Jump to content

PRIMA - beginning of an era (KKCZ 2025/26)

Recommended Posts

Posted
Just now, Brajant Danston said:

Možda sam ja samo trebao da prestanem da gledam naše mečeve kada je trener mog voljenog kluba izjavio nakon poraza u prvom evroligaškom derbiju da je to poraz kao i svaki drugi. Ne znam da li je gori čovek ili trener. Mrtva trka.

Da sačekamo utorak, pa da svodimo račune. Nažalost, tako je kako je. Izuzetno negledljivo je ovo, u oba pravca. Sad kad malo razmislim, šta je nama zapravo doneo novo Saša Obradović? Da ne kažem, šta je implementirao?

I kao navijač koji samo laički gleda, sa osnovnim poznavanjem košarke - odgovor je da nam ništa nije doneo... sem što je prodrmao usnulu ekipu kad je došao... Ako gledaš kao stručno lice, još je gore... Lik je u Monaku živeo od Majka Džejms i Okoboa pa je neke ubedio da je trener... u Albi je igrao neobaveznu košarku... Teren ipak sve govori... Šta je Penjaroja doneo grogiranom Partizanu, a šta ovaj nama? Bolje bi bilo da smo izgubili neke utakmice kad je došao, a da je on polako gradio i dizao igru i ekipu, pa da sad gledamo nešto smisleno na terenu u piku sezone... Ovako smo se zavarali onim pobedama, koje su dobrim delom Sferova zasluga, gde smo pomislili da je nešto naučio i unapredio u odnosu na prvi mandat... Ono ispade isto sranje, samo sa skupljim rosterom, pa se povremeno neko i dobije na kvalitet igrača... Pisao sam kad je dolazio, pišem i sad... Onaj ko ga je vratio u Zvezdu, taj nema pojma o košarci... doveden je zato što je veliki Zvezdaš i verovatno kao inat Čoviću... Ovi će ga terati još jače na kraju sezone kad nas ukanali do kraja... 

• Like 1
Posted

Treba gledati pozitivno i reci da se u utorak zavrsava ova kosmarna sezona, koja je mozda cak i gora od prethodne u pogledu ocekivanja i ulaganja u ekipu. Previse je miliona ulupano da se zadovoljavamo plej inom i domacim kupom

• Like 12
Posted

Nije problem Kalina koji se nazalost raspada, vec onaj koji ga drzi 30 minuta na terenu. Ako ima pameti za leto mu predočiti da ce imati ulogu nekih 10ak minuta kao veteran sa klupe i domaci koji drzi svlacionicu, pa ako se to njemu ne svidja neka sam ode.

• Like 6
Posted
2 minutes ago, Mile1 said:

Treba gledati pozitivno i reci da se u utorak zavrsava ova kosmarna sezona, koja je mozda cak i gora od prethodne u pogledu ocekivanja i ulaganja u ekipu. Previse je miliona ulupano da se zadovoljavamo plej inom i domacim kupom

Koliko će samo biti tužnih "navijača" kkcz ako pobedimo....

• Like 7
  • Thanks 1
Posted
2 minutes ago, Mile1 said:

Ja sam napisao pre neki dan, ne znam da li si bio ti u pitanju ali opet pisem. Cija je zaostavstina Davidovac, ugovor Lazicu, ugovor Jagu koji je masan u odnosu na ono sto je pruzao i na sam njegov kvalitet. Zarobljeno je mnogo miliona, i naravno da nesto rosteru manjka. Kraj price…

Posted
1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said:

Odmorili smo Batlera, Bolomboja, Odzeleja. 
3 igrača koji su izuzetno bitni za naš tim, tako da to da smo se maksimalno potrošili ne pije vodu. 
Osim Kodija koji je igrao 28 minuta ( Igrao bi i manje da Miljenović nije bio ovoliko očajan, užasan ) ostali su igrali baš koliko je trebalo. 
Nvora 22 minuta

Moneke 22 minuta 

Izundu 20

Rivero 20 

Karter 20

Igrao je Kalina malo više, ali neka ga. 
Ovo je iza nas, biće apsolutno nebitno ako se dobije Barsa, pa potom i Pao- Monako. 
Biće energetski potpuno drugačija utakmica, verujem da ovi nasi ludaci imaju muda, znanja i hrabrosti, pa malo i sreće da ulaze trojke makar kad smo sami.

Pisemo utiske nakon meča, mislim da možemo.

Voleo bi da imam 10% tvoje pozitive.

Nece ovo na dobro ici, licimo na razbijenu bandu bez sanse da se nesto promeni jer implementator kad implementira tu nema vrdanja.

Posted
15 minutes ago, TB Told said:

Daj boze da gresim, ali polovina rostera je vec u drugim klubovima na sve to dodas prosecnog trenera koji ne moze da iskontrolise svlacionicu.Svaka cast kako imate pozitivan stvar u vezi ovog rostera

• Like 1
Posted
10 minutes ago, marko_pantelic said:

Ljudi, imamo sanse u utorak. Makar 20%, ali imamo. Od koga smo sve izgubili u poslednjih 2 meseca, dobro je da i toliko imamo.

U poslednja 2 meseca smo izgubili od Bajerna, PAOa, Barselone, Partizana i Reala.

U istom periodu Barselona je izgubila od Virtusa, Milana, Hapoela, Žalgirisa, PAOa i Monaka.

I nije neka specijalna razlika.

Posted (edited)
25 minutes ago, TB Told said:

Svi bismo voljeli da tako bude, lako ćemo se namazati onim što sleduje nevernicima ako kojim slučajem dobijemo... Samo sa kojim oružjem i kojom igrom? U Madridu smo u 1/4 šutirali trojke 6/7 beše, i izgubili četvrtinu... Jedino da šutiramo trojke 75% celu utakmicu, jer smislenu igru nemamo... Odbrana ne postoji, još dva najbolja odbrambena igrača povređena... 

Jesmo igrali produžetak sa njima prošli put, i to daje neku nadu jer ni oni nisu u nekom momentu... Ali u do or die utakmici protiv ekipe koja nam ne leži (ni kad nije u formi, rutinirali nas u Areni) očekivati pobedu... Dozvoli da imam sumnju s obzirom na šta ličimo trenutno...

Verujem da će momci dati sve od sebe i više od toga, ali za pobedu ipak treba malo više... 

Eh da, opet zajedljiv komentar o tužnim navijačima... Ne treba ti to brate... 

Edited by Issey
  • Like 2
Posted
5 minutes ago, Mile1 said:

Daj boze da gresim, ali polovina rostera je vec u drugim klubovima na sve to dodas prosecnog trenera koji ne moze da iskontrolise svlacionicu.Svaka cast kako imate pozitivan stvar u vezi ovog rostera

Ko konkretno osim mozda CMMa?

Posted (edited)
7 minutes ago, drakon1 said:

Ko konkretno osim mozda CMMa?

Nisu bitna imena, vec da aktivno pregovaraju sa drugim ekipama a to ne moze da izadje na dobro. Igraci tesko mogu naci motiv i imaju neki vid stekanja da bi se sacuvali povreda. Da mi imamo budzet od 9 miliona onda bi plej in shvatio kao veliki uspeh, a ovako blizu 20miliona ulupano u klub gde se plej in predstavlja kao neki uspeh, a najjaci su mi ovi sto bi dali sansu coach Obri da i dalje bude trener ako osvoji Aba ligu

Edited by Mile1
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Issey said:

Svi bismo voljeli da tako bude, lako ćemo se namazati onim što sleduje nevernicima ako kojim slučajem dobijemo... Samo sa kojim oružjem i kojom igrom? U Madridu smo u 1/4 šutirali trojke 6/7 beše, i izgubili četvrtinu... Jedino da šutiramo trojke 75% celu utakmicu, jer smislenu igru nemamo... Odbrana ne postoji, još dva najbolja odbrambena igrača povređena... 

Jesmo igrali produžetak sa njima prošli put, i to daje neku nadu jer ni oni nisu u nekom momentu... Ali u do or die utakmici protiv ekipe koja nam ne leži (ni kad nije u formi, rutinirali nas u Areni) očekivati pobedu... Dozvoli da imam sumnju s obzirom na šta ličimo trenutno...

Verujem da će momci dati sve od sebe i više od toga, ali za pobedu treba malo više od toga... 

Eh da, opet zajedljiv komentar o tužnim navijačima... Ne treba ti to brate... 

Sumnja je najmanji problem, problem je očekivanje sigurnog poraza ili još gore priželjkivanje poraza.

Kako ti ne smeta cinizam kad neko napiše da je pozitivno što ispadamo utorak? 

Posted
Just now, TB Told said:

Sumnja je najmanji problem, problem je očekivanje sigurnog poraza ili još gore priželjkivanje poraza.

Kako ti ne smeta cinizam kad neko napiše da je pozitivno što ispadamo utorak? 

Naravno da mi to smeta, te komentare ni ne uzimam za ozbiljno. Ali ti isto pišeš i ljudima koji smisleno i argumentovano kritikuju igru i trenera... 

Posted
1 minute ago, Mile1 said:

Nisu bitna I mean, vec da aktivno pregovaraju sa drugim ekipama a to ne moze da izadje na dobro. Igraci tesko mogu naci motiv i imaju neki vid stekanja da bi se sacuvali povreda.

Da je to tačno onda bi Žalgiris odavno bio u raspadu jer im dva najbolja igrača sigurno odlaze ili recimo prošle sezone se znalo da ni NHD ni Gudurić ne ostaju u Fenerbahčeu.

• Like 3
Posted
2 minutes ago, TB Told said:

Da je to tačno onda bi Žalgiris odavno bio u raspadu jer im dva najbolja igrača sigurno odlaze ili recimo prošle sezone se znalo da ni NHD ni Gudurić ne ostaju u Fenerbahčeu.

Dosta ima i do igraca kako mogu da se nose sa tim, a bogami malo i do trenera da hendluje kako treba. Jako kompleksna stvar

Posted

Barsa se previše puta izvlačila protiv nas. Sve dok postoje i minimalne šanse, ja ću verovati u pobedu.

Istina imamo dosta problema u igri, ali po meni ovaj roster ima kvalitet i ne bih previše menjao sledeće sezone što se tiče igračkog kadra sve i da pogubimo sve trofeje do kraja.

• Like 8
Posted
1 minute ago, Issey said:

Naravno da mi to smeta, te komentare ni ne uzimam za ozbiljno. Ali ti isto pišeš i ljudima koji smisleno i argumentovano kritikuju igru i trenera... 

Naravno da ne. Lako je proveriti. Evo kolega forumaš je napisao šta je napisao i dobio adekvatan odgovor, pri čemu nije jedini. 

Posted

Ljudski je nadati se, ali dobar deo nas je prilično siguran da se čudo verovatno neće desiti u Blaugrani. Neki će nas nazvati “toksičnim navijačima”, neko da “previše mračimo i pljujemo”, neki da “ne verujemo u Sašu i ove momke”… Pa ovo poslednje se nekako nameće, posle ovih redovnih 50+ primljenih na poluvremenima i željom pojedinaca da malo mrdnu guzicom u odbrani. Imamo najverovatnije nikad bolje posložen tim na svim pozicijama, nikad veće pare nisu uložene u KK, sve što je potrebno da trener uradi svoj posao kako treba i uklopi sve te različitosti u tim. Ali mi u poslednje vreme delujemo kao razbijena banda, kao da se čeka kraj sezone, a tek je pola aprila prošlo. Najviše na svetu bih voleo da me ovi momci demantuju i ugaze Barsu, pa da kačimo svi one gifove sa kučičima i ono čuveno “keep calm and puta Barça”. 

• Like 3
Posted

Ja imam osecaj da Barsa ne moze 3 puta da vas dobije u istoj sezone na 3 odigrane tekme. Isto tako, posle toga tesko da mozete da dobijete 3x Monako u istoj sezone na toliko tekmi. A to je opet korak napred u ove godine u odnosu na prethodnu.

• Like 1
Posted

Odgledao sam većinu vaših utakmica u El ove godine.

Mislim da vam je tekma protiv Reala kuci bila najbolja tekma ove sezone.

Delovali ste kao ozbiljna timcina, sve je pucalo u odbrani, svaki igrac je imao ulogu i doprinos. Bio sam u fazonu ala melju alal im patka, ovo je muska kosarka.

Kako je vreme prolazilo, delovali ste sve slabije u odnosu na tu formu u kojoj ste vezali dosta pobeda.

Kada bi mogla da se uradi simulacija taj tim vs tim sada, razlika bi bila 30+ za tim br. 1.

Delim misljenje sa dosta ljudi koji krive Obradovića, realno je zasrao fino, od mašinerije koja melje sve pred sobom, postali ste raspuštena banda koja forsira igru 1 na 1, gde trener ima minimalan uticaj na igru, a i neretko usere momentum kako pojedinca tako i cele ekipe.

Realno je da imate šanse i mozete da dobijete Barsu, ali za to vam treba jedna bas ozbiljna utakmica.

Španci su govna, imaće sudije na njihovoj strani, a i Paskval je bolji trener od Obradovića, igrački ste tu i tamo po kvalitetu jednaki.

• Like 14
Posted

Nadam se da ce Bolomboj i Odzelej biti spremni. Ocekujem Kodija, Batlera i Nvoru na 30+ minuta, nemamo se vise za sta cuvati. Pozitivno iz danasneje utakmice igra Kartera, i ako je na kraju sve promasio nekoliko ulaza koji obecavaju da bi se mogao vratiti na nivo prije bolesti. 

Sto se Obradovica tice ako ne udje u play of ili ne osvojo abu i kls situacija je jasna, nema onih supljih prica nije selektovao ekipu i slicno..razlaz i sa novim trenerom u novu sezonu.. 

• Like 1
Posted
6 minutes ago, TripleJ said:

Ja imam osecaj da Barsa ne moze 3 puta da vas dobije u istoj sezone na 3 odigrane tekme. Isto tako, posle toga tesko da mozete da dobijete 3x Monako u istoj sezone na toliko tekmi. A to je opet korak napred u ove godine u odnosu na prethodnu.

• Ha-ha 15