NMX Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Napisao sam posle neke od pripremnih, da mi je jedan od jacih utisaka koliko nas "ima" na terenu. Veceras isto. Mesa ma sve strane, u jednom trenutku mislim da su u petorci bili Izundu, Cima, Kalina i Nwora, pa ti druze prodji tu, ako mozes. Mnogo fizikalnija ekipa od onoga na sta smo navikli. I sto Drop kaze za Nworu, kontakt ne utice na njega. Ko bik je jak i stabilan. Moze ova ekipa da pegla ozbiljnu odbranu. Mec prelomilo kad je Sale izvadio Kalinu nakon Loove dve trojke i ubacio Dedu. 21
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 41 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ćelafuto > Giros majstor Moderacija: 2
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago Ne znam zašto Wright nije igrao celu završnicu, možda i neka povreda. Ako je bio ok, po meni teška glupost Masijulisa ali neka. Dobili smo pa sad cveta cveće ali plejmejkeri su nam baš kritični. CMM je bar prisutan u odbrani ali stvarno frustrira kad ono krene da hobluje u mestu, znaš da je taj napad propao unapred. Yagiša je tuga, mislim da jedva čekaju da mu nađu zamenu, da bratić po nešto i makar stvara privid neke napadačke pretnje, stvarno se trudi ali teška priča kad se sve sabere i oduzme. Za kraj, ja ne pamtim da smo mi ikad izgubili kad Deda odigra na nivou, šteta što se pojavi na svakoj sedmoj utakmici sa iole konkretnim doprinosom. 21
Wingwalker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 47 minutes ago, BojanaCZV said: Sad nešto guglam Motejunasa, on lik ladno započeo karijeru u Žalgirisu. Da je naš covek, i da je ovako večeras navijao protiv Zvezde u direktnom duelu, i to na kraju karijere, pa tačno ne mogu ni da zamislim reakciju navijača 😁 Nemoj da sumnjaš da mu lugari neće zameriti ovu partiju...posebno nakon mrtve ruske pjesmice na početku. Jako hrabar i beskompromisan performans sa njegove strane jer sigurno zna za slučajeve Gidraitisa i litvanaca iz ruskih timova ...bukvalno je to bila hajka uz pretnje na svim nivoima. Ništa se tu ni danas nije promenilo. A naša uprava sa svojim praznim tikvama mečku čačka na klubskoj razini a nadaju se produženju Donatasa koji nam je upao u krilo ko zrela jabuka. Slepačka ćaci sprdnja za nepotrebno navlačenje animoziteta cele EL franšize na naš klub uz verovatno inicijativu i tapšanje nepomenika. Sada očekujemo EL sankcije i na ruskog sponzora...tačnije "partnera." Edited 9 hours ago by Wingwalker 8 1
Markoss Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Treba sada biti pazljiv i sa tom doselekcijom da se ne sjebe momentum. Ja bih doveo svakako jednog igraca spolja i sacekao Grejema da vidimo sta i kako. Nikako dvojicu, mislim da nema potrebe. Tu je i Dobric, kome ne verujem previse, ali nema potrebe ni da bude apriori izignorisan kod novog trenera. Nije game changer, ali je bas kao i Deda, lik koji se dobro ukalupi ako ekipa pobedjuje. 28 1
Kosjan Willavić Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 minutes ago, Don Dusko said: Marlboro i sljivovica - sok od manga i cia puding 1 7
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam zašto Wright nije igrao celu završnicu, možda i neka povreda. Ako je bio ok, po meni teška glupost Masijulisa ali neka. Dobili smo pa sad cveta cveće ali plejmejkeri su nam baš kritični. CMM je bar prisutan u odbrani ali stvarno frustrira kad ono krene da hobluje u mestu, znaš da je taj napad propao unapred. Yagiša je tuga, mislim da jedva čekaju da mu nađu zamenu, da bratić po nešto i makar stvara privid neke napadačke pretnje, stvarno se trudi ali teška priča kad se sve sabere i oduzme. Za kraj, ja ne pamtim da smo mi ikad izgubili kad Deda odigra na nivou, šteta što se pojavi na svakoj sedmoj utakmici sa iole konkretnim doprinosom. Jasno al pusti ljude da slave makar veceras.Ne pada Zalgiris svaki dan.
Nikom nista Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/video-kakva-zvezdina-cetvrtina-sve-uz-komentar-darka-plavsica/ Ko voli, da jos malo uziva 😀 13 7 1 1
Šiljokapi Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/video-kakva-zvezdina-cetvrtina-sve-uz-komentar-darka-plavsica/ Kome fali Dare ne videh gornji post 11 1
Crni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 14 minutes ago, BojanaCZV said: Sad nešto guglam Motejunasa, on lik ladno započeo karijeru u Žalgirisu. Da je naš covek, i da je ovako večeras navijao protiv Zvezde u direktnom duelu, i to na kraju karijere, pa tačno ne mogu ni da zamislim reakciju navijača 😁 Prvi bih ga psovao i kleo🙄
Nini3112 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 8 minutes ago, Markoss said: Treba sada biti pazljiv i sa tom doselekcijom da se ne sjebe momentum. Ja bih doveo svakako jednog igraca spolja i sacekao Grejema da vidimo sta i kako. Nikako dvojicu, mislim da nema potrebe. Tu je i Dobric, kome ne verujem previse, ali nema potrebe ni da bude apriori izignorisan kod novog trenera. Nije game changer, ali je bas kao i Deda, lik koji se dobro ukalupi ako ekipa pobedjuje. Bas tako,ima par zanimljivih igraca koji ce biti cutovani samo je pitanje da li imamo vremena to da cekamo... Kilian Hayesa bu odnah doveo. 1
szsd21 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kalinić poslao emotivnu poruku svom detetu: Nisam video ćerku 20 dana, tako da želim da ukažem na jedan problem koji se javlja, na roditelje koji zloupotrebljavaju institucije, policije, centra za socijalni rad... Želim da pozovem na dodatnu pažnju i oprez, to je grozna stvar. Imam sreće da mogu da kažem javno kada poželim, na ovaj način. Svim ljudima koji prolaze kroz to nije lako, želim im svu sreću i da ostanu jaki. WTF??!! 16 2
Krle Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Neverovatna atmosfera u Areni i neverovatna pobeda. Momci su bukvalno izginuli u poslednjoj cetvrtini, delovalo je da je Nwora svuda po terenu... Covek je udvajao, skakao, lupao rampe, poentirao na neverovatne nacine. Ojeleye isto ima neverovatne predispozicije, a Izundu je ono sto je falilo proslih sezona kada smo imali na toj poziciji igrace koji se plase kontakta. PADA REAL!!! 3 1
mister-no Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 17 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam zašto Wright nije igrao celu završnicu, možda i neka povreda. Ako je bio ok, po meni teška glupost Masijulisa ali neka. Dobili smo pa sad cveta cveće ali plejmejkeri su nam baš kritični. CMM je bar prisutan u odbrani ali stvarno frustrira kad ono krene da hobluje u mestu, znaš da je taj napad propao unapred. Yagiša je tuga, mislim da jedva čekaju da mu nađu zamenu, da bratić po nešto i makar stvara privid neke napadačke pretnje, stvarno se trudi ali teška priča kad se sve sabere i oduzme. Za kraj, ja ne pamtim da smo mi ikad izgubili kad Deda odigra na nivou, šteta što se pojavi na svakoj sedmoj utakmici sa iole konkretnim doprinosom. Popizdio na njega zbog odbrane, mislim i da je Wright odreagovao na to, možda je neko video bolje.. Onda kada je Deda odigrao leđima sa Gosom valjda.. Edited 9 hours ago by mister-no
Golijat Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, szsd21 said: Kalinić poslao emotivnu poruku svom detetu: Nisam video ćerku 20 dana, tako da želim da ukažem na jedan problem koji se javlja, na roditelje koji zloupotrebljavaju institucije, policije, centra za socijalni rad... Želim da pozovem na dodatnu pažnju i oprez, to je grozna stvar. Imam sreće da mogu da kažem javno kada poželim, na ovaj način. Svim ljudima koji prolaze kroz to nije lako, želim im svu sreću i da ostanu jaki. WTF??!! O cemu se radi? 😮
Cavani Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ojekukulele dao 10 poena i 5 skokova, odlican doprinos smo imali i od njega, neophodno nam je da se i on prikljuci. Edited 9 hours ago by Cavani 4
Todo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 3 minutes ago, szsd21 said: Kalinić poslao emotivnu poruku svom detetu: Nisam video ćerku 20 dana, tako da želim da ukažem na jedan problem koji se javlja, na roditelje koji zloupotrebljavaju institucije, policije, centra za socijalni rad... Želim da pozovem na dodatnu pažnju i oprez, to je grozna stvar. Imam sreće da mogu da kažem javno kada poželim, na ovaj način. Svim ljudima koji prolaze kroz to nije lako, želim im svu sreću i da ostanu jaki. WTF??!! Sad sam pročitao,užas,jbt!!! Rekao je Motejunas da ljudi ne znaju sa kakvim se problemima nose nekada igrači,i da u našoj ekipi ima par jako teških privatnih situacija.... 1
djenkoslav Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 20 minutes ago, NMX said: Napisao sam posle neke od pripremnih, da mi je jedan od jacih utisaka koliko nas "ima" na terenu. Veceras isto. Mesa ma sve strane, u jednom trenutku mislim da su u petorci bili Izundu, Cima, Kalina i Nwora, pa ti druze prodji tu, ako mozes. Mnogo fizikalnija ekipa od onoga na sta smo navikli. I sto Drop kaze za Nworu, kontakt ne utice na njega. Ko bik je jak i stabilan. Moze ova ekipa da pegla ozbiljnu odbranu. Mec prelomilo kad je Sale izvadio Kalinu nakon Loove dve trojke i ubacio Dedu. Pogledas na papir i mislis sta je mesa i onda prva dva kola sa Sferom svi izduvani, prolaze nas kao juniore. Tačno nešto nije kliknulo... Ovo sto smo danas videli odgovara papiru. 10 1
Taki Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 28 minutes ago, Chaos Is Me said: Ne znam zašto Wright nije igrao celu završnicu, možda i neka povreda. Ako je bio ok, po meni teška glupost Masijulisa ali neka. Dobili smo pa sad cveta cveće ali plejmejkeri su nam baš kritični. CMM je bar prisutan u odbrani ali stvarno frustrira kad ono krene da hobluje u mestu, znaš da je taj napad propao unapred. Yagiša je tuga, mislim da jedva čekaju da mu nađu zamenu, da bratić po nešto i makar stvara privid neke napadačke pretnje, stvarno se trudi ali teška priča kad se sve sabere i oduzme. Za kraj, ja ne pamtim da smo mi ikad izgubili kad Deda odigra na nivou, šteta što se pojavi na svakoj sedmoj utakmici sa iole konkretnim doprinosom. A Nvora? 😁 Naknadno pročitao da si pisao za Nvoru, izvinjavam se 😁 Edited 9 hours ago by Taki
Markoss Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, Golijat said: O cemu se radi? 😮 Krajem prosle sezone se razveo, i bilo je bas burno. To su oni privatni problemi o kojima se pricalo. Tako da, verovatno se odnosi na to. Ne bih inace pisao, ali kad je vec javno rekao. 6 18
szsd21 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Markoss said: Krajem prosle sezone se razveo, i bilo je bas burno. To su oni privatni problemi o kojima se pricalo. Tako da, verovatno se odnosi na to. Ne bih inace pisao, ali kad je vec javno rekao. verovatno mu bivsa ne da da vidja dete..tuga.... 1
Recommended Posts