisak cak je i vecina ljudi svesna da ce mu trebati vremena da se navikne. Da dodam jednu stvar posto ne znam koliko se videlo u prenosu, Minic pomocni trener je bas aktivan bio na klupi non stop je pricao sa nekim delio savete i ostalo. Covek je radio sa nekim od najvecih evropskih trenera i sigurno ce mnogo znacito u strucnom stabu.
StiviKivi Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sutra ćemo dobiti Real Madrid. Baš zato što nije skor 0-4 ili 1-3 i nećemo imati toliki pritisak. Biće jakog vetra u leđa sa prepunih tribina. Jeste da je svaki meč bitan ali sutra možemo da odigramo za svoju dušu što bi se reklo ... damo svoj maksimum i da pronađemo taj šut spolja. Ako ukrotimo Tavareza , imaćemo naše šanse u meču sigurno. 3
Kosjan Willavić Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Srce kaze da dobijamo sutra, a razum da usled skracene rotacije i dve ozbiljne pobede u sedam dana, sutra vrv ide slabija partija. U svakom slucaju, sutra mora da grmi Arena i da entuzijazam da pogonsko gorivo ekipi. Dolazi nam Baskonija u slaboj formi i koja isto ima probleme s povredama sledece nedelje, tacno bi pobeda sutra pokrenula talas euforije.
kolanidja Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Dropkick Murphys said: Mislim da grešiš, jer slabo kome je bilo do košarke tog dana i nekog dubljeg komentarisanja, nakon što je par sati ranije nadstrešnica pobila ljude u Novom Sadu. Jeste, u pravu si... Zaboravio sam da se utakmica igrala na dan tog nemilog dogadjaja, ali opet moje secanje je da se Teo razvlacio mesecima zbog onog suta gde je slomio obruc. Na kraju dana ipak je ovo samo sport i najlepsa sporedna stvar u zivotu mnogima. Nekad lopta udje, nekad ne. Da je ubacio onaj divljacki sut slavili bi ga kao protiv Spanije. Pukovnik il pokojnik, nema izmedju. 1
mindgame Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago od Devontea ne očekujem i ne trazim puno. Prosečno izmedju 9 i 12 poena 7,8 asistencija i poneki vrhunski skok šut koji on poseduje. Ono sto sam imao prilike da vidim od njega je čista poezija. Igrac koji definitivno može da pravi razliku i koji će nam znaciti puno ako bude bar 50% kao iz sezone 2019/20
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Uff 7,8 asista,tisi napisao kao da je to 1,2 on bas nije neki asistent,prvenstveno je skorer pa sve ostalo
mindgame Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago mislim da ima kvalitet da proigrava igrače itekako, pogotovo kao sto su nwora i karter plus tog jednog beka ako budemo dovodili 1
Placebo Lone star Posted 26 minutes ago Posted 26 minutes ago Kosarkaska klinika kao termin ima drugo znacenje kad je KK Crvena Zvezda u pitanju. 1
Recommended Posts