Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Jedina zamerka veceras je sto smo uopste pristali da igramo utakmicu u ligi koja je u slicnoj situaciji zbog nekih drugih suspendovala takmicenje na mesec dana. Trebalo je poslati juniore ili se uopste ne pojaviti. 

Sto se mene tice, puna podrska za napustanje ABA lige.

• Like 6
  • Ha-ha 3
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 2
Posted

Nismo bez šansi protiv Barselone, to je jasno. Posebno ove Barselone bez Laprovitole, koja je daleko od svoje najbolje forme i ima 9 poraza na poslednjih 14 El utakmica. Nemaju bolje igrače od nas. No, tradicionalno nam ne leže, prilično su pametna i iskusna ekipa, imaju mnogo ozbiljnijeg trenera i imaće verovatno bar blago domaćinsko suđenje. Batler je protiv njih baš nemoćno izgledao prošli put, pročitali su ga i zatvorili maestralno, bojim se da se ni sad neće naigrati. 35-65 u njihovu korist, rekao bih. Nešto slično bi bilo i u eventualnom meču sa Monakom, možda i 40-60 jer je Monako low-iq ekipa, Saša ih odlično poznaje, a trener im je početnik.

Može to da se igra, ali mi zaista ne delujemo kao tim sposoban da u tri dana sa dva teška evroligaška do-or-die gostovanja odnese dve pobede. Ne s ovom košarkom koju igramo mesecima, ne s ovakvim Kalinićem koji je trebalo da bude naš x faktor za ove mečeve. Voleo bih da grešim.

Ali ok, hajde za početak da probamo da pobedimo u utorak kako znamo i umemo. Dužnici su nam, a i bio bi to ipak kakav-takav iskorak u odnosu na prošlu sezonu. Možda i nije loše što su momci već prežaljeni, a očekivanja na minimumu.

• Like 1
Posted

Malo optimizma kaže da ovde sa par izmena u prevodu bekap na kecu uz Kodija koji moze da odigra 15 min, dodatnog igrača na poziciji 3/4 umesto Kalinica i centar umesto Rivera ovu ekipu moze mnogo daleko da odvede i na sve to neka ostane Sale jos jednu sezonu a ne da se divlja i menja ko svake godine nego da probamo ko ljudi pa boze moj ja verujem da moze veliki rezultat da se napravi.

Mada pre toga nije ni Barsa ni Monako/Pao nepobediv

• Like 1
Posted
14 minutes ago, mindgame said:

ne znam da l sam lud ili retardiran, ali da mi neko ponudi poraz od Barce i smenu trenera nakon toga ja bih na keca prihvatio to. 

Znaš kako kažu"ko je lud ne budi mu drug"😀

Posted
On 4/18/2026 at 1:20 AM, Truman said:

"To kako ce on da misli i kako ce da se izrazava, neces odredjivati ni ti, ni mnogi drugi."

"to kako će on da udara etikete drugima, sa tim bi mogla moderacija da se pozabavi"

Posted
24 minutes ago, ljutikrilo said:

"to kako će on da udara etikete drugima, sa tim bi mogla moderacija da se pozabavi"

Moderacija dopusta lincovanje i nazivanje trenera i igraca raznim pogrbnim imenima, pogotovo na Live temi, ali kapiram da propagiraju slobodu govora.

• Tuzno 1
Posted
7 hours ago, forumko topic said:

Ljudski je nadati se, ali dobar deo nas je prilično siguran da se čudo verovatno neće desiti u Blaugrani. Neki će nas nazvati “toksičnim navijačima”, neko da “previše mračimo i pljujemo”, neki da “ne verujemo u Sašu i ove momke”… Pa ovo poslednje se nekako nameće, posle ovih redovnih 50+ primljenih na poluvremenima i željom pojedinaca da malo mrdnu guzicom u odbrani. Imamo najverovatnije nikad bolje posložen tim na svim pozicijama, nikad veće pare nisu uložene u KK, sve što je potrebno da trener uradi svoj posao kako treba i uklopi sve te različitosti u tim. Ali mi u poslednje vreme delujemo kao razbijena banda, kao da se čeka kraj sezone, a tek je pola aprila prošlo. Najviše na svetu bih voleo da me ovi momci demantuju i ugaze Barsu, pa da kačimo svi one gifove sa kučičima i ono čuveno “keep calm and puta Barça”. 

Jel taj najbolje poslozen tim sa nama ovde????? 
Mi bre nemamo rezervnog plejmejkera, doduse nemamo uopste plejmejkera jer cmm zna samo u tranziciji da igra...
Nemamo beka sutera koji izlazi iz blokova i menja ritam utakmice sa klupe
Nemamo flaster trojku koja kidise u odbrani i pogadja otvorene trojke
Nemamo stretch cetvorku koja ima preko 2m... Chima i Semi imaju tela trojki.

Manite me price kako je ovo najbolji roster kkcz ikad. Mozda i jeste, ali to samo govori o radu naseg sporskog sektora...

• Like 5
Posted
9 hours ago, Dzo23 said:

Sad imamo 0 pravih plejmejkera

Ali isto tako nemamo vise obaveze prema igracu koje bi imali i sledece sezone da ga nismo pustili, sto znaci vise novca za dobro pojacanje... Radije bih to nego ga placao i sledece sezone da ladi jaja na copacobani

• Like 2
Posted
43 minutes ago, perikle said:

Jel taj najbolje poslozen tim sa nama ovde????? 
Mi bre nemamo rezervnog plejmejkera, doduse nemamo uopste plejmejkera jer cmm zna samo u tranziciji da igra...
Nemamo beka sutera koji izlazi iz blokova i menja ritam utakmice sa klupe
Nemamo flaster trojku koja kidise u odbrani i pogadja otvorene trojke
Nemamo stretch cetvorku koja ima preko 2m... Chima i Semi imaju tela trojki.

Manite me price kako je ovo najbolji roster kkcz ikad. Mozda i jeste, ali to samo govori o radu naseg sporskog sektora...

Pre par meseci se drugačije pisalo, kad smo imali niz pobeda nad favoritima takmičenja. Ovaj tim i dalje jeste odlično selektiran, ali sve manje ličimo na tim, već gomilu individualaca. Po meni je za to odgovornost trenera, a ne igrača koji želi da nabija statistiku. CMM najbolji asistent lige, Nwora među najboljim strelcima, Moneke/Izundu među najboljim skakačima, a mi se na guzove provukosmo u plej in.  

Posted
Just now, forumko topic said:

Pre par meseci se drugačije pisalo, kad smo imali niz pobeda nad favoritima takmičenja. Ovaj tim i dalje jeste odlično selektiran, ali sve manje ličimo na tim, već gomilu individualaca. Po meni je za to odgovornost trenera, a ne igrača koji želi da nabija statistiku. CMM najbolji asistent lige, Nwora među najboljim strelcima, Moneke/Izundu među najboljim skakačima, a mi se na guzove provukosmo u plej in.  

Logicno je da se tako pise u seriji pobeda, cinjenica je da je ovaj roster nekompletan. Pisalo se i na pocetku sezone na 0-3 da je ovaj roster napravljen za 17. mesto u EL..

• Like 1
Posted
2 minutes ago, perikle said:

Logicno je da se tako pise u seriji pobeda, cinjenica je da je ovaj roster nekompletan. Pisalo se i na pocetku sezone na 0-3 da je ovaj roster napravljen za 17. mesto u EL..

Što je uglavnom očigledno posle tri odigrana kola...

Posted
10 hours ago, Čočo said:

Ne znam zašto je Motejunas sklonjen iz tima ali sad bih ga vratio umesto Rivera. Dok je Donatas bio u 12 mi smo izgledali kao tim. Riveru je prošao medeni mesec na svežinu. Sad je beskoristan. Donatas bi nam i onakav više značio ako već moramo da igramo sa tri centra u 12.

Realno gledajuci Rivero je bolji igrac od D-Moa u ovom godinama ali je D-Mo donosio ekipi mnogo toga dobrog a posebno van parketa i nekako se poklapa njegovo sklanjanje iz ekipe sa padom rezultata.

Izgubila se i hemija unutar ekipe koja nas je krasila u onom periodu kada smo delovali kao ratnicka ekipa.

• Like 4
Posted

A koja je fora sklanjanje Montejunasa,razumijm da ova trojica imaju prednost ali sinoć nije bilo Bolomboja i on opet van 12,neka svadja ili?

• Like 1
Posted

Sve je počelo posle pobjede nad Olimpijakosom kad je Saša najavio implementaciju pred reprezentativnu pauzu. 

Nema šta, sve je kristalno jasno...Prosto nije trener za Zvezdu. Za Monako možda jeste...

Takođe, ovi ljudi što su u upravi su zalutali i nemaju pojma šta rade. Zvezda sa milionskom armijom navijača treba mnogo ozbiljnije i stručnije ljude na svim nivoima. 

Da se privede sezona kraju pa da vidimo šta je činiti. 

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Mi se ponasamo kao da sutra igramo protiv Tenerifa pa kao sve je nebitno, cuvamo se za sutra za sigurnu pobedu.

Posted

Ništa ne bismo dobili povratkom Motiejunasa niti bi nam on spasio sezonu. Ne treba tu tražiti neki razlog za neuspješnu sezonu.

• Like 3
Posted (edited)
On 4/17/2026 at 1:19 AM, Molina23 said:

I te sušte činjenice nemaju veze sa trenerskim vođenjem, eno i prizivani nam Paskval došao u Barsu pa ipak ne napravi od babe devojku.

Naravno da nije napravio, u trenutku kada je došao Barselona je bila na 7-4, sa njim na klupi imaju 14-13, dakle ništa spektakularno. 

Ipak to nije prepreka delu navijača da opet krenu sa pričom kako je on savršen trener, koji će sutra napraviti razliku, i kako bi sve bilo drugačije da je on na našoj klupi.

Edited by TB Told
  • Like 1
Posted

Prošli put kad smo gostovali Barsi sam imao osećaj da dobijamo, baš sam mislio sa ćemo ih ubiti energijom, jer realno matora su ekipa. Ali oni su tako iskusno i namazano čitali našu igru, da su mi očekivanja sad baš na minimumu. Jedino da se desi da dva naša igrača polude nestvarno pa povuku ceo tim, inače će nas odraditi na iskustvo.

Saša nije za ovaj tim, čovek ne zna da napravi krštenu akciju u napadu i definitivno ne zna da ih postavi u odbrani. 

Jedino što mislim da ako prođemo Barsu imamo šansu protiv Monaka ako Džejms ne odigra utakmicu karijere. Ali je to sve na dugom štapu, mi smo svoje šanse propustili.

Posted
11 hours ago, Born Ready said:

Karliku bi neko mogao da slomi ruku za ovo

Realno. Onda Kodi i ekipa ne bi morali da ga fauliraju 5x po svakom napadu koji vodi, slomis ruku, Karlik ne igra i resen problem. A i sudije ne moraju da se blamiraju gutanjem pistaljke dok ovaj pije batine. Treba uvek misliti out of the box ✌️

• Ha-ha 2
  • Tuzno 2
Posted

Mi da dobijemo Barsu i Monako svakako moze ,nije to neki bauk,ali uvek postoji ono ali kad smo mi u pitanju,ukoliko ne igramo odbranu i ne  pokazemo tu cvrstinu Barsa ima da nas izuje.Ovakve utakmice se dobijaju odbranom . Barsa jeste mozda matora ekipa ali su toliko namazana ekipa da ce iskoristiti sve prilike koje im se ukažu da nas razbiju. Pre svega nam treba Batler u elementu a ne kao prosli put kad smo gostovali Barseloni. Ocekujem pobedu i plej off na kraju.

Posted
56 minutes ago, perikle said:

Nije bilo 0-3, nego 0-2... pa je Sfero otišao posle poraza od Zadra u ABA Ligi i onda smo dobili Fener u Istanbulu... Nije da je toliko bitno, ali čisto da se napomene...

Posted
1 minute ago, Issey said:

Nije bilo 0-3, nego 0-2... pa je Sfero otišao posle poraza od Zadra u ABA Ligi i onda smo dobili Fener u Istanbulu... Nije da je toliko bitno, ali čisto da se napomene...

Grk je izgubio Milano, Bajern i Zadar, zbog kog je i dobio otkaz. Zato sam racunao Zadar u to.