Čvarkov Posted Wednesday at 02:04 PM Posted Wednesday at 02:04 PM @Sinnerman Iako mi se ne sviđa što se hvali više za stvari van parketa nego šta radi na terenu, više je bila šala. Ne mora odmah da se skače. Svakako ima ugovor i za sledeću sezonu, nisam stvarno mislio da ga menjamo. I sinoć sam napisao da smatram da su timu potrebne minimalne korekcije. Ono što bih voleo je da više "priča" na terenu.
dunaj95 Posted Wednesday at 02:05 PM Posted Wednesday at 02:05 PM (edited) Kodi >>> Dzons I ovo se samo može iznivelisati sa još jednim EL kalibrom na kecu... Edited Wednesday at 02:07 PM by dunaj95 2
Dz0nika Posted Wednesday at 02:14 PM Posted Wednesday at 02:14 PM 7 minutes ago, dunaj95 said: Kodi >>> Dzons I ovo se samo može iznivelisati sa još jednim EL kalibrom na kecu... Dzons da ali do 20min, sve preko bi ispadao iz onog sto trenutno igra u Hapoelu. Nadam se da pametno razmisljaju i da gadjaju jos dva beka PG i SG fizikalac(Rhoden) i to bi vec bilo nesto.
Ebuka Posted Wednesday at 02:23 PM Posted Wednesday at 02:23 PM Rhoden nikako nije dobro resenje, najgora opcija od svih tih bekova Pariza. Slab bbiq koji bi nam zivce pokidao. 2
djenkoslav Posted Wednesday at 02:23 PM Posted Wednesday at 02:23 PM Kao sto je predvidjano posle potopa ide bomba. 😅 7
NikadProtivŽelimira Posted Wednesday at 02:25 PM Posted Wednesday at 02:25 PM Opa komšije, Kris Džouns. Strašan potpis. 1 5
Phobia Posted Wednesday at 02:25 PM Posted Wednesday at 02:25 PM Just now, NikadProtivŽelimira said: Opa komšije, Kris Džouns. Strašan potpis. Uvek smo imali problema sa prezimenom Jones, ne pise nam se dobro 1
The_Big_S Posted Wednesday at 02:33 PM Posted Wednesday at 02:33 PM 27 minutes ago, dunaj95 said: Kodi >>> Dzons I ovo se samo može iznivelisati sa još jednim EL kalibrom na kecu... a da nije Pajola
The_Big_S Posted Wednesday at 02:43 PM Posted Wednesday at 02:43 PM 19 minutes ago, djenkoslav said: Kao sto je predvidjano posle potopa ide bomba. 😅 Pa ne bih baš rekao da je bomba odlazak Kodija i zamena za njega u vidu Kris Džonsa.. pre bih to nazvao petarda… možda i kapisla čak.. 2
MisaF Posted Wednesday at 02:44 PM Posted Wednesday at 02:44 PM Jedino kao bombu bih priznao smenu trenera. Ne vidim apsolutno nijedan razlog da Sasa ostane. Kakav crni kontinuitet, izgubio oba EL derbija, u prvom raspadnuti Partizan sa Ocokoljicem, drugi pred svojim navijacima. 2 meseca igra izgleda katastrofalno. Cele sezone ne moze da nadje prvu petorku. Ne zna se ko sta igra. Otpustas Motijunasa, koji nam je bio glavni sraf na masini u onom delu seozne kad smo mleli i to zbog Rivera. U najbitnijim utakmicama sezone Carter kojeg nije bilo cele sezone startuje u prvoj petorci. Batlera mislim da nije ni pokusao kao startera da proba, da vidi kako bi to izgledalo. O sumanutim izmenama da ne govorim i osecaju za prave takticke poteze u igri. Ovaj rezultat je Sfero napravio sa mnogo slabijim timom i nije se brukao u derbijima. 15
Cavani Posted Wednesday at 02:49 PM Posted Wednesday at 02:49 PM (edited) 1 hour ago, Sinnerman said: To možeš da pričaš pod uslovom da je najgora četvorka u EL, a ne jedna od najboljih pet (namerno sam stavio ovako labavo). Oce to, al u snovima. Najbolji PF u EL su Vezenkov, Ledej, Mirotic, Ernangomes, NHD, Sengelija.. Edited Wednesday at 02:52 PM by Cavani 2
Borca Posted Wednesday at 02:55 PM Posted Wednesday at 02:55 PM 51 minutes ago, Урош19 said: Kasni se sa ovim par godina Kao sto se i Oyeleye pominjao po forumima i drustvenim mrezama kao neko za koga je Zvezda ozbiljno zainteresovana i preko godinu dana pre nego sto je i zvanicno potpisan ugovor sa njim isti slucaj je i sa Jones-om. Chris Jones je "u prici" sigurno i vise od godinu dana mozda cak i cele 2 godine kako je "interesantan" Zvezdi. Cini se da postoji neka lista (ovo je moja konstrukcija) igraca koja se dopunjuje imenima raznih igraca koji pokazu nesto u Evroligi pa se koristi pogodan momenat da se isti dovedu bez obzira kada je njihovo ime dospelo na ovu listu, valjda se zelja "sportskog sektora" mora ispuniti u nekom momentu. 7
tejlor Posted Wednesday at 02:55 PM Posted Wednesday at 02:55 PM Ljudi ja sam prvi za smenu, ali kakva crna smena u ovom trenutku, nemoguce stvari... Neka zavrsi sezonu, pa da se sagleda cela situacija. Ako osvoji ABA i mi podignemo kvalitet igre ja tu ne bih nista dirao, a u slucaju da nastavimo ovako neka ga sutnu naglavacke sto se mene tice. Druga stvar, trziste je jako siromasno sto se trenera tice a da to nisu neka izlapela i vec oprobana imena. Sacekati leto, mozda iskoci neko zanimljiv. Sve u svemu najgora opcija bi bila otkaz u ovom trenutku jer od toga nemamo vajde sem da se navijaci smire. Takodje se nadam da se nece ici onim zacaranim krugom, da ide prica kako iz uprave veruju u Obradovica, pa da posle 2 kola sledece sezone popije nogobulj.
m0k1 Posted Wednesday at 03:00 PM Posted Wednesday at 03:00 PM 2 minutes ago, Cavani said: Oce to, al u snovima. Najbolji PG u EL su Vezenkov, Ledej, Mirotic, Ernangomes, NHD, Sengelija.. NHD odigrao 10-ak meceva, Huanco se raspadao veci deo sezone (izmedju ostalog zato je i doveden NHD) a bogami i Mirotic je imao losu sezonu (za njegove standarde) i vidi se da krstenica uzima maha. Sengelija ce napuniti 35 godina kada bude krenula nova sezona tako da je i on u veteranskim godinama... Pored Vezenkova i Ledeja bih pre dodao Lajlsa i Hoarda nego ove (naravno, NHD ne uzimam u obzir samo za ovu sezone - sledece ce biti mozda i najbolji).
tejlor Posted Wednesday at 03:01 PM Posted Wednesday at 03:01 PM 7 minutes ago, Cavani said: Oce to, al u snovima. Najbolji PF u EL su Vezenkov, Ledej, Mirotic, Ernangomes, NHD, Sengelija.. Sve sve ali Mirotic, Hernangomez i NHD. Hahaha. Nisam siguran da gledamo iste igrace ove sezone. Bukvalno niko od navedenih nije bolji sem Vezenkova, ali navoditi ovu trojicu je u najmanju ruku smesno. 1
Dz0nika Posted Wednesday at 03:09 PM Posted Wednesday at 03:09 PM 7 minutes ago, tejlor said: Sve sve ali Mirotic, Hernangomez i NHD. Hahaha. Nisam siguran da gledamo iste igrace ove sezone. Bukvalno niko od navedenih nije bolji sem Vezenkova, ali navoditi ovu trojicu je u najmanju ruku smesno. NHD je za 2 klase bolji od Monekea u to ne treba uopste da se zalazi. To sto NHD ne moze da stigne do jedne lopte od svih ostalih potrosaca to je druga stvar. Mirotic izubijan povredama i forma mu je katastrofa. Hernangomez je meh, ali da ima ozbiljnih cetvorki ima naravno. Lyles Leday su mi po skillsetu ispred Monekea i to bas.
Sector Posted Wednesday at 03:14 PM Posted Wednesday at 03:14 PM A čija je Jones želja? Implementatora? 1
Don Dusko Posted Wednesday at 03:17 PM Posted Wednesday at 03:17 PM Ako je bio u prici vec 2 godine sigurno nije Sasina zelja.
Ebuka Posted Wednesday at 03:24 PM Posted Wednesday at 03:24 PM 34 minutes ago, Cavani said: Oce to, al u snovima. Najbolji PF u EL su Vezenkov, Ledej, Mirotic, Ernangomes, NHD, Sengelija.. Vise od posta.
Estrella Roja Posted Wednesday at 03:28 PM Posted Wednesday at 03:28 PM Moneke je statistički gledano ove sezone drugi PF u EL, odmah iza Vezenkova i takođe šesti po PIR ukupno
djenkoslav Posted Wednesday at 03:31 PM Posted Wednesday at 03:31 PM 1 minute ago, Estrella Roja said: Moneke je statistički gledano ove sezone drugi PF u EL, odmah iza Vezenkova i takođe šesti po PIR ukupno Ne oduzima se od PIR kad zaboravis svog igrača u odbrani i kad tvoj tim brani 4 na 5 jer u napadu padas na parket i siris ruke posle svakog kontakta umesto da se vracas u odbranu. 3
dunaj95 Posted Wednesday at 03:38 PM Posted Wednesday at 03:38 PM (edited) Treba nam bolji centar od ove trojice što imamo... prvi centar, kompletan, i kvalitetom iznad ove trojke Rivero/Izundu/Bolomboj... Izraelski mediji pišu da Makabi želi nazad Rivera... eto prilike da se napravi mjesto za startera... Izundu i Bolomboj su dobre opcije sa klupe.. Sve u svemu, ovaj tim treba nadograditi i dati mu još jednu sezonu... Kada kažem tim mislim na gro nosilaca koji će vjerovatno ostati, Batler(nadam se), Karter, Nwora, Moneke, Semi, Izundu, Bolomboj...plus domaći igrači... U teoriji ne fali puno... dva pleja i centar.. Nadogradnja ove ekipe i još jedna šansa Obradoviću je jedino realno i rezonski... Međutim, i Obradović i pojedinci na parketu moraju dokazati da zaslužuju tu šansu ..prije svega u nastavku ABA lige... Edited Wednesday at 03:45 PM by dunaj95 1
Erik Kartmen Posted Wednesday at 03:40 PM Posted Wednesday at 03:40 PM Prva asocijacija na ovu sezonu mi je ona pjesma Bijelog dugmeta: Šta ima novo kod tebe, jedno te isto kod mene... Da ne idem ka Aleksandri Prijović i Sve po starom, moja rano... A sad bez šale, patnja koju prolazimo od juče je najavljena Makabijem, potvrđena Bajernom, a pečatirana Partizanom. Pokazalo se da kada se neko od naših prosere sa izjavama, to nikada ne izađe na dobro - od Nedinog, šta će biti tek kada nabacim šut? do Sašinog da jedva čeka pauzu da implementira neke svoje fantastične ideje, linija je tanka! Vidim da se pominje promjena CMM/Džons. Ja sam čovjek koji ne voli CMM kao igrača. Ja takve igrače zovem rukometaši, jer im je takav stil igre - šuta bez uz često glavinjanje u par igrača kao da probija zonu. Dobri fizički, znaju da te pretrče, znaju da zablistaju, ali svako tapkanje lopte liči kao da će sad da krene u trokorak. Smatram da nijedna ekipa u kojoj je CMM prvi plej, pa i bek generalno, ne može da uradi ništa više od ovoga što je Zvezda uradila. Kada smo dovodili pojačanja, nadao sam se da je Grejem ono što nam treba spolja da rastereti CMM i da on u svojih 15 minuta na terenu napravi neku promjenu u ritmu i nanese štetu protivniku, kasnije sam se nadao isto to i za Batlera, ali ne... CMM igra 30+ minuta. Priznajem, igrao je čak i bolje nego što sam očekivao, ali je to daleko od potrebnog za neki iskorak u EL. Tako da mi nije žao što odlazi u Oli i siguran sam da je Džons bolje rješenje od njega, pa me svi pljujte zbog toga. Plejmejker kome se sklanjaju dok kruži oko trojke je nešto što je teško za gledanje... Generalno, mi imamo problem sa igračima koji treba da nose igru, da izmišljaju koševe kada stane napad. Zbog toga je Saša napravio dobar posao sa Monakom - imaš Džejmsa koji se podigne sa 8 metara, ili iz ćoška i neke sulude pozicije tijela zabije dvije trojke i ti si gornji! Ako ne on, to će uraditi Okobo, ranije Lojd, ili Strazel, Alfa... Dakle, to su "sitnice" koje su Sašu i Monako odvele na F4. Iz nekog suludog razloga, on to u Zvezdi nije prepoznao i sve karte je stavio na CMM koji je izrazito netalentovan napadač. Batler koji ima znanja, ima i šut, je dobio sekundarnu ulogu, manje minuta i on je to prihvatio sa zadovoljstvom, jer se to uklapalo u njegovu nonšalatnu NBA košarku bez odgovornosti rezultata. On me najviše podsjeća na prvu sezonu Lorenca Brauna kod nas. Lijepo na oko, prokleto neefikasno sa brodom prodatih lopti i njegovim čuđenjem što publika pizdi na njega dok on prodaje loptu nekim prelijepim pasom iza leđa. Upravo zato ga treba zadržati, jer je Lorenco tek posle prve godine krenuo da igra EL kako treba... Kalina, najveće razočaranje ove sezone... Čovjek koji je u napadu jedino koristan kada šutira trojku, a koji je preskače kada god može, i koji u međuvremenu baca lob pasove u aut, pravi grešeke pokušajima da povede kontre, uvaljuje se leđima, a svi su provalili da više to ne može da uradi. Odbrana na mahove dobra, u ostalim prilikama pravi sulude faulove uz konstantnu ljutnju i svađu sa sudijama kod kojih ima uticaj kao ja koji im j.... sve po spisku sa tribina. Na kraju Saša... Nisam bio za njega, mislio sam da treba dati sve pare Paskvalu, po cijenu da mu se ne dovede niko i da se od njega ne očekuje rezultat ove sezone (koga na kraju nije ni bilo). Da se sa profi trenerom napravi plan na tri godine i da se od njega traži da proba da svake godine napravi neki iskorak. Sad je svakako kasno, tu smo gdje jesmo. Mislim da će Sašu, ako ne dobije otkaz u narednih par dana, dotući ABA u kojoj niko od naših igrača neće imati motiv da pruži 70% svojih mogućnosti. U najboljem slučaju idemo KKP kome je ABA spas sezone i koji ima prednost domaćeg terena, a svi znamo da se to rijetko ispušta. Tu minu Saša teško može da izbjegne... Tako da hajde da se porežemo za Itudisa, ako ima love, i to odmah kako bi probrao šta mu treba od igrača za sledeću sezonu. Ako ne, dajte Tomića koji je u svojoj prvoj sezoni pokazao koliko ima osjećaja za basket. Ja ne vidim koga više uopšte možemo angažovati osim da vratimo Tomu ili Radonju iz Rusije. Duka je čovjek za gašenje požara, mada bi zaista bilo zanimljivo gledati ga sa pristojnom ekipom, a ne sa Bentilom, Lazarevićem, Kuzom, Hasanom Martinom i Lukom Mitrovićem ispod koša... 1
Petkovic Miroslav97 Posted Wednesday at 03:46 PM Posted Wednesday at 03:46 PM Tema “ Zamaskiraj neuspeh - Prelaznim rokom u sred sezone “
Rodion Romanovič Posted Wednesday at 04:13 PM Posted Wednesday at 04:13 PM Imam predlog za trenera a to je Fil Džekson. Samo ne znam da li je u penziji? Elem predlog za moderatore i admine da se otvori tema: KKCZ-SMENA TRENERA . Pošto je ova tema je postala djubre. Prethodnih 15 stranica retko koji smislen post, 90% upisa se bavi licitiranjem imena za sledećeg trenera. Za nas navijače i ova 10. pozicija je premija, ne zaslužujemo ni to. Hvala i doviđenja. 1 2
Recommended Posts