Jump to content

Recommended Posts

Posted

То да нам треба два бека је Салетова изјава тако да ће се то вероватно и десити.

И то није натрпавање јер ће вероватно бар један бити на краткорочном уговору као Мотејунас док се не види ситуација у екипи.

Posted
12 hours ago, Estrella Roja said:

88 poena uz samo dve pogođene trojke, stvarno neverovatno. Mnogo mi je drago što nismo pali na početku 4. četvrtine kad su oni poveli nego smo odmah vratili prednost na našu stranu. 

Oni vodili 61-59, naša izgubljena lopta ali sreća tad je čelindž tražio Obradović. Sudije dodeljuju nama loptu i Kalina postiže 2p. Možda ključan trenutak u utakmici.

• Like 7
Posted (edited)

Meni je neverovatno kako se Motejunas za nedelju dana tako brzo spojio sa ekipom. Ne samo da se spojio već mi deluje da je on baš taj glue guy ovog tima. Čitam njegove izjave koliko i kako priča sa igračima na treningu i kako igrači idu ka njemu da ga pitaju za savet. Bukvalno je za nedelju dana postao vođa u svlačionici i produžena ruka trenera na terenu. Neće on nigde. Ako Bog da da se Bolomboj vrati do nove godina, sa njim i Motejunasom biće reket top. 

Edited by Čočo
Reč. 😂
  • Like 24
Posted
1 minute ago, Čočo said:

Meni je neverovatno kako se Motejunas za nedelju dana tako brzo spojio sa ekipom. Ne samo da se spojio već mi deluje da je on baš taj glue gay ovog tima. Čitam njegove izjave koliko i kako priča sa igračima na treningu i kako igrači idu ka njemu da ga pitaju za savet. Bukvalno je za nedelju dana postao vođa u svlačionici i produžena ruka trenera na terenu. Neće on nigde. Ako Bog da da se Bolomboj vrati do nove godina, sa njim i Motejunasom biće reket top. 

Motiejunasu istice ugovor tad ja mislim. A tada ce se i rivero vratiti, znaci imacemo 5 centara ako se produzi Motiejunas. Ja sam za ali nema mi neke logike finansijski gledano... 

Posted

Sjajna pobjeda. Najbolja atmosfera u areni zadnjih nekoliko godina. Bez negodovanja i uzdaha nakon promašaja, greške... Sve je pucalo od pozitivne energije i to se odrazilo na teren. 

Znamo svi da skraćena rotacija nekad može biti i dobra stvar, samo mislim teško na duže staze. 

Šok terapija je urodila plodom. I dalje sam mišljenja da je Sferopulos trebao dobiti otkaz nakon Žalgirisa, prošlu utakmicu u areni, i da bi tad uz šok terapiju došli do top 8. Već je tad bilo evidentno da je izgubio konce i da ne ide. Ostao je mnogo duže nego što je trebalo. Ali gotovo sad...

Ova ekipa ima potencijal, ali isto tako nema plejmejkera. CMM i Jago su katastrofalni i bez dileme najgori tandem kečeva u EL. Šta su oni sinoć radili ono je bio kriminal. 

Svaka čast Davidovcu koji je prelomio utakmicu sa svojom odbranom. Maodo Lo je dva puta zaredom lako rješio Kalinu. Sale ubacuje Dedu koji je odigrao fantastično u oba smjera, i uz nevjerovatnog Nworu, sveprisutnog Odzeleja, nadahnutog Izundua, prelomio utakmicu. 

Trebaju nam pojačanja. 

• Like 4
Posted
7 minutes ago, perikle said:

Motiejunasu istice ugovor tad ja mislim. A tada ce se i rivero vratiti, znaci imacemo 5 centara ako se produzi Motiejunas. Ja sam za ali nema mi neke logike finansijski gledano... 

Ne produziti mu ugovor bi bilo bas neposteno. 

Posted

Капитен Давидовац јуче на +18 за 15 минута на терену. После Болдвина, у свој затвор стрпао je и Вилијамс-Госа и Маода Лоа. 👏

Као што рекох пре почетка утакмице—можда нам фале бекови, али имамо толико покретљивих играча са виших позиција да би се противнички бекови много више обрадовали да смо скроз комплетни и да нападају неког својих димензија, него да их преузима пет наших крила од којих не могу да виде кош. Јаки смо као стена, да имамо на располагању правог Грејема и здравог Боломбоја не би ме нико убедио да не вредимо за врх табеле. Овако остаје да се боримо и надамо да нас неће још повреда задесити.

• Like 3
Posted
1 minute ago, mrvica said:

Ne produziti mu ugovor bi bilo bas neposteno. 

Ali kad pogledas on u monaku ima 1m godisnje, mi za celu sezonu placamo pola. Znaci ova tri meseca placamo mesecno 40k sto je za takvog igraca bas malo.

• Like 1
Posted

Свака част, момци, тимска победа, одлична атмосфера и хемија, све пет. Требало је доста тога да се поклопи, али не буним се, није као да смо стално добијали Жалгирис. 

Ако буде оваква енергија, нико нормалан неће замерити ни покоји пораз, а неће их бити много, као ни лошије потезе, мада сам мушки опсовао Јага за онај зицер, признајем.

Проблеми на плејевима су већ апострофирани, а и ја дрвим о Бугарину од прошле сезоне, па нећу превише о томе, баш сам задовољан свиме од синоћ, па и навијањем, што се не дешава никад.

Молим, ако неко натрчи на линк за даунлоуд са домаћим коментатором да пода овде, вреди ово имати у колекцији, засад нађох само на руском.

• Like 1
Posted

Motiejunas treba da ostane, pa makar imali i 7 centara. Covek je ozbiljna telesina u reketu i ne bezi od kontakta, koliko god imao betonske cipele. Ima cojones.

Sa druge strane, deluje da on donosi nesto sto Rivero i Bolomboj zajedno ne mogu, a to je ta konekcija, lepak, motivacija. 

Boki-boj jeste bolji igrac, ali je miran, cutljiv. Ovakav tip treba jednom Monekeu, Kalini ili Nvori. 

Po dosadasnjoj karijeri, Riveru svakako ne gine jos neka povredica nakon povratka na teren, tako da bi bio rizik ostati na njemu i Izundu-u, a uz Bolomboja koji ce biti bez kosarke jako dugo i pitanje je i kada ce da se vrati i da li ce to biti u Zvezdi (neke kvazi-informisane pticice kazu da zamera klubu dosta toga oko lecenja).

Povratak Grejema na papiru trebalo bi da resi dosta toga, boze zdravlja. U teoriji, ako se on uspesno prilagodi na evropsku kosarku, pre bi nedostajao jedan plej, jer Devonte to nije, a da na beku radi kombinacija Grejem + Nvora 10-15 min + Dobric kad zatreba. Na tri i 4 svakako ima ko da pokrije kad je Nvora na beku, a i petorke bi mogle dosta bolje da preuzimaju u odbrani. 

Tim deluje zajebano kao ozbiljno kratko cebe, barem u Beogradu. Nikome ovde nece biti prelako da odnese pobedu. 

• Like 5
Posted
7 minutes ago, perikle said:

Ali kad pogledas on u monaku ima 1m godisnje, mi za celu sezonu placamo pola. Znaci ova tri meseca placamo mesecno 40k sto je za takvog igraca bas malo.

Za danasnje standarde bas, basmalo. 

Posted

Apropo sledeće utakmice sa Realom. Imam osećaj da smo sve utakmice do sada gubili od njih jer nismo imali rešenje za Tavaresa. Nekad možda i nije imao neku statistiku ali je uvek bio bitan faktor protiv nas u reketu. Mislim da će ovog puta prvi put da se desi da neće biti cheat code. Motejunas može poprilično da mu parira fizički a i visinski. Uz sve to može da ga izvlači iz reketa jer zna da bude opasan i u šutu spolja. 

P. S. Imam svirku i u petak. Pada kralj! 💪

• Like 7
Posted (edited)
3 hours ago, Kosjan Willavić said:

Zasluzio je Kalina jedno dobro skandiranje pre pocetka meca sa Realom. Siguran sam da ce biti posebno motivisan posle

Ili jos bolje posle meca, da se emotivno ne raspadne.

Edited by Cavani
  • Like 1
Posted

Sinoć je utakmicu dobila odbran i/ili htenje igrača. Niko se nije štedeo, igrali smo jaku odbranu, pravili faulove kad je moralo. Niko nije bio nemi posmatrač. Odbrana se rotirala odlično i činila šuteve jako teškim igračima zelenih. To je ključ.

Naravno, bilo bi mučenje da se nije zapalio Jordan, ali bismo dobili svejedno, par poena razlike jer smo stegli odbranu neviđeno do sad.

• Like 1
Posted
18 minutes ago, Gilmour said:

da na beku radi kombinacija Grejem + Nvora 10-15 min + Dobric kad zatreba.

Ni tad.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, Don Dusko said:

Posle Vujadina ovo dobija novo znacenje.

On je bio glue gay u svlačionici.

• Ruke su vam krvave! 1
Posted
1 hour ago, Урош19 said:

Ovo mi je jedan od utisaka sinoćnje utakmice, navikao sam da primamo koševe u ovakvim situacijama.

Шта је човек све стигао...

На играчу је који изводи лопту (Буткевичијус чини ми се), затвара Франциска да не може он да прими лопту, јури Лоа да не може он решити већ мора упутити пас и стиже на Рајта да му удари банану.

То је Никола Калинић, никаква статистика или било шта слично. И никакво кресање минутаже не долази у обзир кад је он у питању.

• Like 15
  • Love 7
Posted

Калина, уз тебе смо! Нек арена проговори у петак!
Херојска победа, момци су оставили све што су имали на терену, али и ми на трибинама.

• Like 1
  • Love 10
Posted
35 minutes ago, Čočo said:

Apropo sledeće utakmice sa Realom. Imam osećaj da smo sve utakmice do sada gubili od njih jer nismo imali rešenje za Tavaresa. Nekad možda i nije imao neku statistiku ali je uvek bio bitan faktor protiv nas u reketu. Mislim da će ovog puta prvi put da se desi da neće biti cheat code. Motejunas može poprilično da mu parira fizički a i visinski. Uz sve to može da ga izvlači iz reketa jer zna da bude opasan i u šutu spolja. 

P. S. Imam svirku i u petak. Pada kralj! 💪

Poceo si da zakazujes svirke u terminima nasih utakmica, plemenita zrtva nema sta:smiley53:

• Like 2
  • Love 3