Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma nema šanse da mu predju preko ovoga. Leteće na keca.  Zaslužio je još prošle sezone, ali kad telad u upravi ima procenu da ovaj može nešto da doprinese da se unapredi, onda to bude ovako.

Poslao bi ga biciklom u Solun pa nek tamo filozofira. 

• Like 1
Posted
1 minute ago, JPM said:

Janis upravo zahvalio predsedniku Srbije za dva nova igraca koji treba da dodju. Iskljucio sam, necu to da slusam.

Predsedniku kluba, kakve Srbije

• Like 3
  • Thanks 1
Posted
6 minutes ago, СтелаРоса said:

Nisu pare vredne toga da nam klub bude kidnapovan. Vise bih voleo da nas vode posteni i strucni ljudi i da igramo Fiba LS nego ovako.

Država nam je kidnapovana... Šta je onda jedan klub...

Posted
1 minute ago, Cavani said:

Dule jel si to konacno presao na tamnu stranu?

Ja samo smatram da nam promena trenera sad nece nista promeniti al ajd da vidimo i to.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted
Just now, professor said:

Sve sve ali treba biti realan. Zaista nedostaje puno igrača i teško je pripremiti utakmucu tako. Videćeemo kako će to izgledati u Istambulu. Koji će to ttener sada preuzeti ekipi sa ovakvim raspoedom i bez mogućnosti vezanih treninga. 

Ivanović i Janis su tako preuzimali ekipu. I Radonjić ...

• Like 1
Posted
6 minutes ago, Small Owl said:

Koliko shvatam, Sasa Obradovic je poprilicno konfliktan lik, hodajuca tenzija. Takodje, neozbiljno mi zvuci da direktor postane trener (Tomic). Ono, zvuci bas, u dugorocnom smislu, kao da smo cirkus.

Mi jesmo cirkus

Posted

E, evo: Navijaci treba da budu strpiljivi i da budu na strani ekipe ne samo kad su dobri momenti, a ne samo kada ide loše. Pitanje: seća li se neko kada smo posle februara 2025. izgledali dobro?

Posted

Kakav flešbek u 2010/11. jbmti...A para se ima. Neverovatna stvar. Mi nemamo legende koje će pruzeti kormilo broda koji tone. I period kada nas Dule sahranjivao...Ide sve u ciklusima valjda. Ispade Čovićeva era, ona koja će biti u nekim budućim almanasima u kategoriji uspešnih. Pun mesec, a Zvezda opet izgubila sjaj. Nada ipak umire poslednja tako da, ložiću se još više iako ne miriše na dobro.

Posted
2 minutes ago, JPM said:

Janis upravo zahvalio predsedniku Srbije za dva nova igraca koji treba da dodju. Iskljucio sam, necu to da slusam.

Zahvalio je Drcheli na dva igraca koja su se prikljucila (Jago i Motejunas) i jos jednom pojacanju koje se ocekuje.

• Like 10
  • Thanks 1
Posted (edited)
6 minutes ago, Admiral said:

Au Janise… ceo mandat si gospodin covek, nemoj se sad blamirati pobogu

Sferopulos je lik koji ne bi dao otkaz ni posle 0-38, jer se neće odreći para, već bi palamudio neku demagogiju mesecima kao izgovor. 

I to je legitimno, jer je ovo pre svega posao i on je sebi na prvom mestu. 

Neka Drki zavuče duboko u svoj privatni Konkord džep i isplati ga, kad je već on i zajebao stvar novim ugovorom. 

Edited by Dropkick Murphys
  • Like 24
Posted
Just now, fradler said:

Zahvalio je Drcheli na dva igraca koja su se prikljucila (Jago i Motejunas) i jos jednom pojacanju koje se ocekuje.

Ok, moja greska, previse sam besan.

Posted
1 minute ago, JPM said:

Pogresno si razumeo. 

Rekao je da se zahvaljuje menadzmentu i predsedniku (Drcelicu) na tome sto su brzo reagovali i sto su dosla ova dva igraca (misli se na Jaga i Motejunasa a ne na neka druga dva koja tek treba da dodju - posle je rekao da smo na trzistu za jos jednog igraca). 

Ne mora bas ni da se lepi Janisu i tako nesto... 

Posted

Radonjić je slobodan trener. 
Ima i svoje pomoćnike, kondicione trenere. 
Miler / novi plej koji vrti pik igru do iznemoglosti

Karter/ Nvora 

Kalinić/ Odzelej / Dobrić 

Moneke / Davidovac 

Izundu / Motiejunas

Ovaj tim ima potencijala da igra brzo u tranziciji i jako u odbrani.. Vreme je! 

• Like 1
  • Love 1
  • Thanks 2
Posted
3 minutes ago, professor said:

Sve sve ali treba biti realan. Zaista nedostaje puno igrača i teško je pripremiti utakmucu tako. Videćeemo kako će to izgledati u Istambulu. Koji će to ttener sada preuzeti ekipi sa ovakvim raspoedom i bez mogućnosti vezanih treninga. 

Pih, zakasnio si. Ugasi se žar...

Posted
Just now, Don Dusko said:

Ja samo smatram da nam promena trenera sad nece nista promeniti al ajd da vidimo i to.

Kada je Ivanović preuzeo ekipu promena je nastupila odmah. Možda ovu rasturenu bandu neće dovesti u red niko u narednih mesec dana ali Janis neće nikada. Dakle, promena je obavezna. Ostanak je produženje agonije koja će se, ipak, završiti smenom trenera samo par meseci kasnije.

• Like 3
Posted

Da li je bilo ko očekivao da će Janis ponuditi ostavku? Pa to se neće desiti pa sve i da budemo na 0-10 u EL i ABA a nećemo biti, dobiće ovaj tim poneku utakmicu , jednostavno moraš da ga otpustiš, sa njim neće moći drugačije. 

• Like 4
Posted (edited)

Janis Sferopulosa:

Jedna najobičnija podguzna muva,šlihtara,beskičmenjak i besramnik.

Čovek nas je vratio za ovo vreme dve sezone unazad.Toliko nas je unazadio.

Mada kako radiš (uprava) tako ti se vraća.

E sad plivajte u svojim govnima i gledajte kako se blamiramo i dalje.mi  ovakvi ,garantujem ni Crnokosu ne bi dobili.

Edited by Zadnji vezni
  • Like 3
Posted

Каква његова оставка ко да не зна да неће радити после нас нигде следеће две године као што и пре нас није радио дужи период.

• Like 7