Jump to content

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, Nini3112 said:

Inace kazu Grejem se vraca protiv Baskonije

Nije zvučalo tako na konferenciji. Spomenuo Saša Dobrića i Plavšića , njega nije. Kako i znati ako se nije priključio treninzima?

Posted (edited)

D Mo me kupio. Legli smo mu izgleda.

Podrška ekipi i atmosfera za desetku. 

Sudije izgubile kompas u drugoj četvrtini i uništiše obe ekipe. Loše suđenje.

Žalgirisu sve najgore naravno. I u ovom i u sledećem svetu.

Edited by Problem sa licnim greskama
  • Like 17
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Krajem prosle sezone se razveo, i bilo je bas burno. To su oni privatni problemi o kojima se pricalo. 

Tako da, verovatno se odnosi na to. Ne bih inace pisao, ali kad je vec javno rekao.

Zato je mucenik i delovao onako odsutnog pogleda u poslednje vreme. U pravu je Motiejunas, umemo nekad biti neuvidjavni prema tim igracima. Jesu oni placeni debelo za to sto rade, ali svako od nas je prolazio neke gadne zivotne probleme i terao se da ide u tom periodu da ide na posao i nekako ostane fokusiran dok mu nije ni do cega. I na najvecim profesionalcima medju nama se tada mogao videti trag tih desavanja

• Like 23
Posted
12 minutes ago, Todo said:

Rekao je Motejunas da ljudi ne znaju sa kakvim se problemima nose nekada igrači

Svi imaju probleme.

Jel to Kalina razveden pa mu bivsa zena ne da da vidja cerku ili sta?

Posted (edited)
22 minutes ago, szsd21 said:

Kalinić poslao emotivnu poruku svom detetu:

Nisam video ćerku 20 dana, tako da želim da ukažem na jedan problem koji se javlja, na roditelje koji zloupotrebljavaju institucije, policije, centra za socijalni rad... Želim da pozovem na dodatnu pažnju i oprez, to je grozna stvar. Imam sreće da mogu da kažem javno kada poželim, na ovaj način. Svim ljudima koji prolaze kroz to nije lako, želim im svu sreću i da ostanu jaki.

WTF??!!

Zlostavljanje muskaraca u porodici i zloupotreba institucija je mnogo cesce nego sto se misli.

Edited by Cavani
  • Like 18
  • Love 3
Posted
2 minutes ago, Cavani said:

Zlostavljanje muskaraca u porodici i zloupotreba institucija je mnogo cesce nego sto se misli.

Zapravo iz prve ruke mogu da ti kazem kao neko cija je sestra zlostavljana od bivseg muza koji je bukvalno oteo decu i instruisao ih protiv nje, da je problem taj sto zapravo u Srbiji NEMA institucija i da je na snazi zakon siledzijstva i potplate.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, ZvezdaBL said:

https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/emotivni-apel-nikole-kalinica-grozno-je-kad-cerku-ne-vidis-20-dana-volim-te-ljubavi/525591

Sta se desava ovdje, i meni je bilo cudno vidjeti Kalinu totalno van fokusa, i ovo su ljudi od krvi i mesa pa bismo mozda nekad i mi malo biti smireniji sa kritikama i ostalim glupostima

Njegove losije igre i krecu zbog privatnih problema, jbg niko nije imun ali da ne ulazimo mnogo u to nadam se da ce resiti.

Limitirali smo Francicska/Gosa njihove udarne igle i to je presudilo. Gotovo savrsena odbrana u 4/4. Udavili smo ih, branili na perimetru odlicno, Nwora pakovao kad je najvise trebalo.

Dobro je ovo, kad je ovakvo zalaganje i da se izgubi nema sta da se zameri ekipi.

• Like 4
Posted

Vaskrsao Ojeleye!

Ali kakvo telo ima Nwora (no homo), kretnja sa loptom, bez lopte, pokreti, ma sve, sa tom visinom i kilazom je nerealna, kad se zaleti na ulaz ne moze mu niko nista..

Sve najgore litvanskim pacovima

• Like 8
Posted
7 minutes ago, JPM said:

Zapravo iz prve ruke mogu da ti kazem kao neko cija je sestra zlostavljana od bivseg muza koji je bukvalno oteo decu i instruisao ih protiv nje, da je problem taj sto zapravo u Srbiji NEMA institucija i da je na snazi zakon siledzijstva i potplate.

Kod mene je u porodici slicna situacija nazalost, samo kontra. Nije toliko cesto, ali i te kako ima. Emotivne ucene, psihicko maltretiranje, pretnje samoubistvom, koriscenje dece kao oruzja, zloupotreba institucija na kraju krajeva. 

U pravu je Kalina, o tome treba i te kako pricati, pogotovo o zloupotrebi institucija.

• Like 4
  • Love 1
  • Tuzno 1
Posted

Kako bi bilo dobro da ova ekipa izraste u jednu pravu fajtersku. Vidi se da ima stofa za to.
Velika pobeda. Jos kad se dobije na sirini oporavkom nekih igraca, ufff.
Svidja mi se i raspodela minutaze kao i kontrola meca. U tom smislu zaokret za 360 stepeni.

• Like 5
Posted

Ako bude mogla negde da se pogleda cela tekma uz Plavšićev komentar (čujem da je prenosio za hrvatski SK), ostavite link :classic_smile:

• Like 8
  • Thanks 1
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)
29 minutes ago, nunilo said:

Nwora pakovao kad je najvise trebalo.

Nwora je pakovao kad je hteo zadnjih 10 minuta.

Odigrao je u gruvu 32 minuta sa indexom 34.

Jedva čekam sutra kad se otreznim da odgledam reprizu zadnje četvrtine u kojoj meće 16 poena šumarima jer je tako u mogućnosti.

Čestitke treneru.

Dobro nam došao nazad ludaku.

Ovo je tvoja kuća.

Edited by Wingwalker
  • Like 5
  • Love 1
  • Ha-ha 1
Posted

Najlepse je pjuckati kad je sve super - Nvora je odvratan za gledanja - izbacaj, tehnika, eksplozivnost u prvom koraku. Narocito izbacaj, zasu.

On the other hand, zna da koristi telo, ima osecaj za kos, dug-dug-dug i ima ozbiljan motor.

Pa da je taj izbacaj normalan - ne bi on bio kod nas.

• Like 1
Posted
30 minutes ago, Cavani said:

Prosao sam to kroz to, ne zelim ni najgorem neprijatelju. Uspavljivao sam

se uz klipove deteta koje nisam vidjao, u centru za socijalni rad su nam na zajednickom razgovoru rekli da imamo podjenako pravo na dete, i da mora da mi dozvoli da ga vidjam, i to je bilo izignorisano dok nije stigla zvanicna presuda. Taj period je zaista bio paklen, tako da mogu da zamislim kroz sta prolazi Kalina.

Zbog velikog broja nasilnika majke su prezasticene od strane institucija(sto apsolutno podrzavam), ali nazalost se to cesto zloubotrebljava. Ja sam otisao na vrata da molim da vidim dete, pozvali su mi policiju i rekli da sam ih fizicki napao.

• Love 7
  • Tuzno 16
Posted

Donatas je u izjavi posle utakmice naznacio kako je posle 6 meseci sedenja na klupi skapirao koliko mu znaci kosarka i da igra, tako da verujem da iz toga proizilazi ovolika njegova energija i motivacija, prosto vidi se da mu je falilo i koliko mu znaci.

Odzelej je izriljao za sve pare, bas je kidisao na svaku niciju loptu i za svaki skok dok smo bili u nizim petorkama bez centra, poeni su dosli kao nagrada za borbu i dobru odbranu

Za Nworu nema se sta dodati, retko koji bek ga moze sacuvati fizički (pogotovo ne nwg ili lo), dok je od dobrog dela krila brži i lepo zastane na drugom koraku. Posle prve utakmice mi je delovalo da je dosao ovde da divlja i da ispuca svoju kotu lopti, ali ocigledno sam se grdno prevario. Jak utisak mi ostavlja kad krene u chasedown blok, imas utisak da ce da zalepi protivnika iako je par metara iza

• Like 3