No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ma nema šanse da mu predju preko ovoga. Leteće na keca. Zaslužio je još prošle sezone, ali kad telad u upravi ima procenu da ovaj može nešto da doprinese da se unapredi, onda to bude ovako. Poslao bi ga biciklom u Solun pa nek tamo filozofira. 1
Bode Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, JPM said: Janis upravo zahvalio predsedniku Srbije za dva nova igraca koji treba da dodju. Iskljucio sam, necu to da slusam. Predsedniku kluba, kakve Srbije 3 1
Issey Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, СтелаРоса said: Nisu pare vredne toga da nam klub bude kidnapovan. Vise bih voleo da nas vode posteni i strucni ljudi i da igramo Fiba LS nego ovako. Država nam je kidnapovana... Šta je onda jedan klub...
mindgame Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago čekamo Markosa kao zeblo sunce da se oglasi ako bude nekakvih promena 😅
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, Cavani said: Dule jel si to konacno presao na tamnu stranu? Ja samo smatram da nam promena trenera sad nece nista promeniti al ajd da vidimo i to. 5 1
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, professor said: Sve sve ali treba biti realan. Zaista nedostaje puno igrača i teško je pripremiti utakmucu tako. Videćeemo kako će to izgledati u Istambulu. Koji će to ttener sada preuzeti ekipi sa ovakvim raspoedom i bez mogućnosti vezanih treninga. Ivanović i Janis su tako preuzimali ekipu. I Radonjić ... 1
alokin Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Small Owl said: Koliko shvatam, Sasa Obradovic je poprilicno konfliktan lik, hodajuca tenzija. Takodje, neozbiljno mi zvuci da direktor postane trener (Tomic). Ono, zvuci bas, u dugorocnom smislu, kao da smo cirkus. Mi jesmo cirkus
drakon1 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago E, evo: Navijaci treba da budu strpiljivi i da budu na strani ekipe ne samo kad su dobri momenti, a ne samo kada ide loše. Pitanje: seća li se neko kada smo posle februara 2025. izgledali dobro?
Nini3112 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pobegao je,malo kukao o povredjenim igracima i pobegao.
Miloš 52 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kakav flešbek u 2010/11. jbmti...A para se ima. Neverovatna stvar. Mi nemamo legende koje će pruzeti kormilo broda koji tone. I period kada nas Dule sahranjivao...Ide sve u ciklusima valjda. Ispade Čovićeva era, ona koja će biti u nekim budućim almanasima u kategoriji uspešnih. Pun mesec, a Zvezda opet izgubila sjaj. Nada ipak umire poslednja tako da, ložiću se još više iako ne miriše na dobro.
srlepajce Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sfero oborio sve moguce rekorde Od 13/14 najgori start kombinovano El i aba
fradler Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, JPM said: Janis upravo zahvalio predsedniku Srbije za dva nova igraca koji treba da dodju. Iskljucio sam, necu to da slusam. Zahvalio je Drcheli na dva igraca koja su se prikljucila (Jago i Motejunas) i jos jednom pojacanju koje se ocekuje. 10 1
Dropkick Murphys Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 6 minutes ago, Admiral said: Au Janise… ceo mandat si gospodin covek, nemoj se sad blamirati pobogu Sferopulos je lik koji ne bi dao otkaz ni posle 0-38, jer se neće odreći para, već bi palamudio neku demagogiju mesecima kao izgovor. I to je legitimno, jer je ovo pre svega posao i on je sebi na prvom mestu. Neka Drki zavuče duboko u svoj privatni Konkord džep i isplati ga, kad je već on i zajebao stvar novim ugovorom. Edited 4 hours ago by Dropkick Murphys 24
JPM Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, fradler said: Zahvalio je Drcheli na dva igraca koja su se prikljucila (Jago i Motejunas) i jos jednom pojacanju koje se ocekuje. Ok, moja greska, previse sam besan.
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 minute ago, JPM said: Janis upravo zahvalio predsedniku Srbije za dva nova igraca koji treba da dodju. Iskljucio sam, necu to da slusam. Pogresno si razumeo. Rekao je da se zahvaljuje menadzmentu i predsedniku (Drcelicu) na tome sto su brzo reagovali i sto su dosla ova dva igraca (misli se na Jaga i Motejunasa a ne na neka druga dva koja tek treba da dodju - posle je rekao da smo na trzistu za jos jednog igraca). Ne mora bas ni da se lepi Janisu i tako nesto...
Petkovic Miroslav97 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Radonjić je slobodan trener. Ima i svoje pomoćnike, kondicione trenere. Miler / novi plej koji vrti pik igru do iznemoglosti Karter/ Nvora Kalinić/ Odzelej / Dobrić Moneke / Davidovac Izundu / Motiejunas Ovaj tim ima potencijala da igra brzo u tranziciji i jako u odbrani.. Vreme je! 1 1 2
No name Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, professor said: Sve sve ali treba biti realan. Zaista nedostaje puno igrača i teško je pripremiti utakmucu tako. Videćeemo kako će to izgledati u Istambulu. Koji će to ttener sada preuzeti ekipi sa ovakvim raspoedom i bez mogućnosti vezanih treninga. Pih, zakasnio si. Ugasi se žar...
Kooineeperk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: Ja samo smatram da nam promena trenera sad nece nista promeniti al ajd da vidimo i to. Pa znaci da jesi 🙂 Priznaj, ne boli.
Урош19 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Nije ni bilo očekivano da kaže idem, ne pamtim da je neki EL trener to uradio na konferenciji. Ako grešim ispravite me. 1
Bejn Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Don Dusko said: Ja samo smatram da nam promena trenera sad nece nista promeniti al ajd da vidimo i to. Kada je Ivanović preuzeo ekipu promena je nastupila odmah. Možda ovu rasturenu bandu neće dovesti u red niko u narednih mesec dana ali Janis neće nikada. Dakle, promena je obavezna. Ostanak je produženje agonije koja će se, ipak, završiti smenom trenera samo par meseci kasnije. 3
K.Dot Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Da li je bilo ko očekivao da će Janis ponuditi ostavku? Pa to se neće desiti pa sve i da budemo na 0-10 u EL i ABA a nećemo biti, dobiće ovaj tim poneku utakmicu , jednostavno moraš da ga otpustiš, sa njim neće moći drugačije. 4
Zadnji vezni Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Janis Sferopulosa: Jedna najobičnija podguzna muva,šlihtara,beskičmenjak i besramnik. Čovek nas je vratio za ovo vreme dve sezone unazad.Toliko nas je unazadio. Mada kako radiš (uprava) tako ti se vraća. E sad plivajte u svojim govnima i gledajte kako se blamiramo i dalje.mi ovakvi ,garantujem ni Crnokosu ne bi dobili. Edited 4 hours ago by Zadnji vezni 3
Giorgio II Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Obraz kao djon, igra nikakva...idemo dalje (za iste pare)
Bogoljub Gagic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Каква његова оставка ко да не зна да неће радити после нас нигде следеће две године као што и пре нас није радио дужи период. 7
Recommended Posts