Taki Posted April 5 Posted April 5 1 minute ago, Mrk said: Pa skratite malo roster, ili mu "obecajte minutazu", kao Butleru. Ili da ostane zbog Obradovica jer mu je zivotna zelja da ga on trenira, a sto se rostera tice, koliko li igraca prodje ove sezone kod vas 20+, a da sve su zarade, da Covic pozavidi 2
Mrk Posted April 5 Posted April 5 4 minutes ago, Taki said: Ili da ostane zbog Obradovica jer mu je zivotna zelja da ga on trenira, a sto se rostera tice, koliko li igraca prodje ove sezone kod vas 20+, a da sve su zarade, da Covic pozavidi Nemoj ovde o KKP, smeta mnogima, pogotovo nakon svega sto se desilo. Dodji kod nas na temu pa mozemo o tome da diskutujemo.
Gudura Posted April 5 Posted April 5 47 minutes ago, fradler said: Ne prizeljkuje niko njihov odlazak, ja bih voleo da ostanu obojica. Narocito Batler, koji bi mogao da procveta u drugoj El sezoni, posle perioda adaptacije. Posebno u nekom iole postavljenom sistemu sa pismenim trenerom, gde ne mora konstantno da igra 1 na 5. Samo kazem da ih ne vidim kao nezamenljive gejmcendzere nivoa Karlika Dzonsa, koji KKP-u pravi razliku izmedju plejof tima i 17. mesta. Videli smo prosle sezone kako je na nivou cele sezone napravio razliku izmedju 17. i 12. mesta, uz najboljeg trenera u univerzumu. Ali kapiram da cvece uvek lepse mirise sa druge strane tarabe, narocito kad zavrsis sezonu u decembru 16 1
Petkovic Miroslav97 Posted April 5 Posted April 5 Asvel je bio sredinom novembra, kad im je i ugašena sezona. 2
Chaos Is Me Posted April 5 Author Posted April 5 Nama trebaju gladni igrači koji imaju motivaciju da igraju ovde i dignu svoju igru na viši nivo, a posledično i da osvajaju trofeje. Rano je pričati o Codijevom odlasku ali niko ne bi trebalo da je nezamenljiv, pa ni on. U evroligi postoji svega 10ak gamechangera i nijedan od njih ne igra ni kod nas ni u KKP, kad smo kod toga. 14 1
Guru Posted April 5 Posted April 5 3 hours ago, liv7 said: Ovo "odricanje" od 2 najbolja igraca najbolje opisuje koliko je i nas navijace,i tim,a i ova dva majstora ukanalio Implementator. Ukanaljeni Nvora je onaj iz Efesa koji je imao 7.6 ppg, šutirao 42.8% iz igre, 34.5% za tri i kome je trener rekao da nije dovoljno dobar za EL nivo. Implementatorov Nvora ima 17.3 ppg, šutira 47.7% iz igre, 35.8% za tri, najbolji je strelac svoje ekipe i jedan od vodećih strelaca Evrolige. 8 2
Sector Posted April 5 Posted April 5 4 hours ago, Mile1 said: Posto sam bio na odmoru, kakvo je bilo stanje posle poraza od Partizana? Jel i dalje full support coach Obri ili se ipak situacija promenila? Takmičenje je ujednačeno, svako svakoga može da dobije. A i samo Bayern je kiks. 1
K.Dot Posted April 5 Posted April 5 1 hour ago, Sector said: Takmičenje je ujednačeno, svako svakoga može da dobije. A i samo Bayern je kiks. Još uvek smo u igri za osvajanje EL, meni dovoljno.
The_Big_S Posted April 5 Posted April 5 (edited) Ništa menj nije jasno?!? Kodi puni u junu 32 godine i prestar nam je za jak dvogodišnji ugovor, ali zato bih se zakleo da ćemo njegovoj zameni Krisu Džonsu dati masan dvogodišnji ugovor a on pri tome za par dana puni 33 🤔🤔. Ko je tu lud zapravo? a pritom smo Kenanu tada sa pune 33 dali vrhunski dvogodišnji ugovor takođe Edited April 5 by The_Big_S 2 1
Čočo Posted April 5 Posted April 5 Ne opterećujte se. Ja sam ubeđen da Kodi ostaje kod nas i sledeće sezone. Neće on nigde. 1 2
Bejn Posted April 5 Posted April 5 (edited) Raduje me da su Sale i igrači pokazali karakter i dobili uvek neugoddnu Igokeu u veoma bitnoj utakmici. Edited April 5 by Bejn 1
Žilee Posted April 5 Posted April 5 Iskreno ne kontam sta zeli Oly ,ajde da ne zele Vokapa vise ,ali kolimo sam video zele i njega da produze jos sezonu ili dve,plus Kodi,pa to ima da sevaju cigle na sve strane.Dok ce imati ako ode Kodi kod njih najstrasniju defanzivnu rotaciju na pleja.
kokodakalo Posted April 5 Posted April 5 Vezano za Kodijev odlazak ili ostanak ja bih se vratio na Ciminu izjavu i to ne onaj deo gde mu je pozeleo da se negde naplati, vec deo u kojem je pricao kako je i gore nego sto im je Kodi pricao, a u vezi pritiska koji prave navijaci kada se ne pruzaju dobre partije. Verujem da nam je tesko da primetimo, jer smo u sredistu, ali nasa sredina, pritom mislim na drzavu, a ne klub je potpuna psihijatrija. Mi smo se navikli na sto sta, ali ljudi sa strane sve to lepo i dobro vide. E sad, svakako i da boravak ovde ima i neke prednosti, ali mislim da moramo imati u vidu i gore receno uz uvek prisutnu ambiciju za borbu za trofej, koju bi svaki sportista trebao da ima. Csk i da zaboravimo da Kodi ima pravo da bira sta je najbolje za njega, uvek moramo biti zahvalni tom coveku jer apsolutno sve jedan igrac koji je dosao je rekao da je prethodno pricao sa Kodijem i da im je on preneo samo reci hvale za klub. 12 1
Žilee Posted April 5 Posted April 5 Evo jedne zanimljivosti u zavrsnici sezone,u principu mozemo da budemo i 5. a moze i da ispadnemo iz plej ina.Tako da bice ovde veselo do kraja,izuzetno pretesko do 5og mesta ali ne i nemoguce. 4
ZvezdaBL Posted April 5 Posted April 5 41 minutes ago, kokodakalo said: Vezano za Kodijev odlazak ili ostanak ja bih se vratio na Ciminu izjavu i to ne onaj deo gde mu je pozeleo da se negde naplati, vec deo u kojem je pricao kako je i gore nego sto im je Kodi pricao, a u vezi pritiska koji prave navijaci kada se ne pruzaju dobre partije. Verujem da nam je tesko da primetimo, jer smo u sredistu, ali nasa sredina, pritom mislim na drzavu, a ne klub je potpuna psihijatrija. Mi smo se navikli na sto sta, ali ljudi sa strane sve to lepo i dobro vide. E sad, svakako i da boravak ovde ima i neke prednosti, ali mislim da moramo imati u vidu i gore receno uz uvek prisutnu ambiciju za borbu za trofej, koju bi svaki sportista trebao da ima. Csk i da zaboravimo da Kodi ima pravo da bira sta je najbolje za njega, uvek moramo biti zahvalni tom coveku jer apsolutno sve jedan igrac koji je dosao je rekao da je prethodno pricao sa Kodijem i da im je on preneo samo reci hvale za klub. Apropo priče oko Čime, njega sam posebno ispratio ove godine jer njegova pojava sama po sebi specifična, taj dečko pored što snima Vlogove, snima podcast i gostovao je na minimum jos 10 mjesta gdje je doslovno u svakom intervjuu najavljivao nešto veliko (u ovom slučaju F4) to ti je isto kao što se ribici kule i vile obećaju prije veze, pa onda kada skontaš da nećeš ni šupe napraviti vadiš se na neki pritisak, mogu razumjeti neke igrače da im smetaju takve stvari u vidu pritiska jer su igrali u nekim mekšim sredinama ali Čima koji je sam tvorac visokih očekivanja i ciljeva mora da snosi posljedice postavljanja istih, jer jebiga stani nekad iza svojih obećanja. 2
Disfruto Posted April 5 Posted April 5 52 minutes ago, Žilee said: Evo jedne zanimljivosti u zavrsnici sezone,u principu mozemo da budemo i 5. a moze i da ispadnemo iz plej ina.Tako da bice ovde veselo do kraja,izuzetno pretesko do 5og mesta ali ne i nemoguce. 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 jel u ovih 22 i pobeda u derbiji ili 🤣
kokodakalo Posted April 5 Posted April 5 43 minutes ago, ZvezdaBL said: Apropo priče oko Čime, njega sam posebno ispratio ove godine jer njegova pojava sama po sebi specifična, taj dečko pored što snima Vlogove, snima podcast i gostovao je na minimum jos 10 mjesta gdje je doslovno u svakom intervjuu najavljivao nešto veliko (u ovom slučaju F4) to ti je isto kao što se ribici kule i vile obećaju prije veze, pa onda kada skontaš da nećeš ni šupe napraviti vadiš se na neki pritisak, mogu razumjeti neke igrače da im smetaju takve stvari u vidu pritiska jer su igrali u nekim mekšim sredinama ali Čima koji je sam tvorac visokih očekivanja i ciljeva mora da snosi posljedice postavljanja istih, jer jebiga stani nekad iza svojih obećanja. Ajmo onda kolektivno na njegov profil da ga kunemo i vredjamo.
ZvezdaBL Posted April 5 Posted April 5 13 minutes ago, kokodakalo said: Ajmo onda kolektivno na njegov profil da ga kunemo i vredjamo. Gdje je on spomenuo da ga kolektivno vređaju?
Petkovic Miroslav97 Posted April 5 Posted April 5 Kodi danas lagano ispija kafu u kafiću “Miya” , ljudi mu prilaze, slikaju se sa njim.. Baš se vidi da je voljen, čak i svega dva dana nakon poraza u derbiju.. Verujem da ako želimo da koliko - toliko ispariramo ponudi on neće imati ništa protiv da ostane ovde.
Čvarkov Posted April 5 Posted April 5 (edited) 2 hours ago, Žilee said: Evo jedne zanimljivosti u zavrsnici sezone,u principu mozemo da budemo i 5. a moze i da ispadnemo iz plej ina.Tako da bice ovde veselo do kraja,izuzetno pretesko do 5og mesta ali ne i nemoguce. Možemo i do drugog mesta u aba. Sve nam se otvara. Edited April 5 by Čvarkov 1 1
liv7 Posted April 5 Posted April 5 (edited) 4 hours ago, Guru said: Ukanaljeni Nvora je onaj iz Efesa koji je imao 7.6 ppg, šutirao 42.8% iz igre, 34.5% za tri i kome je trener rekao da nije dovoljno dobar za EL nivo. Implementatorov Nvora ima 17.3 ppg, šutira 47.7% iz igre, 35.8% za tri, najbolji je strelac svoje ekipe i jedan od vodećih strelaca Evrolige. Kakav je Sferopulosov Nwora u Evroligi?Imas statisku? Edited April 5 by liv7
Chaos Is Me Posted April 5 Author Posted April 5 Koliko god bio težak poraz u derbiju i koliko god izazvao lavinu negativnih komentara i emocija, nek stisnu sad muda jako i da se dobiju naredne dve pa će ljudi opet lako u pozitivni mod preći. 14
liv7 Posted April 5 Posted April 5 5 hours ago, Chaos Is Me said: Nama trebaju gladni igrači koji imaju motivaciju da igraju ovde i dignu svoju igru na viši nivo, a posledično i da osvajaju trofeje Ovo za klub treba da bude Biblija prilikom potpisivanja ugovora sa igracima.Tesko da su igraci od 30+ godina gladni uspeha i napredovanja.U tim godinama,uglavnom,gledaju da naplate minuli rad.To je skroz legitimno,ali bih ipak voleo da se naplate negde drugde,a ne u Zvezdi. 4
Dzo23 Posted April 5 Posted April 5 Osim ako se ne dese oba ova slučaja: 1. Naš poraz protiv Partizana 2. Pobjeda Budućnosti protiv Dubaia u Sarajevu Igraćemo protiv Cedeoli u 1/4 finalu. Ako prođemo idemo na Partizan - Bosna/Igokea u 1/2 finalu.
Petkovic Miroslav97 Posted April 5 Posted April 5 12 minutes ago, Chaos Is Me said: Koliko god bio težak poraz u derbiju i koliko god izazvao lavinu negativnih komentara i emocija, nek stisnu sad muda jako i da se dobiju naredne dve pa će ljudi opet lako u pozitivni mod preći. “ Ja znam Zvezdu čeka još sto ofanziva.. “ Bukvalno nam te dve pobede donose ponovno “ loženje ” mase pred put u Madrid. Jeste težak poraz, pogotovo što je derbi meč, ali rezultatski smo blizu tog 8. Mesta i u ovakvom rasporedu nema mesta za plakanje. Da dobijemo prvo Pariz, pa onda definitivno najlaganiji meč protiv zalutalog Asvela u EL.. 1
Recommended Posts