Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

da sumiramo EL sezonu - neuspeh

ocekivanja(moja bar) su bila plej-of serija na 3 dobijene

to smo ispustili svojim glupostima, a rekao bih pre svega zato sto ekipa nije, sem u par mini serija, delovala bolje od skupa svojih pojedinacnih delova(igraca)

odgovornost za to je pre svega na treneru

igracima pojedinacno nemam mnogo sta da zamerim, i degute mi je ova pljuvacina po 1000-i put

i vuk i nvora i moneke i kalina i batler - svi imaju svoje kvalitete...kao i neke mane

na treneru je da istakne kvalitete i zamaskira mane

misljenja sam da je roster bio vrlo dobar, raznovrstan i komplementaran

moralo je bolje od ovoga

• Like 6
  • Thanks 3
Posted

Btw, imali smo priliku da bacimo u vatru Tomovića i možda dobijemo rešenje na duže staze. Mlad, talentovan i harizmatičan tip, posvećen košarci 24/7, govori savršen engleski, cigan do koske, već u sistemu, obožavaju ga igrači, uneredio Šarasov Fener... Nije bilo hrabrosti.

Sad uživajmo u you-know-like-you-know implementacijama.

• Like 16
Posted
14 minutes ago, Jopaa said:

Ako je istina a dugo se najavljuje sve najbolje mu zelim i treba da ide iz ove toksicne sredine, na igru mu se nije odrazilo sto pregovara, dao covek sve sto moze od sebe.

Tamo ce imati ulogu kakvu i treba da ima od 20 mpg.

• Like 7
Posted

Kao iz serije From, zacarani krug iz kojeg nikako ne moze da se izadje. Niti da menjas Sasu, niti da ga ne menjas, niti da najuris vecinu igraca, niti da ih ne najuris... I opet onda napaljenost zbog bombi u prelaznom roku, slemovi i slicne gluposti, spektakularne najave igraca, letnji turniri, kum Zorzo...

• Like 2
  • Ha-ha 3
Posted
8 minutes ago, fradler said:

Btw, imali smo priliku da bacimo u vatru Tomovića i možda dobijemo rešenje na duže staze. Mlad, talentovan i harizmatičan tip, posvećen košarci 24/7, govori savršen engleski, cigan do koske, već u sistemu, obožavaju ga igrači, uneredio Šarasov Fener... Nije bilo hrabrosti.

Sad uživajmo u you-know-like-you-know implementacijama.

Za njega bi jos manje strpljenja bilo nego za Sasu, tako da to ne pije vodu.

• Like 5
Posted
11 hours ago, Chaos Is Me said:

Ne znaju. Najviše što mogu dobace je Tomić (sd), Tomović (trener početnik koji ima ugovor u Rusiji) i recikliranje starih imena poput Duška i Radonje koje su isto ovako pljuvali kao Sašu. 

I naravno ta imena se i ponavljaju, uz pominjanje komšijskih trenera kod onih kod kojih je sve komšijsko lepše.

Trinkjeri je navodni trener za domaće trofeje i uspehe sa manjim budžetom, a stvarnosti je u tri sezone sa Bajernom i dve Žalgirisom uspeo da osvoji samo jednu titulu (prošle godine sa Žalgirisom) u daleko slabijoj konkurenciji od ABA, pri čemu se sa Žalgirisom nije proslavio ni u EL.

Ili prizivanje Itudisa za slučaj da doživi debakl od Reala, nakon što je ispustio bolji plasman, sa skupim timom od našeg tako što je doživeo debakle od Monaka, Baskonije, Bajerna, Partizana..., kao garanta uspeha.

• Like 2
Posted

"Da li sam ja heroj? Hvala ako tako mislite, očigledno su čelnici kluba odradili jako dobar posao kad su me angažovali“ naglasio je Saša Obradović posle pobede nad Monakom.

13. novembar 2025. Posle ove minijature smo laganim, ali sigurnim koracima krenuli ka provaliji.

• Like 3
  • Ha-ha 10
Posted
1 minute ago, fradler said:

13. novembar 2025. Posle ove minijature smo laganim, ali sigurnim koracima krenuli ka provaliji.

Prema provaliji smo krenuli onog trenutka kada su se iz povrede vratili Rivero i Karter. Zbog cega je doslo do promena uloga u timu gde je pre svega odstranjen Motejunas, koji nam je ocigledno bio bitan faktor u svlacionici.

• Like 3
Posted
6 minutes ago, TB Told said:

I naravno ta imena se i ponavljaju, uz pominjanje komšijskih trenera kod onih kod kojih je sve komšijsko lepše.

Trinkjeri je navodni trener za domaće trofeje i uspehe sa manjim budžetom, a stvarnosti je u tri sezone sa Bajernom i dve Žalgirisom uspeo da osvoji samo jednu titulu (prošle godine sa Žalgirisom) u daleko slabijoj konkurenciji od ABA, pri čemu se sa Žalgirisom nije proslavio ni u EL.

Ili prizivanje Itudisa za slučaj da doživi debakl od Reala, nakon što je ispustio bolji plasman, sa skupim timom od našeg tako što je doživeo debakle od Monaka, Baskonije, Bajerna, Partizana..., kao garanta uspeha.

Svakako su i Trinchi i Itoudis kudikamo kreativnija rešenja od toga da Tomić promeni posao ili da Toma raskine ugovor sa Lokomotivom i dođe da ga zagrlimo puni ljubavi kao što smo još jednog mladog trenera a sadašnjeg selektora svojevremeno grlili.

Inače, Itoudis je za sve nabrojane apsolutna trenerska legenda i osvajač EL koji radi u najvećim evro klubovima. Teško da bi on ovde u brlog, a i ne znam što bi ga Hapoel menjao. Uveo ih je direktno u PO.

• Like 8
Posted

Ako bi već došlo do promene trenera trebalo bi baciti pogled na trojicu španskih trenera ukoliko bi želeli da napuste ACB ligu.

Sito Alonso

Txus Vidorreta

Ibon Navarro

Prvi i treći mislim da su Miškovi, tkd. treba videti ako ćemo se rastajati sa Saletom na kraju ove sezone.

• Like 2
Posted

Sunovrat je krenuo kad je najavio implementaciju, to je bilo prije povratka Cartera i Rivera.

Ja bih Itudisa svakako doveo ako se ikada otvori ta mogućnosti ili nekog Španca. Možda Ćuskiju Matea.

• Like 4
Posted
14 minutes ago, Chaos Is Me said:

Svakako su i Trinchi i Itoudis kudikamo kreativnija rešenja od toga da Tomić promeni posao ili da Toma raskine ugovor sa Lokomotivom i dođe da ga zagrlimo puni ljubavi kao što smo još jednog mladog trenera a sadašnjeg selektora svojevremeno grlili.

Inače, Itoudis je za sve nabrojane apsolutna trenerska legenda i osvajač EL koji radi u najvećim evro klubovima. Teško da bi on ovde u brlog, a i ne znam što bi ga Hapoel menjao. Uveo ih je direktno u PO.

Itudis bi za velike pare i dugoročni ugovor verovatno došao u bilo koji klub, EL je prilično zatvorena liga što se tiče trenera, nakon otkaza u Fenernahčeu je morao kroz EC tim da se vraća u EL.

Problem je što bi kod nas u takvoj situaciji posle svakog poraza bio razapinjan zbog plate, a ne postoji trener koji je garant instant uspeha.

Posted
8 minutes ago, Sector said:

Sunovrat je krenuo kad je najavio implementaciju, to je bilo prije povratka Cartera i Rivera.

Ja bih Itudisa svakako doveo ako se ikada otvori ta mogućnosti ili nekog Španca. Možda Ćuskiju Matea.

zikina-dinastija-nemoj-pobratime.gif

Dovoljno je uradio za ciganski svet. Da ne kvarimo sad. 

• Like 2
  • Love 1
  • Ha-ha 14
  • Pumpaj! 1
Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Itudis bi za velike pare i dugoročni ugovor verovatno došao u bilo koji klub, EL je prilično zatvorena liga što se tiče trenera, nakon otkaza u Fenernahčeu je morao kroz EC tim da se vraća u EL.

Problem je što bi kod nas u takvoj situaciji posle svakog poraza bio razapinjan zbog plate, a ne postoji trener koji je garant instant uspeha.

Otišao je u EC tim kao Željko što je otišao, u apsolutnog favorita da osvoji takmičenje i igra evroligu već naredne sezone. Itoudis je sami krem evropskih trenera, kao što je uostalom to i Xavi Pascual koji evo samo što nije potrčao za našom ponudom. Mi smo krem evropskog trenera u novijoj istoriji imali samo sa Pešićem i to sa rosterom koji je bio današnji osrednji evrokup nivo.

Haha, jaki su ovi predlozi ala Vidorreta, samo nešto da se napiše. Ima već 6 banki i nije nikad otišao iz Španije i u evroligi je vodio samo Bilbao pre 10 godina gde je imao 12-18 skor. Pa i Radonja je trener sa većim renomeom od njega, a zna se šta je on u kontekstu KKCZ.

• Like 1
Posted

Znam da je cest slucaj u modernoj kosarci, ali pizdim kad se igrac u sred sezone dogovori sa drugim klubom. Posteno Kodi odradjuje svoje, ali bi u finisu sezone fokus mogao da bude na tome, a ne na planovima od leta.

Elem, nije bilo realno da dobijemo Real i Barsu u Spaniji. Derbi nam je jebao kevu i to je to. Takodje je neverovatno koliko groznu odbranu igramo vec mesecima. Da li je do Sase ili igraca - ne znam, ali sa takvim pristupom je epilog mogao da se predvidi.

Sezona mi je bila interesantnija nego prosla. Jedno vreme smo igrali super kosarku, tim nam je atraktivan i dopadljiv za gledanje, ali cesto su nam falili i glava i rep. 

• Like 17
  • Thanks 1
Posted

Sasa da osvoji ABA preko Partizana i Dubaija, posle i KLS. Pojaca gde treba tim na leto, odradi pripreme i krene novu sezonu. Ako i posle toga igra bude bagovala onda rastanak.

Ako ne osvoji ni ABA ni KLS mislim da ga ne treba ostavljati, jer ako u startu sezone navijaci i uprava nemaju 100% poverenja u njega ne moze da ispadne na dobro (Sfero repriza).

• Like 1
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Znam da je cest slucaj u modernoj kosarci, ali pizdim kad se igrac u sred sezone dogovori sa drugim klubom. Posteno Kodi odradjuje svoje, ali bi u finisu sezone fokus mogao da bude na tome, a ne na planovima od leta.

Elem, nije bilo realno da dobijemo Real i Barsu u Spaniji. Derbi nam je jebao kevu i to je to. Takodje je neverovatno koliko groznu odbranu igramo vec mesecima. Da li je do Sase ili igraca - ne znam, ali sa takvim pristupom je epilog mogao da se predvidi.

Sezona mi je bila interesantnija nego prosla. Jedno vreme smo igrali super kosarku, tim nam je atraktivan i dopadljiv za gledanje, ali cesto su nam falili i glava i rep. 

Kad si vec u kancelariji znas li zasto je otisao Minic?

Posted
2 minutes ago, СтелаРоса said:

Ako ne osvoji ni ABA ni KLS mislim da ga ne treba ostavljati, jer ako u startu sezone navijaci i uprava nemaju 100% poverenja u njega ne moze da ispadne na dobro (Sfero repriza).

Kakav crni KLS. 

Ako ne osvoji ABA - ćao, zdravo.

• Like 5
  • Thanks 1
Posted

Na kraju ipak neuspeh. Šansa ispuštena u četiri poraza kod kuće Armani, Makabi, Bajern i Partizan.

Kao klub na celom nivou mora bolje za top8.

Ponovo ista priča gomilanje igrača na istim pozicijama, smena trenera na početku sezone pa mesec perfektne košarke i onda bum.

Za sledeću sezonu mislim da nam ne treba mnogo, dva pleja i centar umesto Rivera

• Like 1
Posted
4 minutes ago, fradler said:

Kakav crni KLS. 

Ako ne osvoji ABA - ćao, zdravo.

Ja da sam predsednik kluba danas bi dobio otkaz.Ne zvog poraza nego zbog toga kako su izgledali ti porazi.Ni Real,ni Barsu a ni Partizan ne bi dobili da nam neko ponovi te tri utakmice.

• Like 1