Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, NMX said:

Da se zna ko je najzaslužniji za ovaj strmopizd Fenera :default_coffee:

Ajd' pa da danas još jedna serija bude prekinuta pa da krene novi strmopizd. 🔥💪 

• Thanks 1
  • Ha-ha 8
Posted
16 minutes ago, ZvezdaBL said:

Pored nas, za koga večeras navijati da bar malo navučemo rezultate u našu korist

Ja nisam pametan, ali:

Zalgiris - Barsa: Obe smo losiji u medjusobnom, ali Litvanci imaju dosta laksi raspored, tako da je mozda bolje da oni odu, nego da se pravi krug sa obe ekipe. Birao bih da Zalgiris dobije

Hapoel - PAO: Bolje je da PAO dobije, inace ce Hapoel otici na dve pobjede viska, sa utakmicom manje. Obe ekipe imaju tezak raspored

Dubai - Monaco: Dubai je ispod nas, ima dve pobjede manje, Monaco ima isti skor kao i mi, kao i tezi raspored, jednostavno

Paris - Armani: Iako je Armani blizu, isti skor kao i Dubai, mislim da ne mogu da izvuku plej-in, mozda i nebitna utakmica, ali valjalo bi da ih Paris i zvanicno izbaci. Armani poslije ima gostovanje Oly i Valencia

Maccabi - Efes: Iskreno mislim da je bolje da Maccabi dobije, jer imamo bolji medjusobni i pobjedom bi imali vise sanse da dodju to plej-ina, s obzirom da igraju protiv Hapoela jednu utakmicu, bolje je da oni udju u trku i pomrse racune nekim ekipama

Zvezda - Partizan: Sve ovo gore nema smisla ako ovo ne bude ovako

Posted
2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said:

Otkud ovo?

Pre par meseci je najavio dolazak na ovaj derbi al ko će ga znati, prošlo je dosta vremena od tad

• Like 1
Posted

Ovo večeras je pravi i istinski ispit za ekipu. Favoriti smo, na papiru smo bolji, igramo pred svojim navijačima, sa druge strane protivnik koji je rasterećen i kome bi pobeda bila velika, a ako i izgube ne gube ništa, a biće maksimalno motivisani i u dobroj su formi objektivno. Oni imaju vrlo jaku petorku, bara bar sa našom, ali im je klupa znatno tanja i rotacija mršavija. Međutim, ovo su one utakmice na kojima oni mogu dodatno da kupe svoje navijače i da se u njihovim očima barem malo iskupe za fijasko u EL ove sezone. Značaj meča za nas ne moram da elaboriram. Već od Baskonije su krenula mala finala za nas, ali ovaj meč naravno nosi posebnu draž, ali i težinu. Takođe bi poslao poruku u vezi preostalih takmičenja, da smo tu i da ćemo se naoštriti kad fokus bude na tome, naš trenutni prioritet je EL. Radujem se EL sudijama, koje god da su, uvek mi je bolje to nego da sude lokalci koji mogu da budu biased na jednu ili drugu stranu.

• Like 7
Posted

Biće zajebano.

KKP je preporođen pod palicom Penjaroje, da nisu kiksali sa Željkom tj da su imali Penju od startu sigurno bi se makar za plej in borili. Takođe povratak Karlika ih je dodatno podigao.

Bićemo pod pritiskom jer je biti ili ne biti i ne očekujem lepršavu limunadicu poput aba ligaškog derbija kad su se igrali Yagoslav i Kobra, već potpuno drugačiju utakmicu.