Čvarkov Posted Tuesday at 08:45 PM Posted Tuesday at 08:45 PM Evropski Kawhi Leonard nas utepa gde god stigne. Veliki je to majstor. 12
Phobia Posted Tuesday at 08:45 PM Posted Tuesday at 08:45 PM Just now, Sector said: Nemamo ni sreće sa trenerima. Probali smo i zalizano i ćelavo al ne ide u pm. Ima li neki bez glave za nas? 3
Bruda Posted Tuesday at 08:45 PM Posted Tuesday at 08:45 PM Kalinićev ugovor od 3god/5M verovatno najgori u istoriji KKCZ 5
No name Posted Tuesday at 08:46 PM Posted Tuesday at 08:46 PM (edited) Ajde neka neko objasni kako se možeš nadati nekom dobru kad uradiš gomilu nelogično stvari. Otpustis Yaga, pa ga vratiš, pa ga ponovo otpustiš pred kraj sezone pred plej IN ? Motejunas ti doneo dosta dobrog, ti ga ne klupiras, nego izbaciš iz tima da čovek pred plej IN ode u Litvaniju .... Igraca za koga se nije znalo ni da li ce biti živ Carter, on mu igra večeras 15 min I ako nije igrao 80 % sezone... Pred utakmicu sezone večeras otpustio prvog pomoćnika Minića ???? I ko zna sta sve još. Voimja oca ....Ovi ljudi nisu normalni, ja drugo objašnjenje nemam... KOJE DOBRO OVO SNOBOVI OCEKUJU ??? Edited Tuesday at 08:54 PM by No name 9
Dropkick Murphys Posted Tuesday at 08:47 PM Posted Tuesday at 08:47 PM Youknowlike let's skip the kisses... 3 2
3x3cz Posted Tuesday at 08:48 PM Posted Tuesday at 08:48 PM Ako Dejan Radonjić ne postane trener cim prije ja vise ne pratim kosarku i ne kupujem kartu 3
Valensija Posted Tuesday at 08:48 PM Posted Tuesday at 08:48 PM Kad je krenulo da se odlucuje, ozbiljne ekipe su zategle i podigle nivo igre na max, mi smo krenuli da se raspadamo. Od granitne odbrane ne ostade ni kamicak. Od borbene i talentovane ekipe smo se pretvorili u obicnu divljinu. Kod dobrog dijela igraca su mane prevladale nad prednostima. Dosao sam do toga da osjecam olaksanje sto se veceras zavrsilo. Mislim da ova ekipa uz pametnu nadogradnju ima sta da ponudi u buducnosti. Nazalost, Sasa me nije ubijedio da je za to sposoban. 21
Žilee Posted Tuesday at 08:48 PM Posted Tuesday at 08:48 PM O ovome tek treba diskutovati nekome u upravi sedi Navaro,ili Rudy Rodrigez Rejes,a nama Dozet i Bagzi. Mislim da je to dovoljmo i da ne treba ići dalje sa poredjenjima 3
29.05.1991 Posted Tuesday at 08:48 PM Posted Tuesday at 08:48 PM Čekam branioce lika i dela SO da nam objasne kako smo mi košarkaški nepismeni navijači i pritom nezahvalni te kao takvi ne zaslužujemo jednog SO 5
Don Dusko Posted Tuesday at 08:49 PM Posted Tuesday at 08:49 PM Ja ne bih vracao Dejana ovde. Makar dok cu cacike tu. 10 2
dzakala Posted Tuesday at 08:51 PM Posted Tuesday at 08:51 PM 10 minutes ago, Don Dusko said: Nego sta kaze Jordan nas?Sad je valjda jasno sto ga Banki klupirao vecinu sezone?! Dobar skorer i samo to.Jos najgore sto je statisticar i kad ga ne ide boli ga uvo. Jbg Sale je podbacio posle kupa i to je kristalno jasno. Za dalje ne znam al opet vidim da cemo se vrteti u krug jer mi ne kupujemo sta nam treba vec ko je trenutno najbolji na trzistu. Za Nworu se apsolutno slazem, veceras je potvrdio sve gore navedeno. Razni "starci" Klajburn, Satoranski, Veseli, Sengelija su postavili nase "super starove" na mesto i pokazali koliko su daleko od elit EL igraca(Barler,Nwora,centri itd...) Sto se tice Saleta, nije podbacio od kupa, podbacio je od svoje implementacije.A ore implementacije kao sto je sam kazao na onu seriju nije mnogo uticao. 2
3x3cz Posted Tuesday at 08:51 PM Posted Tuesday at 08:51 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Ja ne bih vracao Dejana ovde. Makar dok cu cacike tu. Zaslužio je da malo i on baca pare 1
Nek grmi jako Posted Tuesday at 08:52 PM Posted Tuesday at 08:52 PM (edited) Godinama unazad ovaj topik ima sakralni oblik, sa atmosferom sabora u Nikeji i ostalih ekumenskhh sabora u prvim vekovima nove ere, gde uslovno rečeno ekumensko-pravoverni odlučuju o kanonima i koji sadržaj će ući u sezonska jevanđelja. Mislim, jasno vam je da su sve to budalaštine i jalova onanija čuvara vatre, jer je dokazano da smo, bez obzira na ulaganja, igrački i trenerski kadar dugogodišnji prosečni do ispodprosečni evroligaški tim. I svako ko to misli da opovrgne, gleda vas u oči i laže, a i sam zna šta je istina. I što pre se pomirimo sa istinom, možda ćemo se nekada i obradovati kao što su se radovali i navijači Lestera u PL, i prestitati da posle svake sezone izgledamo kao izgubljeni slučajevi u šumi neispunjenih nerealnih očekivanja. Edited Tuesday at 08:55 PM by Nek grmi jako 6 2 1
Azazelkg Posted Tuesday at 08:52 PM Posted Tuesday at 08:52 PM Đurović za trenera sledeće sezone 💪💪💪 1
Mile1 Posted Tuesday at 08:52 PM Posted Tuesday at 08:52 PM Nece coach Obra dati sam otkaz to je jasno. Arogantan lik koji se vecini navijaca zgadio izjavama posle utakmice samo neki od njih Jago bolje razume kosarku od Grahama Da se slomi ruka Bogoljubu Izjava o pritiscima Izjave posle derbija Bas kompulzivni ego manijak, ne bi me cudilo i da je Caci posto po svim karakteristikama odgovora opusu Tako da treneru Sasa da se ne ljubimo, govore od ovoga ne moze 10
Blejk Posted Tuesday at 08:53 PM Posted Tuesday at 08:53 PM Bilo kog španca postaviti za trenera...iz Ljeide, Burgosa, Bilbaoa...bilo kog
aleksa7 Posted Tuesday at 08:53 PM Posted Tuesday at 08:53 PM Девет асистенција на 14 изгубљених лопти. Време је и било да платимо цену ненормалне кошарке Саше Обрадовића. Стабилнији и смиренији тренер тим је победио, то је што је. 4
Chaos Is Me Posted Tuesday at 08:53 PM Author Posted Tuesday at 08:53 PM Realnost. Možda i bolje ovako nego da nas izbaci Monako. Ima mnogo do Saše ali mnogo i do igrača. Što se Saše tiče, ako ne osvoji Aba ligu treba da leti bez razmišljanja. Ako je osvoji pretpostavljam da će ga ostaviti da proba da selektira ekipu na leto. Iz ove perspektive, ne zna se šta je gore. Što se igračkog kadra tiče, Codi treba da ide. Zasitio se ovde, sad mu je cena najveća, nek proba u sistemu gde nije glavni. Svaka mu čast na svemu ali ekipa sa njim kao glavnim je taman gde treba da bude, u sredini tabele. Drugu sezonu za redom. Bez kritike njemu, momčina je ali daj da probamo nešto drugo. Nworu ni u ludilu ne bih produžio, luzerski igrač i mekušac. Za njega je neki Armani pa nek trpa tamo u donjem delu tabele. Butlera bih ostavio. Neozbiljan je na momente ali se trudi, vidi se da mu je stalo i nije skroz formiran igrač za razliku od ovih. Ima u njemu visokog plafona. Ostali koji imaju ugovor uglavnom treba da ostanu. Nisu to loši igrači, nisu naravno ni EL krem al im se moraju bolje podeliti uloge. Kalinator u ulogu Ulanovasa, dakle 10 mpg. Đurišića u vatru. Dobrić ako hoće da bude van 12 kad su svi zdravi može. Deda raus. Rivero je od starta bio promašaj. Izundu je tu pa je tu, ali mora ostati u ulozi trećeg centra sa povremenim izletima na drugog. Boki jebemliga da l je loša forma ili su najbolji dani prošli, ostavio bih i njega. Moneke ima ugovor, Carter može mnogo bolje al ne ove sezone. Semi je ok. 27
Čvarkov Posted Tuesday at 08:54 PM Posted Tuesday at 08:54 PM Sad forum šljaka bez problema. Šta nam rade. 2 21
Žilee Posted Tuesday at 08:54 PM Posted Tuesday at 08:54 PM Od priprema pa od pocetka sezone se moglo naslutiti ovako nesto. Uzasne pripreme 40 razlike od pariza ubedljiv poraz i od CSK u BGu,start sezone 0-3 ,povrede ,smena trenera,vracanje šutnutog Yaga,krpljenje kraja sa krajem. I kako posle svega ovoga ocekivati nesto ozbiljnije 1
srlepajce Posted Tuesday at 08:54 PM Posted Tuesday at 08:54 PM 1 minute ago, No name said: Ajde neka neko objasni kako se možeš nadati nekom dobru kad uradiš gomilu nelogično stvari. Otpustis Yaga, pa ga vratiš, pa ga ponovo otpustiš pred kraj sezone pred plej IN ? Motejunas ti doneo dosta dobrog, ti ga ne klupiras, nego izbaciš iz tima da čovek pred plej IN ode u Litvaniju .... Igraca za koga se nije znalo ni da li ce biti živ Carter, on mu igra večeras 15 min I ako nije igrao 80 % sezone... Pred utakmicu sezone večeras otpustio prvog pomoćnika???? I ko zna sta sve još. Voimja oca ....Ovi ljudi nisu normalni, ja drugo objašnjenje nemam... Ovo sta su oni igrali pred kraj EL ostaje nezabelezeno. Ono sto mi se nikako ne svidja kod njega sto iza svojih odluka nikada do kraja ne ostane Besomucnim guranjem Jaga, kad je ocigledno bilo da to nece dati rezultata, je bacio sav hejt navijaca na tog istog Jaga ni krivog ni duznog (sta god mislio o njemu igrao je koliko je mogao) Isto radi i sa Kalinom kome bi neka dozirana uloga mnogo vise godila Za Dm je ozbiljna sramota 2
Don Dusko Posted Tuesday at 08:54 PM Posted Tuesday at 08:54 PM 1 minute ago, Mile1 said: Nece coach Obra dati sam otkaz to je jasno. Arogantan lik koji se vecini navijaca zgadio izjavama posle utakmice samo neki od njih Jago bolje razume kosarku od Grahama Da se slomi ruka Bogoljubu Izjava o pritiscima Izjave posle derbija Bas kompulzivni ego manijak, ne bi me cudilo i da je Caci posto po svim karakteristikama odgovora opusu Tako da treneru Sasa da se ne ljubimo, govore od ovoga ne moze
wing Posted Tuesday at 08:56 PM Posted Tuesday at 08:56 PM Matija Gubec kruna večeri... Brkati morž koji u prvoj rečenici analize tekme izgovori: ,,i ovaj...Novara". 😩😩😩.
Perkos2 Posted Tuesday at 08:57 PM Posted Tuesday at 08:57 PM O svemu što se ove sezone dešavalo treba dobro napraviti analizu, samo plašim se da nema ko u klubu da to stručno uradi. Da li menjati trenera i barem 4-5 igrača ili verovati u trenera i ovaj igrački kafar i uz 2-3 nova igrača pojačati tim tamo gde škripi. Ne treba seći glave preko noći i pod utiskom samo ove utakmice. 1
Sale76 Posted Tuesday at 08:58 PM Posted Tuesday at 08:58 PM 10 minutes ago, No name said: Pred utakmicu sezone večeras otpustio prvog pomoćnika Minića ???? Video čovek da većina ekipa otpušta prvog trenera i mesto njega postavlja pomoćnog, pa reko e nećete vala. 14
Recommended Posts