Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, wing said:

sa Vasom ne bi ispali jer ne bi ni upali u gornji dom.

izgurale bi nas komšije iz F16.

Da se samo Drčela pitao okosnicu bi nam činili CMM, Vasa, Gudurić, Cennan i Kalinić.

Definitivno bi se borili sa Asvelom dole ko će fenjer da drži.

Posted
3 hours ago, Zvezdinho said:

Sramotna izjava Obradovica i vadjenje da je ekipu birao drugi trener.

U seriji pobeda je pohvalio tog drugog trenera da je odlično uradio selekciju. Šta se promenilo?! :smiley33:

Retoričko pitanje.

• Like 10
  • Thanks 1
Posted (edited)

Javlja mi se da je pohvalio Janisa za selektovani roster kada je nanizao 6 pobeda u EL. Ili sam ja pogrešio ili je "naš Sale" velika, velika NULA od čoveka.

Edited by Bejn
  • Like 3
Posted
6 minutes ago, Čvarkov said:

U seriji pobeda je pohvalio tog drugog trenera da je odlično uradio selekciju. Šta se promenilo?! :smiley33:

Krenuo da implementira.

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Nakon ,,second coming" nevera...niz pobeda, izbacivanje iz rukava gonciznih izjava i analiza uz elokventnost za osmicu i puls fakira.

Sigurno je njemu bilo najteže a verovatno i prvi put u karijeri da ima 7 povredjenih igrača od kojih su četvorica nosioci a nakon par meseci ima na raspolaganju operativan roster od 19 igrača kada su i ostali timovi digli broj obrtaja i tada kreće famozna implementacija ali i lična tranzicija na staru i nama već poznatu priču...bagovanje na terenu i van njega, rotacije kao iz Janisovih skripti, nesigurnost pred kamerama pa i lupetanja u lajvu.

Donatasu verovatno nikada neće oprostiti onu izjavu ali iskreno i ja bi isto postupio. To se ne radi na taj način u sred rezultatske krize kluba. Veteran je trebao da zna bolje ali probudio se stari Di-Mo u njemu.

Naźalost po sve nas, kod Davontea je sve krenulo naopako pa je proteẓ̌iranje Jaga na baterije baš potrajalo dok nije došlo do otrežnjenja ali je šteta već napravljena uz pomoć Kaline koji mu je verovatno i dalje najveća muka.

Edited by wing
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted

Mozda da malo stanete sa piskaranjem? Mozda ste malo preterali? Cuj izjava. Koga briga za izjave? Zar Sfero nije bio dzentlmen od trenera, a kada ste hteli da ode, onda ste gledali svaku izgovorenu rec. Uzeto mu je za veliki greh, jer je izjavio da nismo igrali nikada plejof, znaci rekao istinu.

Obradovic, kada su ga hvalili, rekao da nije samo on zasluzan, vec da je drugi trener selektirao ekipu. Znaci rekao istinu. Sada opet kaze to isto, ali posto nismo napravili rezultate kao sto bi vi zeleli, onda je prevara i vidi sta je izjavio. Tj, on je oba puta izjavio isto, a vi tumacite njegovu izjavu u zavisnosti od rezultata.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ми навијачи са форума, твитера и било којег сајта буквално за сваког тренера који је био у Звезди смо 80% ствари исто писали. Осим можда Радоње који је такође имао периоде пљувања. Ал исто и ти тренери из сезоне у сезоне праве исте ствари са мало измијењеним сценариом. Вртлог од клуба. Сферо је био господин ал изгубио је прва 2 кола и старт је сезоне и треба га отјерат ако ћемо се држат наше традиције отказа.

• Like 1
Posted

Niko neće pisati loše stvari ako tim igra iznad očekivanja, a nama je večito problem to što nam i na papiru dobri timovi podbacuju i igraju 30% lošije. Uvek imamo neku bukagiju poput Kalinića sada, koju vučemo na nozi i koja nas koči. Stalno u timu imamo nekoliko potpuno neupotrebljivih igrača iz nepoznatih razloga. Uvek nam je nešto falilo, da li plej, da li četvorka, centar... 

• Like 1
Posted
1 hour ago, wing said:

Donatasu verovatno nikada neće oprostiti onu izjavu ali iskreno i ja bi isto postupio. To se ne radi na taj način u sred rezultatske krize kluba. Veteran je trebao da zna bolje ali probudio se stari Di-Mo u njemu.

Naźalost po sve nas, kod Davontea je sve krenulo naopako pa je proteẓ̌iranje Jaga na baterije baš potrajalo dok nije došlo do otrežnjenja ali je šteta već napravljena uz pomoć Kaline koji mu je verovatno i dalje najveća muka.

koju izjavu?

Posted

Ма ми као клуб генерално имамо цијепања. Пуцамо на високо без неког покрића, мијењамо тренере као чарапе, задњих 10 година смо са бившим играчима на "иди ми дођи ми" па јбт ако желим резултат зашто враћам играча који је како кажу многи "превазиђен" пошто јелте ми из године у годину растемо. Плус сваки бивши играч који је враћен (свака част појединцима) и није се баш снашао ван граница. Хвала Луки Митровићу ал он је чист примјер политике клуба и његовох другог мандата у клубу.

• Like 1
Posted
4 hours ago, crni96 said:

Ми навијачи са форума, твитера и било којег сајта буквално за сваког тренера који је био у Звезди смо 80% ствари исто писали. Осим можда Радоње који је такође имао периоде пљувања. Ал исто и ти тренери из сезоне у сезоне праве исте ствари са мало измијењеним сценариом. Вртлог од клуба. Сферо је био господин ал изгубио је прва 2 кола и старт је сезоне и треба га отјерат ако ћемо се држат наше традиције отказа.

Radonja nema pojma

Posted
8 hours ago, NMX said:

Ne znam kakav je ugovor Krisa Džonsa u Hapoelu ali Janaj je lud ako ga ne zadrži pored ovakvog Vase. Pa možda i ne završi kod nas na kraju

Nadam se da je Džonsov ugovor sa nama overen. 🙃

• Like 3
Posted
2 hours ago, Nate said:

Radonja nema pojma

Клуб је с Радоњом тада имао амбиције да буде члан ЕЛ па сад како буде.. класик са Дарушафаком. Међутим сада се ситуација мијења, ми нападамо F4 😁

Posted

Kakve se sve stvari ovde pišu... sa Gudorom i Vasom u timu bismo se borili sa Asvelom za fenjer... Škobalj bolji od Davidovca, u jednoj KLS utakmici pokazao... trener ćelafuto implementator (inače, naša igračka legenda, jedna od retkih) sve upropastio, da se tera u tri lepe, sa nekim random Špancem bismo sigurno bili među 6 i igrali sexy košarku... 

Saberite se ljudi, odakle toliko negative? Prema Vasi, Guduri, pa i Davidovcu, zašto? Čime su to prva dvojica (pogotovo Gudura) zaslužili? Nisu došli u Zvezdu onda kad ste vi zamislili da treba, nego otišli na druga mesta za duplo više para, stvarno su sise? Davidovac takođe, više nego pristojan momak. Ne igra dobro? Pa, ne igra, ali ne igra ni mnogo, svakako od 14-og igrača ništa ne zavisi. 

Obradović - neka ga otpuste ako Tomić tako proceni, neka plaćamo tri stručna štaba istovremeno (jedini u Evropi), hebe mi se. Al' daj da napišemo i pročitamo nešto a da nije svaka druga reč ćelafuto implementator neznalica sramotan lik...

Posted (edited)
24 minutes ago, MarioKempes said:

Kakve se sve stvari ovde pišu... sa Gudorom i Vasom u timu bismo se borili sa Asvelom za fenjer... Škobalj bolji od Davidovca, u jednoj KLS utakmici pokazao... trener ćelafuto implementator (inače, naša igračka legenda, jedna od retkih) sve upropastio, da se tera u tri lepe, sa nekim random Špancem bismo sigurno bili među 6 i igrali sexy košarku... 

Saberite se ljudi, odakle toliko negative? Prema Vasi, Guduri, pa i Davidovcu, zašto? Čime su to prva dvojica (pogotovo Gudura) zaslužili? Nisu došli u Zvezdu onda kad ste vi zamislili da treba, nego otišli na druga mesta za duplo više para, stvarno su sise? Davidovac takođe, više nego pristojan momak. Ne igra dobro? Pa, ne igra, ali ne igra ni mnogo, svakako od 14-og igrača ništa ne zavisi. 

Obradović - neka ga otpuste ako Tomić tako proceni, neka plaćamo tri stručna štaba istovremeno (jedini u Evropi), hebe mi se. Al' daj da napišemo i pročitamo nešto a da nije svaka druga reč ćelafuto implementator neznalica sramotan lik...

Ne ne ne...nisi ti dobro razumio... mi smo ovdje zahvalni i Vasi i Guduri što su nas u ovakvom stanju zaobišli... preteruje se za Asvel i fenjer, ja garantujem da bi bili u top 15 sa njima ovakvim ... i hvala im na tome i nadam se da će i narednom periodu uzimati duplo više para nego što mogu dobiti u Beogradu...samo što dalje od Zvezde...

* uz bitnu napomenu da nema potrebe ni da završavaju karijeru u Zvezdi u poznim igračkim godinama...

Zahvalni smo i Davidovcu na pristojnom ponašanju, trofejima i na maloj minutaži ove sezone...i želimo mu duplo veći ugovor u inostranstvu 😀

Couchu želimo da prestane pričati bajke za malu decu i da se prihvati posla, ili kako on voli da kaže  implementacije 😏

I skoro da zaboravim...

u slučaju da mu neko (Dubai npr) ponudi "duplo veći" ugovor, pustiti čovjeka da zaradi, selektira sebi ekipu, snaći ćemo se mi nekako...

Edited by dunaj95