forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/tajson-karter-crvena-zvezda-plucna-embolija-sport-klub/
Summerfunk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 2 minutes ago, Tom Wambsgans said: U jebote. Još sam pregledao tvitove, Beobasket agenciju i nema ga na listi. Čak i provukao kroz Ai. Hvala svakako. Moja greška. Edited 2 hours ago by Summerfunk 1
Milos 3.14 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 hours ago, Gudura said: P.S. Da li je Moses Wright imao isti problem kada je propustio gotovo celu proslu sezonu? Jeste Moses je presedeo prošlu sezonu zbog toga. Nadam se da je na vreme otkriveno ako je embolija. Palmer je dobar šuter, ali mora da mu se iskreira, da je Karter tu dobar fit 2
Tom Wambsgans Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, forumko topic said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/tajson-karter-crvena-zvezda-plucna-embolija-sport-klub/ Pa kako u istom tekstu moze biti samo pauza od mesec dana i "sumnja se da Karter ima plucnu emboliju, koja moze biti jako opasna"... ja nisam lekar pa sam mislio da je embolija minimum 3 meseca 1
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Tom Wambsgans said: Razumem sta hoces da kazes ali sam istovremeno misljenja da ako se ovde ne naprave kakve-takve zalihe, posle ce biti solidno teze. Za zalgiris i real ionako ne moze da stigne ni iz turske. Mozda jos uvek bude bio neki sok efekat za zalgiris. Baskoniju i asvel mozda mozemo dobiti i ovako osakaceni. Ova sezona je jako klimava i sem ako ne dodje neki gamechanger tipa quincy miller tesko da mzoemo dalje od 14, 15. mesta. Bolje iskesirati dobro za neku macku, nego sa bude neka varijanta seci usi krpi dupe 1
Geronimo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Montejunasa je doveo, a Jaga vratio je sam Sasa, koliko sam cuo... Ajd da vidimo reakciju na Kartera. Btw, bas mi je zao, Karter mi je kosarkaski bio jedan od najsmislenijih u nasoj ekipi. Edited 2 hours ago by Geronimo 10
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, Milos 3.14 said: Palmer je dobar šuter, ali mora da mu se iskreira, da je Karter tu dobar fit Evo ja odgledah utakmicu koju je danas igrao. Ovo nije tacno. Moze sam da iskreira za sebe, a moze i za druge. Veliko telo i odlican je sa loptom, aktivan u odbrani. Ako se pogleda njegova statistika to je uvek 15+ pts, plus asistencije i skokovi. Sto se tice bacanja kroz karijeru je od 65 do 80%, a samo je ove dve sezone u Tusrskoj bio na oko 55%, tako da je to verovatno nesto u glavi. Nije Sterling za siromasne kako je neki tviteras i bivsi nas (a mozda je i jos) forumas konstatovao, pa ga svi citirate i prepisujete.
Nate Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) @VISOKOLETAC Ne mislim da ne moze sam da iskreira, naorotiv. Dosta se pominjao i u predsezoni kao potencijalno EL pojacanje. Ima i ulaz i poludistancu. Za tri moze i iz spot-upa i iz driblinga, ali ume da zaglavinja i da donosi lose odluke. Toga ce u EL biti puno vise. Bice bolje odbrane, posebno timske! U idbrani je vrlo aktivan, cesto isceprka ciste lopte, alj ce ovde i napadi bitk bolji, a on cesto zna da ispadne kad ne cuva igraca sa loptom. Ne znam sta je s bacanjima problem. Pogadjao je do pre dve godine solidno. Mozda bi mu orijala promena. Edited 2 hours ago by Nate
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 28 minutes ago, Geronimo said: Montejunasa je doveo, a Jaga vratio je sam Sasa, koliko sam cuo... Ajd da vidimo reakciju na Kartera. Znaci znalo se jos pre Zadra da ce Sasa da nam bude trener? 1
Geronimo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 minutes ago, Don Dusko said: Znaci znalo se jos pre Zadra da ce Sasa da nam bude trener? Ako su lagali mene - i ja lazem vas... Montejunas bas ima logike, kupio sam pricu bez problema. Mozda malo nekriticki s moje strane, ali totalno mi je imalo smisla.
Wingwalker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 minutes ago, drakon1 said: Apropos Zadar: Izgubiše od moćne Ilirije. Ko da se cima protiv Ilirije.. 2 1
Milos 3.14 Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago 1 hour ago, VISOKOLETAC said: Evo ja odgledah utakmicu koju je danas igrao. Ovo nije tacno. Moze sam da iskreira za sebe, a moze i za druge. Veliko telo i odlican je sa loptom, aktivan u odbrani. Ako se pogleda njegova statistika to je uvek 15+ pts, plus asistencije i skokovi. Sto se tice bacanja kroz karijeru je od 65 do 80%, a samo je ove dve sezone u Tusrskoj bio na oko 55%, tako da je to verovatno nesto u glavi. Nije Sterling za siromasne kako je neki tviteras i bivsi nas (a mozda je i jos) forumas konstatovao, pa ga svi citirate i prepisujete. Ako on bude kreirao biće prilično pritužbi kako hobluje i sl. On i na hajlajtsima osim u nekoj tranziciji tabne loptu 5 puta pre nego što nešto uradi. Nije lik operisan od driblinga i dobro završava sa obe ruke, fizički je ok, čak mislim da su mu procenti za tri bolji iz driblinga, ali ne može da uskoči u Karterove cipele, ni blizu jer je dugi tip igrača Verujem da su ga naši tražili kao zamenu za Kenana što bi bilo odlično. Međutim ako je Karter na duže odsutan i ako nećemo dovoditi više od jednog igrača spolja ja bih onda pre gledao nekog kombo beka nego klasičnu dvojku.
VISOKOLETAC Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 4 minutes ago, Milos 3.14 said: Ako on bude kreirao biće prilično pritužbi kako hobluje i sl. On i na hajlajtsima osim u nekoj tranziciji tabne loptu 5 puta pre nego što nešto uradi. Nije lik operisan od driblinga i dobro završava sa obe ruke, fizički je ok, čak mislim da su mu procenti za tri bolji iz driblinga, ali ne može da uskoči u Karterove cipele, ni blizu jer je dugi tip igrača Verujem da su ga naši tražili kao zamenu za Kenana što bi bilo odlično. Međutim ako je Karter na duže odsutan i ako nećemo dovoditi više od jednog igrača spolja ja bih onda pre gledao nekog kombo beka nego klasičnu dvojku. On se i ne dovodi kao zamena za Kartera. Karter ima problem od danas ili juce, a zamena za Kenana se gleda vec mesec dana. Da li si odgledao neku utakmicu ili samo gledas hajlajtse? A i glupo je da pisemo o njemu dok ne bude zvanicno.
Recommended Posts