Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, pilif88 said:

Imamo igrača koji je šuter ali nemamo igrača koji je pogadjač 😄

Grejem je šuter pogađač koji ako treba može da bude divljo koji zatrpava  koš, koji može da bude kreator , samo da se vrati.

Ove godine smo što se tiče mentalnog aspekta birali kako treba, od njega preko Nvore , Semija , Čime do Motejunasa .

P.S. Teo vraća Nola u pravoslavlje, još dve tekme i idu zajedno na pečenje 

3 minutes ago, Wingwalker said:

Ne pamtim kada smo ovako branili šutere na perimetru. 

Bukvalno im je poručeno da će za koš ipak morati unutra...

...u mašinu za kobasice.

Kako Nwora preuzima automatski i kakvu odbranu igra nogama to je za naklon. Niko ga nije uzbacio driblingom u izolaciji a da on nakon toga nije bio na lopti u šutu. Na toj poziciji je monstrum u odbrani i najteži za čuvanje u napadu iz izolacije.

Godspeed Džordane...

Uporedi to sa Bajernom gde je ispao kao iz Džipa u bar dve situacije, to govori dosta

• Thanks 1
Posted

Sve pohvale i za onu Nworinu rampu u kontri, a imonje jos 2 cini mi se slicna pokusaja, jedan nakon svoje izhubljene lopte.

Decko je sinoc  stvarno odigrao savsrenu utakmicu.

Atmosfera je bila sjajna sinoc, i mislim da je ova ekipa prilicna lozana kada igra pred domacim igracima pa ocekujem da budemo bas zajeban domacin ove godine.

• Like 6
Posted (edited)
2 minutes ago, srlepajce said:

Meni nista nije jasno oko Dobrica

Vidim snimak gde skace sinoc sa navijacima

Šta ima da ti bude nejasno? Preuzeo je ulogu Lazića od prošle sezone.

Znači kapitenska traka i van 12. 😂😭

Edited by Summerfunk
  • Like 1
Posted
1 hour ago, NMX said:

Baš, baš baaaš treba biti oprezan oko pojačanja i svakako ne slušati bolesnu ciganiju kada su pojačanja u pitanju. 

Najvažnije je da ekipa jebeno zna kada može da računa na Grahama. Ako je to uskoro (10-15 dana) onda bih doveo samo jednog beka (bukvalno nam treba neki Fletcher Magee za umereno bogate), da se protivničke odbrane rašire i da ne budemo na jednom igraču sa šutem (moguće i najružnijim među EL igračima a da nije centar). 

Znam da imamo prekratak roster zbog povreda, imaćemo Dobrića uskoro u stroju, ima šut ako ništa drugo. Oprezno oko izbora igrača i verujem da Sale i Tomić tu neće pogrešiti.

Inače videh ona dva teletabisa juče iza klupe, nadam se samo da im je uloga u klubu svedena na administraciju. 

Slazem se s tobom skroz, ne treba preterivati sa pojacanjima, imamo sasvim dovoljno upotrebljivih igraca, cak i pored ovih povredjenih, samo ih treba dobro i pametno iskoristiti, a pojacanje jedno na bekovskim pozicijama dobro izabrati... Nece ni svi ovi povredjeni bas biti out cele sezone, Graham kad se vrati, Dobric i Miljenovic mogu dobiti neke specijalne uloge, Nwora povremeno, i vise nego dovoljno... A ekipa je u dobrom momentumu sada i ne treba to razjebavati sa jos gomilom igraca. 

• Like 3
Posted

Kad bi Hauard uopste mogao da zaigra u El? On je igrao prva tri kola za Baskoniju.

Zvuci mi to kao klasicno lupetanje. Video Luka da ovaj nije bio u sastavu protiv Reala i povezao sa cinjenicom da mi ganjamo beka. Uostalom, nije prvi put da se izlecu sa nekom satro ekskluzivom u tom podkastu, a pogodili nisu nijednom.

Posted
2 minutes ago, fradler said:

Kad bi Hauard uopste mogao da zaigra u El? On je igrao prva tri kola za Baskoniju.

Zvuci mi to kao klasicno lupetanje. Video Luka da ovaj nije bio u sastavu protiv Reala i povezao sa cinjenicom da mi ganjamo beka. Uostalom, nije prvi put da se izlecu sa nekom satro ekskluzivom u tom podkastu, a pogodili nisu nijednom.

Mogao bi da igra odmah,promenili su to pravilo

• Thanks 1
Posted (edited)

Da li možda i mi sada čekamo last cut preko bare 30.oktobra...? Komšije sve vreme čekaju Lendejla a nadaju se i Egzumu koji ga je ufitiljio u Dalasu...Fener je kažu u dogovoru sa par visokih.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, fradler said:

Verovatno je lupetanje, ali ima ocajnu sezonu za sada, a ogromnu platu, tako da ko zna, mozda i zaista pokusavaju da ga se rese...

Posted
7 minutes ago, Wingwalker said:

Da li možda i mi sada čekamo last cut preko bare 30.oktobra...? Komšije čekaju Lendejla a nadaju se i Egzumu...Fener je kažu u dogovoru sa par visokih.

To niko živ ne zna, vidiš da je ovaj Palmer bio "gotov", pa se na kraju ispostavilo da ga nismo ni jurili, pa da ipak Galata zateže... Očigledno se u klubu ne žuri.

Sad svi spominju Howarda zbog Luke koji je 100% lupio. Ne znam kad su on ili Kuzma bilo šta pogodili. A još gore što Kuzmanović ni ne zna ko je Howard uopšte. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Kao što neko reče, najvažnije je trenutno kad će Graham na parket. On nam poništava potrebu za Howard-like divljakom, a bogami i za Yagom. 

Ljudi moraju biti svesni da je ono sinoć maltene malo čudo i da teško može da se ponavlja konstantno. Značio bi sad i Dobrić u rotaciji itekako, kamoli neki kršten bek. Na centru ne bih dovodio ništa, imamo ih 5 komada na platnom spisku trenutno + Deda kao neki all-round (zlobnici će reći no-round) visoki.

Važno je da smo dobili Semija i mislim da bi mogao još koji minut više da dobije ali na uštrb Kaline, a ne Chime. 

• Like 19
Posted

Gledam snimke od sinoć i deluje mi da je ekipa baš kliknula, jeste da je sve lepše posle pobede i da je tek početak sezone ali je bilo jako loženje posle svakog poteza. Čak je i DoMo koji je tek došao izgledao kao da je tu već godinama. Možda je recency bias ali mi deluje da je toga malo falilo prošle sezone tj. da nije baš cela klupa bila uključena kao juče.

Posted
1 minute ago, Урош19 said:

Gledam snimke od sinoć i deluje mi da je ekipa baš kliknula, jeste da je sve lepše posle pobede i da je tek početak sezone ali je bilo jako loženje posle svakog poteza. Čak je i DoMo koji je tek došao izgledao kao da je tu već godinama. Možda je recency bias ali mi deluje da je toga malo falilo prošle sezone tj. da nije baš cela klupa bila uključena kao juče.

Pa da i Yago se ono na kraju radovao kad je Nwora trpao..Neko bi rekao da uopste nije sklanjan i vracen silom prilika u roster.

• Like 1
Posted

Obavljeno! Nacepkano!

Drago mi je da su me momci razuverili da možemo odigrati štogod smisleno ali ovaj organizovani haos samo pokazuje da nešto debelo nije štimalo na relaciji Sfero-igrači u prva dva kola. Druga dva, sa desetkovanim timom smo bili odlični energetski i timski. Mislim da ipak ovako skraćeni ne možemo dugo da guramo tim tempom. Ako je Ogi blizu povratka, značiće i on u bilo kakvoj formi. Uz ovakvo timsko zalaganje, možda se ponekad zapali i ukanali nekog.

cepke.jpg

• Like 2
  • Love 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Don Dusko said:

Pa da i Yago se ono na kraju radovao kad je Nwora trpao..Neko bi rekao da uopste nije sklanjan i vracen silom prilika u roster.

Da da njega sam zaboravio spomenuti. Ne kažem da je prošle sezone bila grozna hemija ili nz ni ja šta, jer realno sa lošom hemijom mi ne bi bili ni blizu plej ina, ali ovo za sad deluje bolje.

Edited by Урош19
Posted

Jako je važno da se Grem vrati i bude zdrav u nastavku sezone. 
E sad, vidim da dosta njih ovde potencira kako nam trebaju dva nova beka.. ja se ne bih složio. Treba Nvori dati minute i slobodu na 2 i dovesti mu bekapa a Grem na keca. Nvora je pokazao da može na 2 i ne treba ga pomerati na 3 da se gura sa Kalinom, Dedom i eventualno Dobrićem kad se vrati. Neko moje mišljenje od 2 dinara 

Posted

Koliko bi nama sad značio i Canaan, kud i kamo više od Yaga.

Jeste nas nervirao ali on je i dalje u stanju da se zapali i veže dosta poena u seriji, pri tom nije totalna rupa u odbrani. Jbg.

• Like 5
Posted
5 minutes ago, Don Dusko said:

I da ce opet biti sklonjen hahaha

• Ha-ha 2
Posted (edited)
3 minutes ago, Sector said:

Koliko bi nama sad značio i Canaan, kud i kamo više od Yaga.

Jeste nas nervirao ali on je i dalje u stanju da se zapali i veže dosta poena u seriji, pri tom nije totalna rupa u odbrani. Jbg.

Plus se ove sezone ne bi očekivalo da ubacuje 20 i ne bi nas previše ukanalilo njegovo loše šutersko veče. Baš šteta za tu povredu. 

Edited by Урош19